HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 03. 13:11

Idézet: Lord - Dátum: 2004. április 3, szombat - 14:02

Viszont jó a McLaren taktik, úgyis kb a 18-20. helyről indult volna Kimi, most így van egy majdnem nullkilométeres motorja, amit talán jobban hajthat. Kérdés, hogy számít e ez egyáltalán majd bármit is, vagy ugy is gagyi marad a Merci. 

Jaja így talán végig is bírja a futamot...  :think:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#482 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 03. 13:12

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. április 3, szombat - 14:14

Mar csak ezt a hujegyereket kene kilokni a "musorvezetoi" szekbol...  :box2:  :help:

Na azt a teljesítményt inkább nem minősítem... :mad: Simán belevág a beszélő szavába... :(

#483 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 13:12

Jaja, a neveket még mindig nem tudja kiejteni. :(

Legszívesebben bementem volna a stúdióba és lerúgtam volna a székről.

Az a nagyon buta fej... kész. :(

#484 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 13:18

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. április 3, szombat - 14:14

Mar csak ezt a hujegyereket kene kilokni a "musorvezetoi" szekbol...  :box2:  :help:

Bele sem kellett volna lökni....  :reklamacio:  :down:

#485 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 13:21

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 3, szombat - 14:16

Jaja, a neveket még mindig nem tudja kiejteni. :(

Legszívesebben bementem volna a stúdióba és lerúgtam volna a székről.

Az a nagyon buta fej... kész. :(

Campona rulez... :D Ha elég ügyes vagy, meg is tudod csinálni... ;)

#486 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 13:30

Idézet: Fym - Dátum: 2004. április 3, szombat - 14:25

Campona rulez... :D Ha elég ügyes vagy, meg is tudod csinálni... ;)

Akkor holnap figyeljetek erősen, ha beszalad egy ember és izomból lerúgja ezt a majmot a székről majd bepattan egy autóba és füstölgő kerekekkel kilő, az én voltam. :)

#487 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 13:32

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 3, szombat - 14:34

Akkor holnap figyeljetek erősen, ha beszalad egy ember és izomból lerúgja ezt a majmot a székről majd bepattan egy autóba és füstölgő kerekekkel kilő, az én voltam. :)

Ázze, ha meg csinálod, akkor ott leszek és felveszem... :nevet2: :nevet: :lol:

Szerkesztette: Fym 2004. 04. 03. 13:32 -kor

#488 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 13:56

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 3, szombat - 14:34

Szurkolunk, hogy sikeruljon.  :]
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#489 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 17:04

Én bízok józsi "tehetségében"...
Mint már korábban is mondtam, új pálya és balf*szkodik, de nagyon... Az edzéseken is szépen kitett magáért...
Csak sajnos a kocsija így is jó a polehoz...

33%-ot adok arra, hogy tehetésgénél fogva elcseszi a dolgot... Kipördül... stb..
Majd meglátjuk... Remélem szenzációs rajtot fog... Az biztos, ha montyval ketten kerülnek be a visszafordítóba, akkor csak monty jön ki...
Józsi hozhatná a rajtoló technikáját... Ekkora egyenesen az pár pozíciót jelentene....
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#490 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 17:12

Kissé unalmas vagy már :D
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#491 Felhasználó inaktív   Rx7 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 17:12

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. április 3, szombat - 12:14

Az előző futam után még a mostanira is bevették!?

Hogy tették be műsort vezetni?
Hogy hagyták ott?
New see one up road?

#492 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 17:15

Ma amúgy a dunatévén volt valami autós műsor... Nagyon tetszett...
Mutogatták benne megint az izmos renault klió kupát...

Hát majdnem meghaltam a röhögéstöl, mikor véber azt mondta, hogy már fél éve nem ült versenyautóban... :D

Miért, a kliója az versenyautó??? Na ne már...  :)

Tényleg, nem tudjátok, hogy ott engedélyezettek-e a feltöltős motorok?

De szóval szerintem egy kabaré... Média emberekkel.. Billegős disznó szállító kasznikkal... Ráadásul a hungaroring akkora azoknak a kocsiknak, hogy állandó fordulaton végigmehetnek...

Állandó fordulatról..
Itt valaki szídta az ovál pályákat.... Miért is???
Szeritnem sokkal, de sokkal izgalmasabbak a versenyek oválon.
1 ovál pálya igazán beférhetne az F1-be... Kocsik is kibírnák, csak a fordulatot kellene levenni...

Még az jutott eszembe, hogy mit szóltok a renault motorjához. Érdekes.
Tök alacsony fordulaton muzsikál, bár gondolom ezt nagyobb nyomatékkal kompenzálják. Nem rossz ötlet, nem pörög szét hamar.. Ráadásul a nehezebb kasznira (üzemanyag) is kevésbé reagál a nagyobb nyomaték miatt kimozdításnál... Legalábbis én így tudom elképzelni...
2000-el kisebb fordulatszám használata bukta lenne az élcsapatoknál.. Az már majd 10%-os teljesítménycsökkenés lenne azonos nyomaték mellett... De hát gondolom nyomatékból rápakoltak.. Vagy csak egyszerűen egy hosszabb löketű konstrukció lenne a renaulté, mint a többi?

Zsolti teljesítményéröl...
Hát a Zállam magyarországnak reklámot akart.... Ezt így is megkapták...
Eleve egy tök dilettáns a szövegei alapján.. A verseny"tehetsége" meg szeritnem józsi rajtjait is leübereli...
Én helyében tuti kiszállnék, nem égetném magam ország-világ elött...
Haverom is állandóan kérdezgeti, mikor zsóti megszólal a tévében, hogy 85 vagy 80... Kérdezem micsoda 80-85.. Hát zsolti IQ-ja....

Most is utána Rubens nyilatkozott, de egy hyperagynak tünt a szövege zsóti után... És gondoljatok bele, hogy valaki ennek az embernek pénzt adott, hát az az ember noormális???
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#493 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 17:18

Idézet

Kissé unalmas vagy már

De régen láttalak, mondjuk nem is hiányoztál... Számomra is unalmas már ez a mondatod... Figyi, hanyagolj...

Miért, mit mondjak, miröl beszéljek neked, ami nem unalmas???..  Megpróbálok egy picit tenni a lelki világodért...

#494 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 17:51

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 3, szombat - 18:22

...
Miért, mit mondjak, miröl beszéljek neked, ami nem unalmas???...

Mondjuk fejtsd ki a mai időmérő eredményeinek ismeretében hogy miért is volt igazam, mikor a kettős McLaren győzelemvárásodra azt írtam, hogy annyi esélye van, mint hogy Zsátti dobogós helyezést ér el... :nevet:  :lol:  :nevet:

#495 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 18:29

Várj, csak még nem ért véget a hétvége. :)
És még valami. Én asszem nem azt mondtam, hogy McLaren kettősgyőzelem lesz, hanem azt szeretnék. :)

#496 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 18:59

Lemaradtam az elejéről...Adta a retekClub a Qualifying 1-et? Mert én csak a másodikat láttam. :confused:

GI, jól vetted észre, hogy a Renault motorja alacsonyabb fordulatszámon üzemel, de szvsz ez nem csak a "nyomatékosításnak" köszönhető, hanem a motorkonstrukció régebbi volta miatt. (99-es Supertech módosítás, az új motor még nem készült el.)
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#497 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 19:04

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 3, szombat - 19:33

Én asszem nem azt mondtam, hogy McLaren kettősgyőzelem lesz, hanem azt szeretnék. :)

Arra még pár évet várni kell, amíg MS abbahagyja...
Szép kis kilátások mi? :) :p
RDaneel_hu

#498 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 19:46

Idézet

szvsz ez nem csak a "nyomatékosításnak" köszönhető, hanem a motorkonstrukció régebbi volta miatt. (99-es Supertech módosítás, az új motor még nem készült el

Igen, ezt tudom..
De gondolj bele, már csak a fordulatszám miatt 10%-al kisebb teljesítményt lehetne elérni azonos nyomaték mellett. Az pedig itt hatalmas különbség.. Nem mindegy, hogy 900 vagy 810 Le a gép. De még 3-4 Le sem mindegy.
Ennek ellenére hozzák a formát, amit csakis a jóval nagyobb nyomaték kompenzálhat ki.ú

Szerintem majd igazán a lassú hajtúkanyarokkal dúsított pályákon fognak jeleskedni kigyorsításkor..

Idézet

Arra még pár évet várni kell, amíg MS abbahagyja...

Miért? Még annyi VB címet ki akarnak neki managelni? Hát az szomorú...

Legjobban amúgy szegény Villeneuvét sajnálom... Otthagyja a Bar-t, erre meg.... szóval ez pech...
Józsi meg nem érdekel egyátalán.
Én versenyt szeretnék látni, nem pedig üzleti döntéseket... Mert józsi az csak az, de sajnos rubens is belement...

A versenyen még nagyon bízok abban, hogy józsai képtelen 2 órát menni egy új pályán folyamatosan... Mivel ezt  az edzéseken (mármint a 2 órát) képtelen volt tehetségének betudhatóan teljesíteni. De végül is az állandó csúszkálásai is elegendőek lesznek.
Véleményem az, hogy azzal a kocsival még zsolti is toppon tudna lenni...

Tényleg, mit szóltok ezekhez a hírekhez:

Idézet

Ferrari technikai igazgatója, Ross Brawn egyetért azokkal, akik szerint a Forma-1 az utóbbi időben túl gyorssá vált.

Az autók sebességét - mégpedig elsősorban a kanyarvételi sebességét - évek óta hiába próbálják tartósan visszafogni, és a tempót egyesek már veszélyesen nagynak tartják. Az F1 Technikai Munkacsoportja ugyan időről időre új módszereket dolgoz ki erre a célra, az ezredmásodpercekért harcoló mérnökök azonban rendszerint hamar megtalálják a kiskapukat és a szigorítások ellenszerét.

Brawn úgy véli, ez normális, sőt, "elkerülhetetlen, hiszen a tíz csapat folyamatosan azon igyekszik, hogy gyorsabbá varázsolja az autóját, a sebesség tehát mindig nőni fog. A folyamatot a gumiháború is felgyorsítja. De az F1 Technikai Munkacsoport szüntelenül figyeli az autók teljesítményét."

A malajziai Sepangban Michael Schumacher idén négy másodperccel autózott gyorsabban, mint Fernando Alonso tavaly, amikor megszerezte a pole pozíciót.

"Mindannyiunk érdeke, hogy kidolgozzunk egy olyan technikai koncepciót, amelynek révén az autók lassulnak, hiszen minket nem az abszolút sebesség érdekel, csak az, hogy a többieknél mennyivel vagyunk gyorsabbak" - mondta Brawn az Autosport című brit szaklapnak. - "Valamennyien támogatjuk ezt a célkitűzést, és 2006-ra jelentős szabálymódosítások várhatók, míg 2008-ban a motorokra vonatkozó előírások fognak nagymértékben módosulni."

Brawn a motorok teljesítményének csökkentésében látja a megoldást. "Szerintem a teljesítmény 700 lóerő körülire való mérséklését érdemes megfontolni" - jelentette ki, hozzátéve: "Azért én is úgy gondolom, hogy a Forma-1-es autóknak gyorsnak kell lenniük!"

Ja, hát végül is suhámer szerint sem lehet a mai autókat kipörgésgátló nélkül rendesen vezetni... Sennáék is bizonyosan azzal vezették  az 1200Le-s McLaren Hondát...

Én azt mondom, ismét szeretnék megszabni a felső korlátot...  Gondolom kifujt a fejlesztésböl a kraft... Bántja az órukat, hogy a Williams erősebb...

Végül is motorváltoztatás szerintem jó ötlet, de nem így ahogy ők elképzelik. Ideális az lenne, ha teljesítményre korlátoznák be, minden más kötöttséget törölnének. Megszabnák, hogy 800Le, és hogy azt 1000ccm-es turbómotorral, vagy egy 10000ccm-es szívódízellel érik el, az oly mindegy lenne.

Szerkesztette: GI 2004. 04. 03. 19:47 -kor

#499 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 20:02

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 3, szombat - 20:50

Végül is motorváltoztatás szerintem jó ötlet, de nem így ahogy ők elképzelik. Ideális az lenne, ha teljesítményre korlátoznák be, minden más kötöttséget törölnének. Megszabnák, hogy 800Le, és hogy azt 1000ccm-es turbómotorral, vagy egy 10000ccm-es szívódízellel érik el, az oly mindegy lenne.

Nem tudom eldönteni, hogy komolyan írtad, vagy sem. :D
Szóval, voltak ugye együtt az 1500-as turbók és a 3500-as szívómotorok, és sajna a szívómotoros versenyzőknek "külön VB-t" kellett kitalálni, anynira gyengék voltak, +2 liter ide vagy oda. ( ez volt ugye a Colin Chapman kupa )
Persze nem tudom ( nem emléxem), hogy ott mekkora volt a lóerőkülönbség, de úgy hasra kétszeres a turbó javára ( ~1000 vs ~500-600 ).
Persze lehet, hogy még igazad lesz ez ügyben egyszer, én drukkolok.
Szeretnék látni dízelfüstöt a McLarenből kipöffeni :D :D

Szerkesztette: Lord 2004. 04. 03. 20:03 -kor

#500 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 03. 20:43

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 3, szombat - 18:50

Legjobban amúgy szegény Villeneuvét sajnálom... Otthagyja a Bar-t, erre meg.... szóval ez pech...

Erre csak azt tudom mondani, hogy Vili a tavalyi szezon előtt megmondta, hogy ha Button jobb lesz nála, akkor önként továbbáll. Botton jobb volt, és ez nem a szerencsén múlott. Vili meg ment, nem is hiányzik. Erősen átlagos versenyző volt, viszont a közvetlen csatái tényleg látványosak voltak.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.