HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 04. 00:38

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 1:33

Hangja attol még baromi jo volt, és itt ez volt a kérdés :)

sose szerettem, ettol fuggetlenul a hangja jo volt.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#182 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 04. 09:38

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. április 3, szombat - 20:49

No vége, Vera nyert.
Szerintetek ki volt a jobb? Nekem Ibolya jobban tetszett, egyénibbnek találtam...

A Katona Klári dal Vera előadásában klasszisokkal jobb volt. Azt a számot valahogy úgy kell elénekelni.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#183 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 04. 09:45

Idézet: Phantom Lord - Dátum: 2004. április 3, szombat - 20:56

Igen én se. Nekem egyébként nem volt szimpatikus az Ibolya, de biztos vagyok benne, hogy még fogunk hallani felőle :)

Én nem vagyok biztos. Meggyőződésem, hogy az útszéli stílusa miatt nem merték felkarolni végül. Sokáig meg voltam győződve, hogy ő nyer a végén, de azon, hogy a csaj egy bunkó, senki nem tud már változtatni. Kockázatos egy ilyen emberből "sztárt" csinálni.

Amit most is művelt... hogy pofázott, miközben Verával beszélt a zsűri... minősíthetetlen.

Amúgy nem énekel rosszul, de régóta mondom, hogy nem is egy nagy szám a csaj.

#184 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 04. 09:57

Idézet: AEomega - Dátum: 2004. április 3, szombat - 21:11

Én is meglepődtem Vera győzelmén, de örültem is.:up:
Az tényleg érdekes volt, amikor kb. 2 perc alatt az addig stagnáló ~51-49% eltolódott, de a szavazatszámlálós tyúk szerint minden rendben zajlott, úgyhogy biztosan csak a véletlen műve... :rolleyes:  

Jaj, hát az egy kamu volt, ez tény.  :) Higgyétek el, hogy eddig minden adásban a legtöbb szavazat Ibolyáé volt. Aztán Pierrot eldöntötte, hogy Verával kevesebbet kockáztat, ezért neki kell nyernie.

Az nagyon LOL volt, amikor kb. 50-50 volt az arány, majd 20 mp alatt már 60-40, majd hasonló ütemben nőtt. Ezzel csak leleplezték magukat. Ez "be gyenge vóót"!  :D  :p

Jobban jártak volna, ha a műsor elejétől fokozatosan nyomják fel Vera szavazatát; persze akkor elmaradt volna a "zseniális" feszültségkeltés. Szóval gyerekek, ez erről szólt. A mindent felülmúló felhajtásról.

Gondoljatok bele, ha a 12 döntös "szimplán" bekopogtat egy-egy producerhez és az felkarolja őket, lemezt készít, akkor a kutya nem lenne kiváncsi rájuk! Azt sem tudnák, hogy léteznek.

De a műsor által akkora sztárok lettek, hogy gyerekek százezreinek lettek példaképei és függetlenül attól, hogy tehetségesek vagy sem (mert nem mind az, ahogyan ezt itt a topicban megbeszéltük) eladhatóak.

Gáspár Laci és Leslie jártak a legjobban, hogy kiestek. Nem véletlenül. Mindketten igazi zenészek voltak már a műsor előtt, határozott célokkal, tehetséggel, alázattal és tudással.

Azóta Leslie mindig teltház előtt játszik a szórakozóhelyeken. Gondolom jól keres vele, népszerű és ZENÉL. Azt csinálja, amit szeret.

Laci is hasonlóan lesz sikeres szvsz.  ;)

#185 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 11:10

Rövid összegzés a'la szerintem. :)

Nem néztem a műsort végig, úgy az 7-8. adás környékén kapcsolódtam be, ennek tükrében mondom, amit mondok.

Gáspár Laci: Nálam ő nyerte a dolgot, és elsősorban a hozzáállásával. Mérföldekre látszik rajta, hogy zenész, alázattal van a zene iránt, és ezt jól nem lehet csinálni másképp. Mellesleg jól is énekel, de én valahogy úgy vagyok vele, hogy szívesebben látom bőgőzni, meg basszusozni. :)
Felettébb szimpatikus srác.

Vera: A hangja óriási, Cserhátira emlékeztet, viszont kérdéses, hogy a sztárságnak nem egészen megfelelő alkatával be fog-e futni. Sokan szeretik, ez tény, de az üzlet szempontjából Ibolya egyértelműen khm... "előnyösebb".

Ibolya: Jó rekedtes hang, de szerintem azért tudna máshogyan is énekelni. Bluesra, és Jazzre viszont tökéletes, amit csinál. Össze kéne állnia a Lacival egy jazzbandához. Ketten énekelnének, a Laci még bőgőzgetne is egy kicsit hozzá...

Hm... hirtelen ennyi jut eszembe.

#186 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 07:35

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 11:01

Aztán Pierrot eldöntötte, hogy Verával kevesebbet kockáztat, ezért neki kell nyernie.

Az nagyon LOL volt, amikor kb. 50-50 volt az arány, majd 20 mp alatt már 60-40, majd hasonló ütemben nőtt. Ezzel csak leleplezték magukat. Ez "be gyenge vóót"!  :D  :p

Reggel szokás szerint rádióra (is) ébredtem. Felhívtak Borosék egy tapolcai fazont, aki elmondta, hogy tombola volt a tapolcai sportcsarnokban, aki vett egy tombolát, szavazott a Verára. Ő maga nem emlékezett pontosan, de 5 rongy körülire saccolta az összeget, amit költött. Állítása szerint teltház volt a csarnokban.

Ha a tombola-vásárlás ill. a megvett szavazatok elküldése időben akkor kezdődött, amikor elkezdtek komolyan eltérni egymástól a két lányra érkező szavazatok, akkor abszolút reális, ahogy "elhúzott" a Vera.

Egyébként nem tartom fair-nek és életszerűnek ezt a szavazatos rendszert, de ez a végeredmény szempontjából közönbös. Ha az Ibolya nyert volna, akkor most a Verát sajnálnám picit :) Mindegy, lássuk a lemezeket.

#187 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 05. 07:38

Hopp, egy "érdekesség", egy "váratlan húzás", ami "nem volt benne a pakliban": jön a Megasztár 2!  :rolleyes:  :confused:  :smoker:

#188 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 07:53

Szerintem sem biztos, hogy nem csalnak ezekben a telefonos szavazásokban, és esetleg olyan nyer aki jobb a TV2-nek.
Bár szerintem sem biztos, hogy az első helyezett fog befutni, igaz Vera most csinálhat egy lemezt, de ez nem jelent semmit. Manapság már az ad ki lemezt, aki akar. 
A hülye zsűrui meg panaszkodott, hogy semmi szerepük nincs, mivel a közönség dönt. Most meg hárman nem mondtak semmit arról , hogy ki volt szerintük a jobb. Barom Soma az utolsó adásban vette észre, hogy Ibolya nem énekel érthetően. Még magyarul sem, hát még angolul.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#189 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 07:59

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 11:01

Jaj, hát az egy kamu volt, ez tény.  :) Higgyétek el, hogy eddig minden adásban a legtöbb szavazat Ibolyáé volt. Aztán Pierrot eldöntötte, hogy Verával kevesebbet kockáztat, ezért neki kell nyernie.

Jajj Piftuka! :)

Ujabb "konspiraci teori" :D
Eddig azt nyomtad feszt, hogy ugyis Ibolya nyer, mer' tok egyertelmu, hogy o kapja mindig a legtobb szavazatot. De azt nem tudhatod, ez igy maradt-e azutan is, miutan nem mondtak meg, hogy ki nyeri az epp aktualis fordulot.
Az meg, hogy a szavazatok hirtelen megugrottak, az nekem is furcsa volt, de szvsz boven nem ilyen misztikus, hogy valaki akkor hirtelen a szamitogepevel elcsalt 20%-ot. Mi is szavaztunk (3 ember 3 szavazat) meg vagy feloraval az "urgas" elott, es akkor jott meg mindharom telefonra a visszajelzes, amikor a szavaztok megugrottak. Szal' szvsz egyszeruen csuszott a feldolgozas.
Bar tok feleslegesen irom le ezeket, mivel gondolom neked tokeletesen vilagos, hogy az egesz meg volt tervezve. (Mint ahogyan az is vilagos mint a nap hogy Ibolya fog nyerni. Uhhh, vagy megsem? :D )

Szerkesztette: KennyMcCormick 2004. 04. 05. 08:00 -kor

#190 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 08:15

Egyébként azt mondják az utolsó két elődöntöben már Vera nyerte a szavazást. Remélem nem jönnek tiltakozni Farkas Flóriék, hogy Magyarországon miért nem nyerhet egy roma. Mert többenn azt mondják azért nem nyert Ibolya.

#191 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 09:08

Itt egy cikk a Népszabiból, ebben is írnak a hirtelen szavazat megugrásról.

Megászok harca

#192 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 09:11

Meg kéne érteni itt nem egy győztes van....Itt már csak rajtuk múlik ki lesz az igazi győztes de mind a kettőnek ugyanakkora az esélye.

#193 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 09:53

Én Verának szurkoltam (mivel Gáspár Laci már kiesett... :( ), úgyhogy elégedett vagyok. Ibolyával nagyon elszaladt a ló. Nem tudom, olvasta-e valaki, pár hete (amikor még négyen voltak versenyben) bent voltak a Mai Lap szerkesztőségében, ahol az olvasók betelefonálhattak, és beszélhettek a játékosokkal. Pár napra rá, volt egy cikk az újságban, hogy Ibolya végig fetrengett az asztalon, úgy beszélt a telefonba, közölte, hogy hiába fényképezik, ő nem hajlandó mosolyogni. A legjobb, hogy távozáskor kapott a szerkesztőségtől egy ajándékot (lényegtelen, hogy mit). Beszállt a limuzinba, kinyitotta az ajtót, és kitette a járdára az ajándékát, mondván, hogy "ez nekem nem kell, nincs rá szükségem". Késöbb valszeg rászólhattak, mert visszavette, de ez akkor is gusztustalan. Menjen vissza takarítani a 3,14csába :mad:
Ja, és az Edmond-Miksa duett szenzációs volt. :)
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#194 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 10:05

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 9:19

Egyébként azt mondják az utolsó két elődöntöben már Vera nyerte a szavazást. Remélem nem jönnek tiltakozni Farkas Flóriék, hogy Magyarországon miért nem nyerhet egy roma. Mert többenn azt mondják azért nem nyert Ibolya.

Nem hinném, hogy a romakérdést (már ha van ilyen) be kéne vonni ebbe a témába.

Vera klasszisokkal jobb volt, mint Ibolya és kész. Sőt, Gáspár Laci is jobb volt, mint Ibolya. Nagyon kevés előadó képes olyat kihozni belőlem, hogy a hideg futkosson a hátamon, vagy elszoruljon a torkom. Ilyen pl Jennifer Rush, Tina Turner és... Tóth Veronika. Nem nagyon szeretem a magyar könnyűzenét, eddíg a jazzlemezeken kívül nem is vettem lemezt magyar előadóktól, de Veráét meg fogom venni, ez olyan biztos, mint hogy itt ülök.

#195 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 10:44

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 9:19

Elegge atlatszo cselekedet lenne szvsz.. Az elso negy helyezet -hat hogy is mondjam  - borszinet megnezzuk, igencsak kisebbsegben volt -nem tudok jobb szot mondani, sorry- a feher. A teljesitmeny volt a fontos, nem a borszin. Ha Evelelynnek lett volna olyan hangja, mint Veranak, akkor most ot unnepelne az egesz orszag, szarmazastol, borszintol fuggetlenul  :respect:  :respect:

Liti kollega jol mondta, itt 12 gyoztes van, es most mar csak rajtuk all, hogy ki mit kezd ezzel a lehetoseggel, amit ez a musor adott neki. Vagy tud vele elni, vagy nem.

Szerkesztette: Schwarzmueller 2004. 04. 05. 10:45 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#196 Felhasználó inaktív   Tillu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 10:52

Gyerekek!
A végeredménnyel -végül is-, egyetértek, az, hogy a Ibolya olyan, amilyen, azt pedig el kell fogadni: Somának teljesen igaza volt akkor amikor kritizálta. Azt, hogy ezt a döntőben tette... szerencsétlen dolog, de a igazságból nem von le. Másrészt az Ibolyának nagyon meg kell tanulnia a sztárélet furmányait, a jelenlegi stílusban nem lesz hosszúéletű dolog, bármilyen jó a hangja. Ez utóbbi tény. Azonkívül ez az élet rohadt kemény, itt senki sem marad meg, ha nem tud együttműködni a "stábbal". Nem fogják elnézni senkinek sem, ha ilyen. De ezt meg lehet tanulni, de kérdem én, mikor tanulhatta ezt meg az Ibolya, na meg hol? SEHOL, SEMMIKOR, ez a feladat most jön, ehhez sok sikert kívánok neki!

#197 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 11:07

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 11:09

Nem hinném, hogy a romakérdést (már ha van ilyen) be kéne vonni ebbe a témába.

Vera klasszisokkal jobb volt, mint Ibolya és kész. Sőt, Gáspár Laci is jobb volt, mint Ibolya. Nagyon kevés előadó képes olyat kihozni belőlem, hogy a hideg futkosson a hátamon, vagy elszoruljon a torkom. Ilyen pl Jennifer Rush, Tina Turner és... Tóth Veronika. Nem nagyon szeretem a magyar könnyűzenét, eddíg a jazzlemezeken kívül nem is vettem lemezt magyar előadóktól, de Veráét meg fogom venni, ez olyan biztos, mint hogy itt ülök.

Jah, a csajnak szenzacios hangja van, megerdemelten nyert... Ujjaszuletett Cserhati Zsuzsa, ha belegondolok hova fog meg ez a hang fejlodni...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#198 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 11:09

Idézet: Tillu - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 11:56

... De ezt meg lehet tanulni, de kérdem én, mikor tanulhatta ezt meg az Ibolya, na meg hol? SEHOL, SEMMIKOR, ez a feladat most jön, ehhez sok sikert kívánok neki!

Tudod, van ösztönös és tanult intelligencia.

Ibolykának egyik sincsen, pedig "ösztönből" még lehetett volna kevésbé egyszerű... :( Nekem is van nem egy "plenyós" barátom, akik igenis értelmesek, és egy adott szituációban "érzik" hogy mit szabad és mit nem.
"Ibiről" ez nem mondható el. :(

#199 Felhasználó inaktív   Gabox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 11:11

"alázattal van a zene iránt"

szvsz ennek a mondatnak a gyakori ismétlése ejtette ki a srácot.
már unalmas volt  :down:

#200 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 11:15

Idézet: bálesz - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 10:57

...
Ja, és az Edmond-Miksa duett szenzációs volt. :)

Őszinte leszek: nekem az tetszett a legjobban az egész műsorban. Lehet hogy ez az én bizonyítványom, de akkor is.

Remélem a "megasztár duettek" lemezen (biztos lesz valami ilyen vagy hasonló :) ) rajta lesz. :)

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.