Idézet
Kimutattad a rajongásodat egy nô iránt, mielött felszedted volna.
Azt hiszed én ezt nem tudom?
Figy, én elötte tök immunis voltam. De vele hát...
Szóval nem tehettem semmit.
Nyilegyenesen beleestem.
Nem bírtam egyszerűen megállni dolgokat.
Idézet
- hagyod a fenébe... van egy hajszálnyi esély, hogy érdeklôdni fog valamikor
Ez már lőve
Idézet
- hagyod a fenébe... soha nem látod többet
Erre már rájöttem réges régen. De ez sem jó.
Látni akarom. Vagyis csak annyit szeretnék elérni, hogy úgy viszonyuljunk egymáshoz, mint más ismerősömmel.
Találkoznánk.. És beszélgetnénk egy 5 percet. Nem próbálna meg kerülni.
Idézet
Tudjátok, én nagyon optimista alkat vagyok, és reméltem, hogy velem ilyen sohasem fog megtörténni, de ami a legrosszabb, hogy én még mindig élek-halok érte!
Egyszerűen csak Ő jár a fejemben!
Én is így vagyok azzal a lánnyal.
Idézet
Nektek mikorra lanyhult a fájdalom? Egyáltalán elmúlik valaha?
~1 éve csak, de semmi javulás. Mikor volt másik lány, akkor is úgy keltem és feküdtem ,hogy vajon mi lehet vele.
Bár változtak a dolgok. Nagyjábol megtanultam kezelni a problémát és le tudom magamat kötni. Nem az van, hogy nem bírok rendesen semmire sem figyelni, mert csak rá gondolok.
Szóval javul, hozzászoksz talán, de én nem tudom felejteni.
Még mindig tudom idézni a szavait. Ezen mindig meg is lepődött, hogy hogyan emléxem ennyire pontosan.
Idézet
Bárcsak ilyenkor kaphatnék, egy olyan MIB-es cuccot ami kiszedi az emlékeimet,
Ezt én is bevállalnám.
Legjobb az lenne, ha mindent újra lehetne kezdeni. Vagy sosem találkoztunk volna. Akkor nem okoztam volna mindkettönknek fájdalmakat.
Idézet
Elfelejteni igen. De tudod itt mindenki úgy van, hogy mivel szereti, ezért nem is akarja felejteni.
Az én problémámra mondjuk lenne megoldás. Én tudnék neki "bizonyítani", tényleg megismerjen.
De ehhez az kellene, hogy valaki összezárjon minket egy hétre egy szobába.
1000%-ra biztos vagyok benne, hogy megismerne igazán. És úgy viszonyulna hozzám, mint a régi szépídőkben.
Tisztában vagyok vele, hogy elszúrtam. És már csak tényleg a csoda segíthet, hogy valaha is úgy álljon hozzám, mint akár bármelyik utcán sétáló emberhez.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector