Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 1., szerda - 23:38
De hát mit várhatunk egy olyan embertől, aki a VB címei egyharmadát összecsalta, a másik felét a FIA adományozta, a maradákot, meg óriási teknikai fölény mellett zsebelte be. Egy nullának tartom azt az embert, igen, megmondom, egy nulla, mert fél, fél a kikapástól, mint a mérgezett egér bármit megtenne azért, hogy ott maradhasson, bármit szabályosan vagy szabálytalanul neki(k) mind1. Mindig csak olyan szerződést kötött, hogy ő az elsőszámú, és mindig csak olyan versenyző mellé ült be, akiben bizonyos volt, hogy nem fog vele versenybe kelni. Vagy ha mégis megpróbál majd a csapat leszereli, ahogy tették szerencsétlen, naív Chelloval is.
Damon Hill egyetlen VB Címe többet ér mint MS 7 címe. Vagy akármelyik korábbi Világbajnok egyetlen címe mert ők versenyben szerezték, nem pedig szerződtek rá. Igaza van bgabornak, nincs értelme nézni az F1-et, legalábbis addig, amíg MS, és mindaz amit képvisel benne van. Ez az ember nem egy versenyző, nem egy sportember, hanem egy megrögzött fanatikus, akinek egyetlen kielégülése a győzelem, amiért bármit megtesz, hogy megszerezze ill. hogy ne veszítse el. Ha kell ezért maga és mások egészségét, sőt életét is kockára tenné (tette, amikor ezen múlott, volt hogy bejött, volt, hogy nem). És ez az amiért nem tudom tisztelni, sem elismerni.
Ezek után biztos meg fogom kapni, hogy én nem vagyok normális, meg hogy képzelem ezt, kinek képzelem magam, meg milyen alapon mondok róla véleményt, a cipőjét sem pucolhatnám. Igen ezt a hozzáállást is utálom, szerintem minden ember egyenlő, függetlenül a hivatásától és a beosztásától, egy ember ne attól legyen nagy amit csinál, hanem saját magától, ami ő maga. Egy földönfutó is lehet nagyon jó ember, és egy csilliárdos is lehet pitiáner gazember, a természetét tekintve.
egyet értek...

Súgó
A téma zárva.