HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#6401 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 30. 00:30

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 22:03

Kép

Hol lehet ilyet venni? Nekem orom lenne a borotvalkozas, eddig talan 2 hetente teszem. :D

#6402 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 00:34

GI, melysegesen csalodtam benned. Amit ma irtal az a primko Joszi baszogatas ala ment. Primitivnek tartalak ezek utan. :( Pedig en eddig azt hittem jo humoro mekis drukker vagy, de nem, hanem 1 anti-MS-s hozza nem erto. :(

#6403 Felhasználó inaktív   Krisz|ATJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 01:03

Idézet: MajaG - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 1:34

GI, melysegesen csalodtam benned. Amit ma irtal az a primko Joszi baszogatas ala ment. Primitivnek tartalak ezek utan. :( Pedig en eddig azt hittem jo humoro mekis drukker vagy, de nem, hanem 1 anti-MS-s hozza nem erto. :(

igen , elég durva volt amiket irt... bár volt benne sok igazság mégsem igy kellett volna.

#6404 Felhasználó inaktív   Krisz|ATJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 01:03

Idézet: MajaG - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 1:27

En ebben hiszem, illetve, hogy lagyabb a francia gumi.

ui.:Most jottem haza kocsmazasbol, hat sokan bunkon neztek ram, hogy en enekelek stb. :(

mi a baj azzal , hogy énekelsz? :D

#6405 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 07:04

fikázzátok csak Schumachert  :p
ez egy tipikus reakció, amikor nem tudtok mit kezdeni egy klasszissal, aki minden tekintetben jelen mezőny képességei felett áll, egy más dimenzió.
amint egy kis lehetőség bevillan, rögtön jön a fika, hogy na így meg úgy, jobb volt a Kimi meg a mclaren stb. valóban, a spa-i futamon nyertek. és?
talán MS és Ferrari fejében ott volt, hogy nem az első VB címét nyeri, talán nem most kéne kinyíratni magát a szezon vége előtt. nagy kaland nyert a mclaren, és? többi 12 futamot meg ők, hehe. belefér.
jön monza, suzuka, china, meg brazil. ezeken a pályákon ismét csak Schumi vezetői kvalitásai és a Ferrari technikai előnye ismét hazavág mindenkit. ez is belefér.
de fikázni akkor sem kell. nekem speciel nem lenne bajom Kimiékkel meg a McLaren-el, csak azért nem komálom őket, mert minden anti-MS fan, vmiért mclaren-es (leginkább).
ahelyett hogy 7x világbajnokot pocskondiázzátok, arról beszéljetek, hogy Fisichella és Massa milyen jó erdményt ért el a sauberrel, vagy hogy  Klien mit keres 6ik helyen.  :respect:
na mind1. annó suliban még divat volt nálunk is ez "fukk Schumi, hajrá McLaren, csak a kocsi miatt nyer stb...", azóta meguntam, itt sem húzom fel magam  ;)  :D

Szerkesztette: laragirl83 2004. 08. 30. 07:06 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#6406 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 07:24

Idézet: lehella - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 21:25

Zsoltik eléggé sajnálom meg Zontát is. Milyen jó lett volna ha mind2en beértek volna

Irgumburgum! Honnan vetted a bátorságot, hogy sajnálj egy lúzert, rosszfiú! :D
Itt csak azt lehet kifejteni, hogy béna mert az előtte 10 cm-rel haladó, satufékező csapattársba ez a vakegér beledönget! Az meg, hogy a Button affér előtt  f o l y a m a t o s a n jobb időket megy, mint a Jordan, optikai csalódás volt.

Egyszóval, itten csak fikázni lehet, úgyhogy hátrább az agarakkal, és gondolkodj, mielőtt butaságokat írsz! :D
[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

#6407 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 08:02

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 8:04

fikázzátok csak Schumachert  :p
ez egy tipikus reakció, amikor nem tudtok mit kezdeni egy klasszissal, aki minden tekintetben jelen mezőny képességei felett áll, egy más dimenzió.
amint egy kis lehetőség bevillan, rögtön jön a fika, hogy na így meg úgy, jobb volt a Kimi meg a mclaren stb. valóban, a spa-i futamon nyertek. és?
talán MS és Ferrari fejében ott volt, hogy nem az első VB címét nyeri, talán nem most kéne kinyíratni magát a szezon vége előtt. nagy kaland nyert a mclaren, és? többi 12 futamot meg ők, hehe. belefér.
jön monza, suzuka, china, meg brazil. ezeken a pályákon ismét csak Schumi vezetői kvalitásai és a Ferrari technikai előnye ismét hazavág mindenkit. ez is belefér.
de fikázni akkor sem kell. nekem speciel nem lenne bajom Kimiékkel meg a McLaren-el, csak azért nem komálom őket, mert minden anti-MS fan, vmiért mclaren-es (leginkább).
ahelyett hogy 7x világbajnokot pocskondiázzátok, arról beszéljetek, hogy Fisichella és Massa milyen jó erdményt ért el a sauberrel, vagy hogy  Klien mit keres 6ik helyen.  :respect:
na mind1. annó suliban még divat volt nálunk is ez "fukk Schumi, hajrá McLaren, csak a kocsi miatt nyer stb...", azóta meguntam, itt sem húzom fel magam  ;)  :D

Na, azért te is vegyél vissza egy kicsit. Az a minden anti-MS fan Mclarenes (jah, és ha azt a qrva Ferrarit le bírod írni nagybetüvel, akkor talán a Mclaren-nél sem jelent gondot) egy, azaz EGY személyt takar itt.  :rolleyes: Szval mint McLaren drukker kikérem magamnak ezt a hangot.

Hihetetlen, hogy egynémely MS drukkernek nagyobb arca van, mint magának MS-nek... :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#6408 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 08:26

Idézet: GI - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 0:01

A másik, szerintetek minek annyi antenna az idióta zsán meg bráun fejére?
1-el nem lehet minden kommunikációt megoldani? Vagy netán a 60-as évek elektronikája játszik?
Hasonló a stopperhez.

GI, rájöttél a nagy titokra, egérarcú JT irányítja a Ferrarit a boxból, egy stoppernek álcázott távirányítóval, azért kell a sok antenna is. Sumi meg csak álcázásnak van.  :D
Az a  2 ember összehozott pár világbajnokságot, talán az idióta jelző nem rájuk illik.    :rolleyes:
WoT nick: Atti77

#6409 Felhasználó inaktív   zimzum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 08:29

tök jó, a kommenteket olvasva lejöt ta lényeg számomra:
Schumi 7 VB-címéből 2 volt "jogos"....
:omg:
ezt ugye nem gondolja komolyan a tisztelt post-oló????
:think:
".....minden, aminek kezdete van, véget is ér, Neo..."

#6410 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 08:34

Idézet: zimzum - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 9:29

tök jó, a kommenteket olvasva lejöt ta lényeg számomra:
Schumi 7 VB-címéből 2 volt "jogos"....
:omg:
ezt ugye nem gondolja komolyan a tisztelt post-oló????
:think:

Sztem komolyan gondolja.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#6411 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 08:39

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 9:02

Na, azért te is vegyél vissza egy kicsit. Az a minden anti-MS fan Mclarenes (jah, és ha azt a qrva Ferrarit le bírod írni nagybetüvel, akkor talán a Mclaren-nél sem jelent gondot) egy, azaz EGY személyt takar itt.  :rolleyes: Szval mint McLaren drukker kikérem magamnak ezt a hangot.

Hihetetlen, hogy egynémely MS drukkernek nagyobb arca van, mint magának MS-nek... :)

GG  :up:  :(
kérd csak ki.  :o

Szerkesztette: laragirl83 2004. 08. 30. 08:41 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#6412 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 08:49

Idézet: Krisz|ATJ - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 1:20

azt komolyan előzésnek nevezed?! trulli nem tudott gyorsitani... ennyi.

Semmivel sem volt jobb JT autoja, mikor JPM akarta elozni. En nem azt mondom, h istencsaszar dolgot csinalt MS, de ha azt feszegetjuk, h ki eloz jobban/kevesbe jol, akkor most, ezen a futamon MS jobb volt, mint JPM vagy DC. Mondom mindezt annak ellenre, h pont ez a ket versenyzo volt az, aki ezen a futamon face2face megeloztek MSt. A Ferrarihoz kepest a betegeskedo Renault es a Jaguar sokkal konnyebb feladat lett volna, megsem tudtak kontakt nelkul megcsinalni. Evvan, igy jott ki a lepes. Nem volt nehez feladat egyik elozes sem a 3 kozul - nem hasonlithato ossze azzal, mikor MH ugyanitt korbeautozta MSt egy lekorozes kozben - , megis ebbol 2 buktasra sikeredett. Ennyi. :)

ui: mi tortent, 4 post-ot kivettek?

Szerkesztette: fram 2004. 08. 30. 08:50 -kor

Ciciman is on borda

#6413 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 08:58

Látom, megint előtörtek az indulatok. Nem fogom a fél napomat elb@szni azzal, hogy a sok szemetet eltakarítsam az elmúlt 3-4 oldalról, de melegen ajánlom (mert kérni már kb 30x kértem), hogy vegyetek vissza ebből a fikázós-személyeskedős-kihaénnem stílusból, mert az egész topicot átrakom a francba a Tématemetőbe. Már többször megemlítettem ezt az eshetőséget, de úgy nézem, egyesek képtelenek kontrollálni magukat, s normális társalgási - mondhatni kávéházi - stílusban közölni a véleményüket. Kérem a továbbiakban ennek tükrében folytassátok a beszélgetést.

Drummaster

#6414 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 08:58

Idézet: fram - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 9:49

...

ui: mi tortent, 4 post-ot kivettek?

Ki... Nem is csodálom... :think:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#6415 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 09:14

Ha valakit érdekel Bumi autós fitnesze (tök véletlenül találtam, nem vagyok a rajongója, nem kell fikázni :) )
WoT nick: Atti77

#6416 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 09:30

Idézet: Krisz|ATJ - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 2:03

mi a baj azzal , hogy énekelsz? :D

Hat nemtom, ez MO itt normaltalannak neznek, ha zaszloval futkarozol enekelve, hogy forza ferrari, meg ilyesmik. :D

#6417 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 09:41

Sajnos Magyarországon bármikor normálatlannak néznek, ha felhőtlenül örülsz, vagy szívből szurkolsz. Ez ilyen.

#6418 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 09:46

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 10:41

Sajnos Magyarországon bármikor normálatlannak néznek, ha felhőtlenül örülsz, vagy szívből szurkolsz. Ez ilyen.

jah. :reklamacio:  :rolleyes:  :(

#6419 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 30. 09:52

Idézet: MajaG - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 1:30

Hol lehet ilyet venni? Nekem orom lenne a borotvalkozas, eddig talan 2 hetente teszem. :D

Futam elott vagy utan? Vagy addig nem borotvalkozol, mig MS nem nyer?  :D

Szerkesztette: fram 2004. 08. 30. 09:53 -kor

Ciciman is on borda

#6420 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 09:56

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 10:41

Palikot is normálatlannak nézték, amikor felhőtlenül örült Baumgartner pontjának :D
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.