Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 16:01
A másik dolog pedig,miért lenne ez megalázó egy nőnek?Ha ő nem akar semmit ugyse megy bele a dologba.
A harmadik dolog pedig,az lenne,hogy sokféleképpen meg lehet alázni egy embert,ugy sexuálisan,mint pl.munka terén legyen az nő vagy pasi,ezért nem tudom megérteni miért nevezik sokan azt a dolgot megalázónak egy nő számára ha belemegy egy ilyen buliba?
Nos egy ilyen kijelentés előtt:''Az a megalázó benne,hogy megdugod a csajt aztán elmész...'',pár dolgot meg kéne érteni.
Az első az,hogy nem csak attól nő egy nő,mert p...ja van és bombázó,hanem attól,hogy nőként is viselkedik.
A másik,pedig az hogy kétféle nő van,az első kategóriába tartoznak azok a nő akik a p...jukat tartják konvertibilis valutának és ezek a nők egy ilyen bulit megalázónak tartanak és hatalmas prédikációkat tartanak az elvi kérdésekből.Na ezekből a nőkből lesznek 10-20 év múlva az eltepsett p....k,savanyu káposzta arccal vagy az olyanok akik azzal foglalkoznak,hogy a jelenlegi f....ukat minden vagyonától megfosszák egy szál gatyába hagyva,ezekután ők lesznek a világ szemébe a meggyötört áldozatok,mitöbb ők tartják az ilyet megalázónak,mert még mindig mesevilágban élnek.
A másik kategóriaba,pedig azok a nők tartoznak akik nem a p...jukat tartják konvertibilis valutának,hamen emberként viselkednek,mitöbb nőként és mindezt fel is merik vállalni,sőt nem azért dugnak,mert egy párkapcsolatban ez valamilyen kötelességnek tartják vagy mert a barátjuknak igénye van a sexre,talán zsarolásra használják ezt a pasijuk ellen, hanem azért,mert szeretik csinálni.
Hiddjétek el ,ezt nőként mondom és jó néhány példával találkoztam már,egyszerüen nem tudom megérteni az embereket ,igaz ,hogy az ilyen témákbaan eléggé megoszlanak a vélemények.
Nem utolsó sorban a sex nem más,mint örömszerzési forrás
Nos tényleg nem értem egy ilyen dolog miért kell megalázó legyen egy nőnek,ha bele megy??
Habár az ilyenekre szokták azt mondani,hogy'' kinek a pap,kinek a papné''!!!!!!
Tényleg nem értem ,de még
ROzoga barátnője !!!!
Ezt már egyszer átrágtuk rendesen.Szerintem olvasgass vissza és akkor nem kell megint átbeszélni.

Súgó
A téma zárva.