HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 953
  • 954
  • 955
  • 956
  • 957
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#19081 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 27. 14:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 27. 14:46

Kb 20x írtam le hogy a turbinák gyújtották be a szétporlasztott üzemanyagot de úgy néz ki ez nem jutott el az agyadig.

Melegtől meg összedől. Eccerű ez.
Make love not Wor.

#19082 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 27. 14:06

Kb 20x írtam le hogy a turbinák gyújtották be a szétporlasztott üzemanyagot de úgy néz ki ez nem jutott el az agyadig.

vágótöltet működés közben.

nekem azt mondtad, hogy a kerozin nem gyullad meg
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#19083 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 27. 15:03

Melegtől meg összedől. Eccerű ez.

szerintem az ufók lefagyasztottát az acélt, ami rideg lett, és a repülő széttörte a gyűrődőzónát
a titkárnők meg a mappákat nem sorba rakták

#19084 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 08. 27. 15:06

nekem azt mondtad, hogy a kerozin nem gyullad meg

Akkor érdekesen menne vele a repcsi, meg a petroleum lámpa. Azt mondtam hogy úgy mint a benzin nem fog meggyulladni a talajon csak tamponálva vagy porlasztva.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#19085 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 27. 15:20

Akkor érdekesen menne vele a repcsi, meg a petroleum lámpa. Azt mondtam hogy úgy mint a benzin nem fog meggyulladni a talajon csak tamponálva vagy porlasztva.

persze, mert neki ott nem volt lobbanáspontja meg gyulladási hőmérséklete. a cionistákok megbűvölték. nyugodt lehetsz benne, van az a környezeti hőmérséklet, amikor még a gázolaj is porlasztás nélkül begyullad és tócsaként égni kezd olyan környezetben, ahol nincs is éghető anyag, ami tamponálná. ez a hőmérséklet meg simán előállhat egy repülőgép katasztrófakor.

Szerkesztette: avmanster 2012. 08. 27. 14:28 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#19086 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 27. 15:20

de ez sem igaz
mondjuk látom mögöttem már írták miért
de mindegy, akkor sem leszel okosabb :D

#19087 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 15:06

Oszt ezt miért mondod? Már emlegetted, de nem értem, ilyennél nem egy divatos dolog, írtam régebben, hogy inkább flexelni szoktak, ilyennel meg mondjuk vasúti hidat, egyéb nagy fémgenyát szoktak gyengíteni. Persze attól függ mit szeretnénk.
Make love not Wor.

#19088 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 15:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 27. 16:06

Persze attól függ mit szeretnénk.

A WTC elég nagy fémgenya... :Đ

#19089 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 27. 16:07

A WTC elég nagy fémgenya... :Đ

Jaja, megfúrták a szerkezetet és előtte héten a sok technikus a robbantómesterek vezetésével szépen telepítette ezeket a tölteteket, majd bevezetékezte? Bár elég egy emeletet rábontani az alatta lévőre, utána nem bírja a födém, és dől lefelé, mint a kártyavár. Ehhez meg nem kell semmi ilyen töltet, bőven elég egy repülő :-)
Make love not Wor.

#19090 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 27. 16:25

Jaja, megfúrták a szerkezetet és előtte héten a sok technikus a robbantómesterek vezetésével szépen telepítette ezeket a tölteteket, majd bevezetékezte? Bár elég egy emeletet rábontani az alatta lévőre, utána nem bírja a födém, és dől lefelé, mint a kártyavár. Ehhez meg nem kell semmi ilyen töltet, bőven elég egy repülő :-)

szerintem cionista termeszek voltak, akiket a cia tervezett át genetikailag fémre specializálva, a moszad pedig kiképezte és idomította őket. ezt egyébként ki is szivárogtatták... ez egy komoly névtelen feljelentés volt, kéremszépen, géppel írták.

Szerkesztette: avmanster 2012. 08. 27. 16:26 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#19091 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 16:28

Most akkor el kéne dönteni, hogy azért omlott le mert egymásra estek az emeletek, vagy azért mert annyira megsérült a központi támrendszer. Mivel az épületek ugyanúgy döltek össze, mint az irányított robbantásos épületek, ezért gondolom a központi támrendszer sérült meg, tehát kár idekeverni, hogy a szinteket képező vasbeton elemek milyen állapotban voltak. Mondjuk a felvételekből nem is nagyon látni olyat, hogy összeomlás előtt szintek estek volna egymásra. Persze ez csak az én véleményem.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#19092 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 27. 17:28

Mondjuk a felvételekből nem is nagyon látni olyat, hogy összeomlás előtt szintek estek volna egymásra. Persze ez csak az én véleményem.

Mert onnantól már gyorsan megy. És ebben szerintem az itteni magyar építészek is hamar megegyeztek, bár azok nem igazi összeesküvés hívők, hanem inkább szakemberek (:- Én meg a robbantómesteri tanfolyamot sem kezdtem el rendesen, akkor jobban tudnék ugatni, de majd nyugdíjas koromban befizetek arra is.
Make love not Wor.

#19093 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 08. 27. 15:40

mondjuk látom mögöttem már írták miért

Te, szerinted milyen az a központi támrendszer? Én már nem merem megkérdezni a statikus ismerőst, mert ilyenkor csak a fejét csóválja :-D
Make love not Wor.

#19094 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 17:34

Ezt szerintem észleled irodai környezetben. Nem tudom nálatok mekkora zaj van az irodában, de én erre felfigyelnék. Egy parázsló mappa viszont eléggé meg tudja tréfálni az embert. Amíg ki nem nyitod, addig nem kap oxigént és csak parázslik. Ha viszont kinyitod, akkor nagyon durván be tud lobbanni. A felvételen nem teljesen látszik, de egy parázsló mappát nyitottak ki óvatlanul.

Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#19095 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 27. 18:17

Te, szerinted milyen az a központi támrendszer? Én már nem merem megkérdezni a statikus ismerőst, mert ilyenkor csak a fejét csóválja :-D

Mondjuk én nem szoktam kiröhögni azt, aki a memórián a hdd-t érti, dehát nem vagyunk egyformák.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#19096 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 17:37

Vagy egy repülő és egy GBU-57 alias Massive Ordnance Penetrator :)

Kép

Nem feltűnő, mert ugyanolyan szürke, mint az égbolt.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#19097 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 27. 18:35

Mondjuk én nem szoktam kiröhögni azt, aki a memórián a hdd-t érti, dehát nem vagyunk egyformák.

Nézd, ha 4 éves Pistike a mezőn meghúzza a ravaszt, ami kilövi a golyót, akkor hümmögök, hogy megteheti. Ha itt arról vitatkozol, amin sok ezer ember, és vannak köztük hozzáértők is, de meg szeretnéd dönteni az elméletüket, akkor ne keverjük a vasbetont az acélvázzal, meg ilyesmik. Mi sem tudunk sok mindent, de hívjuk elsütőbillentyűnek és lövedéknek azt a baszt. A mappa meg mappa, mert a végén kerozinból is sima brikett lesz és videón meg sehol egy fújtató. Érti kend? Gyulaszövetkezet is vicces csávó, olyan szavakat használt, ami nem is létezik. Erre hirtelen rákerestem, egyelőre nem tudom, hogy miféle, de utánanéznék szívesen.
Make love not Wor.

#19098 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 08. 27. 18:37

Nem feltűnő, mert ugyanolyan szürke, mint az égbolt.

Kilőni viszont nem lehet jó messziről, hogy gyorsan közeledjen, ehhez hordozó kell. Bár nem rossz ötlet, lehet pár darabnak lejárt volna a szavatossága, és olcsóbb volt a WTCbe tolni, mint leselejtezni és hulladéknak szétbarkácsolni :-D
Make love not Wor.

#19099 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 08. 27. 15:26

persze, mert neki ott nem volt lobbanáspontja meg gyulladási hőmérséklete. a cionistákok megbűvölték. nyugodt lehetsz benne, van az a környezeti hőmérséklet, amikor még a gázolaj is porlasztás nélkül begyullad és tócsaként égni kezd olyan környezetben, ahol nincs is éghető anyag, ami tamponálná. ez a hőmérséklet meg simán előállhat egy repülőgép katasztrófakor.

Ép Mythbusters egyik része szólt a die-hard 2 végén a kerozin begyujtós repülőgép robbantós jelenetről. A kerozin és gázolaj már az elején elbukott mert a földre kilocsolva nem gyulladt meg, a benzin igen de az is lassan égett végig, sokkal lassabban mint egy repülőgép felszállási sebessége. Lángszóróból is porlasztva jön ki az anyag, nem sugárba spriccel ki. Égéshez kell a gőz vagy finoman porlasztott állapot. Repülőgépnél ott a turbina ahol égéstérben megvannak feltételek a kompresszor fokozat jelentős levegőfelesleget állít elő annyira hogy utánégető táplálására elég. A Concorde katasztrófa abból keletkezett hogy a kidurranó gumi megrepesztette a szárnyban lévő tankot ami utána turbina felgyújtott.

Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#19100 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 27. 19:02

Égéshez kell a gőz vagy finoman porlasztott állapot.

És szerinted ha nagy sebességnél hirtelen szétcsapják a tankot, akkor ott nincs gőz meg porlasztott állapot?

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 953
  • 954
  • 955
  • 956
  • 957
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.