HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   Robesz123 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 17. 13:57

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 16:01

Hát  :( vagyok ilyen gondolkodás láttán,mert mi van akkor ha egy nőnek is ugyarra kell egy pasi ,hogy dugjon egy jót és aztán kampó,a dolog után elmegy és lehet többé sose látod?
A másik dolog pedig,miért lenne ez megalázó egy nőnek?Ha ő nem akar semmit ugyse megy bele a dologba.
A harmadik dolog pedig,az lenne,hogy sokféleképpen meg lehet alázni egy embert,ugy sexuálisan,mint pl.munka terén legyen az nő vagy pasi,ezért nem tudom megérteni miért nevezik sokan azt a dolgot megalázónak egy nő számára ha belemegy egy ilyen buliba? ;)
Nos egy ilyen kijelentés előtt:''Az a megalázó benne,hogy megdugod a csajt aztán elmész...'',pár dolgot meg kéne érteni.
Az első az,hogy nem csak attól nő egy nő,mert p...ja van és bombázó,hanem attól,hogy nőként is viselkedik.
A másik,pedig az hogy kétféle nő van,az első kategóriába tartoznak azok a nő akik a p...jukat tartják konvertibilis valutának és ezek a nők egy ilyen bulit megalázónak tartanak és hatalmas prédikációkat tartanak az elvi kérdésekből.Na ezekből a nőkből lesznek 10-20 év múlva az eltepsett p....k,savanyu káposzta arccal vagy az olyanok akik azzal foglalkoznak,hogy a jelenlegi f....ukat minden vagyonától megfosszák egy szál gatyába hagyva,ezekután ők lesznek a világ szemébe a meggyötört áldozatok,mitöbb ők tartják az ilyet megalázónak,mert még mindig mesevilágban élnek.
A másik kategóriaba,pedig azok a nők tartoznak akik nem a p...jukat tartják konvertibilis valutának,hamen emberként viselkednek,mitöbb nőként és mindezt fel is merik vállalni,sőt nem azért dugnak,mert egy párkapcsolatban ez valamilyen kötelességnek tartják vagy mert a barátjuknak igénye van a sexre,talán zsarolásra használják ezt a pasijuk ellen, hanem azért,mert szeretik csinálni.
Hiddjétek el ,ezt nőként mondom és jó néhány példával találkoztam már,egyszerüen nem tudom megérteni az embereket ,igaz ,hogy az ilyen témákbaan eléggé megoszlanak a vélemények.
Nem utolsó sorban a sex nem más,mint örömszerzési forrás :D,a  szeretetünket vagy szerelmünket nemcsak sex által kell kimutatni a társunknak,persze ez is nagyon fontos dolog egy kapcsolatba,de nem csak ez a lényeg.
Nos tényleg nem értem egy ilyen dolog miért kell megalázó legyen egy nőnek,ha bele megy??
Habár az ilyenekre szokták azt mondani,hogy'' kinek a pap,kinek a papné''!!!!!!

Tényleg nem értem ,de még  :think:  rajta vagy ennyire bolond: lennék? :think:
:rabbit: Ennyit off-oltam és annyit mondok,éld az életet, mert csak egy van!!!! :cool
ROzoga barátnője !!!!

Ezt már egyszer átrágtuk rendesen.Szerintem olvasgass vissza és akkor nem kell megint átbeszélni.
Két lábon állok így nem esek el,nekem az átlag életkornak még a fele sem kell.

#562 Felhasználó inaktív   Robesz123 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 14:09

Idézet: Jcage - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 12:26

sziasztok!

3,5 eve ismertem meg. egy cegnel dolgoztunk es nagyon jo baratok lettunk. Sajnos eleg rendesen belezugtam, de igyekeztem nem kimutatni, mert feltem, hogy a baratsagunk ramenne. aztan egy masfel ev elteltevel veletlenul elszoltam magam valami okbol. meglepte ot is, de belementunk a dologba. aztan egyszer csak jott azzal, hogy szakitsunk, mert a regi baratja ujra megkereste es o ugy erzi, hogy ot kell valasztania. na ez sem volt mar kellemes erzes. ez a kapcsolata ugye nem tartott sokaig. nekem ugyan volt egy-ket kapcsolatom, de azok inkabb sexrol szoltak. tovabbra is tartottuk a kapcsolatot, majd elkezdett egyre jobban nyomulni. en, mivel meg mindig bele voltam (vagyok :(  ) zugva, belementem ujbol. nagyon sokat nalam volt, mar szinte hozzam koltozott, eszmeletlen jol elvoltunk egyutt. az a tipikus borso meg a heja (thx Forrest... :)  ). aztan jott beszelgetes, hogy ugyan o nagyon szeret, es tudja, hogy tolem akar gyereket, blabla, de neki most valami masra van szuksege. no comment. nem hibaztatom, mert en voltam az az emeletes okor, hogy belementem a kapcsolatba. a legszomorubb az, hogy meg mindig szeretem, es nem vagyok benne biztos, hogy nem tudnek-e neki megbocsatani ujra. pedig az eszem azt mondja, hogy hajtsam el melegebb videkre, de ugye tudjuk, hogy ez nem olyan 1szeru...
meg jo, hogy vizsgaidoszak meg melo eleg jol lekoti az embert.
thx, h elmondhattam...

udv
Jcage

Én egyre jobban úgy érzem ,hogy ilyen dologban nem lehet jó döntést hozni.Két rossz közül kell választanod és lehetőleg azt amelyik hosszú távon nem okoz annyi fájdalmat.Attól,hogy megbocsátasz  neki valamilyért nem azt jelenti ,hogy újra járnotok is kell.Az természetes,hogy még mindig szereted,de én inkább azt javaslom az eszedre halgass és később talán sokkal jobban tudsz szeretni egy másik embert akinek nem kell majd kompenzálnod ennyire a dolgait.

Szerkesztette: Robesz123 2004. 05. 17. 14:11 -kor

Két lábon állok így nem esek el,nekem az átlag életkornak még a fele sem kell.

#563 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 07:11

na igen. tudom, hogy ezt kellene tennem. csak mas az elmelet es mas a gyakorlat...
annyiszor elhataroztam mar, hogy kesz, vege. de amikor talalkozunk, oda a magabiztossag. persze, ha talalnek egy olyan not, aki kepes lenne feledtetni, ugy konnyebb lenne. de ra sem tudok nezni mas nokre...
egyenlore. de nem adom fel...

udv
Jcage

Szerkesztette: Jcage 2004. 05. 18. 07:15 -kor

"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#564 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 12:01

Idézet: Jcage - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 8:11

na igen. tudom, hogy ezt kellene tennem. csak mas az elmelet es mas a gyakorlat...
annyiszor elhataroztam mar, hogy kesz, vege. de amikor talalkozunk, oda a magabiztossag. persze, ha talalnek egy olyan not, aki kepes lenne feledtetni, ugy konnyebb lenne. de ra sem tudok nezni mas nokre...
egyenlore. de nem adom fel...

udv
Jcage

Nah jah. Valahogy nálam is ez a helyzet. ;)
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#565 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 12:03

Illetva akadna másik lány csak hát elég messze lakik Bp-től (Szeged), a másik dolog meg az , hogy nem akarom becsapni.
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#566 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 14:55

ebben igazad van. en is mindig megmondtam, hogy ha nem ereztem semmit a masik irant.
tavkapcsolat: szvsz nem mukodo dolog. legalabbis en meg nem lattam...

udv
Jcage
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#567 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 12:49

Mi ez a pangás? :confused:

#568 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:00

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 13:49

Mi ez a pangás? :confused:

Tavasz van, ilyenkor senki nem szakít... :pokeas:

#569 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:18

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 14:00

Tavasz van, ilyenkor senki nem szakít... :pokeas:

Dehogynem, én pl ma szakítottam időt egy kis fórumozásra... :idea: :D

#570 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:30

:D :D :D

#571 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 19. 15:09

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:18

Dehogynem, én pl ma szakítottam időt egy kis fórumozásra... :idea: :D

Argh  :banghead:  :alcohol:

#572 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 15:21

Nem tom ma megint olyan rossz kedvem van......semmihez sincs kedvem.

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 05. 19. 15:37

én meg egyre több időt töltök a "csak" barát csaj ismerősömmel és úgy néz ki, hogy menni fog a "csak" barátság. Könnyebben, mint gondoltam, de majd elválik. Mindenesetre megint olyan "laza" vagyok, mint régebben és nincs szar hangulatom. Ezt ő is észrevette és örül neki :)

#574 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:15

Van olyan idő amikor nagyon jól vagyok, utánna rosszul, és ezek a dolgok ismétlődnek.

#575 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:16

Idézet: diegho - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 16:37

én meg egyre több időt töltök a "csak" barát csaj ismerősömmel és úgy néz ki, hogy menni fog a "csak" barátság. Könnyebben, mint gondoltam, de majd elválik. Mindenesetre megint olyan "laza" vagyok, mint régebben és nincs szar hangulatom. Ezt ő is észrevette és örül neki :)

Örülök, hogy működik ez a barátság. :)

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:50

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 17:16

Örülök, hogy működik ez a barátság. :)

kösz hogy örülsz!

Elég jól alakulnak a dolgok, erre nem számítottam. Már együtt járunk haza, sőt vasárnap vissza is a suliba, nekem kerülő, de megkért, hogy menjek vele, mert nem szeret egyedül utazni, végülis legalább én se leszek egyedül :)

Mesélek kicsit a csajról, mert ráérek és unatkozok.

Na szóval Ő tipikusan olyan csaj, akibe pár pillanat alatt bele lehet szeretni, annyira közvetlen, kedves és figyelmes és emellé annyira jól néz ki, sugárzik belőle az erotika, a szexualitás. Kicsit későnérő típus, 23éves de még csak most jött rá a pasizhatnék, vagyis a szexvágy, de nem találja az igazit. Eddig elég gázos barátai voltak.
Most meg van 2 srác aki szerelmes belé, az egyiktől semmit nem akar, a másiktól meg még nem akar semmit, majd 5-10év múlva, mert érzi, hogy nem lenne hűséges és nem akarja megbántani. Szerintem korrekt csaj, mindent meg lehet vele beszélni, nincs tabutéma, elpirulgatások vannak is bőven :D

Most lesz a névnapja, de nem tudom mit vegyek neki. Valami kis frappáns dologra gondoltam, de mit?
Beszéltünk erről is, mondtam neki, hogy ha ezentúl is folyamatosan csak a szexről beszélünk és ennyire túlfűtött, akkor veszek neki egy vibrátort :) erre azt mondta, hogy ha megteszem, akkor nem áll velem szóba :D persze azért érződött a szavain, hogy nem volt komoly ez a kijelentés, aztán jól elnevetgéltünk azon, hogy mi lenne ha postán küldeném el neki és a szülei kibontanák
:lol:

na szóval ilyen a csaj.

Szerencsére már nem érzek iránta semmit, remélem így is marad. Meg hát az egó, hogy mi az hogy egymás után 3x ugyanabba a csajba, ilyen nincs! punk-tum :D

#577 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 18:00

Idézet: diegho - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 17:50

Szerencsére már nem érzek iránta semmit, remélem így is marad.

Basszus.....erre a technikára nekem is szükségem volna.....

Elküldve: 2004. 05. 19. 18:15

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 19:00

Basszus.....erre a technikára nekem is szükségem volna.....

hát elég érdekesen történt ez a dolog.

Ő segített abban, hogy ne legyek szerelmes belé. Ez elég érthetetlen és leírva is hülyén hangzik, de így van, ha nincs Ő, akkor még mindig szeretném. Most ne arra gondolj, hogy olyanokat csinált, hogy csalódjak benne, abszolút nem, sőt inkább pozitívan csalódtam benne mindig. Egyszer aztán mikor beszélgettünk, utánna szarul éreztem magam, de feltettem magamban a kérdést. "Van ennek értelme? Mi a szarnak szomorkosz baszki, inkább örüljé hogy ilyen barátod van!" Na kb. innentől fogva fokozatosan, szépen lassan kezdett elmúlni az amit iránta éreztem és ugye elég lelkizős, meg rosszkedvű voltam miatta, ezt ő is észrevette és mondta, hogy ez így nem lesz jó, mert csak emésztem magam. Most meg már tök laza vagyok, mint kb 1 éve és ez neki is nagyon tetszik, mert felszabadultan tudunk dumálni mindenről. Igaz múlt héten kicsit szar volt, mert egy pasival le akar feküdni, aki tök köcsög meg minden, ezt Ő is tudja de mégis, nem tudja megmondani miért, pedig nem jó pasi, Ő mondja, csak egyszerűen megkívánta. Hozzáteszem újra, mert már voltak együtt. Na ez kicsit szarul esett, de főleg az, hogy egy ilyen kis suttyó csávó egy ilyen jó csajt megkaphat és még a kisuját sem kell mozdítania, na ez kiborító. Ha azt mondta volna, hogy egyik másik ismerősével akarná ezt, csak azt mondtam volna, hogy majd mesélj! De ez kicsit gázos, mármint a srác. Kiváncsi vagyok megteszi e. Remélem nem.

#579 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 11:26

Idézet: diegho - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 17:50

kösz hogy örülsz!

Elég jól alakulnak a dolgok, erre nem számítottam. Már együtt járunk haza, sőt vasárnap vissza is a suliba, nekem kerülő, de megkért, hogy menjek vele, mert nem szeret egyedül utazni, végülis legalább én se leszek egyedül :)

Mesélek kicsit a csajról, mert ráérek és unatkozok.

Na szóval Ő tipikusan olyan csaj, akibe pár pillanat alatt bele lehet szeretni, annyira közvetlen, kedves és figyelmes és emellé annyira jól néz ki, sugárzik belőle az erotika, a szexualitás. Kicsit későnérő típus, 23éves de még csak most jött rá a pasizhatnék, vagyis a szexvágy, de nem találja az igazit. Eddig elég gázos barátai voltak.
Most meg van 2 srác aki szerelmes belé, az egyiktől semmit nem akar, a másiktól meg még nem akar semmit, majd 5-10év múlva, mert érzi, hogy nem lenne hűséges és nem akarja megbántani. Szerintem korrekt csaj, mindent meg lehet vele beszélni, nincs tabutéma, elpirulgatások vannak is bőven :D

Most lesz a névnapja, de nem tudom mit vegyek neki. Valami kis frappáns dologra gondoltam, de mit?
Beszéltünk erről is, mondtam neki, hogy ha ezentúl is folyamatosan csak a szexről beszélünk és ennyire túlfűtött, akkor veszek neki egy vibrátort :) erre azt mondta, hogy ha megteszem, akkor nem áll velem szóba :D persze azért érződött a szavain, hogy nem volt komoly ez a kijelentés, aztán jól elnevetgéltünk azon, hogy mi lenne ha postán küldeném el neki és a szülei kibontanák
:lol:

na szóval ilyen a csaj.

Szerencsére már nem érzek iránta semmit, remélem így is marad. Meg hát az egó, hogy mi az hogy egymás után 3x ugyanabba a csajba, ilyen nincs! punk-tum :D

Ki ez a csaj? Gazdász? :) Hányad éves? :confused:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Elküldve: 2004. 05. 20. 11:32

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 12:26

Ki ez a csaj? Gazdász? :) Hányad éves? :confused:

nem Dunaújvárosba jár :(

Amúgy tényleg jó kis csaj.
Te Újvárosban tanulsz ugye (ha jól emlékszem) majd a php roadshow-n ott lesz Ő is, ott meg lehet csodálni.

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.