HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   Cancer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:36

Tudjátok, az a gáz, haogy általában (remélem nem mindíg!!!) nemtől függetlenül azokkal "b*sznak" ki akik képesek megnyílni a másik előtt őszintén, tisztán... aztán egy idő után ők sem...:( és olyannak nem, akik utána megérdemelnék... Hát, hol itt az igazság?
(én sem leszek különb?? :evil2: )
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit....

#182 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 20:00

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 19:52

Félsz a tükörbe nézni.... és eszedbe sem jut, hogy te sem vagy a tökély... sőt.
Eszedbe sem jut, hogy netán akkor és ott igaz volt.
Eszedbe sem jut, hogy te sem vagy őszinte.
Eszedbe sem jut, hogy netán magadnak is változnod kéne.
Eszedbe sem jut, hogy másnak esetleg változott az igénye, te pedig csak belevakultál saját önfényezésedbe.
Eszedbe sem jut, hogy nem megszereztél valamit, nem birtokolsz valamit, hanem egy állandóan változó, dinamikus kapcsolatban vagy, amit újra és újra fel kell fedezni és meg kell tartani, sőt fel kell frissíteni.
Eszedbe sem jut, hogy amikor megpróbált neked mondani valamit, csak letorkoltad, hogy jó az úgy.

A folyamatos önsajnálaton kívül semmi más nem jut eszedbe. Még a gondolkodást is kizárod......

Szerintem ezeket a mondatok, ne lehet általánosítnai, de erről nincs értelme vitatkozni, főleg, ha nem a saját szavaiddal válaszolsz. ;)

#183 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 20:07

Idézet: Cancer - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 20:36

Tudjátok, az a gáz, haogy általában (remélem nem mindíg!!!) nemtől függetlenül azokkal "b*sznak" ki akik képesek megnyílni a másik előtt őszintén, tisztán... aztán egy idő után ők sem...:( és olyannak nem, akik utána megérdemelnék... Hát, hol itt az igazság?
(én sem leszek különb?? :evil2: )

Inkább légy különc, és maradj mindig olyan mint az első kapcsolatodban, természetesen csak a nyitottság terén. ;)

#184 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 19. 20:11

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 20:19

Megkérhetnélek, hogy a továbbiakban ne írjál össze-vissza ilyen hülyeségeket?  Sorry.  :offtopic:

Majd ha egyszer te is ebben a passzban leszel te is megtudod , hogy mi a Magyarok Istene, kívánom, hogy te soha ne kerüljél ilyen helyzetbe!

Aki nem evezett ilyen cipőban az nem tudja átérezni, de ezt senkinek sem kívánom.......

Régebben én is azt httem, hogy millió egy nő van, mit kell egy után sírni. Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a szívnem nem lehet parancsolni.  :(

Volna még hova felnőnöd....  volna még mit tanulnod. Tiszteletet is. Mások iránt.
Így maradsz az az önző kisgyerek, akinek elvették a játékát.

És mások kénytelenek elviselni a te.......    tényleg, most toporzékolni is fogsz, amúgy átérzősen?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#185 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 20:27

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 21:11

Volna még hova felnőnöd....  volna még mit tanulnod. Tiszteletet is. Mások iránt.

És mások kénytelenek elviselni a te.......    tényleg, most toporzékolni is fogsz, amúgy átérzősen?

Lamex: ha valki kritikával illet Tége, még nem kell azonnal visszatámadni, tehát Neked is volna mit még tanulnod, minden kötözködést nélkülözve! ;)

#186 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 19. 20:33

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 21:27

Lamex: ha valki kritikával illet Tége, még nem kell azonnal visszatámadni, tehát Neked is volna mit még tanulnod, minden kötözködést nélkülözve! ;)

Hmmm, van benne valami.

(Annyi kitétellel, hogy ezt nekem már nem kell tanulnom, csak fejlesztenem. Mikor veszek valamit önuralommal és mikor támadok vissza mérgesen.)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#187 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 20:39

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 21:33

Hmmm, van benne valami.

(Annyi kitétellel, hogy ezt nekem már nem kell tanulnom, csak fejlesztenem. Mikor veszek valamit önuralommal és mikor támadok vissza mérgesen.)

Akkor jó fejlesztgetést Neked, és békés további fórumozást mindenkinek! :)

#188 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 20:42

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 19:11

Biztos, hogy van mit még tanulnom.........de én sem vagyok tökéletes, de szerintem te sem. Te kezdted a sértegetést, nem én, de nem szeretném folytatni, mert nem szeretek senkit sem megbántani, mert az nekem is rosszul esik, de ha kell akkor megvédem magamat.  :offtopic:

Jó volna visszakanyarodni az eredeti témára.....>>>>>>>>
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#189 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 19. 21:05

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 21:42

Biztos, hogy van mit még tanulnom.........de én sem vagyok tökéletes, de szerintem te sem. Te kezdted a sértegetést, nem én, de nem szeretném folytatni, mert nem szeretek senkit sem megbántani, mert az nekem is rosszul esik, de ha kell akkor megvédem magamat.  :offtopic:

Jó volna visszakanyarodni az eredeti témára.....>>>>>>>>

Le sem tértünk róla, a téma neve: önismeret. És csak a tudatlan gyermek lát benne sértegetést,  mert elvették a játékát. És ezért mindenkibe belerúg. És még véletlenül sem veszi észre, hogy ő maga mennyit sért másokon......
¤

#190 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 21:14

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 20:05

És még véletlenül sem veszi észre, hogy ő maga mennyit sért másokon......

Ha megsértettelek valamivel akkor ne haragudj, nem szándékos volt!

Szerkesztette: -=Tiger=- 2004. 04. 19. 21:15 -kor

"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#191 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 19. 21:27

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 22:14

Ha megsértettelek valamivel akkor ne haragudj, nem szándékos volt!

A téma neve: önismeret.

Ha visszaolvasod a saját hozzászólásaidat kiderül, ez nem igaz.

És most nincs gond (én már "lehiggadtam"), de ne akard kifényezni magad.

Ha bele akarsz - és miért ne akarnál? - menni egy új kapcsolatba, ugyanezek a dolgok fel fognak merülni. És ha mindig elhárítod magadtól, hogy te is csinálhattad rosszul, akkor mindig elfeded a problémát.

Nem vagy jó, de nem is vagy rossz. Ettől viszont még mindig csinálhatsz jól is valamit, meg rosszul is. De sosem állandóan ugyanúgy. A környezeted változik. A partnered is változik. Még akkor is, ha ugyanaz a személy. Neked is változnod kell, és alkalmazkodnod. Megőrizni és frissíteni.

Azok a mondatok azokban a levelekben igazak voltak. Ott és akkor. De csak kettőtöknek. Ha kiteregeted, már hamis lesz. Ha másoktól várod abban az ügyben a megerősítést, rossz nyomon jársz.
Megerősödnöd magadban kell. Meg fogsz. De a kín is velejár, meg az öröm is. Ez is páros, nem csak az élet.
¤

#192 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 10:16

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 13:51

He he, olyan Tmát akartok leegyszerűsiteni , ami iggen bonyi dolog.
Mesélek.
Nös voltam közel 5 évig előtte 3 év együttélés. Anyósék anno nem tudták finanszirozni kedvesem továbbtanulásást, tehát berugdostam Gyöngyösre fősulira. /ugyan is ette a lelkemet/ Tavaj tavasszal aztán sokat járt vizsga előtt a barátnőihez, iskolatársaihoz, hogy feltudjon készülni a vizsgáira. Ezt mondjuk a könyvek emelkedő száma indokolhatta is akár. Aztán kitalálta hogy 7végi házban röffen össze a gárda, mert ott nyugodtabbak a körülmények, és vinné a gyerekeket is.  :think: Hmmm. Rajtam ne múljon az előmenetele, bár a kölkeket ismerve a "nyugodtabb" részt nem nagyon fogtam.
Aztán ez igy rendszereződött is 3 héten keresztül. Igazolta a barátnője, szal ültem a t*keimen.

A 3 héten viszont benyögi a fiam, hogy mikor megyünk végre pecázni. Tavasz volt szal az idő függvényében megjelőltem a 7végét. A fiam kicsit elkomorul, és vadul töri a fejét. A végén kiböki, hogy az nem lenne yooo, mert akkor nem tud elmenni anyáékkal Zoli bácsihoz, mert ott sok csokit kap.
Hát mondom a Zoli 'bá az meg ki????  :confused:  Aszondja a gyermek hogy együtt szokott anyuval aludni amig ő az emeleten játszik Vivivel /húga/  :confused: .........
Szerintetek milyen pofát vághattam????

Amikor rákérdeztem az asszonnytól , hogy ez a felkészülési módszer hogy is van, láttam hogy kegyetlenül be van sz@rva, de nem bántottam. Ne tudja magát később ezzel önigazolni. Rá egy hétre közölte hogy elköltözik. :down:

Ehh, ez nagyon durva...  :eek:  :eek:

#193 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 11:24

LameX! Tiger!

Megteszitek a kedvünkért, hogy elfelejtitek ezt a kis összezördülést? Mutassatok példát. A szerelemben is fontos dolog a megbocsátás és a kibékülés. Jobb lenne, ha csak pozitív, építő gondolatok jelennének meg itt, amik segítik bajba jutott embertársainkat.

Előre is köszönöm szépen.
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#194 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 11:33

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 16:14

Na, akkor aztán valóban egy K-nak nézné a kiszemelt hölgyet. A borítékba a szívét kell beletenni, a virággal pedig a lelkét elküldeni.  :wub:  :wub:  :sandor:

Hol elsz te? Mi ez a viktoria-korabeli szoveg? :) A csajok ma nem igy mukodnek. Legalabbis a 95%-uk nem.
Eleve mindig is hulyesegnek tartottam a levelezest. Ha akarok vmit, akkor megmondom, arcbol-arcba. Akkor nincs felreertes, kimagyarazas, stb.

lameX meg eleve jokat irogat. Az irasait legalabbis erdemes mindig elolvasni, van mondanivalojuk. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#195 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 11:38

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 20, kedd - 12:33

A csajok ma nem igy mukodnek. Legalabbis a 95%-uk nem.

Nohát, leslie, téged sem láttalak még így ellágyulni :pokeas2:...

#196 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 14:22

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 20, kedd - 11:33

Hol elsz te? Mi ez a viktoria-korabeli szoveg? :) A csajok ma nem igy mukodnek. Legalabbis a 95%-uk nem.
Eleve mindig is hulyesegnek tartottam a levelezest. Ha akarok vmit, akkor megmondom, arcbol-arcba. Akkor nincs felreertes, kimagyarazas, stb.

lameX meg eleve jokat irogat. Az irasait legalabbis erdemes mindig elolvasni, van mondanivalojuk. :)

Tudod, engem csak a megmaradt 5% érdekel.  :p
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#197 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 15:26

Idézet: GI - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 17:26

Ezt írta GI:

Idézet

Hát igazából akkor nem tudom mit kellene tenned. Nekem ebből az egészből az jön le, hogy a csaj szeret veled dumálni meg ilyenek, de nem akar veled lenni. Kicsit ellentmondásos.

Még mindig azt mondom, hogy állj oda elé és mondd meg mit szeretnél, akármi is legyen az.
Természetesen a beszélgetésnek komolynak kell lenni.

Ha ekkor is nemet mond, akkor próbáld elfelejteni. (szvsz)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#198 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 16:13

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. április 20, kedd - 10:24

LameX! Tiger!

Megteszitek a kedvünkért, hogy elfelejtitek ezt a kis összezördülést? Mutassatok példát. A szerelemben is fontos dolog a megbocsátás és a kibékülés. Jobb lenne, ha csak pozitív, építő gondolatok jelennének meg itt, amik segítik bajba jutott embertársainkat.

Előre is köszönöm szépen.

Részemről nincs harag........:):):)

#199 Felhasználó inaktív   Brushy A-Team 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 20. 16:15

Üdv Mindenkinek!

Tanácsot szeretnék kérni! Szóval van egy leányzó (már rosszul kezdődik, minden bajok forrása:)), akivel megismerkedtem, szép, okos, kedves, kultúrált, okos, művelt, szerény, jó humorú, érzékeny, igényes, nyitott szemmel jár a világban. Nem, nem utópia és nem is sci-fi. tehát elvileg tökéletes lenne számomra, hisz többszörösen is felmúlja az elvárásaimat. Megvan a kölcsönös vonzódás, a közös érdeklődési kör, a kérdés az, hogy mikor jöjjünk össze. DE! Mikor megismertem, illetve utána találkozgattunk kialakult bennem valami idióta érzés... Régen, ha szerelmes voltam az mindig fellángolással kezdődött, szívem dobogott ezerrel és csak azt kántáltám: "Nekem Ő kell! Nekem Ő kell!" Most abszolúte nincs ilyen. Semmi. Pedig én is tudom, hogy mennyire szuper a lány, tudom, hogy vonzódunk egymáshoz, én mégis hezitálok, mert nincs meg bennem az a lángolás, az a plussz, amitől én igazán szerelmes vagyok.

Ha belemennék lehet, hogy egy nagyszerű és egy hosszú kapcsolatom lenne, amiért áldanám a sorsot több évig. De az is lehet, hogy belemegyek és nem tudnám rajongásig szeretni, hamarabb észrevenném a hibáit és az egész nem tartana sokáig...

Vagy az is lehet, hogy nem megyek bele és életem egyik nagy hibáját követem el. Vagy tényleg jól döntök és inkább egy életreszóló barátság veszi kezdetét, amiből talán még más is lesz az idők során.

Ki mit gondol, vajon mit kellene tegyek? Én leginkább úgy érzem, hogy várni kéne vele, mégjobban megismerni és talán akkor lesz  :wub: , barátaimat is megkérdeztem, szinte mindenki mást mondott. Tudom, hogy ez egy olyan dolog, amit tényleg csak magában tud elintézni az ember, de azért egy kis segítség mindig jól jön :)

#200 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 16:18

Idézet: Cancer - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 18:11

Ezeket meg egy másik nőmnek írtam... mondjuk ő más eset... a szemembe hazudott... végül is tanultam is tőle...;)

Miért kínoztál, ha már mást szertetsz?
Miért? Mondd miért tetted velem ezt?
Bántottalak valaha?
Amivel ezt kiérdemeltem volna?

Miért? mondd miért kellett, hogy így legyen?
Hogy Darabokra törd össze a szívem!!! :(

és másik...

Szeretném megfogni,
Szívemet kitépni,
Tőrt döfi belé,
Majd összeroppantani.

Bárcsak változna kővé,
Többé ne érezne!
Mert bárkinek adom/adtam
Az mind porrá törte... :(

Akkor kicsit rossz volt... aztán  hétig nem találkoztunk. Levelezősök vagyunk (én hoztam a szállásomra) ultrajoó kecóó!!!  Most meg picit rossz... túlélem...

Most pedig megyek,
és egy Új Szerelmet Keresek!
hmm... Úgyse lehet...

Nagyon tetszik ez a két kis versike!  :)

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.