HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#1101 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 30. 13:31

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 12:53

Szemléltettem egy olyan civilizációt, ami a lehető legmesszebb van az ideális emberi körülményektől és testfelépítéstől, és mégis képes volt elhagyni a szülőbolygóját. Ráadásul ugyanannyi érvvel, ténnyel és logikus következtetéssel alátámasztva, mint az a kijelentés, hogy az emberi test az evolúció egyetlen tökéletes célállomása. :)

(Mert ugye kijelentheted egy fotelre, hogy ez vitathatatlanul a lehető legkényelmesebb fotel. Csak éppen addig, amíg csak abban az egy fotelben üldögéltél, egyetlen másikban sem, akkor a kijelentésed nem lesz éppen hiteles. :) )

Oké, akkor félreértettelek, földi körülményeket figyelembe véve kezdődött a 'vitánk'.  ;)
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#1102 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 13:56

Idézet: fram - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 13:29

én végiggondoltam, ne félj  :)
csak azt akarom, h te is gondold végig

1. ott van egy zéró gravity, nó légkör kiinduló bolygó
intelligencia azt mondatja nekik, h utazzunk ká sokat egy tökmás adottságú bolygóra, rengeteg befektetéssel?

2. ha téged megcsíp a csalán, akkor nekiállsz lekaszabolni vagy inkább arrébb mész, ahol nincs?
sorolhatnám még a példákat  :cool:

Nem volt célom felépíteni egy teljesen logikus és megkérdőjelezhetetlen fejlődési "útvonalat", kizárólag az volt a célom, hogy bemutassak eggy általam elképzelt, nem humanoid intelligens lényt. Ugye a vita onnan indult, hogy egyáltalán létezhet-e ilyen, vagy kizárólag a Földhöz hasonló bolygókon jöhet létre intelligens élet, ami kizárólag a humanoid testfelépítést követi.

Már ott "megbukik" az elméletem, hogy egyáltalán hogyan jött létre az élet azon a bolygón. Holott még azt sem tudjuk, hogy a Földön miért jött létre, mi volt az a különleges adottság, ami a szervetlen anyagokat szerves szénláncokká, aminosavakká fűzte, hogy ebből miért jött létre az első sejt, és miként jöttek létre a sejtből bonyolult életformák milliói. Ha jobban belegondolsz, mindössze egyetlen indok van, ami a mi létezésünket valószínűbbé teszi az én szilíciumlényeimnél vagy Papa energialényeinél, mégpedig az a tény, hogy mi vitathatatlanul létezünk. Azonban ez a tény sem megerősíteni, sem megcáfolni nem képes másfajta élet létezését. Még arra sem vagyunk képesek, ha már a családfánkat visszavezettük az első őssejtig, hogy megmagyarázzuk, honnan származott az őssejt. Vannak ugyan elméletek, az egyik csak elkeni a problémát (üstökösön jött az élet magva - na de az üstökösre hogyan került?), egy másik (szerencsés véletlenek egymásutánisága) sem magyaráz meg semmit, ilyen szempontból semmivel sem jobbak, mint hogy a Földet Isten teremtette hat nap alatt, vagy hogy a Világteknős pottyantotta. Akkor hogyan lehetne ennyire biztosan kijelenteni - ahogy a topicban többen is teszik - hogy más út semmiképpen sem létezhet?

A kérdéseiddel kapcsolatban:
1. Engedj meg egy pár kérdést: mi miért tettük ugyanezt a Hold esetében? Mi miért küldtünk szondákat olyan helyekre, amit még megközelítenünk sem érdemes, nemhogy odamenni? Az intelligencia tényleg ezt mondta volna nekünk? Miért megy el egy ember egy focimeccsre, miért golfozik, amikor ennek semmi haszna?

2. Inkák, indiánok, ausztrál bennszülöttek, és még lehetne sorolni. Mindegyikük csalán, ami megcsípte a civilizált Európa pár jeles képviselőjét. Ők arrébb mentek, vagy nekiálltak lekaszabolni őket?

#1103 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 14:36

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 13:56

Nem volt célom felépíteni egy teljesen logikus és megkérdőjelezhetetlen fejlődési "útvonalat", kizárólag az volt a célom, hogy bemutassak eggy általam elképzelt, nem humanoid intelligens lényt. Ugye a vita onnan indult, hogy egyáltalán létezhet-e ilyen, vagy kizárólag a Földhöz hasonló bolygókon jöhet létre intelligens élet, ami kizárólag a humanoid testfelépítést követi.
1. Engedj meg egy pár kérdést: mi miért tettük ugyanezt a Hold esetében? Mi miért küldtünk szondákat olyan helyekre, amit még megközelítenünk sem érdemes, nemhogy odamenni? Az intelligencia tényleg ezt mondta volna nekünk? Miért megy el egy ember egy focimeccsre, miért golfozik, amikor ennek semmi haszna?

2. Inkák, indiánok, ausztrál bennszülöttek, és még lehetne sorolni. Mindegyikük csalán, ami megcsípte a civilizált Európa pár jeles képviselőjét. Ők arrébb mentek, vagy nekiálltak lekaszabolni őket?

nade miért kell ehhez más bolygóra menni  :confused:
dinoszauruszok is a "fejlődés csúcsa" voltak anno, csak kaptak kozmoszból egy fejlövést
ha nem kapnak, mi nem írogatunk ide

ugyanazon a bolygón, hasonló kürölmények között is létrejött több - és egymástól különböző testfelépítésű - domináns faj

magánvélemény: spec. nekem a hangyák eléggé brutálisnak tűnnek  :cool: (mindent megesznek, építkeznek, kertészkednek, erőakrobaták, civilizációjuk jól szervezett)
1. Űrutazás gyerekcipőben jár. Te sem azért próbáltál kétlábra egyenesedve eljutni az asztal lábáig, mert az asztal lábához akartál menni, hanem mert az volt a legközelebbi stabil pont és egészen egyszerűen nem az uticél volt a fontos, hanem a járás
Holdutazásnal sem e Hold (volt) a lényeg, hanem az űrutazás
Illen eccerű  :cool:

2. ez tényleg a civilizált és felvilágosult Európa ill. annak képviselőinek köszönhető?  :)
hogyan is volt akkor? minden a Föld körül forog, az ember a tökéletesség képmása és ha nem hiszel ebben, akkor a tökéletesség ellen vagy :cool:
azóta már visszavett az európai ember a nagyarcból ...
remélem te is látod, h irtás és könyvégetés helyett tudáselszipkázás/felhasználás hasznosabb lett volna ... hosszabb távon

röviden összefoglalva: aki nekiesik ezerrel a csalánnak, az nem fog űrutazni sehova
sem innen el, sem máshonnan hozzánk
ugyanis túl sok energiát felcsérel el és cserébe nem kap semmit

ez volt idénre az én mesém  :)

Szerkesztette: fram 2008. 12. 30. 14:40 -kor

Ciciman is on borda

#1104 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 14:36

Idézet: fram - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 13:29

"az emberi test az evolúció egyetlen tökéletes célállomása."

ez ugye butaság, mert vízben szarok vagyunk, levegőben semmilyenek, fáramászásban közepesek
a majmokhoz képest még vissza is fejlődtek a "testi" képességeink

Ellenben van atommeghajtású tengeralattjárónk, űrsiklónk, fáramászó-lóf@szunk.
Szvsz pont az eszközhasználat/gyártás és az ehhez kapcsolódó társadalmi meg ilyen olyan magasfokú szerveződés kifejlődése miatt nincs értelme az emberi evolúciót összehasonlítani az állatokkal.

Nálunk okosabb szakemberek leírták-lemodellezték, hogy az a kis hülye majom szép lassan miért lett csupasz, miért egyenesedett fel, miért olyan a keze-lába-érzékszervei, amilyenek. Hát pont mert dobálni kezdte a köveket, kihegyezett egy botot, íj, nyíl, atombomba.

Értem én, hogy satnya testemmel esélyem sem lenne egy csimpánz ellen, viszont jól le tudom lőni.
És egyelőre úgy néz ki, hogy a mi fajunk a király ezen a bolygón, úgyhogy nem hinném, hogy a testfelépítésünk szar lenne.

Más kérdés, hogy a csimpánz nem gyilkolássza meg fajtársait (hm, asszem a csimpánz pont igen), és nem bassza szét az élőhelyét, de ez már egy másik történet.

#1105 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 14:40

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 13:53

Szemléltettem egy olyan civilizációt, ami a lehető legmesszebb van az ideális emberi körülményektől és testfelépítéstől, és mégis képes volt elhagyni a szülőbolygóját. Ráadásul ugyanannyi érvvel, ténnyel és logikus következtetéssel alátámasztva, mint az a kijelentés, hogy az emberi test az evolúció egyetlen tökéletes célállomása. :)

Mondtam hogy egyetlen? Annyit mondtam hogy logikus. Egy logikus forma nem jelent kizárólagosságot. Ne tessék belefantáziálni máshol felszedett kellemetlenségeket az én szövegembe.

#1106 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 14:43

Idézet: 7of9 - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 14:36

Szvsz pont az eszközhasználat/gyártás és az ehhez kapcsolódó társadalmi meg ilyen olyan magasfokú szerveződés kifejlődése miatt nincs értelme az emberi evolúciót összehasonlítani az állatokkal.

han gya
Ciciman is on borda

#1107 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 14:48

Idézet: fram - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 14:43

han gya

kemotoksz  :D

#1108 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:00

Idézet: fram - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 14:36

1. Űrutazás gyerekcipőben jár. Te sem azért próbáltál kétlábra egyenesedve eljutni az asztal lábáig, mert az asztal lábához akartál menni, hanem mert az volt a legközelebbi stabil pont és egészen egyszerűen nem az uticél volt a fontos, hanem a járás
Holdutazásnal sem e Hold (volt) a lényeg, hanem az űrutazás
Illen eccerű  :cool:

Mióta űrutazunk? Ötven éve? :think: De nem is ez a lényegi kérdés. Hanem az, hogy ha minket érdekel, hogy mi van a sárgolyón túl, másokat miért ne érdekelhetné, hogy mi van a saját világukon kívül? Te azt mondod, hogy az intelligencia azt diktálná, hogy maradjanak a seggükön, mi mégsem bírunk itt üldögélni, pedig vitathatatlanul intelligensek vagyunk. Ezzel a logikával nekem sem lett volna értelme kétlábon elbotorkálnom az asztal sarkáig, hiszen sokkal logikusabb, ha üldögélek a gumibugyiban, mert semmi sincs az asztal sarkánál, ami ne lenne karnyújtásnyi távolságban is, vagy legfeljebb idehozzák nekem, ha elég hangosan hisztizek érte.

Azt én sem mondtam, hogy a Hold volt a cél, mégis odamentünk, kizárólag azért, mert képesek voltunk rá. De ennyi erővel tényleg nem kell elhagyni a bolygót, elég, ha csak a nagy felfedezőkre gondolsz, azok is elmentek mindenfelé, Afrika őserdeibe, a Déli-sarkra meg az óceánok kis szigeteire, pedig akár otthon is maradhattak volna, hogy értelmes dolgokkal foglalkozzanak.

Idézet

2. ez tényleg a civilizált és felvilágosult Európa ill. annak képviselőinek köszönhető?  :)
hogyan is volt akkor? minden a Föld körül forog, az ember a tökéletesség képmása és ha nem hiszel ebben, akkor a tökéletesség ellen vagy :cool:

Mert ma más a helyzet? Ugyanúgy hallani nap mint nap, hogy valakit azért vernek, vagy ölnek meg, mert más a bőrszíne, más a vallása, vagy másik végén töri fel a lágytojást. Nap mint nap eltapossuk az "utálatos férget", pedig semmi rosszat nem tett ellenünk, az összes bűne annyi volt, hogy elénk került a járdán, hat lába volt és fényes kitinpáncél borította. Miért "mennénk arrébb" pont akkor, ha egy olyan fajjal találkozunk, aki teljesen más, mint mi? Elég, ha megnézel egy átlagos sci-fit: hány olyan film esik egy "békés idegenes" filmre, ami arról szól, hogy jönnek az idegenek, hogy kiirtsák, leigázzák az emberiséget? Alapvető emberi tulajdonság, hogy amit nem ismerünk, vagy nem tudunk megérteni, azt veszélyként vagy kényelmetlenségként értékeljük, és mindent megteszünk azért, hogy megszüntessük a kiváltó okot. Az elméleted szép, de sajnos csak elmélet.

#1109 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:05

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 14:40

Ne tessék belefantáziálni máshol felszedett kellemetlenségeket az én szövegembe.

Kérlek, nem is fantáziáltam a te szövegedbe semmit.

Idézet

Én azon se lepődnék meg, ha nemcsakhogy humanoidok lennének hanem megszólalásig hasonlítanának az emberekre, ha egy hasonló világból jönnének. Az ember nem véletlenül lett olyan amilyen, azért lett ilyen mert ez volt az ideális az evolúció során, ha nem ez lett volna, akkor nem ilyenek lennének az emberek. Ezek után szinte törvényszerű, hogy máshol, de azonos körülmények között ugyanígy menne végbe az evolúció.  És azt nem lehet mondani, hogy mivan ha egészen más körülmények vannak ott ahonnan jöttek, mert annyira más nem lehet, ugyanis be van határolva eléggé, hogy mi kell az élet kialakulásához, milyen körülményekre van szükség.

Ezt emlékeim szerint Mumia mondta, nem te, az általad idézett szöveget szintén nem hozzád intéztem, hanem hétkilencedhez.

Szerkesztette: debaj 2008. 12. 30. 15:06 -kor

#1110 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:14

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:00

Mert ma más a helyzet? Ugyanúgy hallani nap mint nap, hogy valakit azért vernek, vagy ölnek meg, mert más a bőrszíne, más a vallása, vagy másik végén töri fel a lágytojást. Nap mint nap eltapossuk az "utálatos férget", pedig semmi rosszat nem tett ellenünk, az összes bűne annyi volt, hogy elénk került a járdán, hat lába volt és fényes kitinpáncél borította. Miért "mennénk arrébb" pont akkor, ha egy olyan fajjal találkozunk, aki teljesen más, mint mi? Elég, ha megnézel egy átlagos sci-fit: hány olyan film esik egy "békés idegenes" filmre, ami arról szól, hogy jönnek az idegenek, hogy kiirtsák, leigázzák az emberiséget? Alapvető emberi tulajdonság, hogy amit nem ismerünk, vagy nem tudunk megérteni, azt veszélyként vagy kényelmetlenségként értékeljük, és mindent megteszünk azért, hogy megszüntessük a kiváltó okot. Az elméleted szép, de sajnos csak elmélet.

:up:
Ez nagy igazság.

A Végtelen Határok megvan?
Egyik kedvenc részem, mikor a Fehér Ház/Pentagon fog egy alien videót, amiben egy rettentesen csúf/gonosz idegen fertelmes, érelmetlen, acsarkodó stílusban beszél. Erre a nagy okosan Mr. Presidenték bunkerbe le, atomtöltetek kilőve a randa dögökre, persze válaszcsapás.
A rakéták robbanása előtt pár pillanattal érkezik meg az idegen-duma fordítása:
- Helló, földlakók, megihatnánk egy sört, meg dumálhatnánk a csajokról!
BUMMMMMM!

Elgondolkodtató.

#1111 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:21

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:00

Te azt mondod, hogy az intelligencia azt diktálná, hogy maradjanak a seggükön, mi mégsem bírunk itt üldögélni, pedig vitathatatlanul intelligensek vagyunk.
...
Azt én sem mondtam, hogy a Hold volt a cél, mégis odamentünk, kizárólag azért, mert képesek voltunk rá. De ennyi erővel tényleg nem kell elhagyni a bolygót, elég, ha csak a nagy felfedezőkre gondolsz, azok is elmentek mindenfelé, Afrika őserdeibe, a Déli-sarkra meg az óceánok kis szigeteire, pedig akár otthon is maradhattak volna, hogy értelmes dolgokkal foglalkozzanak.
Mert ma más a helyzet? Ugyanúgy hallani nap mint nap, hogy valakit azért vernek, vagy ölnek meg, mert más a bőrszíne, más a vallása, vagy másik végén töri fel a lágytojást. Nap mint nap eltapossuk az "utálatos férget", pedig semmi rosszat nem tett ellenünk, az összes bűne annyi volt, hogy elénk került a járdán, hat lába volt és fényes kitinpáncél borította. Miért "mennénk arrébb" pont akkor, ha egy olyan fajjal találkozunk, aki teljesen más, mint mi?
Alapvető emberi tulajdonság, hogy amit nem ismerünk, vagy nem tudunk megérteni, azt veszélyként vagy kényelmetlenségként értékeljük, és mindent megteszünk azért, hogy megszüntessük a kiváltó okot. Az elméleted szép, de sajnos csak elmélet.

Nade kíváncsiak is  :)
Jelenleg Mars van kiszemelve célpontnak
de az is legfőképp azért, h azon teszteljük a Földön kívüli tartós élet lehetőségét
próbálunk minél több információt begyűjteni és belekapaszkodni a stabilnak tűnő asztallábakba
és indulhatnánk egyből az Alfa Kentauri felé, de tudjuk, h esélytelen, ablakon kidobott űrhajó(s) lenne mind
kosz, szemét, szennyvíz? és amiket még az emberiség "alkot"
ésatöbbi  :cool:
Az ember képes a kellemetlennel együttélni, idegbeteg selejtek mindig is lesznek.

Tagadhatatlan, a félelem Nagy Úr, sokan pánikba esnek és rossz irányba próbálnak menekülni ... agyatlanul  :)
Ciciman is on borda

#1112 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:28

Idézet: 7of9 - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:14

A Végtelen Határok megvan?

Jaja, régen talán a Tv3-on ment, szerettem nézni, sok elgondolkodtató rész volt benne. Hm, lehet, fel kéne túrni a netet, hátha valaki learchiválta magának. :)

#1113 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:30

Idézet: fram - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:21

Az ember képes a kellemetlennel együttélni, idegbeteg selejtek mindig is lesznek.

Mert az ember egy önző állat.

Alapvetően mindig is túlzottnak tartottam a klímaváltozás, olajhiány, stb. dolgokat.
De hogy ez a rendszer hanyatt fog esni pár évszázadon belül, ha így megy tovább, abban biztos vagyok.
De hol leszek én már akkor! Megyek, kiszórom a szemetet, rágyújtok egy cigire, lehúzom a retyót, utána meg jól megtankolom a kocsimat, most óccsó a benya.
Ez van. Evolúció csúcsa-e vagyok?

#1114 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:32

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:28

Jaja, régen talán a Tv3-on ment, szerettem nézni, sok elgondolkodtató rész volt benne. Hm, lehet, fel kéne túrni a netet, hátha valaki learchiválta magának. :)

:offtopic:
Van-van, létezik egy elég komoly magyarnyelvű rajongói honlap, wikiről elérhető. Torrenten elég sok rész fennvan.
Én most nézem újra az Alkonyzónával együtt, tényleg okos részek vannak.

#1115 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:36

Idézet: fram - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:21

Nade kíváncsiak is  :)

Szerintem ez valahol az intelligencia alapvető része. Az érdeklődés, a kíváncsiság. :) Ha megnézed, a hangya csak megy az orra elé, látszólag semmi sem érdekli, ha elállod az útját, akkor megkerül és megy tovább, a kedvesemék kutyája meg úgy figyel hegesztés közben minden mozdulatra, hogy már-már azt hiszed, hogy ha odaadnád neki a pálcát, onnan folytatná a varratot, ahol abbahagytad. :) Még az idióta macskám is szaglászik mindenfele, amikor csinálok valamit, és éppen nem azzal van elfoglalva, hogy valamilyen módon jobblétre szenderítsen  :Đ

Idézet

Az ember képes a kellemetlennel együttélni

ezt a mondatot engedelmeddel befejezném: amíg nem jön rá, hogyan lehet a kellemetlenséget megszüntetni. Csalán meg kullancs csak ott van, ahol nincs útban, a városban légpuskával lövik a galambokat, patkányok is csak ott vannak, ahova senkinek sincs gusztusa utánuk menni, ésatöbbi. Ez nem együttélés, ez beletörődés.

#1116 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:36

Idézet: 7of9 - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:30

Mert az ember egy önző állat.

És önmagából indul ki  :)
Ciciman is on borda

#1117 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:41

Idézet: fram - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:36

És önmagából indul ki  :)

Ember? Éééééééééén???

:)

#1118 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:45

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:36

Szerintem ez valahol az intelligencia alapvető része. Az érdeklődés, a kíváncsiság. :) Ha megnézed, a hangya csak megy az orra elé, látszólag semmi sem érdekli, ha elállod az útját, akkor megkerül és megy tovább, a kedvesemék kutyája meg úgy figyel hegesztés közben minden mozdulatra, hogy már-már azt hiszed, hogy ha odaadnád neki a pálcát, onnan folytatná a varratot, ahol abbahagytad. :) Még az idióta macskám is szaglászik mindenfele, amikor csinálok valamit, és éppen nem azzal van elfoglalva, hogy valamilyen módon jobblétre szenderítsen  :Đ

ezt a mondatot engedelmeddel befejezném: amíg nem jön rá, hogyan lehet a kellemetlenséget megszüntetni. Csalán meg kullancs csak ott van, ahol nincs útban, a városban légpuskával lövik a galambokat, patkányok is csak ott vannak, ahova senkinek sincs gusztusa utánuk menni, ésatöbbi. Ez nem együttélés, ez beletörődés.

OFF: kutyádon is van szemüveg?  :)
____________________-

és szerinted mi értelme van annak, h sokmilliárd bolygó közül választhatok, hova menjek szilíciumot enni, és bakter, az egyiken megcsíptek/megtámadtak,

erre én visszatámadok a gyilokszarommal és lekaszabálok mindent ami izeg,

ahelyett, h keresek egy olyan bolygót, ahol nem pattog a bolha

:think:  :)

miért kellene nekem pont az az 1 bolygó még + meló árán is?
Ciciman is on borda

#1119 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:47

Idézet: 7of9 - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:41

Ember? Éééééééééén???

:)

mert te már az ufókok küldöttje vagy? mesélj, náluk hogyan áll ez az önzőségesdi  :)
Ciciman is on borda

#1120 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 30. 15:49

Idézet: fram - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 15:45

miért kellene nekem pont az az 1 bolygó még + meló árán is?

Most te komolyan ezen vagy fennakadva? Párszor már elmondtam, hogy miről szólt a történet, a végét csak hülyeségből raktam oda, hogy legyen benne valami jó sablonscifis rész is, lépjünk már túl ezen a szilíciumlények versus emberek cuccon.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.