HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken --- Láb-lóerő hegyek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (292 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken --- Láb-lóerő hegyek Értékeld a témát: -----

#1101 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 20. 00:29

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 22:28

Hétköznap bármikor 10 után ott, ahol a múltkor. Szombaton nem létezik délelőtt, délután meg épp házat bontok.

Akkor a jovo hetfo jatszik elorelathatolag.
while (!sleep) sheep++;

#1102 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 06:30

Idézet: Emvy - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 22:50

Inkabb azt mondja meg valaki, hogy a Magellan Pyxisen levo Fizik nyereg az melyik tipus is...mert az valami nagyon franko.

Nisene CP3
Ez a nisene Comfort Performance nyerge amit kifejezetten hobbi kerékpározásra ajánlanak.
135000Ft az ajánlott fogyasztói ára. kb. 360g. CP

A Twin Tech a csúcs verseny nyerge a nisene-nek. Ez is géles, de ez titán pálcás és csak 265g. Ennek az ajánlott fogyasztói ára 18900Ft.
Twin Tech
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#1103 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:40

Idézet: Emvy - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 21:25

Nincs siros szmajli. :(((((

UUUUUUGY mennek, de uuugy...nyilvan lehetne tavtartot szerezni, radaasul itt van meg egy jelenleg nem hasznalt MOZO villa is, stb...
de robotikabol vizsgazom hetfon, es mindentol meg kell tartoztatni magam...raadasul kiderult, h az eppen eleg ramatyul allo bokamnak meg sem kottyan a tekeres, szoval mar ez az erv sem marad. :(
Ugye vizsgaidoszak vegen is meglesznek meg a bicajaitok? :D

Najó, felmentést kapsz. :D

Egyetem alatt én is visszafogtam magam, főleg az elején (a végén már nagyon nem). Megnyugtatás képpen: az idő előrehaladtával egyre kevesebb időt fordítottam tanulásra, ugyanakkor egyre jobbak voltak az eredmények: belejön az ember. És nem voltam puskázós, szóval én tényleg értettem a dolgokat.

Még mindig fölmehet 5.0 fölé az ösztöndíjátlag? A rekordom valami 5.2 fölött volt. Hehehhhe. Na ez nagyon off volt.

A biciklijeink meglesznek majd később is. Ha ez összetörik, úgyis ott a másik. Tegnap összeraktam a TANGE Infinity csövekből készült CroMo SCOTT Summit vázra + villára egy terep csótányt. Igaz merev villás. Pedál felrakásnál feszítettem olyan erőből, hogy kidagadtak az erek a kezemen, nyakamon, fejemen. Egyszercsak megindult a pedál, a mutató ujjam meg beszorult valahogy a pedál és a hajtókar közé. Még ma is sajog. Először egy percig akartam ordítani, majd 5 percig sírni, de nem jutott rá idő mert a 6 perc alatt folyamatos hangos pattogó káromkodást nyomtam. :D
Ma már felkerült a két kulacstartó is és Filutás megcsinálta a kormánycsapágyat, amennyire lehet, mert jövő héten le kell lecserélem, mert szét van menve. Filutás a király!
Ha nem ismernétek: sokáig különféle hosszútávú pályakerékpáros világcsúcsokat tartott (nemtom, hogy ma is-e). Ért a bicajhoz enyhén. És nagyon rendes, lelkiismeretes, és ráadásul olcsó is. Itt van a III.ker.-ben a Kerék utcában. Csak ajánlani tudom. A másik szervízt, meg ahol voltam nagyon nem, priviben megírom ha kell. Asszem elköteleztem magam a Filutás mellett, nem is értem, hogy miért mentem másik szervízbe.

OFF
Amúgy az én szüleim se szeretik a cangát. Merthogy nekem öltönyben kéne munkába járnom, azt meg biciklivel nem lehet. Nem értik meg, hogy nincs kedven BKV-zni, és én nem marketinges vagy sales-es vagyok, hogy öltönyben járjak. Én szoftver mérnök vagyok. Meg aszongyák, hogy buzis a kerékpáros öltözet. Há vazze, mikor este 10-11-kor megyek haza, akkor nem megyek mackóban mert azon átfúj a szél és hiába lakom közel, lefagyna mindenem: vállam térdem. És sajna a kajak miatt reumásak az izületeim, kurvára vigyáznom kell rájuk mostmár az életem végéig. De ezeket mind nem értik meg. Ráadásul ő nem jár haza este 10-kor. Ha valamihez nem ért, vagy sose csinálja, akkor ne mondjon véleményt róla. Meg nem volt soha futóversenyen, de kifejti, hogy az mekkora hülyeség. Ilyenkor fel tudják baszni az agyam. Nemcsak a cangát utálják, hanem általában hogy sportolok. Esküszöm, ha valakinek elmondanám nem hinné el. Más szülő vazzeg őgy örülne, ha a gyereke nem cigizik piál narkózik munkanélküli. Nekem is nehéz elhinni, ahogy így leírom, de ez az igazság. És ha csak érvelni próbálok ezek mellett, már az is "feleselés". És csodálkoznak, hogy nem szóltam, amikor megvettem az utóbbi két biciklit alkatrészenként. Igaz összesen a kettőre nem költöttem 100-ast, nam nagy ügy. Szólhattam volna, de nem mondom nekik, mert úgyse tetszene. Elég nagy vagyok ahhoz, hogy ilyenekhez ne kérjek engedélyt, meg nem kell bejelenteni. Az a baj, hogy kisgyereknek hisznek.

Emvy: biztos nagy botrány lesz, mikor kiderül az új biciklid. Tanácsom: ignorálni kell őket (lefordítva: tedd őket /ignore-ra). Ettől eléggé idegesek, de ez ne zavarjon. A lényeg, hogy te maradj nyugodt. Egy idő után elfogadják.
ON

#1104 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:51

Idézet

Még mindig fölmehet 5.0 fölé az ösztöndíjátlag? A rekordom valami 5.2 fölött volt. Hehehhhe. Na ez nagyon off volt.

A cél hasonló. :)

Idézet

Amúgy az én szüleim se szeretik a cangát.

Nekem viszont magát a sportot nagyon támogatják, apám majd' mindennap fut egy tizest, csak ezt az egy kategóriát nem bírja. :)
while (!sleep) sheep++;

#1105 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 12:23

Idézet: tocsa - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 11:40

...Merthogy nekem öltönyben kéne munkába járnom...

...Meg aszongyák, hogy buzis a kerékpáros öltözet...

...Elég nagy vagyok ahhoz, hogy ilyenekhez ne kérjek engedélyt, meg nem kell bejelenteni. Az a baj, hogy kisgyereknek hisznek.

1: Öltönyben még nem láttam programozót dolgozni, bár régi legendák szólnak róla :).

2: Kép

3: Tanulj meg egy mondatot:

Idézet

Takarodj a szobámból!
Működik.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1106 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:05

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 11:23

1: Öltönyben még nem láttam programozót dolgozni, bár régi legendák szólnak róla :).
2: Full protector image
3: Tanulj meg egy mondatot:  Működik.

Na, egy kicsit meg kell védjem őket, mert elvetettem a sulykot. Alapvetően a jószándék vezérli őket. Jót akarnak nekem. (azt nem mondanám, hogy mindig megértőek). Csak nem azt csinálom, amit az általuk elképzelt ideál csinálna, és próbálnak ráterelni az útra. Persze sajnos már jó ideje nem vagyok nevelhető (csak ez még nem realizálódott előttük). Sőt, amióta elkezdtem kajakozni (ált. isk. 7.), ott nagyon az önállóságra neveltek, ötször keményebb kiképzés, mint egy katonaság, azóta már nem vagyok nevelhető. A magam feje után megyek. Csak amit csináltam az sokáig egyezett az ő elképzeléseikkel, meg "emuláltam", hogy nevelnek engem. :D

A programozó sajnos nem öltönybe jár, és ma már nem esik ki a toll a kezéből az embernek 16:30-kor, ezt tudomásul kell venni.

De a szüleim alapvetően rendesek, jószándékúak. Nekik köszönhetem, hogy egyetem alatt a tanulásra koncentrálhattam, megadták az anyagi egzisztenciát. És a kajak edzőimen kívül ők is jóra neveltek, morálisan.

Nem szeretem a balhét, se velük, se általában. Ehelyett inkább meg kell tanulni kezelni őket. :D
És akkor élvezheted az otthon lakás jó oldalát, pl. hogy mindig van otthon kaja. NoVa a megmondhatója, hogy ez nálam fontos szempont. :D

#1107 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:49

Idézet: tocsa - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 18:51

Időjáráshelyzet:

Na, mint várható volt, változtak az előrejelzések. Mindhárom oldalban közös: már mindegyik jósol esőt szombatra. Érdekes módon most a met.hu negálta a tegnapi előrejelzést: eszerint csak szombaton fog esni és pénteken ill. vasárnap nem. Érdekes. A metnet.hu továbbra is jelez esőt. És mosta  windguru.cz azt mutatja, hogy péntek délutántól szombat kora délig esik.

Azt kérném, hogyha van valakinek pigmeusoktól, busmanoktól vagy más népektől való, sámán által megáldott esőcsináló botja, az járjon el egy olyan rituális táncot, miszerint a pénteken megérkező hidegfront hatására essen is le az eső és jégeső még pénteken, a verseny alatt pedig ne essen.  Valamint utána pedig már megint eshet.

Igazából megint elkövettük azt a hibát, hogy megbeszéltünk fixen előre valamit. így könnyű Murphy-nek :D

#1108 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:55

A met.hu és társai  véleménye számomra nem mérvadó.

A hidegfront viszont tuti, nem is akármilyen hűvös jön.

Fáj a fejem, mint az állat (frontérzékenység feat. migrén rulez! )...

A mai grófosblesses tekerést is le kellett mondanom... :(
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1109 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:58

Idézet: onkelz - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 19:54

Uristen, az a reggel 8as rajt kicsit eros  :D

Hát ja. Mostanában 10-11 előtt nem nagyon érek be előbb dolgozni, tehát az átállás nekem is húzós lesz.
De viszont. A rajt 8 és 10 között van. Tételezzük föl, hogy pénteken már esik, és valamikor szombat reggel hagy alább, ezek alapján célszerűbb későbbre időzíteni a rajtot. Tehát a javaslatom a forgatókönyvre a következő:

péntek 22:00 meló után összekészítem a cuccaimat, megnézem reggel hogy jutok el az iskoláig. Ez valszeg nekem mászást jelent majd.
szombat 7:30 kelés, ezután kaki pisi evés, összepakolás, egyebek (előző napi defekt észrevételezése, belső csere, stb.)
szombat 8:15 indulás az iskolába
szombat 9:00 megérkezés rajthoz, ezután nevezés, útvonal pontosítása, és a legfontosabb: frissítő vételezése
szombat 9:30-10:00: indulás akkor amikor már nem esik annyira

Az ezutáni rész iguana forgatókönyvével megegyezik (hwsw-seket begyűjtő busz megtelése, stb.)

Szerkesztette: tocsa 2004. 05. 20. 14:59 -kor

#1110 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:58

Jó haldoklást, együttérzek :D.
...

#1111 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 15:00

De az is lehet, hogy 9:00 megérkezés, start hűlt helyének megtekintése, célszalagot épp bekészítő munkások röhögésének elviselése :).
...

#1112 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 15:39

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 13:55

A met.hu és társai  véleménye számomra nem mérvadó.

A mai grófosblesses tekerést is le kellett mondanom... :(

Részvét.

Most néztem met.hu-n Solymárt és Üröm-öt. Budapest bazi nagy, meg saját mikroklímája is van, SOlymár és Üröm időjárása számunkra mérvadóbb. A csapadék grafikon péntek éjszakától szombat reggelig exponenciálisan emelkedik, majd megszűnik. Azért 4mm, ill szumma 8mm nem vészes. Meg teszem azt 15 fokra lehül az idő: legalább nem izzadunk.

#1113 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 16:20

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 13:55

Nekem meg úgy viszket a szemem mint állat. Mindjárt kikaparom. De nem a nyárfától van, valamilyen pollentől lehet.

Szerkesztette: tocsa 2004. 05. 20. 16:42 -kor

#1114 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 17:04

Kép

morrisseymusic            morrissey-solo       

#1115 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa