Igen, ez mind szép és jó, csak te folyamatosan a szolgáltatással jössz. Én értem amiket írsz, nem kell úgy csinálni, mintha csak te tanultál volna statisztikát az országban.

Sőt, még azt is elfogadom, ha UP érvei ellen hozol valamit, ez is teljesen rendben van (amennyiben nem csak hasbarázol mint eddig, hanem konkrétumot is írsz, mint az előző posztban).
Viszont a cikkben az szerepel, hogy Szijjártó szerint termelési központ lettünk, és az ipar hozzájárulása alapján az unióban a harmadikok vagyunk stb. stb.
Ezután hozza UP a statisztikát a GDP-ről:
Idézet
Agrár/ Szolg. / Ipar
2013 3,3 / 68,5 / 28,5
2010 2,8 / 61,5 / 35,7
Ez csak azt jelenti, hogy míg mind a 3 szektor bővült, a szolgáltatás bővült nagyobb mértékben.
Nem ezt jelenti, nem bővült mind a 3, az ipar részesedése jócskán csökkent 3 év alatt! Tehát a címben is szereplő kifejezés továbbra is egy hatalmas baromság, és az írás minőségétől függetlenül ebben igaza van a szerzőnek.
Idézet
Ez például egy kulcsmondat a cikkben, csak nem szórakoztató, ezért gondolom átugrandó

Nem ugrottam át, de nem is látom át, hogy a szolgáltatási szektor GDP-n belüli magas részesedése miért jelentené azt, hogy Európa termelési központja vagyunk??? Ha már kulcsmondat.
Jó éjszakát neked is, és jó szurkolást!
szerk.: ja igen, és a lekezelő stílus is téged minősít, úgyhogy tehetsz nyugodtan ignore-ba, nem nagyon tud meghatni.
Szerkesztette: bega 2014. 02. 13. 23:36 -kor