HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1039
  • 1040
  • 1041
  • 1042
  • 1043
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20801 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 28. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 19:52

Sose lehet tudni nem e változik a Terv :D

Jól van, akkor te magad sem hiszel ebben a sok szarban, amit hirdetsz.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 17:51

Meg van még rá további 70 évem. Remélem.

Tudod milyen 90 évesen tanulni? Akkor már szellemileg hanyatlanak és fizikailag is, ha megéled ezt a kort, annak is örülni fogsz, hogy élsz és tudsz vegetálni úgy, hogy nem szorulsz ápolásra. Gondolkodjál már egyszer.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 19:25

Nyelvi tanári szakra jelentkeztem...

Azt nem is írtad, hogy az angol szak egyben tanári is. El tudom képzelni, ahogy Dex pár év múlva tanít:
- Gyerekek! A feladat kettesért az, hogy kiültök a mezőre és ufókat kerestek, majd le is dokumentáljátok. Kormány javára csalni nem ér. Hármasért materializáljátok ide nekem a gondolataitokkal a lottóötöst.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 17:52

Például szeptembertől már elég sok mindent megtanultam.

Ez az eleje még lófasz, bemelegítés. Majd félév, de főleg év végén lesz kemény a vizsgaidőszak. Nem lesz időd számítógép-karbantartóira járni.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 19:25

De nem akarok megint elrugaszkodni ilyen messzire mert nyilván nem ez a cél, meg ahhoz nincsenek olyan erős intellektuális képeségeim, hogy miniszteri tolmács legyek.

Nem akarsz, de aztán állandóan elrugaszkodsz. A tolmácsnak nem erős intellektuális képességek kellenek, hanem jó nyelvtudás, amit legkönnyebb a célnyelv országában történő kintéléssel elsajátítani. Ráadásul a miniszteri tolmács nem jelent magasabb szintet akármelyik másik tolmácsnál és nem fizet olyan jól, hogy 20 év múlva Concorde-ozzál belőle. Nőjj fel, ne csak álmodozzál. Inkább angolozzál.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#20802 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 21:02

Mert erről nincs semmiféle papírom. Illene egy.

Annak ellenére, hogy ebben a munkakörben dolgozom több éve itt-ott.

Jófej leszek, segítek. Ha a papírokról beszélünk, egy ilyen tanfolyamos papír lófaszt sem ér. Még egy diploma sem mindig.

De ha a másik oldalát nézzük, a papír sem ér önmagában semmit, bármilyen is. Van olyan kollégám akinek vannak papírjai. Meg van olyan akinek nincsenek, és az a főnöke.
Nekem van papírom, oszt értéktelen, a szakmai tapasztalatom százszor többet ér.

Ennyi tanács mára elég lesz :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20803 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 10. 28. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 28. 02:58

Ahamm, ez egy megvalósítható dolog. De egy pohár vizet pusztán gondolattal sosem fogsz felforralni. Vagy lilára színezni. Én ma éppen dartsoztam, sok éve hobbizom vele, de bármennyire is szerettem volna egymás után T20, T19, T18at dobni, nem jött össze, mert csak.

Ja, én is mióta próbálkozom A jedi visszatérben bemutatott erővillamlással (forcelighting), oszt' eleddig hiába.
Persze, szigorúan tükör előtt, hogyha sikerülne, akkor necsak lássam, érezzem is.
Jó Terv, mi?
:p :D
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#20804 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 10. 28. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 19:52

...
Sose lehet tudni nem e változik a Terv :D

inkábB azT leheT tudnI, hogY nincS iS terVˇ

#20805 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 28. 02:58

Ahamm, ez egy megvalósítható dolog. De egy pohár vizet pusztán gondolattal sosem fogsz felforralni. Vagy lilára színezni. Én ma éppen dartsoztam, sok éve hobbizom vele, de bármennyire is szerettem volna egymás után T20, T19, T18at dobni, nem jött össze, mert csak. Eurosporton van egy csomó tag, aki megoldja, mert ügyes, tudja, ésatöbbi. Nekem nem fog menni. Még tán 100 év alatt sem, mert pont olyan béna vagyok hozzá. Ellenben a sörhasam az odabasz lesz mindenek felett, gondolat nélkül is.

Én közel sem erről beszélek. Félreértetek engem. Vagy csak rosszul kommunikálok.

Nem azt állítom, hogy gondolattal KÖZVETLENÜL tárgyakat tudsz mozdítani vagy alakítani, mint egy varázsló. Én INDIREKT kapcsolatokról beszélek!
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#20806 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 28. 05:24

Azért szerintem a gondolat nem válik anyaggá. Kihagytál valami köztes "állapotot" nagyvonalúan. Attól még, hogy a gondolatok következtében cselekmények útján változik az anyag (merthogy anyagmegmaradás is van ám, tehát nem annyira keletkezik, mint változik - bocsika, egy kis fizika, ha kihagytad volna), szóval, attól, hogy a gondolat következtében a cselekvés megváltoztatja az anyagot, attól még a gondolat nem válik anyaggá maga...

Jó, de a kiindulópont, amely az anyagot eredményezte a gondolat volt. Vagy szerinted mi más?

Idézet

Vagy azt gondolod, hogy pl. a kenyér "keletkezik"? Mert kiveszik a kemencéből, leteszik az asztalra, ezek gondolatok "következményei", tehát a gondolataink kenyérré alakultak át, mondjuk ha pékek vagyunk?

Igen. Gondolkodás nélkül nem keletkezhet anyag.

Idézet

Látod, hogy frappánsan fizikai és logikai alapelveket hagysz ki? Ilyen modellben a feketéről is bebizonyíthatod, hogy tulajdonképpen fehér. Akkor maga a bizonyítás, mint folyamat, értelmét veszti, hisz már nincs is modell, merthogy nincs rendszer sem. Hopp? Akkor mi is van most? :smoker:

Gondolat ---> Szerveződés ----> Anyag. Mi ebben az illogikus?

Ne úgy képeld ezt el, hogy a gondolat mint mentális energia direkt módon hipp-hopp anyaggá változik. Nem. Vannak cselekedetek, a gondolatok mozgatórugói, melyek egymással szerveződve megteremtik az eredetileg elképzelt tárgyat.

Idézet

Maradjunk annyiban, hogy a gondolataink következtében végzett cselekvéseink megváltoztatják a világot, az anyagokat, stb. S ebbe van némi beleszólásunk, hisz a cselekvéseink részben tudatosak, a világ részben determinisztikus. Csakhogy a káosz egy magasabb rendű determinisztikus rendszert jelent. Lehetséges - sőt, könnyen előfordulhat -, hogy egy gondolat következménye nem "az" a cselekvés, vagy folyamat lesz, hanem "azzal" épp ellentétes!! Ez (nevezzük pillangó-hatásnak) még inkább a rendszer kaotikusságát erősíti. Akkor most hogyan lehet bizonyítani, hogy a gondolati "manifesztálódások" működnek? Hisz a rendszer kaotikus. Nem tudom, tudsz-e követni.

A világ nem lehet determinisztikus. Elmondom miért.

Ugyanis nem biztos, hogy minden esemény bekövetkezik. Ezek lehetőségként léteznek, potenciális eseményekként, amelyek gondolatban már létrejöttek, de nem öltöttek határozott fizikai formát. A gondolatok pedig nem tűnhetnek el, mert ezek a gondolatok, érzések folytatódnak másik irányban, párhuzamosan azzal a valósággal, amelyikkel azonosulni szoktál. Ezek a szubjektív nyílások, amelyeken keresztül a gondolatok látszólag eltűnnek, valójában pszichés görbületek, amelyek az általad ismert Ént összekapcsolják a létezés más dimenzióival.

Ha egy faág lezuhan, az nem azt jelenti, hogy eleve el volt rendelve a lezuhanás módja és ideje. Óriási a különbség a szabad akarat és a predesztináció között.

Nem vagy beprogramozva. Semmi sem azért történik, mert muszáj megtörténnie. Minden egyes gondolatod megváltoztatja a valóságot. Nemcsak azt a valóságot, amelyet ismersz, hanem minden valóságot. Nincs olyan cselekedeted, amely megszabná valamely jövőbeli Énednek, hogyan cselekedjék. A tevékenység tárházából szabadon meríthetsz, és dönthetsz úgy is, hogy nem merítesz.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#20807 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:19

Idézet

Ha azt gondolod ezen a ponton, hogy "kiszámítható a dolog, hisz előbb-utóbb meg fog történni, mert pici lépésekkel talán ugyan, de a "cél" felé halad a dolog, a sok-sok gondolat egyszer majd egyesül", akkor hatalmasat tévedsz: merthogy akkor az a nagy helyzet, hogy a világon MINDENNEK meg KELL történnie. Nem tudom, most tudsz-e követni. Mert az lehetetlen, hogy minden megtörténjen. A minden-t szó szerint értem, nem "bármi"-re gondolok, hanem MINDEN LÉTEZŐ TÖRTÉNÉSRE. Hisz valamennyi megfogant valaki fejében már. :omg:

Igen, a viláon MINDEN GONDOLATNAK meg kell történnie. De a történnie szó helyet én inkább saját valóságának a kifejeződését használnám. Az pedig nem lehetetlen, hogy minden megtörténjen. Ne egy síkúan gondolkodj, hanem lehetségeségek rendszerében.

A kifejeződésnek számtalan variációja lehet, az anyag csupán egy fajtája a végtelen számú eredménynek, mely a tudat működésének köszönhető.

Idézet

Te elhiszed, hogy a világon minden, tehát az össze létező történés megtörténik? (azaz minden variáció)? Ez lehetetlen. De amúgy a káosz épp erre ad megfejtést, magasabb szintű eszközökkel írja le az ilyen rendszer működését, állapotait. Csakhogy alapelv, hogy nem kiszámítható, azaz buktatja a kezdeti feltevésedet. Nem tudom, tudsz-e még követni. Még bele sem kezdtem. :)

Minden egyes gondolat azonnal elkezdi a megvalósulás útját, önállóan, vagy kölcsönhatásba lépve más gondolatokkal. Az elektromágneses vonzás (egy másik szinten) azonnal működésbe lép, minden gondolat önálló valóságot hoz létre, a valóságokon belül pedig végtelen számú esemény keletkezik. Minden egyes végtelen számú esemény további új világokat generál, azokon belül újabb, végtelen számú eseményekkel.

Bármire is gondolunk, a gondolat legapróbb szikrája máris működésbe lép, elkezdi a megvalósulás útját járni, hogy a lehető legjobb hatékonysággal fejezze ki önmagát. A gondolat tehát energia. Energia, emyl szüntelenül manifesztálódik a valóság különböző szintjein újabb és újabb valóságokat létrehozva. Ezek a valóságok aztán más valóságokhoz kapcsolódnak, megalkotva egy újabb végtelen számú megvalósulási lehetőséget.

A gondolatból tehát a valóság, annak pedig a lehetséges rendszerei születnek meg.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 10. 28. 12:20 -kor

paranormal.hu

#20808 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 28. 11:55

... Én INDIREKT kapcsolatokról beszélek!

Én meg arról, hogy a magas fokú indirekció miatt bizonyíthatatlan a dolog, te pedig azzal kezdted, hogy bizonyítani tudod, hogy a gondolataink segítségével "bármit" el lehet érni. Hogyan?

Szerkesztette: Warrior 2012. 10. 28. 12:27 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20809 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 28. 11:05

Jófej leszek, segítek. Ha a papírokról beszélünk, egy ilyen tanfolyamos papír lófaszt sem ér. Még egy diploma sem mindig.

Ebben nincs igazad. Én is egy hasonló papírt csinálok most, másfél éves hálózatépítő képzést estin, mondjuk ez nem tanfolyam, hanem rendes iskola. Valóban komolytalan, de valami papírt ad. Nekem sincs róla semmi papírom, ami pár helyen gond volt. Lófaszt nem tanulok, eléggé unalmas és debil, de a papír miatt muszáj végigcsinálni. Nagyon papírorientált lett a világ.

Az viszont igaz, hogy sokszor a diploma sem ér már sokat, de akkor is több, mint a semmi.

Én közel sem erről beszélek. Félreértetek engem. Vagy csak rosszul kommunikálok.

Nem azt állítom, hogy gondolattal KÖZVETLENÜL tárgyakat tudsz mozdítani vagy alakítani, mint egy varázsló. Én INDIREKT kapcsolatokról beszélek!

Volt idő, mikor a topik eleje felé állítottad. Aztán mikor besültél vele, akkor korrigáltad, hogy csak indirekt a kapcsolat, de ezt egy 3 éves is tudja, nem nagy felfedezés.

Szerkesztette: Raynes 2012. 10. 28. 12:25 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#20810 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 28. 12:10

Jó, de a kiindulópont, amely az anyagot eredményezte a gondolat volt. Vagy szerinted mi más?
...
Igen. Gondolkodás nélkül nem keletkezhet anyag.
...
Gondolat ---> Szerveződés ----> Anyag. Mi ebben az illogikus?
...

Hát pont ezt mondom, nem figyelsz: anyag nem keletkezik semmiből, de még gondolatok erejéből sem. Ugyanis az anyag létezik gondolattól függetlenül is. A gondolatok segítségével, annak következményeként végzett cselekvésekkel, ill. egyéb történésekkel (amik nem cselekvések következményei) az anyag VÁLTOZIK, de NEM KELETKEZIK! Sőt, nem is pusztul el!
Az egész kémia-fizika világnézetet fejére akarod állítani, s közben megkérdezni engem, hogy szerintem hogy van? Hát még nem ment át, hogy szerintem hogy van? :) Komolyan: logikából még lehet fejlődnöd picit. "Bármelyik mondatod első felét a másik ellen fordítom, s a legszebb az, hogy ezt mind te írod le."

De én is kíváncsi vagyok: szerinted a gondolat hogyan eredményez anyagot?

Szerkesztette: Warrior 2012. 10. 28. 12:25 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20811 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 10. 28. 12:24

... Nagyon papírorientált lett a világ.
...

:offtopic: Igen. Gondoltam, ki is megyek reggel. :smoker:

#20812 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 28. 12:10

... Vannak cselekedetek, a gondolatok mozgatórugói, melyek egymással szerveződve megteremtik az eredetileg elképzelt tárgyat.
...

Vannak történések, cselekvések, stb., amik az anyagokat (világot) úgy alakítják át, formálják, hogy végül előáll a tárgy. Nagy különbség.

De te miért csak cselekvésekre gondolsz? Mi van a természeti erőkkel? Mert hogy azok a történések, s anyagformáló (szerinted teremtő) hatásuk az egyszer tuti hogy nem a mi fejünkben foganó gondolatok eredménye, ha ember nem volna a Földön, akkor is lenne természet, akkor is lennének természeti erők, stb. Márpedig ezek hatása, jelentősége tudjuk mekkora. De te egy frappáns mozdulattal az asztal alá söpröd ezt. Mégis, hogy képzeled? :)

(vagy az az általános hülyeség terjed, hogy amit az ember nem tud megmagyarázni, abba bármit belemagyarázhat?)
(pl. anyag keletkezése, anti-anyag, anyag pusztulása: azért van olyan, hogy keletkezik, pusztul, stb., de akkora erők hatására, amik embertől teljesen függetlenek, ugyanis a kozmoszban másutt - elvileg - történik ilyesmi) <--- ja, még mielőtt további buta kérdésekre adnék okot neked: ebben az esetben bizony tisztázni kell, mit nevezünk anyagnak. Te ezt az apróságot is kifelejtetted, látod-látod.

Ezzel azt akarom mondani, hogy a fenti pezsgős (vagy milyen) példa gyenge volt - harmatgyenge. :smoker:

ps.: az a véleményem, hogy ha létezne is ilyesmi, egyszerűen el sem tudnád magyarázni, mivel fel nem lennél képes fogni (meg mi sem persze). Namost hogyan magyarázol el valamit, amit fel sem foghat az elme? Ez kb. olyasmi, mint pl. az emberi agy sohasem lesz képes önnön működését teljes mélységében megérteni. Nem tudom, most tudtál-e követni?

Nem tudom, honnan szeded ezt a sok ** érdekes dolgot, de az biztos, hogy pl. iskolákban ilyesmit sehol sem tanítanak. És rendszert építeni a rendszertelenre - meglehetősen kétes dolog.

Szerkesztette: Warrior 2012. 10. 28. 12:36 -kor

#20813 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 28. 12:24

Nem tudod te, mi Jó meg az Igaz.

A fizikai világunk az ismert fizikai-kémiai szabályokkal is csak egy gondolat eredménye: a Teremtő gondolata.
Sőt, a Teremtő úgy gondolta, hogy az lesz az igazán jó, hogy mi úgy gondoljuk, hogy hibás az, amit Dex gondol, pedig ő gondolja jól.
Ez ám a Gondolat.

Szerkesztette: scaurus 2012. 10. 28. 12:35 -kor

#20814 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 28. 12:24

Hát pont ezt mondom, nem figyelsz: anyag nem keletkezik semmiből, de még gondolatok erejéből sem. Ugyanis az anyag létezik gondolattól függetlenül is. A gondolatok segítségével, annak következményeként végzett cselekvésekkel, ill. egyéb történésekkel (amik nem cselekvések következményei) az anyag VÁLTOZIK, de NEM KELETKEZIK! Sőt, nem is pusztul el!
Az egész kémia-fizika világnézetet fejére akarod állítani, s közben megkérdezni engem, hogy szerintem hogy van? Hát még nem ment át, hogy szerintem hogy van? :) Komolyan: logikából még lehet fejlődnöd picit. "Bármelyik mondatod első felét a másik ellen fordítom, s a legszebb az, hogy ezt mind te írod le."

A valóságot csak akkor érzékeljük, ha az elér egy bizonyos frekvenciát, amikor kiemelkedik az anyagba.

A számtalan gondolat közül kiválasztasz egyet, majd kivetíted arra, amit jövőnek tartasz, a lehetséges események végtelenjéből kiválasztod azokat, amelyeket fizikaivá fogsz tenni, és elindítod a mentális és pszichés folyamatokat, amelyek átültetik ezeket az anyagi világba.

A fizikai érzékszervek pedig arra kényszerítenek, hogy a rendelkezésre álló energia egy meghatározott tartományát fizikai anyagként érzékeljük, és erősen specializált mintát kényszerítsünk a valóságnak erre a szeletére.

A belső Én arra használja energiáját, hogy önmagából - belső tapasztalataiból - létrehozza ennek anyagi megfelelőjét, amelyben aztán a külső ego eljátszhatja szerepét. Vagyis: A külső ego játssza el a színdarabot, amelyet a belső Én írt.

A belső Én által irányított tapasztalatok az EE [elektromágneses energia]-egységek formáját öltik magukra. Ezekből formálódnak ki a fizikai tárgyak, a fizikai anyag. Másképp fogalmazva tehát az anyag az a forma, amelyet a tapasztalat a háromdimenziós rendszerekbe való belépéskor felvesz. Az egyéni belső Én a nagy intenzitású teremtő folyamatban kapcsolatban áll a többi belső Énnel, és együttesen formálják az általunk ismert ismert tárgyi valóságot, tehát a tárgyi valóság a magas fokon tudatos belső Én működésének leágazása vagy mellékterméke.

Például: vannak a házak.

A házak látszatra kőből vagy téglából vagy acélból állnak. A fizikai érzékek meglehetősen maradandónak látják őket. Pedig a házak a valóságban állandó rezgésben, mozgásban lévő, magas töltésű EE-egységek Gestaltjai, melyeket a belső Ének közösen szerveznek ilyenné, és közösen tartanak fenn. A házak megszilárdult érzelmek, megszilárdult szubjektív állapotok, amelyek a fizikai anyagban materializálódtak.

Következésképpen a fizikai anyagot jogosan lehet az Én kiterjesztésének tekinteni, éppúgy, ahogy a fizikai test a belső Én kivetülése. Teát a fizikai formák létrejöttére struktúrák projekciója által kerül sor. A legmélyebb, alapvető és tartós szubjektív tapasztalatok azonban a természeti formákba valósulnak át: a gazdag tájba, amely táplálja a fizikai életet.

A belső Én könnyűszerrel kivetíti minden tapasztalatát EE-egységekbe, amelyek által valósággá válnak. A fizikai anyag tehát afféle visszajelzésként működik.

És mosxt a kérdésedre válaszolva, hogyan jön létre az anyag:

Kezdjük azzal, hogy az események és tárgyak olyan indukciós pontok, ahol a magas töltésű lelki impulzusok átalakulnak valamivé, amely már fizikailag érzékelhető: ez az áttörés az anyagba. Ahol ilyen magas töltésű impulzusok metszik egymást vagy egybeesnek, anyag jön létre. Az energia belerobban az anyagba, de a mögötte rejlő valóság, az idea magától az anyagtól független. Ugyanakkor bármikor újra és újra létrejöhet, ha megvannak a megfelelő intenzitás, azaz töltés, hogy a folyamat beinduljon.

Ami érzékelésnek tűnik, amit olyan konkrét, objektív eseménynek vélsz, amely független tőled, tulajdonképpen a saját belső érzéseid, energiád, mentális rendszered materializációja.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 10. 28. 13:01 -kor

paranormal.hu

#20815 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 28. 13:40

Most ilyen gondolatoskodós baromsággal szeretnéd elterelni a figyelmet a droneokról, meg a decemberi sörözésről?
Make love not Wor.

#20816 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 28. 12:55

ahol a magas töltésű lelki impulzusok átalakulnak valamivé

Ez megint akkora bullshit, hogy aláírásba illik :bolond:

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2012. 10. 28. 12:34

Nem tudod te, mi Jó meg az Igaz.

A fizikai világunk az ismert fizikai-kémiai szabályokkal is csak egy gondolat eredménye: a Teremtő gondolata.
Sőt, a Teremtő úgy gondolta, hogy az lesz az igazán jó, hogy mi úgy gondoljuk, hogy hibás az, amit Dex gondol, pedig ő gondolja jól.
Ez ám a Gondolat.

Római mellszobrok csak ne humorizáljanak ilyen komoly dolgokon, mert oda fogok materializálni egy borotvát, és jól megkopasztom őket, aztán még morcosabban fognak nézni.

#20817 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 14:09

szerintem egy sör, nagy csöcs, meg a pina, az a jó
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20818 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 28. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 28. 14:09

szerintem egy sör, nagy csöcs, meg a pina, az a jó

Oszt még rá sem bukott, hogy a Bermudáktól nem messze mekkora tornádó van. Vagy valami. Szerintem ezzel álcáznak egy nagy UFÓs tevékenységet, amivel október 12 november 9 izzééééé, december 22-re készülnek.
Make love not Wor.

#20819 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 14:17

Én INDIREKT kapcsolatokról beszélek!

Igen, erre mondtam, hogy a filozofálgatás nem áll jól neked.

#20820 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 10. 28. 12:24

Ebben nincs igazad.

De, igaza van, az ő szakmájában (és az enyémben is). Engem már leginkább csak az hajt, hogy ha már eddig eljutottam, akkor már hülyeség lenne abbahagyni, falon jól mutat majd a díszoklevél + 5 küvecsért.

Szerkesztette: debaj 2012. 10. 28. 14:20 -kor

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1039
  • 1040
  • 1041
  • 1042
  • 1043
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.