Idézet: Emvy - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 21:25
Nincs siros szmajli.

((((
UUUUUUGY mennek, de uuugy...nyilvan lehetne tavtartot szerezni, radaasul itt van meg egy jelenleg nem hasznalt MOZO villa is, stb...
de robotikabol vizsgazom hetfon, es mindentol meg kell tartoztatni magam...raadasul kiderult, h az eppen eleg ramatyul allo bokamnak meg sem kottyan a tekeres, szoval mar ez az erv sem marad.

Ugye vizsgaidoszak vegen is meglesznek meg a bicajaitok?

Najó, felmentést kapsz.
Egyetem alatt én is visszafogtam magam, főleg az elején (a végén már nagyon nem). Megnyugtatás képpen: az idő előrehaladtával egyre kevesebb időt fordítottam tanulásra, ugyanakkor egyre jobbak voltak az eredmények: belejön az ember. És nem voltam puskázós, szóval én tényleg értettem a dolgokat.
Még mindig fölmehet 5.0 fölé az ösztöndíjátlag? A rekordom valami 5.2 fölött volt. Hehehhhe. Na ez nagyon off volt.
A biciklijeink meglesznek majd később is. Ha ez összetörik, úgyis ott a másik. Tegnap összeraktam a TANGE Infinity csövekből készült CroMo SCOTT Summit vázra + villára egy terep csótányt. Igaz merev villás. Pedál felrakásnál feszítettem olyan erőből, hogy kidagadtak az erek a kezemen, nyakamon, fejemen. Egyszercsak megindult a pedál, a mutató ujjam meg beszorult valahogy a pedál és a hajtókar közé. Még ma is sajog. Először egy percig akartam ordítani, majd 5 percig sírni, de nem jutott rá idő mert a 6 perc alatt folyamatos hangos pattogó káromkodást nyomtam.

Ma már felkerült a két kulacstartó is és Filutás megcsinálta a kormánycsapágyat, amennyire lehet, mert jövő héten le kell lecserélem, mert szét van menve. Filutás a király!
Ha nem ismernétek: sokáig különféle hosszútávú pályakerékpáros világcsúcsokat tartott (nemtom, hogy ma is-e). Ért a bicajhoz enyhén. És nagyon rendes, lelkiismeretes, és ráadásul olcsó is. Itt van a III.ker.-ben a Kerék utcában. Csak ajánlani tudom. A másik szervízt, meg ahol voltam nagyon nem, priviben megírom ha kell. Asszem elköteleztem magam a Filutás mellett, nem is értem, hogy miért mentem másik szervízbe.
OFF
Amúgy az én szüleim se szeretik a cangát. Merthogy nekem öltönyben kéne munkába járnom, azt meg biciklivel nem lehet. Nem értik meg, hogy nincs kedven BKV-zni, és én nem marketinges vagy sales-es vagyok, hogy öltönyben járjak. Én szoftver mérnök vagyok. Meg aszongyák, hogy buzis a kerékpáros öltözet. Há vazze, mikor este 10-11-kor megyek haza, akkor nem megyek mackóban mert azon átfúj a szél és hiába lakom közel, lefagyna mindenem: vállam térdem. És sajna a kajak miatt reumásak az izületeim, kurvára vigyáznom kell rájuk mostmár az életem végéig. De ezeket mind nem értik meg. Ráadásul ő nem jár haza este 10-kor. Ha valamihez nem ért, vagy sose csinálja, akkor ne mondjon véleményt róla. Meg nem volt soha futóversenyen, de kifejti, hogy az mekkora hülyeség. Ilyenkor fel tudják baszni az agyam. Nemcsak a cangát utálják, hanem általában hogy sportolok. Esküszöm, ha valakinek elmondanám nem hinné el. Más szülő vazzeg őgy örülne, ha a gyereke nem cigizik piál narkózik munkanélküli. Nekem is nehéz elhinni, ahogy így leírom, de ez az igazság. És ha csak érvelni próbálok ezek mellett, már az is "feleselés". És csodálkoznak, hogy nem szóltam, amikor megvettem az utóbbi két biciklit alkatrészenként. Igaz összesen a kettőre nem költöttem 100-ast, nam nagy ügy. Szólhattam volna, de nem mondom nekik, mert úgyse tetszene. Elég nagy vagyok ahhoz, hogy ilyenekhez ne kérjek engedélyt, meg nem kell bejelenteni. Az a baj, hogy kisgyereknek hisznek.
Emvy: biztos nagy botrány lesz, mikor kiderül az új biciklid. Tanácsom: ignorálni kell őket (lefordítva: tedd őket /ignore-ra). Ettől eléggé idegesek, de ez ne zavarjon. A lényeg, hogy te maradj nyugodt. Egy idő után elfogadják.
ON