idézet:
Ezt írta Jareth:
Mindenki Alonso rajtját dícséri, amivel több helyet is előreugrott a mai futamon! Gondolom roppant nehéz lehetett lerajtolni a Mindardikat és a Jordaneket, nem is beszélve a többi gyengébb autóról![/quote]
Jol kapta el tenyleg, olyan volt mint MS-nek 98-ban Suzukaban a rajtja.
Forma-1
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:32
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:33
Rubens Barrichello:
„Az egész verseny alatt keményen hajtottam, ahogy csak tudtam. Más összetételű abroncsot választottam, mint csapattársam és ez nem volt jó húzás. Ráadásul a verseny korai szakaszában, mikor még vizes volt az aszfalt, a gumik rengeteget vesztettek hőmérsékletükből, és ezzel a tapadásukat is elvesztették, így ezért kerültem néhány hellyel hátrébb. Sajnos az a két perc hiányzott a dobogós helytől, melyet Baumgartner lekörözésekor vesztettem el, így nem tudtam befogni Buttont. Azonban elégedett vagyok az autó teljesítményével. Természetesen nyerni szerettem volna, de ez az öt pont, melyet szereztem, még értékes lehet a végelszámolásban.”
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:33
idézet:
Ezt írta Jareth:
Mindenki Alonso rajtját dícséri,[...][/quote]
Na ez az, amire azt mondom, hogy nem kell ide. De hát csináld, ha jól esik!![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:35
idézet:
Ezt írta MajaG:
Az elso finn vilagbajnok Keijo "Keke" Rosberg. Amugy Hakk managere volt.[/quote]
Értem. A Rosberg zavart meg, mert tipikus svéd név.
Ezeket a jó cikkeket honnan ollózod?
Ja és bocs, de még mindig nem tudtam meg, hogy hová és miért tűnt el a PIRELLI és a Goodyear a FORMA'-ből?!?![]()
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:38
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Na ez az, amire azt mondom, hogy nem kell ide. De hát csináld, ha jól esik![/quote]
Nem gonoszságból mondtam, de gondoljatok bele abba, hogy más a jó rajt egy Minardi és egy Ferrari ellen! Én nagyon bízom Alonso jó teljesítményében, de IMHO nem szükséges minden kis dolgot dicsőíteni!
Na de abbahagyom, mert tényleg nincs sok értelme ilyeneken vitázni! A szezon majd eldönti, hogy melyik versenyző hova sorolható majd az év végi ranglistán!
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:41
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Na ez az, amire azt mondom, hogy nem kell ide. De hát csináld, ha jól esik![/quote]
Szerintem igaza van, valóban jól rajtolt, de azért a Minardik és a Jordanek, mindig is a mezőny leggyengébb rajtolói voltak.
Ennyitől igazán nem indokolt, puffognod, még csak nagyon nem is bírálta drágaszágod, csak megjegyezte, hogy a fél mezőny, amit lerajtolt az 2 minardi és 2 jordan volt![]()
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:41
idézet:
Ezt írta Jareth:
Nem gonoszságból mondtam, de gondoljatok bele abba, hogy más a jó rajt egy Minardi és egy Ferrari ellen![/quote]
10 helyet előzni 2-3 másodperc alatt bármilyen mezőnyben nagy teljesítmény!
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:42
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Értem. A Rosberg zavart meg, mert tipikus svéd név.
Ezeket a jó cikkeket honnan ollózod?
Ja és bocs, de még mindig nem tudtam meg, hogy hová és miért tűnt el a PIRELLI és a Goodyear a FORMA'-ből?!?[/quote]
[url="http://"http://www.extra.hu/f1plus"]www.extra.hu/f1plus[/url]
A gumirol nem talaltam most cikket neten.
Gumi gyartok mindig kiszallnak 1 ido utan. Altalaban reklam cellal jonnek, majd ha megvan az eredmeny tovabb allnak.
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:42
idézet:
Ezt írta Piftuka:
10 helyet előzni 2-3 másodperc alatt bármilyen mezőnyben nagy teljesítmény![/quote]
Ezt Verstappen majd minden versenyen előadta az Arrowsal anno.
Ez még kevés, még nem kell királyt kiáltani, Alonso nagyon felkapott lett mostanában, mindenki őt dicsőíti, de nekem még nem bizonyította, hogy teljesen megérdemelten.
[ 2004. március 21.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:43
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ezt Verstappen majd minden versenyen előadta az Arrowsal anno.[/quote]
Mondjuk ez teny. Viszont azzal a kocsival tenyleg k@rva nagy szam volt. Csak azt se felejtsd el, hogy Jos altalaban ott is hagyta az elso szarnyat az elso kanyarban...
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:44
idézet:
Ezt írta Piftuka:
10 helyet előzni 2-3 másodperc alatt bármilyen mezőnyben nagy teljesítmény![/quote]
Ilyen nagy teljesítmény különbségek mellett szerintem egyáltalán nem, de hagyjuk ezt a témát! Harmadszor is elmondom, hogy örülök Alonso jó teljesítményének (igen, a piros napszemüvegen keresztül azért a többi autót is észreveszem), de nem kell a bolhából is elefántot csinálni!
Elküldve: 2004. 03. 21. 12:46
De ez benne van a dologban, vagy kockáztatsz, és előzől, ahol tudsz, vagy csak kolbászolsz, és szürke kis pont leszel a középmezőnyben.
Alonsonak ez pozitív tulajdonsága, ezt nem kritikaként írom.
Nekem egyszerűen nem szimpi a gyerek, már akkor sem volt az, amikor először láttam, versenyzési tudástól függetlenül.
[ 2004. március 21.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 21. 14:01
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Most néztem újra a rajtot...Az a 10 hely mindössze 5(első kanyarig nézve ami ugye több, mint 2-3 sec) A 10 hely csak a kör végére jött össze. De tény, jól rajtolt.
[ 2004. március 21.: pitius szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 21. 15:05
idézet:
Ezt írta MajaG:
Gumi gyartok mindig kiszallnak 1 ido utan. Altalaban reklam cellal jonnek, majd ha megvan az eredmeny tovabb allnak.[/quote]
[url="http://"http://nova.ultraweb.hu/mileage.mpeg"]A kedvenc gumireklámom.[/url]
Elküldve: 2004. 03. 21. 16:42
idézet:
Ezt írta MajaG:
Sajnos az a két perc hiányzott a dobogós helytől, melyet Baumgartner lekörözésekor vesztettem el, így nem tudtam befogni Buttont.[/quote]
melyik oldalon ennyire igénytelen a fordítás?![]()
az [url="http://"http://www.motorsport.com/news/article.asp?ID=148357&FS=F1"]eredeti szövegben[/url] még ez állt: "Unfortunately, the two seconds that kept me away from Button in the fight for the podium were lost when I was overtaking Baumgartner."
még csak elírásra sem lehet hivatkozni (bár amúgysem illene, mert ha vissza is olvasná amit ír, akkor csak föltűnne, h "ejnye már, F1-ben két perc nagyon sok"), de az eredeti mondanivaló egyébként sem az volt, h "2 mp-et vesztett volna", hanem azt mondja, h 2 másodpercnyire volt Buttontól és ennek a lehetőségnek lőttek Zsoltika miatt!
Elküldve: 2004. 03. 21. 16:46
Ugye egészen eddig azt szajkózta mindenki, hogy a csapattárshoz, Brunihoz kell mérni a tudását, az lesz a mérvadó.
Most végigmentek mindketten a versenyen, lehet mérni, osztani, szorozni, és kijön, hogy Bruni szarrá verte a mi "nagyon tehetséges", első F1-es pilótánkat.
Gratulálok.
/A lekörözést most hagyjuk, Rubens is kapálózik, nem tudja már mire fogni a bénaságát, bár azért Massa sem véletlenül intett be a Zsáttinak...
Viszont Button-nak és a BAR-nak egy nagy piros pont.
Elküldve: 2004. 03. 21. 17:07
idézet:
Ezt írta Etele:
Érdekes, Zsáttiról nem nagyon beszélgettek.
[/quote]
idézet:
Ezt írta Mumia:
Amennyi látszott belőle, abból az derült ki, hogy egyszerűen nem volt koncentrációja, 5-10 körön keresztül tudja tartani az iramot Brunival, aztán elkezd hibázgatni, és mp-ekkel gyengébb köröket megy, most is annyit láttam, hogy össze vissza kolbászol a pályán, a verseny második felében már, még az elengedésekkel is bajban volt, nem tudta merre húzodjon le, rossz felé húzott, lement a pályáról elengedés közben. Egyszerűen nem tud 60 körön keresztül de még 20-on sem megfelelően koncentrálni.[/quote]
Elküldve: 2004. 03. 21. 18:06
idézet:
Ezt írta MajaG:
Na en azt gondoltam, az osszes nyilatkozo eloveszi Zsoltit, de szerencsere csak Rubens vette elo:
Rubens Barrichello:
„Az egész verseny alatt keményen hajtottam, ahogy csak tudtam. Más összetételű abroncsot választottam, mint csapattársam és ez nem volt jó húzás. Ráadásul a verseny korai szakaszában, mikor még vizes volt az aszfalt, a gumik rengeteget vesztettek hőmérsékletükből, és ezzel a tapadásukat is elvesztették, így ezért kerültem néhány hellyel hátrébb. Sajnos az a két perc hiányzott a dobogós helytől, melyet Baumgartner lekörözésekor vesztettem el, így nem tudtam befogni Buttont. Azonban elégedett vagyok az autó teljesítményével. Természetesen nyerni szerettem volna, de ez az öt pont, melyet szereztem, még értékes lehet a végelszámolásban.”[/quote]
Már nem azért, de ha egy Ferrari képes két percet elvesztegetni egy Minardi lekörözésékor, akkor nem tudom ki a hibás. Ez nem Monaco kérem szépen (na nem mintha ott nem kellene ugyanúgy leautóznia, mint itt).
Mindezt úgy mondom, hogy kedvelem Rubens-t, és nem kívánom védeni Baumgartnert.
Szerk:
Na most látom, hogy feljebb Degeczi is elemezte ezt. Mindenesetre 2 másodpercre beragadni is lámaság, ismerve a két autó és a két pilóta kvalitását.
[ 2004. március 21.: Taranis szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 21. 18:21

Súgó
A téma zárva.