Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 14:11
Jaja. Az összeakadásnál Kisschumi már jóval előrébb volt, de ez a japán kamikaze brutális.
Ha nem hozzák ki a verseny végén hibásnak, akkor eláshatják magukat. Autót nem szabadna alá tenni, mert ön és közveszélyes. Úgy látszik semmi nem változott és a japán pilóta még mindig az "überlol" kategóriába tartozik az F1-ben.
Ne legyél már marha te is, egyértelműen RS hibázott. fej fej mellett mentek, azért volt előrébb RS, az ütközés pillanatában már RS, mert amikor Sato látta, hogy ez képes nekimenni, bevágta a féket.
Én azt mondom, ha nem azt mondják, hogy sima versenybaleset, vagy RS a hibás, akkor áshatják el magukat, de örökre.
A másik meg MS kis manővere a boxból kijövet, amikor majdnem belement Trulliba, ahol el kellett volna engednie, hiába ő MS, akkor ott, mindig annak van előnye aki a pályán jön, ráadásul még 1 körben voltak, tehát versenyben volt Trulli vele elméletben. Esküszöm csodálkoztam, hogy azért nem írták ki, hogy vizsgálják az ügyet.
Meg Webber beállása Alonso elé, amikor előzni akarta, az is szemét húzás volt, és a befékezés is, amikor majdnem bele is ment Alonso. Így legalább láthatta, hogy milyen az, ha befékez a mögötte haladónak, remélem tanul belőle ő is, hogy ilyet ne csináljon.
Érdekes, ez egyik sem tűnt fel a szent versenybíróságnak, és ha ezen felül még kihozzák SATO-t vétkesnek, akkor arra már szavam sincs, annyira siralmas.
Olvasgatom itt a véleményeket, de úgy érzem ti nagyon ki vagytok már éhezve igazi versenyre, de szerintem NEM AZ A VERSENY, hogy beállok a másik elé, amikor éppen elmenne mellettem, ez igenis sportszerűtlen, nem kicsit.
Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 04. 14:36 -kor