HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 18. 19:37

Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 18:31

Rejtsd el és egy ideig ne vedd elő öket. Én is ezt tettem.

Én is ezt tettem......illetve nem is én hanem anyum pakolta el azokat a dolgokat egy dobozba a leveleivel együtt, ha belegondolok, hogy mennyi hazugságot rejt az a doboz............"Ugye mi örökké együtt leszünk??" Hát.......
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#102 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 19:51

Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 20:31

Ha tényleg nagyon szerelmes voltál bele akkor lassan fog múlni a fájdalom!
Én nem vagyok egy öreg róka ,de sajnos sikerült elég sok tapasztalatot összeszednem ilyen téren.
Keresd fel egy olyan haverodat aki még a csaj elötti időből való és nem tartottad vele a kapcsolatot.Járj vele sokat össze beszéljetek a régi dolgokról.Próbáld meg kicsit háttérbe szorítani azokat az embereket akik valamilyen szinten az exre emlékeztetnek.Ennek a terápiának az a lényege,hogy lassan visszaáll az az éned ami még a csaj elött volt és képes volt nélküle is létezni.Járj olyan helyekre ahova eddig nem mentél.Nekem bejött ez a dolog.Persze én is sokat gondolok a csajra,de már a vele kapcsolatos érzéseket háttérbe tudják szorítani a hétköznapi problémák.
Azt hiszem Leslie mondta ezt az edzés dolgot ami még tud egy kicsit segíteni az emberen és jobban is fogsz kinézni tőle.
Ja és a legfontosabb!Telefon könyvből töröld a számát a tőle kapott dolgaidat meg rejtsd el és egy ideig ne vedd elő öket.Én is ezt tettem.Mondjuk van egy lánc amit az extől kaptam és annyira hozzám nőtt,hogy azt hiszem ezt soha nem fogom levenni.
És még csak annyit gondolj arra,hogy ez rengeteg emberrel megesik szóval nem vagy egyedűl ezzel a problémával!
Remélem tudtam egy kicsit segíteni!Fel a fejjel ,ne hagyd el magad ,légy erős ennyi a lényeg!

Szerintem én sem vagyok Nálad sokkal idősebb, mert 22 éves vagyok. ;) Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz, pedig legbelül tudtam, hogy ez egyszer be fog következni.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem vagyok egy eljárós típus, ezzel együtt jár, hogy barátaim száma sem kimondottan magas. Nem azért van mert nem szeretek szórakozni, hanem azért mert nagyon kevés olyan hely van Pesten, ahol az én gondolkozásommal jól tudja érezni magát az ember.
(Ex kedvesemmel, is egy saját gyártású bulin jöttem össze.)
Fő oko: nem iszom, nem cigizek, nem drogozok, és nem kimondottan csipázom a "modortalan" hmcs-ket! Egyszóval teljesen más a felfogásom, mint a mostani fiataloknak.
Mindezeket félretéve, biztos vagyok benne, hogy találok egy másik lányt akinek én leszek a mindene, úgy mint nekem most az ex-barátnőm. :)

Ez a lány-fiú barátság nem tudom, hogy miként fog működni lehet, hogy hülyén hangzik, de annál mindig is többet fog nekem jelenteni, hogy megszakítsam Vele a kapcsolatot, persze lehet, hogy csak most érzem ezt.

#103 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 19:54

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 20:34

Nagyon sajnállak. Nekem is ez a barátnőm volt az igazi első nagy szerelmem..(2,5 év)..sokan mondják, hogy az eleje a legnehezebb, de úgy érzem, hogy nekem még így majd fél év után is nehéz. Nekem is nagyon hiányoznak azok amiket te is leírtál. Ezeken a dolgokon csak egy dolog segít az pedig az idő. De ha bármiben tudok segíteni akkor nyugodtan szóljál....:)

Tudsz segíteni: kéne a MIB-es cucc extrákkal, megoldható? Vagy ha ez nem akkor egy gyors klónozás az ex-barátnőmről, új +egy pali van az életemben szoftverrel"! :D

Ne haragudj, de ezt le kellet írnom, és tényleg köszönöm Neketek, hogy próbáltok segíteni, ilyenkor amikor tényleg nehéz. ;)

#104 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 20:02

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 19:12

Nektek mikorra lanyhult a fájdalom? Egyáltalán elmúlik valaha?

Reszemrol 2 ev utan, ha nagyon beiszok, es eszembe jut, akkor meg mindig pocsek... Amugy meg nem torodom a dologgal.A legvacakabb, hogy mar egy eve rajott, hogy kegyetlen elszurta, es velem kellett volna maradnia, de hat ilyen az elet...
Ha talalnek mast... De mar nem is keresek. Szal nehez. De fel a fejjel, lesz ez meg igy sem. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#105 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 18. 20:05

Kép

Vigyázz a nőkkel
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#106 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 20:06

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 21:02

Reszemrol 2 ev utan, ha nagyon beiszok, es eszembe jut, akkor meg mindig pocsek... Amugy meg nem torodom a dologgal.A legvacakabb, hogy mar egy eve rajott, hogy kegyetlen elszurta, es velem kellett volna maradnia, de hat ilyen az elet...
Ha talalnek mast... De mar nem is keresek. Szal nehez. De fel a fejjel, lesz ez meg igy sem. :)

Köszönöm a bíztatást! ;)

#107 Felhasználó inaktív   Robesz123 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 20:06

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 18:51

Szerintem én sem vagyok Nálad sokkal idősebb, mert 22 éves vagyok. ;) Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz, pedig legbelül tudtam, hogy ez egyszer be fog következni.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem vagyok egy eljárós típus, ezzel együtt jár, hogy barátaim száma sem kimondottan magas. Nem azért van mert nem szeretek szórakozni, hanem azért mert nagyon kevés olyan hely van Pesten, ahol az én gondolkozásommal jól tudja érezni magát az ember.
(Ex kedvesemmel, is egy saját gyártású bulin jöttem össze.)
Fő oko: nem iszom, nem cigizek, nem drogozok, és nem kimondottan csipázom a "modortalan" hmcs-ket! Egyszóval teljesen más a felfogásom, mint a mostani fiataloknak.
Mindezeket félretéve, biztos vagyok benne, hogy találok egy másik lányt akinek én leszek a mindene, úgy mint nekem most az ex-barátnőm. :)

Ez a lány-fiú barátság nem tudom, hogy miként fog működni lehet, hogy hülyén hangzik, de annál mindig is többet fog nekem jelenteni, hogy megszakítsam Vele a kapcsolatot, persze lehet, hogy csak most érzem ezt.

Nem azt mondtam,hogy kezdj el buliba járni hanem azt ,hogy új helyekre!Akár kirándúlni egyet vagy csak egyszerűen felpattansz egy távolsági buszra vagy vonatra.Persze ezt ne egyedűl ,mert akkor megint jönnek a kínzó gondolatok amik elől nincs menekvés.
Két lábon állok így nem esek el,nekem az átlag életkornak még a fele sem kell.

#108 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 20:09

Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 21:06

Nem azt mondtam,hogy kezdj el buliba járni hanem azt ,hogy új helyekre!Akár kirándúlni egyet vagy csak egyszerűen felpattansz egy távolsági buszra vagy vonatra.Persze ezt ne egyedűl ,mert akkor megint jönnek a kínzó gondolatok amik elől nincs menekvés.

Ma például elmentem sétálni, de nem ám egyedül hanem a dog-ommal, és máris nem voltam egyedül. Egy a gond jön az este, és megint előjönnek a gondolatok, képek, érzések, és a mérhetettlen fádalom. :(

#109 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 20:26

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 19:09

Ma például elmentem sétálni, de nem ám egyedül hanem a dog-ommal, és máris nem voltam egyedül. Egy a gond jön az este, és megint előjönnek a gondolatok, képek, érzések, és a mérhetettlen fádalom. :(

Ez az eljön az este szituáció nagyon ismerős. Amíg jártunk addig volt egy olyan szokásunk, hogy minden este küldünk egymásnak egy jó éjt sms-t. Még most is nagyon hiányzik.
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#110 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 20:28

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 21:26

Ez az eljön az este szituáció nagyon ismerős. Amíg jártunk addig volt egy olyan szokásunk, hogy minden este küldünk egymásnak egy jó éjt sms-t. Még most is nagyon hiányzik.

Nálunk az esti mobilbeszélgetés volt a nyerő, csak a magyar mobildíjak, nem hatottak kímélően a pénztárcánkra. ;)

#111 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 20:29

A fájdalom belül, már elmúlt Nálad?

#112 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 20:34

En ilyenkor torlom a csaj telefonszamat a telcsimbol. Es ugye nem tudom fejbol... Igy nem is tudnek sms-t kuldeni neki. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#113 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 20:40

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 21:34

En ilyenkor torlom a csaj telefonszamat a telcsimbol. Es ugye nem tudom fejbol... Igy nem is tudnek sms-t kuldeni neki. :)

Nekem a száma megy fejből is, tehát ez nem jó megoldás a számomra. :)

#114 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 20:43

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 21:29

A fájdalom belül, már elmúlt Nálad?

Tibisz, a fájdalom el fog mulni. Elébb gyengén tompul, majd elmossa az idő vihara. De elfelejteni sosem szabad.
Én személyszerint a párválasztás szempontjait vizsgáltam először felül. Hogy is mondjam, kevésbé tartom szemelőtt a tárasadalmilag elvárt erényeket, inkább a hosszútávú szüxségleteket tartottam szemelőtt. Azt hiszem betaláltam....... :up:
Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#115 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 21:12

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 21:34

Korrekt megoldás, én is csak javasolni tudom.
Új BIOS-t kell égetni az agyadba... a mobilból pedig DELETE. :):cool:
RDaneel_hu

#116 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 21:12

Tibszen kívül ki jár még esetleg a GDF-re? :D

#117 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 21:59

Idézet

Kimutattad a rajongásodat egy nô iránt, mielött felszedted volna.

Azt hiszed én ezt nem tudom?

Figy, én elötte tök immunis voltam. De vele hát...
Szóval nem tehettem semmit.
Nyilegyenesen beleestem.

Nem bírtam egyszerűen megállni dolgokat.

Idézet

- hagyod a fenébe... van egy hajszálnyi esély, hogy érdeklôdni fog valamikor

Ez már lőve

Idézet

- hagyod a fenébe... soha nem látod többet

Erre már rájöttem réges régen. De ez sem jó.

Látni akarom. Vagyis csak annyit szeretnék elérni, hogy úgy viszonyuljunk egymáshoz, mint más ismerősömmel.
Találkoznánk.. És beszélgetnénk egy 5 percet. Nem próbálna meg kerülni.

Idézet

Tudjátok, én nagyon optimista alkat vagyok, és reméltem, hogy velem ilyen sohasem fog megtörténni, de ami a legrosszabb, hogy én még mindig élek-halok érte!

Egyszerűen csak Ő jár a fejemben!

Én is így vagyok azzal a lánnyal.

Idézet

Nektek mikorra lanyhult a fájdalom? Egyáltalán elmúlik valaha?

~1 éve csak, de semmi javulás. Mikor volt másik lány, akkor is úgy keltem és feküdtem ,hogy vajon mi lehet vele.
Bár változtak a dolgok. Nagyjábol megtanultam kezelni a problémát és le tudom magamat kötni. Nem az van, hogy nem bírok rendesen semmire sem figyelni, mert csak rá gondolok.
Szóval javul, hozzászoksz talán, de én nem tudom felejteni.
Még mindig tudom idézni a szavait. Ezen mindig meg is lepődött, hogy hogyan emléxem ennyire pontosan.

Idézet

Bárcsak ilyenkor kaphatnék, egy olyan MIB-es cuccot ami kiszedi az emlékeimet,

Ezt én is bevállalnám.

Legjobb az lenne, ha mindent újra lehetne kezdeni. Vagy sosem találkoztunk volna. Akkor nem okoztam volna mindkettönknek fájdalmakat.

Idézet

segít az pedig az idő

Elfelejteni igen. De tudod itt mindenki úgy van, hogy mivel szereti, ezért nem is akarja felejteni.

Az én problémámra mondjuk lenne megoldás. Én tudnék neki "bizonyítani", tényleg megismerjen.
De ehhez az kellene, hogy valaki összezárjon minket egy hétre egy szobába.
1000%-ra biztos vagyok benne, hogy megismerne igazán. És úgy viszonyulna hozzám, mint a régi szépídőkben.
Tisztában vagyok vele, hogy elszúrtam. És már csak tényleg a csoda segíthet, hogy valaha is úgy álljon hozzám, mint akár bármelyik utcán sétáló emberhez.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#118 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 22:02

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 14:00

A "Radeonos" kérdésnél pedig hát nagy baj van. Elöbb fel próbáltam hívni. És felvette valaki... Aki azt próbálta benyögni, hogy pár napja interneten vette a kártyát... Stb kamu szöveg. Szóval a tesója volt. Megismertem a hangját.
Na mindegy. Szóval le próbál rázni.
Ha erre valaki tud megoldást istenemre mondom, vigye az egész gépemet... nem érdekel.

De sajnos nincsen. És az a gond, hogy rajtam az idő sem segít. Várhatok 2 évet, akkor sem lesz jobb.

Helló

A hagyományos levelezést próbáltad?Tudod azt a papír alapút, saját kézírással  :D
Szánom-bánom bűnömet.......Miért voltál zavarban?.......Tisztázni kellene....kettesben egy nyugodt helyen.
Én is voltam ilyen helyzetben. Pár levél után annyira jól haladtam, hogy néhány héten múlva a csaj dobta volna a 4 éves kapcsolatát. Egyre több hibát talált benne. Ezt most nem nagyképüségből mondom mert kifejezetten vacak arcom van, de még én is meglepődtem.

Remélem valamiben tudtam segíteni.

Aztán megbeszéljük :D  :D
SPM fokozat pajti!!!

#119 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 22:05

Nekem volt egy jó módszerem. Kimentük a vasutállomásra haverommal, aztán elkezdtünk gyalogolni a sineken pár km-t. Meg nézegettük a tehervagonokat. A legnagyobb egy D-s 93 tonnás volt. :)

Elötte próbáltam aludni sokat, hogy minél hamarabb véget érjen a nap.

Egy alapszabály. Lassú, romantikus számokat NE HALGASS!!!! Mindig legyél társaságban.

Fiú lány barátság nem működik. Én megpróbáltam. A csaj akarta. A gond ott volt, hogy nem úgy néztünk egymásra, mint ahogy kellene.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét

#120 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 22:10

Idézet

A hagyományos levelezést próbáltad?Tudod azt a papír alapút, saját kézírással
Szánom-bánom bűnömet.......Miért voltál zavarban?.......Tisztázni kellene....kettesben egy nyugodt helyen.

Megpróbálom!!!!!!!!

Thx!!!

Figyi, azt tudom ,hogy mikor mikulásra küldtem neki egy csokimikulást, annak rohadtul örült, de vele nem tudtam beszélni.
Meglátjuk.

Ha bejön és legalább az lesz, hogy szóba áll velem normálisan, akkor igérem állom a szavamat és egy boldog 9800Pro tulaj válik belőled.
Ha pedig szívesen találkozna velem, akkor pedig komolyan mondom vidd az egész gépemet.

Ezt megpróbálom.
Úgy is elvileg találkozok jövő hétvégén barátnőjével. Tartozik nekem. :)

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »