Mondjuk a fogmosásról nem kellene lemondai
Szakítás Után Mitévők Legyünk?
Elküldve: 2004. 04. 18. 22:10
Mondjuk a fogmosásról nem kellene lemondai
Elküldve: 2004. 04. 18. 22:14
Idézet
Most gondolok bele, ez nagyon szép lesz.
1. SZKI-ban a szabványírást annyira belémeröltették, hogy nagyjábol úgy írok
2. Balkezes vagyok, tehát ha egy nagyon picit is folyat a toll, akkor a kezemmel elmaszálom.
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector
Elküldve: 2004. 04. 18. 22:14
Ha az első levélre amit így küldesz nem válaszol, akkor javaslom a postát.
Elküldve: 2004. 04. 18. 22:15
Idézet
Nem szükséges. Haverom is úgy jött össze legutóbb a nőjével, hogy elötte kidobta, hát egy kicsit gáz, de már 3 hónapja megvannak. Nekem is sikerült már így nőzni...
Elküldve: 2004. 04. 18. 22:18
Idézet
Barátnőjében nem bízok 100%-ra.
De a levelet biztosan megkapná. Márcsak kiváncsiságból, vagy mittudomain.
Szóval nem a barátnőjén múlna. A posta sajnos kilőve. Az nem jó.
Elküldve: 2004. 04. 18. 22:23
Elküldve: 2004. 04. 18. 22:31
Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 21:43
Én személyszerint a párválasztás szempontjait vizsgáltam először felül. Hogy is mondjam, kevésbé tartom szemelőtt a tárasadalmilag elvárt erényeket, inkább a hosszútávú szüxségleteket tartottam szemelőtt. Azt hiszem betaláltam.......
Ezt kifejted részletesebben is?
Elküldve: 2004. 04. 19. 02:47
Akkor storyzok egyet enis... Legutobbi kapcsolatom mar lassan amsfel eve tart... Orakig tudnek beszelni rola, de lekopna a kezemrol a bor, szal csak cimszavakban...
Hogy mit akarok ebbol kihozni? Szerelmes akarok lenni. Ujra. Tobb eve nem voltam szerelmes, ugyanis...
es ez az erem masik oldala: nemtom mond-e valamit, de 3. foku depresszios vagyok... Amennyire kilabaltam a betegsegbol (16 evesen nyeltem be eloszor altatot (100db/10 perc, guiness rekord, aztan meg sok hajmereszto story, de az mar inkabb "Popper Peter - Hogyan oljuk meg magunkat" c. konyvebe lenne illo))(es persze messze nem labaltam ki belole), azota nem tudok onzetlenul szeretni. Igen ladies & gentleman, itt konkret onutalatrol van szo... Nem egy korhaz akkudt psychiatriajan probaltak kikezelni - eredmenytelenul...
Es, hogy topic temajara backwardoljak: Nem tudok mit tenni... Mindig ebbe az orokos mokuskerekbe lepek vissza, es nem tudok uj kapcsolatba kezdeni, es ez eleg idegb%szo...
Tehat valami ilyesmi. Hataztan, csak lesz majd vmi..
Elküldve: 2004. 04. 19. 10:02
GI: hívd fel, de úgy, hogy letiltatod a számkijelzést és úgy kezd, hogy "miért nem akarsz velem szóba állni?" , aztán ha lerakja akkor hagyd a francba, ha nem, akkor van esély és a többi már csak a beszélőkéden múlik!
Én olyan vagyok, hogy nem tudom teljesen elfelejteni azt akibe szerelmes voltam. Eddig egyszer volt olyan, hogy totál 100%ig beleestem, de csak Plátói volt - sajnos
Igen ez az a csaj aki az egyéjszakás dologgal jött, de nem gondolta komolyan. Ezt nem feszegetem tovább a lényeg, hogy nem volt komoly.
Elküldve: 2004. 04. 19. 10:03
Gondolom azt tudod, hogy mikor van születés ill. névnapja. Küldjél neki valami eszement csokrot. Még nem találkoztam olyan nővel, akinek ez ne tetszett volna.
A papír alapú levél bizony a legjobb megoldás lehet. Jó lenne, ha kb. azokat a dolgokat írnád le benne, amit ide is. Szóval emeld ki, hogy nem az a célod, h megfektesd, hanem hogy láthasd. Írd le azt is, hogy mocsok macsóból emberré váltál. Én azt mondom, hogy az őszinteség old meg a legtöbb gondot. Mostani barátnőmet gyakorlatilag az őszinteségemmel fogtam meg. Én 28, Ő 20 éves. És egy nálam sokkal jobb pasi helyett (aki 21) választott engem. Versenyeztünk, nyertem. Mindez azért, mert csak annyit mutatok, amennyi vagyok. Lassan 2 éve tart és kibírt a dolog 11 hónapnyi távollétet is, szóval nagyrészt távkapcsolat volt. És működik! A lényeg az, hogy ne add fel.
Egyébként miről beszélgettek, ha találkoztok?
Ha legközelebb összehoz a sors, szerintem kérdezd meg tőle, hogy miért kerül. Harcold ki, hogy az igazat mondja el neked. Lehet, hogy fájdalmas lesz, de könnyen lehet, hogy egyetlen válasz (így vagy úgy) átsegít a szakadékon.
Még 1 dolog: A gépet és a kártyát tartsd meg. Ha valaki igazán segíteni akar, azt nem anyagi javakért teszi.
Utolsó ötlet: Keress fel egy megbízható jósnőt, hátha Ő meg tudja mondani, hogy mi lehet a baj. Érdeklődj előre, mert lehet, hogy vinned kell valami tárgyat Tőle. Sok szerencsét!!!
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)
Elküldve: 2004. 04. 19. 10:22
Idézet: diegho - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 9:05
Akkor ez is közös bennünk!Én sem tudom.
Elküldve: 2004. 04. 19. 10:30
Elküldve: 2004. 04. 19. 10:32
Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 10:30
...
Talán ha valakinek sikerül feltalálni...
Elküldve: 2004. 04. 19. 10:50
Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 11:22
Az új fórumban nincs KCS.
Elküldve: 2004. 04. 19. 10:54
Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 14:45
Kimutattad a rajongásodat egy nô iránt, mielött felszedted volna.
Telibe.
Elküldve: 2004. 04. 19. 11:25
Tavaly szeptemberben ismerkedtem meg egy lánnyal, és rövid úton kialakult nálam valami, amit akkor hirtelen szerelemnek hittem, pedig csak ilyen hirtelen belezúgás volt, ezt hívják infatuationnek ott, ahol nem tudnak ilyen jól magyarul
Erre teljesen bekattantam. Mivel tudtam, hogy milyen régen nem éreztem már semmi ehhez foghatót senki iránt, bepánikoltam, hogy ez egy utolsó esély, ha most nem, akkor már soha, stb, stb. A lányt ezzel az ijesztő pedálozással természetesen sikerült elriasztanom egy-két hét alatt. Amire jobban megismertem, és kiderült, hogy tényleg megérdemelné, hogy szeressem, már annyira ki volt akadva rajtam, hogy akkor sem lett volna esélyem, ha én lettem volna az utolsó férfi a földön.
Mostanra kezdett normalizálódni közöttünk a viszony. Én az egész életemet odaadnám, hogy csak a közelében lehessek, hogy láthassam; nem zaklatom, nem hajtogatom neki percenként, hogy mennyire oda vagyok érte, így úgy tűnt, ez működhet egyfajta hallgatólagos megállapodásként -- én nem mondom neki, hogy szerelmes vagyok belé, ő úgy tesz, mintha nem tudna róla. De van neki egy barátja, akiről tegnapig úgy gondoltam, hogy az én barátom is valamelyest, és aki tegnapelőtt olyan dolgokat vágott a fejemhez, amik elég egyértelművé tették, hogy nem igazán bízik bennem. Megvádolt, hogy rossz színben tüntetem fel őt a lány előtt.
Annyira szánalmas az egész... Nem értem, hogy féltheti éppen tőlem a barátnőjét, amikor az én véleményem a lány szemében egy lyukas garast sem ér, sőt, ha valóban megpróbáltam volna korábban manipulálni, inkább ellentétes eredményt váltottam volna ki belőle. Miután végiggondoltam ezt az egészet, arra kezdtem gondolni, hogy ha ő így lát engem, vajon ő miket mondhat rólam a lánynak? Ő milyen színben tüntet fel engem? Nem mintha tartanék attól, hogy a lányt bárki befolyásolhatja, erősebb egyéniség ő annál, de a gondolat nem esett jól...
Elküldve: 2004. 04. 19. 11:29
Idézet: Vizi naplopó - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 10:50
És hogy a fenébe lehet minősíteni valakit?
Elküldve: 2004. 04. 19. 11:40
Idézet: KovacsUr - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 10:25
Tavaly szeptemberben ismerkedtem meg egy lánnyal, és rövid úton kialakult nálam valami, amit akkor hirtelen szerelemnek hittem, pedig csak ilyen hirtelen belezúgás volt, ezt hívják infatuationnek ott, ahol nem tudnak ilyen jól magyarul
Erre teljesen bekattantam. Mivel tudtam, hogy milyen régen nem éreztem már semmi ehhez foghatót senki iránt, bepánikoltam, hogy ez egy utolsó esély, ha most nem, akkor már soha, stb, stb. A lányt ezzel az ijesztő pedálozással természetesen sikerült elriasztanom egy-két hét alatt. Amire jobban megismertem, és kiderült, hogy tényleg megérdemelné, hogy szeressem, már annyira ki volt akadva rajtam, hogy akkor sem lett volna esélyem, ha én lettem volna az utolsó férfi a földön.
Mostanra kezdett normalizálódni közöttünk a viszony. Én az egész életemet odaadnám, hogy csak a közelében lehessek, hogy láthassam; nem zaklatom, nem hajtogatom neki percenként, hogy mennyire oda vagyok érte, így úgy tűnt, ez működhet egyfajta hallgatólagos megállapodásként -- én nem mondom neki, hogy szerelmes vagyok belé, ő úgy tesz, mintha nem tudna róla. De van neki egy barátja, akiről tegnapig úgy gondoltam, hogy az én barátom is valamelyest, és aki tegnapelőtt olyan dolgokat vágott a fejemhez, amik elég egyértelművé tették, hogy nem igazán bízik bennem. Megvádolt, hogy rossz színben tüntetem fel őt a lány előtt.
Annyira szánalmas az egész... Nem értem, hogy féltheti éppen tőlem a barátnőjét, amikor az én véleményem a lány szemében egy lyukas garast sem ér, sőt, ha valóban megpróbáltam volna korábban manipulálni, inkább ellentétes eredményt váltottam volna ki belőle. Miután végiggondoltam ezt az egészet, arra kezdtem gondolni, hogy ha ő így lát engem, vajon ő miket mondhat rólam a lánynak? Ő milyen színben tüntet fel engem? Nem mintha tartanék attól, hogy a lányt bárki befolyásolhatja, erősebb egyéniség ő annál, de a gondolat nem esett jól...
Erre csak annyit tudok mondani,hogy ha a lánynak van pasija akkor hagyd a francba.Ne akarj vele dumálni legyetek csak köszönő viszonyban.Hidd el neked is rosszúl esne ha a barátnőd másik férvival haverkodna melletted.Ha folytatod ezt a dolgot akkor csak vesztesen jöhetsz ki belőle.Ez csak az én véleményem szóval nehogy szentírásnak vedd!
Elküldve: 2004. 04. 19. 11:44
Idézet: Robesz123 - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 12:40
Szerintem én vesztesként már nem jöhetek ki a dologból -- már úgy jöttem ki. És végül: egyáltalán nem zavarna, ha a barátnőm más pasikkal haverkodna, a partnered nem a tulajdonod, nem zárhatod be a vitrinbe, ezt kéne megértenie a srácnak is. Ehhh.
(És már ne haragudj, de amíg ilyen az avatarod, ne is reméld, hogy szentírásnak veszem a szavaidat...
Szerkesztette: KovacsUr 2004. 04. 19. 11:44 -kor

Súgó
A téma zárva.