HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#3741 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:43

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 15:09

Na jó... :)

Hiszek nektek, mert idősebbek vagytok nálam, és tapasztaltabbak... "szerintem" :D  Ésss....hááát, nem ez az első hozzászólásotok ebben a témakörben.... :)

Szerintetek mennyire kéne nyomulnom, vagy csak majd húzzam el az orra előtt a mézes madzagot?

Szerintem simán van esélyed, ha megadta a számát meg minden! Valószínűleg nem emlékszik rád pontosan, meg hát nem ismer ezért jött ez a van barátom szöveg, de ha kicsit ráhajtassz az ügyre és bejössz neki véletlenül szakítani fog a "barátjával".
No ezt csak azért mondom, mert az én barátnőm nem adogatja meg a számát, főleg olyanoknak akiknek nyilvánvalóan közeledési szándékaik vannak.
Vidd el moziba/sétálni/bilcsizni aztán majd csak alakul a dolog!

#3742 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:44

Sőőőőőőőt inkább még kerülöm is....
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#3743 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:46

@-=Tiger=-
Lángzám spácíren bitte! Ismerkedjetek! Néhány alkalom után, ha kedves, figyelmes vagy, és érdekled, úgyis jelzi, hogy jöhet a nyelves puszi, vagy hogy mi a helyzet. Nem szabad sietni, de finoman, folyamatosan nyomulni kell. :up:

@andrew--
Ez nem garanciális csere, ahol adott ideig meg kell javítani. Vagy megszeret, vagy nem. Esetleg, ha nagyon érzi, hogy odáig vagy érte, stb., akkor érdemes lazítani a gyeplőn,mással is foglalkozni, had érezze, hogy van rajta kívül más is az életedben, és hogy ha komolyan gondolja, akkor kelljen tennie azért, hogy vele légy. Ha nem csak hiánypótlásra kellesz, akkor úgyis dolgozni fog azért, hogy többet legyél vele.

Szerintem... :D
Üdvözlettel:
Gabi

#3744 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:09

Szerintetek mennyire kéne nyomulnom, vagy csak majd húzzam el az orra előtt a mézes madzagot?

Én a hozzáállásról próbálok gajdolni neked. Ne úgy állj hozzá, ha csak először barátság, meg nem akarok kibaszni senkivel, hanem tetszik a csaj, össze akarsz jönni vele. Azt nézd, h te mit akarsz, ne azt, h ehhez mit fognak szólni mások. Ha majd szólni akar, fog is, de addig nincs okod lefokozni saját magad.

Hogy mennyire nyomulj azt neked kell érezned (mekkora a mozgástered az adott szituban), de mise közben ne rohand le :D

Szerkesztette: fram 2004. 12. 07. 14:49 -kor

Ciciman is on borda

#3745 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:43

Szerintem simán van esélyed, ha megadta a számát meg minden! Valószínűleg nem emlékszik rád pontosan, meg hát nem ismer ezért jött ez a van barátom szöveg, de ha kicsit ráhajtassz az ügyre és bejössz neki véletlenül szakítani fog a "barátjával".
No ezt csak azért mondom, mert az én barátnőm nem adogatja meg a számát, főleg olyanoknak akiknek nyilvánvalóan közeledési szándékaik vannak.
Vidd el moziba/sétálni/bilcsizni aztán majd csak alakul a dolog!

Köcce a bíztatást.... :)

Amúgy amit írtam neki levelet abban volt egy internyetes képcím ahol látható vagyok...gondolom onnan tudja, hogy szokott ő is látni....
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#3746 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:48

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:46

Én a hozzáállásról próbálok gajdolni neked. Ne úgy állj hozzá, ha csak először barátság, meg nem akarok kibaszni senkivel, hanem tetszik a csaj, össze akarsz jönni vele. Azt nézd, h te mit akarsz, ne azt, h ehhez mit fognak szólni mások. Ha majd szólni akar, fog is, de addig nincs okoz lefokozni saját magad.

Hogy mennyire nyomulj azt neked kell érezned (mekkora a mozgástered az adott szituban), de mise közben ne rohand le :D

Oké-Oké :)

Megfogadom a tanácsokat....

És köszönöm... :)

#3747 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:49

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:46

@-=Tiger=-
Lángzám spácíren bitte! Ismerkedjetek! Néhány alkalom után, ha kedves, figyelmes vagy, és érdekled, úgyis jelzi, hogy jöhet a nyelves puszi, vagy hogy mi a helyzet. Nem szabad sietni, de finoman, folyamatosan nyomulni kell. :up:

Szerintem... :D

Köszi :)

Ez aranyos volt....

Főleg a nyelves puszi!  :wub:

#3748 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:57

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 13:46

Ez nem garanciális csere, ahol adott ideig meg kell javítani. Vagy megszeret, vagy nem. Esetleg, ha nagyon érzi, hogy odáig vagy érte, stb., akkor érdemes lazítani a gyeplőn,mással is foglalkozni, had érezze, hogy van rajta kívül más is az életedben, és hogy ha komolyan gondolja, akkor kelljen tennie azért, hogy vele légy. Ha nem csak hiánypótlásra kellesz, akkor úgyis dolgozni fog azért, hogy többet legyél vele.

Köszi..Tök igazad van. :up: én is erre gondoltam csak ez üti az egyik elöző hozzászólást miszerint hajtsak amig el nem érek vmit, érezze h kell nekem..stb
De hülyét velem együtt gondolom más sem akar csinálni magából..A túlzott nyomulás jobb ha marad az energizer nyuszinak..

...szerintem :D
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3749 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 15:19

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 9:36

Tiger, ne haragudj, de a csajok pont a tutyimutyi pasikat nem birjak, aki nem bir elejuk allni, es leszolitani oket. Mar bocsesz... De ez a levelezes piszok rosz otlet volt.

Egyetértek.

Tiger... mintha múltkoriban megkérdezted volna, hogy "Ti mit csinálnátok a helyemben?'
Pár érdemi válasz volt, de egyik sem említett levelezést a lánnyal.

A levéltôl biztosan nem leszel a szemében egy belevaló, laza srác.
Egyébként még az sem biztos, hogy van barátja neki, csak így hárított! :cool:
RDaneel_hu

#3750 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 15:25

Én azt mondom hiányoznak a női vélemények a a témából.. :D Asszem előrébb lennénk
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#3751 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 15:33

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:57

Köszi..Tök igazad van. :up: én is erre gondoltam csak ez üti az egyik elöző hozzászólást miszerint hajtsak amig el nem érek vmit, érezze h kell nekem..stb
De hülyét velem együtt gondolom más sem akar csinálni magából..A túlzott nyomulás jobb ha marad az energizer nyuszinak..

...szerintem :D

Hali!
Visszaolvasva a hozzászólásid az a megállapításom, hogy én is hasonló cipőben járok mint te... :(
A túl hosszú gürizésbe bele fogsz fáradni lelkileg...szerintem...főleg ha a csaj nem veszi a lapot...
Én holnap beszélek a csajjal: megmondom neki kőkeményen hogy nem tok nélküle élni (még kampánybeszédet is írtam, hogy mit monnyak neki)...aztán lesz ami lesz...csak valszeg nem lesz, mert a "vadászt egyszer már megsebesítette a vad, és túlságosan legyengült :(" ha elutasít akkor valszeg TELJESEN megszüntetem vele a kapcsolatot, mert az önkínzás nem az én műfajom... (az egészben az a sz@r hogy 3 éve jóban vagyunk és én most moccantam rá...)

Ezt teszem én...
Ha gondoljátok beszámolok, de valszeg nem lesz lányregény...ne legyen igazam...
Üdv Lewis
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#3752 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 15:46

Idézet: StLewis - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:33

Hali!
Visszaolvasva a hozzászólásid az a megállapításom, hogy én is hasonló cipőben járok mint te... :(
A túl hosszú gürizésbe bele fogsz fáradni lelkileg...szerintem...főleg ha a csaj nem veszi a lapot...
Én holnap beszélek a csajjal: megmondom neki kőkeményen hogy nem tok nélküle élni (még kampánybeszédet is írtam, hogy mit monnyak neki)...aztán lesz ami lesz...csak valszeg nem lesz, mert a "vadászt egyszer már megsebesítette a vad, és túlságosan legyengült :(" ha elutasít akkor valszeg TELJESEN megszüntetem vele a kapcsolatot, mert az önkínzás nem az én műfajom... (az egészben az a sz@r hogy 3 éve jóban vagyunk és én most moccantam rá...)

Ezt teszem én...
Üdv Lewis

Hogy érted hogy hasonlóban?Együtt vagy a lánnyal?Mert ha igen sztem nem tenne jót ez a falhozállítás..Eszembe jutott már nekem is de inkább próbálj meg másra koncentrálni.Így meghagyod legalább a lehetőséget hogy legyen vmi.Ha "letámadod" és nemet mondd elfelejtheted..Te tudod melyik jobb.Én azt mondom várj,sok lánynak idő kell hogy beadja a derekát ;)

#3753 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 16:14

Idézet: StLewis - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 16:33

Hali!

Ezt teszem én...
Üdv Lewis

:up:
Ez a beszéd. Utána legyen készenlétben egy üveg égetett szesz és egy-pár haver, hogy ha szarul alakul a dolog úgy be tudj rúgni, hogy legközelebb, amikor rágondolsz az jusson az eszedbe, hogy mekkorát is rókáztál miután összetörte a szíved. Lehet, hogy brutális a módszer, de meggyorsítja a felejtés folyamatát...
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#3754 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 16:56

Idézet: StLewis - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 16:33

Én holnap beszélek a csajjal: megmondom neki kőkeményen hogy nem tok nélküle élni.

Eh. :)

Ez pedig a másik véglet, a kôkemény kepesztés.
Lazaság, humor, magabiztosság... ÉS ami fontos: ne állítsd falhoz, adj neki "menekülési útvonalat".
Önmagadat add, ne erölködj.... megérzik.
RDaneel_hu

#3755 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:05

Ehhh...azért kivégezni nem akarom szegényt!
Annál többet jelent nekem...meg megbántani sem akarom, hátha később úgy dönt hogy azért lehetne valami...megpróbálok a lelkére beszélni, vagy ha nem megy akkor csendben elválnak útjaink...

Üdv Lewis

Szerkesztette: StLewis 2004. 12. 07. 17:13 -kor

"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#3756 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:12

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 15:46

Ha "letámadod" és nemet mondd elfelejtheted..Te tudod melyik jobb.Én azt mondom várj,sok lánynak idő kell hogy beadja a derekát ;)

Ha meg nem akkor meg csorgathatom a nyálam :( 2 hete ezen vaccilálok mit csináljak, de ezt a topicot most szúrtam ki...mindegy...

#3757 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:22

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 16:46

"sok lánynak idő kell hogy beadja a derekát ;) "

Nem kell ragaszkodni a derekához, a szájához könnyebben hozzáférsz :cool:
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#3758 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:24

Jo nálunk akkor más a helyzet mert nincs okom csorgatni a nyálam.. ami kijár egy barátnak azt megkapom :D ha tényleg nem történne semmi akkor bizti én is kitálalnék..

#3759 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:14

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 15:40

Zip!

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?  :think:

Ha én egy lányt le akarok rázni akkor nem adom meg a mobilszámom....:D

Az Te vagy :) A lányok meg mások :)

#3760 Felhasználó inaktív   zip code 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:16

Idézet: andrew-- - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 16:25

Én azt mondom hiányoznak a női vélemények a a témából.. :D Asszem előrébb lennénk

Én elmondtam, de úgy látom senki nem ért egyet vele :)
Neked meg csak azt tudom mondani, türelem :) Remélhetőleg jó sok van :)

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.