HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma-1 Értékeld a témát: -----

#7081 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:18

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 16:14

Talán fuss neki mégegyszer annak a bizonyos idézetnek!  :)

:banghead: :D

Jóvanna, félrenéztem  :hemuveg:
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#7082 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 12. 15:19

Idézet: Gandalf - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 16:06

Én akkor is azt mondtam, ha az szabályos, akkor tessék mindenkit visszatolni..Ennek fényében én megóvnám a futamot, mint hasonló esetben szerintem a vörösök tennék..Reméljük Briatore kavar egy kicsit ..

Ugyan Gandi! Tudom én! ;) (mint mondtam, valaki még emlékezik a régi dolgokra is) Hiszen te nem vagy piros szemellenzős.

Az "őszhajú Napoleon-ban" én nem bízom. Kishal ő ahhoz, hogy bármit is elintézzen. Legalábbis a Satriani által oly' remekül leírtak miatt, nem lesz eredménye. Ez a mai futam elúszott, akárhogyan is nézzük.

Szerintem inkább azzal foglalkozzon, hogy végre normális autót rakjon Alonso és Fisichella alá a következő idényben. Mert amennyire "okos", képes jövőre is ezzel a motorral erőlködni, mert "végül is tavaly majdnem megvertük a FERRAR-it."!  :omg:

Idézet

Kibaszott egyszerü lenne ezt a kiskaput is becsukni, csak annyit kellene a szabályokba beleirni, [..] HA nem tud öneröböl visszajönni akkor konyec..

Szerintem így lenne korrekt. Aki nem tud visszajönni, az kiesett.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#7083 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:19

Idézet

Sauber....

Tehát itt is a ferrari???
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#7084 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 12. 15:21

Idézet: hobizoli - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 16:15

A 'Hm..."" ' kerult oda szerkeszteskent   :down: :confused:  :mad: :reklamacio: :fuck:  :D

hobizoli

Hát mondom én! Ezért szeretjük őt!  :Đ

#7085 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:23

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 16:21

Hát mondom én! Ezért szeretjük őt!  :Đ

Teged is Piftuka :respect:

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#7086 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:25

Idézet: hobizoli - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 16:13

Vagy a Renault-t, ahol szinten egesz idenyt vegig szopjak az auto ilyen-olyan bajaival?

Hadd védjem meg a mundér becsületét! A kasztnival komoly probléma nem volt!!! A motor gyengécska, de nagyon (meg becsúszott pár elektronikai hiba, és a váltó meghibásodás is előfordult).  :(

#7087 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:33

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 16:25

Hadd védjem meg a mundér becsületét! A kasztnival komoly probléma nem volt!!! A motor gyengécska, de nagyon (meg becsúszott pár elektronikai hiba, és a váltó meghibásodás is előfordult).  :(

Es szerinted en kaszni bajaira irtam azt :rolleyes: ...? Igen, pont azokra, amiket Te a 2. mondatodban irtal le.

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU

#7088 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 12. 15:45

És akkor miért ne tesztelhetnének aerodinamikai elemeket???

#7089 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:50

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 16:45

És akkor miért ne tesztelhetnének aerodinamikai elemeket???

Pl...mert mi van akkor, ha akkor is lerokkan az egyik auto? Elhalasztjak a tesztet maskorra? Es, ha akkor is van vmi gixer, akkor mi van...megint elhalasztjak? Miert nem lehet felfogni, hogy a legmegbizhatobb autoval a legcelszerubb a tesztet elvegezni?

hobizoli
Powered by:

#7090 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:53

Én felfogtam. Feltehetően én is a mezőny legmegbízhatóbb autójával teszteltetnék.

#7091 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:54

Idézet: hobizoli - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 15:51

EI, mint VB? Keves volt az hozza de nagyon...amikor MS eltorte ket labat, "Eljott az En idom" meg "En leszek a VB"...aztan mi lett...nagy semmi

hobizoli

Hockenheimben ugy kellett Mika Salo-t visszarendelni Irvine moge. Szegyen, ahogy az utolso korokben poroszkalt utana es latszott, h barmikor meg tudna elozni.
Ciciman is on borda

#7092 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:13

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 16:00

A hülyeséget pedig nem kell erőltetni, jó lenne tudomásul venni, hogy ez elsősorban priznic, másodsorban cirkusz, harmadsorban technikai sport - a versenyző csak ezután jöhet.

További jó szurkolást mindenkinek :)

Nem erzem, hogy magamat jaratnam le, illetve nem erdekel ki mit gondol rolam. A tobbivel mind egyetertek szorol-szora, illetve fejet hajtok elotte.  :respect:

Szerkesztette: MajaG 2004. 09. 12. 16:15 -kor

#7093 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:13

Jó verseny volt! :up:

Az elején egy kicsit izgultam, de utána már nem volt gond.
A két Ferrari (vert helyzetből) simán tönkreverte a mezőnyt, ehhez nem fér kétség!

MajaG: a sajtótájékoztatón Schumacher fején volt a VB sapka, na egy olyat kellene szerezni, mert az enyém egy régebbi "modell"! :D
Tyraan - Artum Inferniti

#7094 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:14

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 17:13

Jó verseny volt! :up:

Az elején egy kicsit izgultam, de utána már nem volt gond.
A két Ferrari (vert helyzetből) simán tönkreverte a mezőnyt, ehhez nem fér kétség!

MajaG: a sajtótájékoztatón Schumacher fején volt a VB sapka, na egy olyat kellene szerezni, mert az enyém egy régebbi "modell"! :D

Enyem az eggyel elotti, de mar lattam neten hirdetve, ahogy latom magyar oldalon mar megy is Suminak+Webernek az euro koteg.

#7095 Felhasználó inaktív   Jegess 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:14

Idézet: GAI - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 15:24

:eek:  :eek:  :eek:

Na, úgy látom nem vesztek sokat, hogy nem olvasom ezt a topikot rendszeresen...
Elképesztően nevetséges, amit az elvadult anti-MS fanok önmagukból kikelve művelnek itt.

Szerintem is szánalmas amit eggyesek itt művelnek.
GI

Idézet

Figyi, a ferrari szurkolókkal nincs is baj.
Csak az a gond, hogy nincsen belőlük.
A józsi szurkolók már egészen más témakört jelentenek. Ők álltalában beteges dolgokat művelnek...

Nagyon is vannak Ferrari szurkolók, csak az "anti-MS " amint vöröset látnak, azonnal eggyesítőket a Józsi rajongókkal

Mumia:

Idézet

Azért az autó teknikai fölénye kimentette őket az elbaszott taktika, és az elesőmenősködött megpördülés okozta hátrányból.

Ja igen, mert a ferrarik már maguktól is mennek mi... Akkor csodálatos képpen Eddie I.-nak vagy Barichellonak miért nem megy ( ment ) úgy a szekér mint MS-nek??
Mintha aToyotának, WBMV-nek vagy a WMcLaren-nek nem lenne elég pénze, hogy egy jó kocsit rakjanak a srácok alá.
Amelett, hogy megbízható a ferrari, még a csapatra is lehet építeni, nem úgy mint a többi csapatnál...

#7096 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:17

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 17:13

simán tönkreverte a mezőnyt, ehhez nem fér kétség!

:lol: :D :D :D

Eh, eddig nem is figyeltem, milyen vicces vagy :D :D :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#7097 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:18

Én mondjuk eleve nem teszteltetnék egyik csapattal sem a teszttilalom idején (nem kell vitára okot adó helyzetbe hozni egyik csapatot sem). Mert milyen alapon szegetek meg akárkivel egy szabályt? Hogy utána elnézzem neki?

A közvetítés egyébként siralmas volt, az említésre méltó esetek 80-90%-áról lemaradtunk. :down:

Alonsonál bezzeg működött a (szarul/félreérthetően/bármit belemagyarázhatóan) leírt szabály. Nem kommentálom.

#7098 Felhasználó inaktív   Jegess 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:21

Idézet: Taranis - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 17:18

Én mondjuk eleve nem teszteltetnék egyik csapattal sem a teszttilalom idején (nem kell vitára okot adó helyzetbe hozni egyik csapatot sem). Mert milyen alapon szegetek meg akárkivel egy szabályt? Hogy utána elnézzem neki?

A közvetítés egyébként siralmas volt, az említésre méltó esetek 80-90%-áról lemaradtunk. :down:

Alonsonál bezzeg működött a (szarul/félreérthetően/bármit belemagyarázhatóan) leírt szabály. Nem kommentálom.

hát igen, sokkal izgalmasabb lett volna a verseny ha a béna bírók visszatolták volna Alonsot...

#7099 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:21

Teszten kivuli teszten is csak azok vitatkoznak, akik nem tudjak, hogy minden csapat ra bolintott, hogy ki tesztelje a cuccokat. Nem a Ferrari kerte. A tobbi csapat is rabolintott, valszeg azert mert ezek meg nem is tuti kellekek jovore(ugye meg nincs is szabaly) es ekkora penz kidobast nem mind1ik csapat engedhet meg, hogy legyaratat tesztel 1 olyan valamit, amit lehet soha nem hasznalnak...

#7100 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:26

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 15:39

Tudtam! TUDTAM!!! Tudtam, hogy kb. ezek a személyek, kb. ilyesmit fognak írni. Már csak Jareth és Wizard hasonló hozzászólása hiányzik, és teljes lesz a kép.

Kiemeltem azokat a mondatokat, amelyeket nem írtatok volna le, ha nem lenne az a fránya, vörös szemellenző, amelynek létét természetesen fáj elismerni.

Hát belehaltatok volna, ha minden egyéb kiegészítéstől eltekintve azt írjátok, hogy "igen, felháborító, hogy szegény Alonso-t nem tolták vissza"?

Ugyanis bármi különbséget keresni a két eset között -a végkimenetelt és az esetben főszereplő pilótát kivéve- ócska, szánalmas szarrágás.  :down:

Ha az eddigi (elég kevés, mert igencsak utálok ide írni) hozzászólásaimat végigolvasnád, és nem csak belevagdalkoznál a világba, akkor talán észrevehetnéd, hogy igen Ferrari drukker vagyok, de soha, ismétlem SOHA nem láttál olyat tőlem, hogy más csapatokat, versenyzőket, vagy akár a szurkolóikat pocskondiázzam... Ehhez mérten vedd legközelebb a szádra azt amit írok!!! :mad: Amit írtam egyszerű ténymegállapítás volt a részemről, ami, ha figyelembe vesszük a körülményeket, teljesen igaz is... Van egy olyan sanda gyanúm, hogy mondjuk hasonló esetben MS-t sem tolták volna vissz a Spanyol Nagydíjjon...

Asszem a részemről most postoltam ebbe a topikba, és ha lehet erre a hozzászólásra se reagáljon senki...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

Téma megosztása:

• (357 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.