HWSW Informatikai Kerekasztal: Megasztár!!! Giga-csillag? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megasztár!!! Giga-csillag? Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 12. 23:06

En a zsuribol ejtenek ki mostmar nehany tagot.

#702 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 23:16

A Bartók Eszter nem tetszett nekem se, egyáltalán nem is értettem a választását.

Amúgy ettől függetlenül most nekem a Bálint Ádám sem tetszett annyira.

#703 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 23:17

Eszter szerintem nem volt benne a legrosszabb kettőben, inkább Palcsó vagy Torres, viszont szvsz ez volt az eddigi legjobb adás (jó, nem mindegyiket láttam)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#704 Felhasználó inaktív   Robin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 23:54

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 0:04

Megint sikerült kiejteni - köszönhetően annak, hogy a zsűri szinte soha nem dícsérte! - az egyik legjobb hangú emberkét.

Pál Tomi helyett nyugodtan mehetett volna Torres (akitől megint el voltak ájulva a zsűritagok, de miért???), Palcsó vagy Bartók (nem Béla).

Ilynekor üt vissza az, hogy a zsűri iszonyú látványosan kedvez egyes versenyzőknek.

Tegye fel a kezét, akinek tetszett Bartók Eszter vagy Palcsó Tomi mai produkciója! :D Szerintem Pál Tomié sokkal-sokkal jobb volt mindkettőnél. :(

nekem tetszett az Eszter, viszont a Palcsó Tomi tényleg elég gyenge volt. szerintem ma ő volt a leggyengébb. Ami nem tetszik, hogy a zsűri nagyon előre meghatározott sémák szerint értékel : A bálint ádámot fikázzák, a tóth gabit istenítik, pedig nekem felál a hátamon a szőr amikor nyekereg a kis csaj, és amikor jön ezzel az " én lázadó divatrocker kiscsaj vagyok " stílussal, hát hátbavágnám szívlapáttal...

amostani döntőben szerintem egyébkén torres dani is teljesített valamit, legalábbis a korábbiakhoz képest. pál tomit meg alapból nem bírom.

boogie meg olyan amilyen, hozza az átlagot, de nem kifejezetten sztár tipus...
Intel E2140@3.0GHz + Gigabyte P35-DS3 + 2x1GB Kingmax DDRII + Nvidia 8600GT + WD 250GB SATAII

#705 Felhasználó inaktív   Normika 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 07:33

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 23:16

Amúgy ettől függetlenül most nekem a Bálint Ádám sem tetszett annyira.

Hát akkor Etele után szabadon: tegye fel a kezét akinek tetszett az utóbbi három produkciójából bármelyik is. Szerény meglátásom szerint ugyanis ez a gyerek annyira ráment erre a szépfiú image-re ezzel a Tarkan, Enrique, rózsaszín kardigán firlefranccal... Hát amikor meghallottam ma, hogy mit fog énekelni már csak a számat tudtam húzgálni...  Ez nagyon kellett: egy kis pedofil stichet rántsunk még bele az eddig kialakult képbe. Mondhat nekem a Bakács, amit akar, én rá nem bíznám a lányomat, de még a fiamat sem... Meg mondjuk nekem az is gyanús volt, amit nagyon próbált most hangsúlyozni: ő teljesen a zenére improvizált, semmit nem tervezett meg (kivéve a kis bevonulását), nekem valahogy nagyon hamis az egész viselkedése. Meg még bazári majmot is csinál magából, mikor a zsűri nem hiszi el neki.
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon                               British Airways

#706 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 09:14

Engem nem annyira a közönség választásai zavarnak- amit ők döntenek, azt el kell fogadnunk és kész.
A zsűri viszont nagyon szemtelenül manipulál ezzel a vétójogával- gyakorlatilag ha ének alapján kellene dönteniük, akkor már mind a két lánynak ki kellett volna esnie. Viszont ez nem fog megtörténni, mivel az utolsó 2 lányra nagyon "vigyáznak", nehogy fiúdöntő legyen. Csak akkor lehet majd tótibolyát és barátnőjét kiejteni, ha egymással szavazza össze őket a közönség, vagy olyannal, mint mondjuk a caramel- ott már nem teheti meg a zsűri, hogy az szavazók ellen döntsön(bár az előbbi lesz a valószínűbb, mivel a közönség caramelt nemigen szavazza majd ki, tegyük hozzá szerencsére:)

Ami a mai előadásokat illeti: caramel :respect: most jöttem rá hogy mennyire jó tud lenni:), boogie most jó volt, -
a többi meg mehet a levesbe. A zsűri is.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#707 Felhasználó inaktív   Diego 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 14. 01:20

Normikával kell egyetértenem. Ettől a Bálint Ádám nevű "izétől" ments meg uram minket.
Hihetetlen mekkora nyálgéppel van dolgunk, mindezt tudatosan a kis pisis libák kedvéért. Bent is tartják szépen ezt a bájgúnárt... A terv működik, csak sajnos ez a műsor nem ilyen pojácákról kéne szóljon, hanem egy jó hangról ÉS /vagy(rosszabbik esetben) egy igazi showmanről.
Ezért nem háborgok azon, hogy a Torres Dani még mindíg bent van. Nem egy Freddy Mercury, de jó hangulatot tud csinálni és ez igen fontos egy előadóművésznél. (szvsz tegnap jó volt)
A másik "kedvencem" meg Palcsó Tomi... Már sokadik adásban bizonyítja, hogy ő kiáll és énekelget ilyen érzelmes dalocskákat aztán meg ennyi, ő kérem ennyit tud. A zsűri nem sokat teketóriázna ha őt lehetne kiejteni, csakhát ugye girlpower... Aki az érdekes hangszíne mellett kardoskodna azt inkább hagyjuk, hallgassatok ÉNEKESEKET, aztán beszélgessünk... De ugye ízlések és pofonok.
Pál Tomiról már csak annyit, hogy én nem kedveltem különösképpen, de azért nem volt ő rossz soha (na jó, talán először) Musicalszínésznek szvsz kiválló.
Én beszéltem  ;)

UI: Hajrá Boogie (aki Blueson kívül mást nem tud énekelni, de azt nagyon)!!!

#708 Felhasználó inaktív   Diego 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 14. 01:31

:offtopic:
tudom, hogy nem ide való, de már kaptam segítséget itt ilyen témában:
tudja valaki hogy a súlytalanságos Baileys reklámban milyen zene szól (előadó, dalcím/melyik film zenéje) mert baromi jó, meg ismerős, de ha megölnek sem tudom mi lehet...
Előre is kösz
:offtopic:  off

#709 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 14. 09:35

Csak úgy visszaolvasás nélkül néhány gondolat a legutóbbi adásról:
- Pál Tomi továbbra is hozta a tőle megszokott profi színvonalat. Az elődöntőn még nem őt juttattam volna tovább, de azóta megbízhatóan mindig hozta magát, egyre inkább tetszett.
- Tóth Gabi tényleg tehetséges, fejlődik folyamatosan, de még van hova. Ettől függetlenül szimpatikus.
- Torres: szerintem most hozta a legjobbat eddig, most tényleg nem szabadott kiesnie. Stílust hozott, nagyon beindította a közönséget. Szerintem csúcs volt.
- Bartók Eszter: amikor elkapja a ritmust-hangot-hangulatot, akkor fantasztikus. De ez sajnos csak másodpercekre jön neki össze. :( A hangja beremeg, vagy legalábbis elég furát produkál, és ez nem túl jó. Eddig egy produkciója sem volt, ami úgy összességében tetszett volna.
- Boogie: Nekem nem tetszik, nem jön be se a stílusa, se az előadásai.
- Caramel: Lásd Páltomi. Jól hozza mindig, amit várok tőle. Nem esik olyan túlzásokba, mint Gáspar Laci. A Jacko szám negyon nem sikerült neki, azóta egyre jobbakat hoz.
- Balogh Ádám: pojáca, szépfiú. Mai pop vonalat célozza, nekem nem jön be.
- Palcsó Tamás: Eddigi leggyengébbjét hozta, ez a szám most valahogy nem állt össze, rossz volt hallgatni.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#710 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 14. 10:02

Idézet: Diego - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 1:20

...A terv működik, csak sajnos ez a műsor nem ilyen pojácákról kéne szóljon, hanem egy jó hangról ÉS /vagy(rosszabbik esetben) egy igazi showmanről...

Igen, a terv valóban nagyon jól működik, csakhogy ez a műsor elsősorban az emelt díjas SMS-ekről, meg a pénzért letölthető videokról, illetve úgy alles zusammen a TV2 marketinggépezetéről szól. Te kapsz egy valóságshow-t cserébe, ami talán kevéssé fekszi meg a gyomrod, mint a nagy átlag, és bizonyos produkciókat látva néhány percig abba az illúzióba ringatod magad, hogy ez az egész cirkusz valóban elsősorban a te szórakoztatásodat szolgálja.

Ügyes... :)

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#711 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 11:15

Idézet: Renwick - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 10:02

Igen, a terv valóban nagyon jól működik, csakhogy ez a műsor elsősorban az emelt díjas SMS-ekről, meg a pénzért letölthető videokról, illetve úgy alles zusammen a TV2 marketinggépezetéről szól. Te kapsz egy valóságshow-t cserébe, ami talán kevéssé fekszi meg a gyomrod, mint a nagy átlag, és bizonyos produkciókat látva néhány percig abba az illúzióba ringatod magad, hogy ez az egész cirkusz valóban elsősorban a te szórakoztatásodat szolgálja.

Ügyes... :)

üdv

R.

Nos:

Nem muszáj szavazni, én egyszer sem szavaztam, pedig még egy helybéli srác is bennt volt a döntőben, de kiesett. (Levi).

Mekkora egy köcsög vagyok.

Megnézem szépen mit énekelnek, simán hátradőlve élvezem az adást.
Amikor a pojáca műsorvezetőn már látszik hogy reklám lesz, akkor kimegyek pl. sz*rni a vécére.

Ennyi.

Jól szórakozom.

Sőt, a lemezt sem muszáj megvenni.

Szerkesztette: Kory 2005. 03. 14. 11:16 -kor

#712 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 18:11

:D  :up: Üdv kolléga!:)
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#713 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 19:04

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 11:15

Nos:

Nem muszáj szavazni, én egyszer sem szavaztam, pedig még egy helybéli srác is bennt volt a döntőben, de kiesett. (Levi).

Mekkora egy köcsög vagyok.

Megnézem szépen mit énekelnek, simán hátradőlve élvezem az adást.
Amikor a pojáca műsorvezetőn már látszik hogy reklám lesz, akkor kimegyek pl. sz*rni a vécére.

Ennyi.

Jól szórakozom.

Sőt, a lemezt sem muszáj megvenni.

:D  :D ez velos volt.  :up:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#714 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 00:54

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 10:35

Tóth Gabi tényleg tehetséges,

Ott a pont! :up:

Idézet

Boogie: Nekem nem tetszik, nem jön be se a stílusa, se az előadásai.

Sajnos nekem sem...pedig tud énekelni, de...
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

#715 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 01:00

Idézet: Anitaa - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 0:54

Ott a pont! :up:

igen, de mit er a tehetseg, ha sokak szembeben valoban ellenszenves?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#716 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 09:22

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 1:00

igen, de mit er a tehetseg, ha sokak szembeben valoban ellenszenves?

Igaz. És neki azzal is meg kell küzdenie, hogy ő Tóth Vera húga, és úgy gondolják, biztos sok szavazatot kap alapból, neki nem kell a segítség. Szerintem Péló is ezért hangsúlyozta, mert ő tudta, hogy múlt héten mennyi szavazatot kapott.

#717 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 09:46

Boogie: Ha meglátom, akkor ökölbe szorul a kezem... Tipikus gyökérke, aki sztárolja magát, de nagyon gyenge.
A hangja jó, és ha belátná, hogy ő egy csúnya kis antiférfi, és kicsit visszavenne az arcából, akkor még bírnám is talán.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#718 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 10:36

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 10:46

Boogie: Ha meglátom, akkor ökölbe szorul a kezem... Tipikus gyökérke, aki sztárolja magát, de nagyon gyenge.
A hangja jó, és ha belátná, hogy ő egy csúnya kis antiférfi, és kicsit visszavenne az arcából, akkor még bírnám is talán.

Szvsz egyáltalán nem viselkedik nagyképűen. Az meg, hogy milyen a feje...nézd meg Mick Jaggert vagy Michel Jacksont. Persze csak a fejüket hasonlítottam össze, nem a tudásuk/tehetségük/népszerűségük.

#719 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 10:42

Idézet: Windy - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 9:36

Szvsz egyáltalán nem viselkedik nagyképűen.

Erről ne nyissunk vitát, mert ez vélemény, nekem nem jön be a stílusa, és most nagyon finoman fejeztem ki magam.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#720 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 10:47

Szerintem se lehet azt mondani, hogy Boogie el lenne szállva magától. Nem sztárolja magát, ellenben van egy furcsa, kicsit talán gyerekes stílusa, ami zavaró lehet.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.