HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:07

idézet:
Ezt írta Lord:

viszont Schumacher - Mezőny 2 : 0
és még csak az elején járunk :D :D
[/quote]

Én ennek azért nem örülnék a helyedben! Vagy neked az a jó, ha megint olyan versenyt látsz, mint 2002-ben?

Még jobban sajnálom, hogy Webber így szerepelt és Alonsonak hátulról kellett indulnia! Mert, ha ez nem így van, akkor lehetett volna izgalamsabb is.

Mindamellett én most Schumi és Button mellett Alonso előtt is mélyen meghajolok.
Nemhiába "néztem ki magamnak", mint kedvenc autóversenyzőt, akkor, amikor még újonc volt. Bámulatos, hogy mire képes.
Ha most betennék Schumi FERRARI-jába, akkor senki nem érne a nyomába.
De azért nem siratom a RENAULT-t, mert kiváló autó.

Én remélem, hogy ennél sokkal izgalmasabb versenyek leszenek az elkövetkezőkben, mert én az autóversenyt szeretem! Ez a mai pedig csak nagyon gyenge nyomokban emlékeztetett arra.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#142 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:11

idézet:
Ezt írta Lord:
Schumacher - Mezőny 2 : 0
[/quote]

Még 2-3 ilyen verseny és továbbkapcsolok(sokunkkal egyetemben) :(

#143 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:20

Igen, én örülök a 2:0-nak.
Az eredménynek.
Annak nem, hogy a többiek képtelenek jobb autót építeni, és nem tudnak érdemben versenyezni a Ferrarival.
Én MSumi + Ferrari fan vagyok, én a 2002-es évben is jól éreztem magam.
Miért ne tettem volna? Rommá verés volt, és az is jó.
Érdekes módon, amikor valaki fociban 6:0-ra nyer, akkor de istenkirály a csapat, pedig előtte is nyert nyolcból nyolc meccset.
Az nem unalmas?
Nem. Annak, aki nyer, azaz nekik nem.
Így tehát nekem sem unalmas az F1 szezon.
Ez van. :)

[ 2004. március 21.: Lord szerkesztette a hozzászólást ]

#144 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:24

idézet:
Ezt írta Lord:
valaki fociban 6:0-ra nyer, akkor de istenkirály a csapat[/quote]

"apró" kbség, h ott kizárólag a játéktudás, az emberi képességek miatt alakul ki olyan eredmény, itt viszont már sajnos több mint egy évtizede a technika ural mindent... :(

vissza kellene térni a gyökerekhez, semmi elektronika, semmi automatika

#145 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:25

Viszont Raikkonen kezdi elveszíteni az Iceman titulust, nem?
Pedig csípem a srácot, de az az ütés-szerűség még akkor sem volt túl szimpi, ha épp felrobbani készült a dühtől.
Remélem, nem lesz belőle is Montoya, hogy mindenkit megüt, aki elékerül... :(

#146 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:25

Baromi rossz hasonlatot mondtál! A fociban az ominózus "mindenkit verő" csapat látványos játékot produkál, amit bárki élvez, aki szereti a sportot.

De ha te annyira fanatikus vagy, hogy neked az számít, hogy a kedvenced az élen senkivel sem találkozva körözget 50-60 körön keresztül és még ezt élvezed is, akkor nincs is értelme beszélni veled erről.
(MajaG is fanatikus, de ő legalább az autóversenyt szereti)

Ha ez így folytatódik a továbbiakban, akkor én minden esetre örülök, hogy most lesz a Labdarúgó EB és az Olimpia.

#147 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:26

idézet:
Ezt írta Lord:
Igen, én örülök a 2:0-nak.
Az eredménynek.
Annak nem, hogy a többiek képtelenek jobb autót építeni, és nem tudnak érdemben versenyezni a Ferrarival.
Én MSumi + Ferrari fan vagyok, én a 2002-es évben is jól éreztem magam.
Miért ne tettem volna? Rommá verés volt, és az is jó.
Érdekes módon, amikor valaki fociban 6:0-ra nyer, akkor de istenkirály a csapat, pedig előtte is nyert nyolcból nyolc meccset.
Az nem unalmas?
Nem. Annak, aki nyer, azaz nekik nem.
Így tehát nekem sem unalmas az F1 szezon.
Ez van. :)

[ 2004. március 21.: Lord szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Ez rendben, de míg a fociban a jobb csapat jobban is játszik(értsd látványosabban),ezzel lekötve a nézőket, és csapatszimpátia nélkül is szórakoztató a meccs, addig az F1ben csak azt látod, hogy megint nyert 10-20-30 másodperccel. Ez pedig csak a fanatikusoknak tetszik.

Ps.: Piftuka és Degeczi megelőztek...

[ 2004. március 21.: pitius szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2004. március 21.: pitius szerkesztette a hozzászólást ]

#148 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:29

idézet:
Ezt írta Degeczi:

"apró" kbség, h ott kizárólag a játéktudás, az emberi képességek miatt alakul ki olyan eredmény, itt viszont már sajnos több mint egy évtizede a technika ural mindent... :(

[/quote]

A sok sok pénzen jvett átékosokból összeálló csapat játéktudása...
Ugyanaz. Pénz.
Ha nem lenne automatika, akkor is ugyanez lenne a helyzet, a Gépember (Msumi) azért kapta a nevét, mert képes 75 körön keresztül mindíg ugyanúgy kanyarogni, míg a többiek "csak" 65 körön keresztül, és a többiben apróbb hibákat csinálnak.

Egyetlen megoldás van az izgalomra, ha 20 egyforma autó lenne, és mindenki azzal menne.
Más nincs, ezt ti is jól tudjátok.

#149 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:30

Magyarázza meg valaki, hogy hogy tudott a kockafejű Coulthard így elszakadni Alonsotol? Kicsit kavarós volt a közvetítés, de a 2. kerékcserére együtt jöttek ki mindketten, azonban a boxban Couli beelőzőtt Alonsonak, aki olyan sok benyát kapott, hogy nem is jött ki többször. Azonban a McLarenes harmadszor is kijött, és még így is adott ~10 másodpercet neki... :eek:

Vagy csak én láttam rosszul?

Palik pedig egy tapló. :mad: Ne mondjátok hogy ez a stílus bejön nektek. Ezt csak egy másik tapló tudja elviselni. :D
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#150 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:33

idézet:
Ezt írta Piftuka:

De ha te annyira fanatikus vagy, hogy neked az számít, hogy a kedvenced az élen senkivel sem találkozva körözget 50-60 körön keresztül és még ezt élvezed is, akkor nincs is értelme beszélni veled erről.
.
[/quote]

Mondom az eredménynek örülök, annak nem, hogy nincs "verseny", ott volt a hozzászólásomban, nem azt a mondatot szerkesztettem át.

A mexicoi szovjet-magyar 6:0 látványos volt?
Egy fenét volt az, a magyar csapat kritikán aluli volt a szovjet pedig épphogy kritikán felüli, de ez elég volt a 6 gólos különbséghez.

#151 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:35

idézet:
Ezt írta Cheyenne:
Magyarázza meg valaki, hogy hogy tudott a kockafejű Coulthard így elszakadni Alonsotol? Kicsit kavarós volt a közvetítés, de a 2. kerékcserére együtt jöttek ki mindketten, azonban a boxban Couli beelőzőtt Alonsonak, aki olyan sok benyát kapott, hogy nem is jött ki többször. Azonban a McLarenes harmadszor is kijött, és még így is adott ~10 másodpercet neki... :eek:

Palik pedig egy tapló. :mad: Ne mondjátok hogy ez a stílus bejön nektek. Ezt csak egy másik tapló tudja elviselni. :D
[/quote]

Én nagyon örültem, hogy DC tudta tartani Alonsot, de a fura közvetítés miatt ez képernyőre sem került :( Hogy mi történt Alonsoval?Passz...

Nagyon szívta Palik a vérét ennek a Gyulának(ő legalább próbált "közvetíteni")

#152 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:36

idézet:
Ezt írta Cheyenne:

[/quote]

Ez jó kérdés, majd megmagyarázzák verseny utáni nyilatkozatban. :)
Palik nem tudom kinek jön be, én általában a német rtl-t nézem, egyrészt értelmesebbek, másrészt sokkal több részadatot mondanak futam közben.

#153 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:37

idézet:
Ezt írta Lord:

Palik nem tudom kinek jön be, én általában a német rtl-t nézem, egyrészt értelmesebbek, másrészt sokkal több részadatot mondanak futam közben.
[/quote]

Csak egy a baj velük, hogy nem beszélnek magyarul :D

#154 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:39

Ja de ne egymással vitázzunk, hanem inkább a futamot elemezzük :)

#155 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:40

idézet:
Ezt írta Lord:
Bar Honda fordulatszám: 19920 !!!
Az se semmi :)

viszont Schumacher - Mezőny 2 : 0
[/quote]

Hat remelem, hogy hasonlo lesz az ideny, mint anno 1991-ben volt, amikor Senna az elso 4versenyt folenyesen nyerte, aztan onnantol azonban Renault beleadott apait-anyait, s nagyon kevesen mulott, hogy nem Mansell lett a VB.

#156 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:43

idézet:
Ezt írta Lord:

Pedig csípem a srácot, de az az ütés-szerűség még akkor sem
[/quote]

Én nem vagyok egy erőszakos ember, de ha engem így valaki meglök... a pályamunkás helyében az égbepofoztam volna az agyát. Egy dolog, hogy dühös, de annak a szerencsétlen munkásnak az a feladata, hogy biztonságban tudja a kiesett pilótákat, mert ha esetleg egy közben kicsúszó másik autó miatt a -nem időben "eltávolított"- pilóta megsérül, akkor a pályamunkásokat k*rják seggbe, de nagyon.
Ezt még egy ilyen huszonéves tejfölösszájúnak sem lehet nehéz felfognia.

[ 2004. március 21.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]

#157 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:43

idézet:
Ezt írta Degeczi:

[/quote]

Hogy meg nagyobb folenye legyen MS-nek? Ezek a fiatal csavok, lehet hogy 2 kor utan mar dodgemeznenek, 1 ilyen eros autoval.

En is kivennek mindent az autobol, mert akkor meg jobban kijonne MiSu folenye, de nem hiszem, hogy verseny szempontjabol jo lenne, ennek a videojatek nemzedeknek.
Mechanikai tapadast kene novelni, vissza a slickeket, s akkor lenne elozes. Ha megy a videojatek nemzedeknek elektronika nelkul, akkor az is kikerulhet.

#158 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 21. 10:46

idézet:
Ezt írta Lord:
Gépember (Msumi) azért kapta a nevét, mert képes 75 körön keresztül mindíg ugyanúgy kanyarogni, míg a többiek "csak" 65 körön keresztül, és a többiben apróbb hibákat csinálnak[/quote]

ő már a dzsojsztik-korszakba érkezett: pl nem kellett váltásnál kuplungolnia, kormányt fél kézzel elengednie - és olyan nincsen, h ezeket mindig pont ugyanúgy, pont tökéletesen sikerüljön végrehajtani. Már ezért megérné, visszajönne egy jelentős emberi tényező

a digitális motorvezérlés pedig jócskán növeli a technikai különbségeket, stiklikre ad módot: vissza a hagyományos porlasztót, max analóg elektronikus vezérlést - és máris sokkal közelebb kerülnének egymáshoz

#159 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Én nem vagyok egy erőszakor ember, de ha engem így valaki meglök... a pályamunkás helyében az égbepofoztam volna az agyát. Egy dolog, hogy dühös, de annak a szerencsétlen munkásnak az a feladata, hogy biztonságban tudja a kiesett pilótákat, mert ha esetleg egy közben kicsúszó másik autó miatt a -nem időben "eltávolított"- pilóta megsérül, akkor a pályamunkásokat k*rják seggbe, de nagyon.
Ezt még egy ilyen huszonéves tejfölösszájúnak sem lehet nehéz felfognia.
[/quote]

Úgyvan.
Emlékezzünk egy nem is olyan régi brazil versenyre, ahol egy átfolyáson szinte mindenki megcsúszott, és ki is perdült a korlátra ugyanoda. Ott is lehetett volna komolyabb baj :(

#160 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

idézet:
Ezt írta Cheyenne:
Magyarázza meg valaki, hogy hogy tudott a kockafejű Coulthard így elszakadni Alonsotol?[/quote]

Úgy, hogy Alonso nem elég gyors! Hogyan harcolt volna az élen Schumacherrel, ha még Coulthardot sem tudta megelőzni a mezőny közepén? Az pedig, hogy hátulról indult, nem mentesíti, mert 1997-ben a Belga Nagydíjon ugyanez volt a helyzet Schumacherrel és Hillel, csak éppen ők a verseny felénél már a mezőny elején voltak és Schumacher meg is nyerte azt a versenyt!

Ennek ellenére én szeretem Alonsot és sok sikert kívánok neki (és persze Baumgartner Zsoltnak is) a továbbiakban!

Egyébként az mókás, hogy még a kiesett Sato-t is Baumgartner elé rangsorolták a 4 körös hátrány miatt, így Zsolt a 15 célbaért versenyzőből a 16. lett!
Tyraan - Artum Inferniti

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.