HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 04. 14:42

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 15:44

Ez megint egy erdekes manover volt.

Nem figyeltem, MS atlepte-e a felfestett feher vonalat, vagy sem, de az azert van ott, hogy a boxbol kijovo versenyzok ne futhassanak ki a versenyben levo, 2xx km/h-val jovo autok ele...

MS ezt total figyelmen kivul hagyta, minimum penzbunti jarna erte.

Ha nem lépte át a fehér vonalat, akkor nem lehet büntetni... Gondolom, ha ráment volna, akkor már futam közben kihívták volna egy boxáthajtásra...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#602 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 14:44

Talán akkor lehetne kicsit nehezebb dolga a Ferrarinak, ha a Honda és a BMW is teljesen gyári csapatot indítana.
Mellesleg a "kommentátorok" BMW és Mercedes szapulása tényleg nevetséges volt. Amellett, hogy tényleg nem lehet összevetni egy Forma 1-es motort egy közútival, a BMW motorja a Forma 1-ben is az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Kocsi többi részébe meg nem sok beleszólásuk van a  motorszállítóknak.
Mondjuk annyiban igazuk van, hogy ez nem a legjobb reklám a Mercinek...

#603 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 14:45

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 15:44

Nem figyeltem, MS atlepte-e a felfestett feher vonalat, vagy sem, de az azert van ott, hogy a boxbol kijovo versenyzok ne futhassanak ki a versenyben levo, 2xx km/h-val jovo autok ele...

MS ezt total figyelmen kivul hagyta, minimum penzbunti jarna erte.

A fehér vonalat szerintem nem lépte át, de a kék lámpa sem véletlenül van a boxutca kijáratánál.

Vagy pénzbünti (bár ez kétlem, hogy meghatná), vagy valami 10 hellyel hátrébb indulhatsz a következő versenyen.

Pénzbüntit Barichellónak adnék, vagy a csapatnak kollektíven, mert végülis ott a nyalókás hibázott.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 04. 14:46 -kor

#604 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 14:45

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 14:11

Jaja. Az összeakadásnál Kisschumi már jóval előrébb volt, de ez a japán kamikaze brutális.

Ha nem hozzák ki a verseny végén hibásnak, akkor eláshatják magukat. Autót nem szabadna alá tenni, mert ön és közveszélyes. Úgy látszik semmi nem változott és a japán pilóta még mindig az "überlol" kategóriába tartozik az F1-ben.

Szerintem Sato nem rossz pilota es a megerkezese ota nagyon sokat valtozott, foleg a javara. Az ominozus incidensrol pedig, ahogy Mumia is emlitette, nem hiszem, hogy o lett volna a ludas a dologban, remelem nem fogjak megbuntetni, nem erdemelne meg. Az uberlol pilotarol meg annyit, hogy Alonso se volt kepes megelozni, pedig nem volt gyengebb autoja, sot Coulthardot is otthagyta szepen, ugyanott ahol RS szerencsetlenkedett. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#605 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 14:48

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 11:13

Ez most ugye vicc volt? :eek: Annál a FERRAR-nál nincsen jobb autó a mezőnyben! Ez tény. Nagyon jó kocsit építettek.

Talán a Renault veheti majd fel a versenyt vele, ha a mérnökök ott megtanulnak a spoilereket normálisan beállítani. Mert hihetetlen, hogy állandóan lerepül az autó a pályáról, ha Alonso egy kicsit "nekilép". A motorban rengeteg potenciál van, csak a kasztni...  :rolleyes:

Mintha elötte a williams lett volna erösebb a ferrari meg gyengébb egy irásában, erre gondoltam..
Nem is kivánok vitázni, leirtam hogy gondoltam, ennyi..Szerintem nincs annyi elönye MS nélkül a ferrarinak mint vele...Alá csinálják a kocsit gondolom (vele együtt), de tud is élni vele általában..

Számomra egyértelmüve vált a 3. verseny után, hogy tavaly a gumik voltak kritikán aluliak, imho maga a kocsi nem hiszem, hogy ekkorát javult volna, bár nem értem a 2 volt nagyobb élcsapat gyengélkedését most..A Mclaren meg imho ugyan azt nyujtja most mint anno a ferrari..Alig tud egy versenyt befejezni..

Leszámitva ki nyert, a középmenyözben jó kis csaták voltak..
Ez a Sato egyre durvábban nyomja, rendre is oktatta ralfit :D

Alonso azért repül ki mert mg nem tart ott, hogy ha odalép, ott is tarta a kocsit, mondjuk uganugy mint MS tette most az idömérön, azzal a különbséggel, hogy ö a pályán tartotta valamennyire...
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#606 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Fym - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 15:46

Ha nem lépte át a fehér vonalat, akkor nem lehet büntetni... Gondolom, ha ráment volna, akkor már futam közben kihívták volna egy boxáthajtásra...

Erre írtam, hogy ott a kéklámpa, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Vagy MS-nek igen?  :reklamacio:

#607 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Lehet rosszul tudom, de ha meg is büntetnek valkit a verseny után, az új szabályok értelmében helyezést nem vehetnek el tőle, maximum ha elég "büntetőpontja gyűlik össze, nem állhat rajthoz a következő versenyen.

Ehhez képest a 2 csúcsriporter végig azt nyomta, hogy nem biztos a befutók helyezése, mert verseny után így meg úgy... :(

Más.

Nem értem a versenybírókat sem. Végre van egy bevállalós versenyzés a pályán (kivéve MS boxutcakijövetelét és Webber feltartását, amin lett volna mit tárgyalni, persze nem tették) - erre egyből összeülnek és elkezdik kivizsgálni az előzéseket.

Vazz.

Ahelyett hogy örülnének, hogy VERSENY van cvégre és nem sétakocsikázás. :(

#608 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 14:52

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 15:52

Lehet rosszul tudom, de ha meg is büntetnek valkit a verseny után, az új szabályok értelmében helyezést nem vehetnek el tőle, maximum ha elég "büntetőpontja gyűlik össze, nem állhat rajthoz a következő versenyen.

Ehhez képest a 2 csúcsriporter végig azt nyomta, hogy nem biztos a befutók helyezése, mert verseny után így meg úgy... :(

Más.

Nem értem a versenybírókat sem. Végre van egy bevállalós versenyzés a pályán (kivéve MS boxutcakijövetelét és Webber feltartását, amin lett volna mit tárgyalni, persze nem tették) - erre egyből összeülnek és elkezdik kivizsgálni az előzéseket.

Vazz.

Ahelyett hogy örülnének, hogy VERSENY van cvégre és nem sétakocsikázás. :(

Az tényleg fszság, hogy ilyeneket vizsgálgatnak, az ilyen kétes helyzetekben nem kellene beleszólniuk, csak az egyértlemű szabálytalanságokat kellene büntetniük. Az, hogy RS béna volt, (nem tudom mit gondolt, hogy majd Sato elmegy homokozni?) nem szabálysértés, egyszerű versenybaleset szvsz.

#609 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 04. 14:53

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 15:49

... Az uberlol pilotarol meg annyit, hogy Alonso se volt kepes megelozni, pedig nem volt gyengebb autoja, sot Coulthardot is otthagyta szepen, ugyanott ahol RS szerencsetlenkedett. :)

Naja, Szato kivülről úgy autózta körbe Coulthardot, ahogy a nagykönyvben meg van írva... :D Sokat fejlődött... :up:

#610 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 14:54

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 15:52

Erre írtam, hogy ott a kéklámpa, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Vagy MS-nek igen?  :reklamacio:

Nem mondtam semmi ilyet, a kék lámpán, meg lehet hogy túlszaladtam... :think:  :hemuveg: ;)

Szerkesztette: Fym 2004. 04. 04. 14:55 -kor

#611 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:00

Klien is eleg bevallalos volt, Webber tavalyi csapattarsahoz (Pizzonia) kepest hatarozottabban jobb pilotanak tunik. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#612 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:05

Klien tenyleg korrekt volt, koridoket nezve is.

#613 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:17

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 15:36

Meg Webber beállása Alonso elé, amikor előzni akarta, az is szemét húzás volt, és a befékezés is, amikor majdnem bele is ment Alonso. Így legalább láthatta, hogy milyen az, ha befékez a mögötte haladónak, remélem tanul belőle ő is, hogy ilyet ne csináljon.

Ralph Schumi esetében én úgy láttam, hogy előrébb volt és nem azért, mert Sato befékezett miatta. De mindegy.

Alonso esete Coulthardal egészen más szitu volt. Akkor is mondtam. Nem tudhatod, hogy nem ment-e akkor gyorsabban, ami miatt be kellett fékeznie, mert ott volt az éles kanyar és DC-nek pechje volt, hogy akkor éppen mögötte volt.

Ellenben most tisztán látszott, hogy Webber direkt csinálta amit, mellesleg egyenes szakaszon. Szóval az tényleg büntetést érdemel.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#614 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:19

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 15:45

Viszont MS és Barichello boxmókáiért kijárna valami büntetés. Mert mind2 fölösleges agresszivitás volt.

Barichello húzását nem mutatták, de szvsz egyértelmű, hogy a boxban megelőzte Trullit, vagy legalábbis "letolta". Mást elképzelni nem tudok a vizsgálat okára.

#615 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:22

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 15:49

Az uberlol pilotarol meg annyit, hogy Alonso se volt kepes megelozni, pedig nem volt gyengebb autoja, sot Coulthardot is otthagyta szepen, ugyanott ahol RS szerencsetlenkedett. :)

Jegyezzük meg, hogy kiszóltak Alonsonak, hogy vegyen vissza, mert már csak 4-5 kör volt vissza a versenyből! Ha -20 körnél ér mögé, akkor Webber sorsa jutott volna Satonak is.

#616 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:24

Idézet: MajaG - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 16:09

Klien tenyleg korrekt volt, koridoket nezve is.

Ja, de miért hívják a lámák "kliennek", amikor a helyes kiejtés "klín" lenne.

Ez van olyan mint Csabikától a "Pánisz-Penisz".

#617 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:29

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 16:28

Ja, de miért hívják a lámák "kliennek", amikor a helyes kiejtés "klín" lenne.

Ez van olyan mint Csabikától a "Pánisz-Penisz".

Hmmm... :think: Talán azért, mert osztrák a szentem, és a német kiejtés az "klien"...

#618 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:31

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 16:26

Jegyezzük meg, hogy kiszóltak Alonsonak, hogy vegyen vissza, mert már csak 4-5 kör volt vissza a versenyből! Ha -20 körnél ér mögé, akkor Webber sorsa jutott volna Satonak is.

Biztos vagyok benne, ha lattak volna ra realis eselyt, hogy Alonso megelozheti Satot, akkor hagytak volna. Szvsz egesz egyszeruen azert szoltak ra, mert nem birt vele. Nem csak 4-5 kort autozott mogotte, hanem legalabb ketszer annyit.

#619 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:31

Mi tortent Montoyaval? Nem sokkal azutan, hogy csoro Kimi bekapcsolta az utanegetot a mercin lazan elaludtam... :) ...ez is rendkivul izgalmas futam volt (legalabbis addig) :(

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#620 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:32

Idézet: Samott - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 16:35

Mi tortent Montoyaval? Nem sokkal azutan, hogy csoro Kimi bekapcsolta az utanegetot a mercin lazan elaludtam... :) ...ez is rendkivul izgalmas futam volt (legalabbis addig) :(

Samott

Állítólag fékproblémák, de nem értem, hogy a fékek miatt miért lassult körönként 10 mp-t... :think: :confused:

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.