HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 17. 15:12

Baumgartner Zsolt már Malajziában van FafaZoli - [2004-03-17 12:36]

Szerdán, helyi idő szerint délután három órakor megérkezett a Maláj Nagydíj színhelyére Baumgartner Zsolt. Az első magyar Forma –1-es pilóta az elmúlt napokat aklimatizálódás céljából Kuthing városában töltötte, majd repülőgéppel érkezett Kuala Lumpurba.

Zsolt már találkozott csapattársával, Gianmaria Brunival, valamint a mérnökökkel és a szerelőkkel, de a versenyre történő közvetlen felkészülés csak csütörtökön kezdődik majd meg számára a pályabejárással. Jó hír a Minardi csapatával kapcsolatban, hogy az Ausztrál Nagydíjjal szemben ezúttal már három Minardi körözhet a pénteki edzésnapon, mivel a tesztpilóta Bas Leinders is a birtokában van már az edzéseken történő szerepléshez is elengedhetetlenül szükséges szuperlicencnek.

„Verőfényes napsütés, és perzselő meleg fogadott Szepangban, de ez az elmúlt egy hetet követően már nem volt meglepő számomra, mivel a hőmérséklet itt minden nap eléri az átlagosan 33 Celsius fokot. A levegő most száraz, de a meteorológusok szerint a héten többször is várható eső, aminek következménye minden esetben a rendkívül magas páratartalom”- nyilatkozta Zsolt.

„Vélhetően a Grand Prix hétvége mindhárom napján szélsőségesen változhat az időjárás, éppen ezért nagyon fontos számunkra, hogy itt Szepangban már a tesztpilótánk is segítségünkre lehet. Leinders a múlt héten Misanóban teljesítette a szuperlicenc elnyeréséhez szükséges kilométereket, így pénteken három autó áll rendelkezésünkre majd ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő beállításokat az autón, és kiválaszthassuk a legjobb gumikeveréket” - folytatta a magyar fiú.

„A pálya környezete csodálatos, és már alig várom a csütörtököt, amikor a mérnökökkel bejárhatom a kanyarokat, melyeket eddig csak rajzok, illetve a szimulátor révén ismerhetek. A pénteki edzést vélhetően ezúttal is a pálya megismerésére használjuk majd fel Brunival, és arra fogunk elsősorban törekedni, hogy a kritikus részeket jól megtanuljuk a szombati időmérés előtt. Az autó állapotát illetően egyelőre nincsenek bővebb információim, de a mérnökeink szerint az Ausztrál Nagydíj során jelentkező elektronikai hibák ezúttal már kiküszöbölhetőek lesznek” – zárta mondandóját a Minardi versenyzője.

#42 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 15:37

idézet:
Ezt írta Drummaster:
Húúú apám, 4 helyet hozni esőben... WOW Nem semmi...[/quote]

Es akik mellett elment egy kor alatt: MS, Hill, Prost... [url="http://"http://www.formulaone.free-online.co.uk/formulaone/history/1993/europe.html"]link[/url]

Samott

[ 2004. március 17.: Samott szerkesztette a hozzászólást ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#43 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 15:50

idézet:
Ezt írta Samott:

Es akik mellett elment egy kor alatt: MS, Hill, Prost... [url="http://"http://www.formulaone.free-online.co.uk/formulaone/history/1993/europe.html"]link[/url]

Samott

[ 2004. március 17.: Samott szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Ja ja, pont most néztem meg jobban a videot, most esett le, hogy nem az egész versenyen előzött ennyit, hanem az első körben... nem gyenge...

#44 Felhasználó inaktív   Templomegere 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 16:14

Ismerkedem Sepangal , de egyenlöre esek-kelek :D
AMD you have the POWER

#45 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 16:22

idézet:
Ezt írta Templomegere:
Ismerkedem Sepangal , de egyenlöre esek-kelek :D[/quote]

En is igy vagyok, hiaba itt nem szoktam jatszani. Egyelore ertekelhetetlen a teljesitmenyem, kiporgesgatloval korbe sem tudok menni, a masodik kanyar ugy dol, hogy BROAAF. GP4-n nem jatsszuk ezt a palyat? :D Ott megint bucira verek mindenkit. :D

#46 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 19:07

Maláj Nagydíj: eső várható Andi - [2004-03-17 15:37]

Időjárásjelentés, Sepang

Mialatt a Michelin abroncsokkal szerelt csapatok abban bíznak, hogy száraz, meleg időjárás lesz majd jellemző a Maláj futam hétvégéjén, a Bridgestone versenyistállók a hűvösebb, nedves időt részesítik előnyben. Az előrejelzésen értelmében azonban igazán egyetlen csapat sem lehet biztos a dolgában, s az előre megtervezett stratégiák is megváltozhatnak az időjárás függvényében.

Amennyiben beigazolódik a meteorológusok jóslata, pénteken felhős lesz az ég Sepang felett, azonban eső nem várható. A sokat eldöntő első- és második időmérés alkalmával viharosra fordulhat az idő, a levegő hőmérséklete 25 és 32 ˚C között várható.

Az új szabályok értelmében problémát okozhat a megfelelő stratégia kiválasztása, különösen az abroncsválasztás nehezítheti meg a versenyistállók feladatát. . A verseny napján negyvenöt százalékos valószínűséggel esőzések várhatóak, erős széllökésekkel, ám az előrejelzések sokszor tévednek, így egy jól meghozott döntés, a verseny végeredményét is meghatározhatja.

Fotó: Ferrari S.p.A.

#47 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 19:09

Ralf Schumacher az Ausztrál Nagydíjat elemezte Andi - [2004-03-17 17:28]

A Ferrari teljesítménye meglepte a német versenyzőt

A BMW-Williams versenyzője, Ralf Schumacher az évad második megmérettetését megelőzően az Ausztrál Nagydíj televízió felvételeit tanulmányozta. A látottak azonban egy cseppet sem tetszettek neki.

"Érdekes, de egyben megdöbbentő is volt látni, hogy a Ferrari a többi autóhoz képest hogyan viselkedik a kanyarokban. Azokon a helyeken, ahol Juan Pablo és én alulkormányozottsággal küszködtünk, és a kerékvetőkre is rá kellett hajtanunk, a Ferrari az ideális íven, a pályán belül tudott maradni. Ez nem csak gyorsabb köridőket eredményhez, hanem egyben azt is jelenti, hogy Michael és Rubens Barrichello sokkal korábban tud újra gázt adni. A körök számának növelésévek az előnyük is növekszik." – mesélte Ralf Schumacher honlapja olvasóinak.

"Mit is mondhatnék ezek után? A Ferrari sokkal jobban muzsikál, mint az FW26, és Renault illetve a BAR is hatalmas előrelépéseket tett. Nem találok szavakat arra, hogy mit is jelent valójában, hogy már az évad első versenyén leköröznek minket. A két futam közötti időszakban azon munkálkodtunk, hogy felzárkózhassunk a Ferrarihoz."

#48 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 07:50

Frank Williams aggódik a Formula-1 jövõje miatt

"...A Renault teljesítménye szinte "beteggé teszi" a Williams csapat vezetõjét. "Nagyszerû, amit a Renault pordukált. De hogy õszinte legyek: már-már beteggé tesz. Tizenöt nappal késõbb kezdtek el tesztelni és már most elõttünk vannak." :cool:
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#49 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 08:17

Kiprobáltam magam Bumi Minardiával Sepangban, de Gp4 ben.Nekem nem megy a F1 2002, nemteccik. 1.37, de még finomitani kéne :)Misiék jobbat mennek, bár elég nagy külömbség van a kocsik között.Imádom ezt a pályát. Ti kormánnyal nyojátok?? Nekem ez a sokak álltal lehurrogott Gp Forceom van.Lehet azért vagyok gyengébb?? :D
üdv
tus

#50 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 08:34

idézet:
Ezt írta Cheyenne:
Frank Williams aggódik a Formula-1 jövõje miatt[/quote]

IMHO ha tudott volna egy normális autót építeni, akkor most nem kellene aggódnia!
Tyraan - Artum Inferniti

#51 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 08:34

idézet:
Ezt írta tus:
Kiprobáltam magam Bumi Minardiával Sepangban, de Gp4 ben.Nekem nem megy a F1 2002, nemteccik. 1.37, de még finomitani kéne :)Misiék jobbat mennek, bár elég nagy külömbség van a kocsik között.Imádom ezt a pályát. Ti kormánnyal nyojátok?? Nekem ez a sokak álltal lehurrogott Gp Forceom van.Lehet azért vagyok gyengébb?? :D[/quote]

Nekem Logitech Formula ForceGP-m van, jó kis kormány. Legalábbis nekem bejön. ;)

[ 2004. március 18.: Drummaster szerkesztette a hozzászólást ]

#52 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 10:08

idézet:
Ezt írta Drummaster:

Nekem Logitech Formula ForceGP-m van, jó kis kormány. Legalábbis nekem bejön. ;)

[ 2004. március 18.: Drummaster szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Ugyanaz van nekem is :) Nekem is nagyon tetszik, csak Piftuka nagyon fikázta. Illetve elmondta kedvesen a véleményét róla. Ha jól emléxem Caratyuskának is ez van, neki is teccet. Nemtudom megnézni azt a topikot, mert állandóan lefagy a gép explorer.exe hibával :mad:
üdv
tus

#53 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 11:52

idézet:
Ezt írta Jareth:

IMHO ha tudott volna egy normális autót építeni, akkor most nem kellene aggódnia!
[/quote]

ÉS most elképzelem, amint Frank Williams talpig olajosan építi az autót :p :rolleyes:
idézet:
Ezt írta tus:

Ugyanaz van nekem is :) Nekem is nagyon tetszik, csak Piftuka nagyon fikázta. Illetve elmondta kedvesen a véleményét róla. Ha jól emléxem Caratyuskának is ez van, neki is teccet. Nemtudom megnézni azt a topikot, mert állandóan lefagy a gép explorer.exe hibával :mad:
[/quote]

Ne félj nekem is Formula Force GP van, bár tény, hogy nem szeretem. A kormánnyal nincs is semmi gond, de a pedálja iszonyúan gyenge minőségű, pontatlan, alig lehet kalibrálni, ha padlóig nyomom a gázt, a fék is elkezd hatni, és ráadásul pille könnyű, kitámasztás nélkül csak úgy táncol a padlón.

#54 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 12:02

idézet:
Ezt írta tus:

[/quote]

Furcsa, mert amikor kormányt akartam venni, akkor dícsérte Piftuka és ajánlotta, hogy vegyem meg bátran. Bátran meg is vettem. :D Amúgy tényleg a pedálok könnyűek, de nekem semmi gondom nem volt/nincs a kalibrálással, óramű pontossággal lehet gázt adni is, meg fékezni is.

#55 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 12:04

idézet:
Ezt írta Mumia:

Ne félj nekem is Formula Force GP van, bár tény, hogy nem szeretem. A kormánnyal nincs is semmi gond, de a pedálja iszonyúan gyenge minőségű, pontatlan, alig lehet kalibrálni, ha padlóig nyomom a gázt, a fék is elkezd hatni, és ráadásul pille könnyű, kitámasztás nélkül csak úgy táncol a padlón.
[/quote]

Tudom, hogy ez van neked, Piftuka meg is jegyezte, hogy hamarabb esik le a fáslid, minthogy elkopna a műanyag fogaskerék :D :D
Nekem ilyen kalibrálási problémám nincs. Beb@sztam alá egy szönyeget és nem táncol.Állítólag pontatlan, hát nem tudom, összehasonlítási alapom nincs.
üdv
tus

#56 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 13:35

Akkor lehet, hogy az enyém hibás, vagy az alaplapot nem kedveli, de imádkozni kell, hogy sikerüljön bekalibrálni, mert kalibrálásnál a pedálok nyomkodására, meg sem mozdul a kijelző, így sokszor egyáltalán nem lehet bekalibrálni, mert utána ha padlóig nyomom is csak kb 1/3 féket ad.

És ha a gázt padlóig nyomom, akkor ha olyan kedve van éppen, akkor elkezdi nyomni a féket is.

Pedig minden gyógyírt megpróbáltunk már, de a potméterek is tökéletesek. Van, hogy 1 hónapig nincs vele gond, aztán gondol egyet és előjön, a féknyomogatási vágy. Vagy éppen a kalibrálhatatlanság.

#57 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 13:46

idézet:
Ezt írta Mumia:
Akkor lehet, hogy az enyém hibás, vagy az alaplapot nem kedveli, de imádkozni kell, hogy sikerüljön bekalibrálni, mert kalibrálásnál a pedálok nyomkodására, meg sem mozdul a kijelző, így sokszor egyáltalán nem lehet bekalibrálni, mert utána ha padlóig nyomom is csak kb 1/3 féket ad.

És ha a gázt padlóig nyomom, akkor ha olyan kedve van éppen, akkor elkezdi nyomni a féket is.

Pedig minden gyógyírt megpróbáltunk már, de a potméterek is tökéletesek. Van, hogy 1 hónapig nincs vele gond, aztán gondol egyet és előjön, a féknyomogatási vágy. Vagy éppen a kalibrálhatatlanság.
[/quote]

Nem lehetséges, hogy az installal van gond??
Akad valamivel a driver :confused:
üdv
tus

#58 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 16:19

idézet:
Ezt írta tus:

Nem lehetséges, hogy az installal van gond??
Akad valamivel a driver :confused:
[/quote]

Mióta amegvan a kormány már vagy 5 drivervezió volt, és a gépet teljes egészében lecseréltem szinte.

#59 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 16:40

idézet:
Ezt írta tus:

csak Piftuka nagyon fikázta.
[/quote]

Én nem egészen erre emlékszem!

idézet:
Ezt írta tus:

Illetve elmondta kedvesen a véleményét róla.
[/quote]

Erre már inkább. Ez egy jó kormány... annyiért amennyiért Drummaster vette. De amikor megjelent, akkor 30-40.000 Ft-ba került, ami arcpirítóan sok érte.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#60 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 18:11

Kicsit degeczi beszolás, dehát.... :D

Ismeretlen SMS.
"Sziasztok! Nem tudjátok, mikor jelenik meg a Baumgartner F1 Racing?
És milyen gép kell ahhoz, hogy kiszámolja az állandóan előttünk lévő 19 autót?"

Nyugodtan szerkesszétek ki, ha becsületbegázolós. :)

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.