Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 11:13
Ez most ugye vicc volt?

Annál a FERRAR-nál nincsen jobb autó a mezőnyben! Ez tény. Nagyon jó kocsit építettek.
Talán a Renault veheti majd fel a versenyt vele, ha a mérnökök ott megtanulnak a spoilereket normálisan beállítani. Mert hihetetlen, hogy állandóan lerepül az autó a pályáról, ha Alonso egy kicsit "nekilép". A motorban rengeteg potenciál van, csak a kasztni...

Mintha elötte a williams lett volna erösebb a ferrari meg gyengébb egy irásában, erre gondoltam..
Nem is kivánok vitázni, leirtam hogy gondoltam, ennyi..Szerintem nincs annyi elönye MS nélkül a ferrarinak mint vele...Alá csinálják a kocsit gondolom (vele együtt), de tud is élni vele általában..
Számomra egyértelmüve vált a 3. verseny után, hogy tavaly a gumik voltak kritikán aluliak, imho maga a kocsi nem hiszem, hogy ekkorát javult volna, bár nem értem a 2 volt nagyobb élcsapat gyengélkedését most..A Mclaren meg imho ugyan azt nyujtja most mint anno a ferrari..Alig tud egy versenyt befejezni..
Leszámitva ki nyert, a középmenyözben jó kis csaták voltak..
Ez a Sato egyre durvábban nyomja, rendre is oktatta ralfit
Alonso azért repül ki mert mg nem tart ott, hogy ha odalép, ott is tarta a kocsit, mondjuk uganugy mint MS tette most az idömérön, azzal a különbséggel, hogy ö a pályán tartotta valamennyire...