Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 10:11
Te nem érted. Csak szajkózod mindig ugyanazt a naiv utópiát. Persze, jöhetne egy szebb kor, meg sültgalamb a szánkba, csak az "A" gonosz kormány nem engedni.
Mi szükségünk lenne ugyanis pénzre? Mi értelme lenne ennek a jelenlegi hajszolós életnek mint amiben jelenleg vagyunk?!SZERINTED A KORMÁNYOKNAK ÉRDEKE, HOGY SZABAD ENERGIÁJÚ, TECHNOLÓGIÁKAT ADJANAK NEKÜNK ÁT? Mert attól a perctől kezdve a kőolaj és a pénz értelmét vesztené!
Pénzre kőolaj nélkül is szükségünk lenne. Akár mennyire ingyen lenne az ufótechnológia, a Föld egyéb erőforrásai végesek maradnának és a befektetett munka sem lenne megspórolható. Akkor is kellene kereskedni és árat képezni. Ugyanúgy lenne kin uralkodni. Az emberek nem egyenlőnek születnek és sosem lesznek azok, még az ufók technológiája sem biztosítaná az egyenlőséget.
Tegxyük fel, hogy megjelenik Amerikában egy anyahajó, földönkívüliek lépnek ki belőle, és felajánlják az emberiségnek, hogy az egész Földet egy élelemben gazdag kánaánná varázsolják, CSERÉBE el kell pusztítanunk az ÖSSZES fegyvert és atombombát, erőművet, mindent ami nem környezetbarát! Az ajánlatért cserébe ezenfelül be kellene szüntetnünk a pénzrendszert, a gazdaságot, MINDENT. Az országhatárokat is, mindent! Cserébe örökké termő gyümölcsöket, zöldségeket, környezetbarát építkezési módszereket, ingyen energiát kapnánk.
Miért szabnának a földönkívüliek ilyen feltételeket? Előre jobban tudod mit akarnak, mint ők? Aztán ha elégettük az összes fegyvert, attól még valaki puszta kézzel simán kinyírhatja a másikat. Mondjuk féltékenységből. Aztán, ha az ufók elmentek és elterjed az ufók technológiája, akkor csinálnának még pusztítóbb fegyvereket. Országhatárok lebontása nem változtatna semmin. A szokások épp úgy maradnának, a nyelvek pedig továbbra is szétválasztanák az embereket. Egy eszkimó, és egy ecuadori sosem élne ugyanúgy.
Ugyanez szerinted az arab országokra is igaz? Feladnák a hitüket, a vallásukat, a kőolajtermelést?!
Előbb-utóbb fel kell adniuk, elfogy a kőolaj.
És erről szól a következő időszak, amikor teljesen belépünk a Vízöntő korszakba!
Én már beléptem baszod, ebben a jegyben születtem. Akkor ezek szerint ufó-kompatibilis vagyok?