HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#2721 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:33

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 11:08

nem támadásképp, de csak a te fejedben nincs!

rosszul gondolod
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#2722 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:36

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 10:56

És képesek lennének megajándékozni minket egy sokkal jobb bolygóval! Mert képesek lennének törődni velünk, annak ellenére, mekkora paraziták vagyunk! Mert gondoskodnának és foglalkoznának veled, ha hagynád! Mert százszor odaadóbbak mint az ember!

Hm, ismerős nóta, nagyon ismerős... úgy 2000-2500 évvel ezelőttről... Ja, igaz, sokak szerint azok is Ők voltak, akik már akkor is kavarták a szószt. (És most nem Fred bátyánkra gondolok.)

Egyébként hagynám én, vagy legalábbis kipróbálnám, ha végre minden kétség nélkül, kézzelfogható bizonyítékokkal alátámasztható lenne, hogy itt kószálnak körülöttünk. Jöjjenek elő, mutassák meg magukat, elő a farbával! Ez a bújdosós, titokzatoskodós mizéria csak ellenségképet gyárt belőlük. Amit eddig tud produkálni az ún. "ufológia", az mind rettentő halovány és számomra egy sem hihető. Egy porszemnyi sem. Pedig én nem vagyok élből elutasító, sem olyan csőlátású, aki szerint egyedül vagyunk az univerzumban. Korábban (úgy 15-20 éve...) rengeteg - mai szemmel - szemetet elolvastam ennek kapcsán és - talán, vagy ennek ellenére - elég széles látókörű embernek tartom magam (és nem csak azért, mert jó nagyra nőttem :) ). És nem is tudok vak hívő lenni; ha a legkisebb bizonytalanság is felmerül valami kapcsán, az már nem lehet bizonyíték semmire. A bizonyítékoknak egységes, logikus láncolatot kell alkotniuk, és nem hagymázas őrültségekre kell támaszkodniuk. Amit te itt produkálsz "bizonyítékok" gyanánt, a saját, vagy mások "megfigyeléseire" alapozva, azt én élből az ilyen csoportba sorolom.
Egyébként aktuális témaként lásd a friss "V" c. sci-fi sorozat eddigi két évadát. Akármennyire is low-bugget és hajtépően idegesítő néhol (főleg az egyik szereplő miatt, akinek köszönhetően harapóztak el a "Die Tyler!" mémek... :) ), a téma ugyanez: végre előjönnek, megmutatják magukat, adják a tech-et orrba-szájba... és mégsem akar működni a dolog. Mert mi emberek vagyunk, ők meg (szó szerint és átvitt értelemben is emberbőrbe bújt) V-k.

És én inkább vagyok ember itt, a Földön, mint valami kokainszívó-mámoros, együtt rezgő arctalan massza a Himmihummi dimenzió 8. emelet 10/B-ből ("Tessék kopogni, a csengő nem működik és Angya néne nagyot hall!").
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#2723 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:37

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 27. 11:29

Miutan tegnap elovastam a kis sztorijat talan a kresz topikban (alsobbrendu uton 200km/hval valo szaguldozas es kurvara nem ertette meg, hogy mi a baj van ezzel), a nepszerusegi indexe nagyot zuhant a szememben. :Đ Amugy is egy hiteltelen embernek tartom. ;-) Aztan szarom le, ha besertodik.

Hidd el, dolgozom rajta hogy hiteles lehessek. Már egy jóideje.

Már rég lenne bizonyíték. Ha hagynák.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#2724 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:44

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 11:37

Hidd el, dolgozom rajta hogy hiteles lehessek. Már egy jóideje.

Már rég lenne bizonyíték. Ha hagynák.

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 26. 10:17

A szellemvilág bár nem a szakterületem, szintén foglalkoztam vele. Részt vettem 1-2 szellemvadászaton is, még tizenéves koromban, szintén írtam néhány tanulmányt, tehát a témában szereztem némi jártasságot.

Ezenkívül Angliában több hónapon át részt vettem önálló kutatómunkában, az Arundel kastélyról külön tanulmányt és dokumentációt készítettem.

Továbbá Nelson admirális szelleme után is kutattam, erről szintén készítettem képes tanulmányt.

A több éves kutatómunkám után is azt kell hogy mondjam, hogy a parajelenségek és az UFO-k világa kimeríthetetlen.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#2725 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:44

Idézet: Sipi - Dátum: 2011. 04. 27. 11:24

A kormányaink döntését, akarod mondani. De megint itt a probléma. A politikai szervezettel tárgyalnak arról, hogy szűnjön meg a politikai szervezet???

:up:
Ez ugyanígy felmerült bennem is.. :rolleyes:

Dex! Erre valami?

#2726 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:45

Idézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 27. 11:08

Az ellenkezőjének a lehetősége, meg csak a te agyadban van.

Ebből nem következik, hogy az általad írt feltételeket szabnák. Ahogy azt sem, hogy jóságosak, meg nekünk is jót akarnak és ez az akaratuk valóban a mi javunkat szolgálná. Aztán egész jól elfilozofálunk "mi lenne" alapon, holott lehet nem is léteznek, meg el sem jutnak hozzánk, lehet nem is fejlettebbek nálunk, úgyhogy lehet nem tudnának adni semmit. Szállj le a fellegek közül, meg az ufómagazinos mesevilágból és maradj a realitás és a tények talaján. Amit művelsz az nem "szakma", hanem önégetés, önhülyítés és önkábítás.

A feltételeket CSAKIS MIATTUNK szabnák.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#2727 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:46

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 11:06

Tehát szerinted sokkal értékesebb és fontosabb dolog minden nap bejárni dolgozni, extra munkákat vállalni havi pár tízezerésrt, hogy fent tudj tartani egy családot, minthogy új bolygókat és kultúrákat felfedezni, más népektől tanulni, új technológiákat megismerni, hogy a kertedben minden nap óriás eprek és zöldségek legyenek...ingyen :)

kiváló, remélem az óriás eper mellett megterem az összes szükséges iparcikk is a kertemben ami a vacak kis életemhez kell, mert ha nem akkor azt valakinek sajna le kell gyártani, ahhoz alapanyag kell, azt szállítani kell and so on, tehát dolgozni mégiscsak kell. Q életbe. viszont ha munka van akkor fizetség is van, nevezd pénznek vagy ahogy akarod, valami általános egyenérték lesz az elszámolás alapja. cukorkám, szopóágra kerülsz az idealisztikus baromságaiddal ha nem nő ki a földből minden amire szükségünk van.

#2728 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:50

Idézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 27. 11:18

Biztosan sikerult leegyszerusiteni, fogalmam sincs, mert nem ertem ezt a lancot. Vagyis nem ertem, hogy ez miert valasz a kerdesemre.
Azt kerdeztem, hogy a tudas atadasa miatt veszitene ertelmet a koolaj es a penz (ahogy 10:11-kor irtad), vagy csak azutan adnak at a tudast, miutan megszuntettuk a penzt, a koolaj-fuggosegunket, es a jelenlegi gazdasagi-politikai rendszert (ahogy 10:37-kor irtad). A ketto kizarja egymast. Nem csak az en fejemben.

Ez csakis rajtunk mulik, milyen gyorsak vagyunk!

Szerintem ez egy hosszabb folyamat lenne. Azzal, hogy leromboljuk gyárainkat, megszűntetjük a pénzt, megszűntetjük az országok határait és szabad vándorlást biztosítunk mindenhova, fokozatosan megkapnánk mindent.

Ez egy szervezett folyamat lenne. De végbemehet akár azonnal is. Tőlünk függ.

Kit érdekelne a pénzkeresés, a munkahelyre valo bejárás, ha ingyenenergiát kapnánk?! A munkahely egészen más definíciót kapna ebben az esetben.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 27. 10:50 -kor

paranormal.hu

#2729 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:53

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 04. 27. 11:46

valami általános egyenérték lesz az elszámolás alapja

Óriás eper? :p
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#2730 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:53

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 11:45

A feltételeket CSAKIS MIATTUNK szabnák.

Bizonyítsd be, hogy egy ilyen intézkedés a javunkat szolgálná. Meg honnan tudod, hogy mennyit segítene az ufók technológiája, ha nem is ismered azt?

Idézet: blackmiller - Dátum: 2011. 04. 27. 11:29

Miutan tegnap elovastam a kis sztorijat talan a kresz topikban (alsobbrendu uton 200km/hval valo szaguldozas es kurvara nem ertette meg, hogy mi a baj van ezzel), a nepszerusegi indexe nagyot zuhant a szememben. :Đ Amugy is egy hiteltelen embernek tartom. ;-)

Fak. Mikről maradok le. Megtaláltam. Nem a KRESZ topikban volt, hanem a milyen autót topikban. Link

Idézet: PetruZ - Dátum: 2011. 04. 27. 11:53

Óriás eper? :p

Bizony. Látszik, hogy nyitott vagy rá, te legalább érted az összefüggéseket. Azt azért tegyük hozzá, hogy ez az óriási eper nem csak magas szőlőcukortartalommal bír (az eperre allergiások és a cukorbetegek nagy örömére), hanem még rezegne is.

Szerkesztette: Raynes 2011. 04. 27. 11:22 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2731 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:57

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 27. 11:18

Azert nagy vonaluan megfeledkezel arrol, hogy kormanyok 4-5 evente jonnek-mennek (ha ujra valaszjak oket, akkor nyilvan tobb lesz). Mindegyik hozza magaval a sajat sleppjet. Hogy hogy eddig ez meg nem derult ki? Valoszinuleg azert mert nem letezik, csak a te fejedben. Eddig komoly, mindent eldonto bizonyitekot meg nem hoztal fel, csak az ertelmetlen faszsagokat.

Elfelejtetted az alkotmányt és a mindenkori érvényes jgazdasági-társadalmi rendszer alapjait!

Nem beszélve arrol, hogy a világot bizonyos emberek, csoportok irányítják! De nem mondom hogy kik mert akkor már fajgyűlölő lennék...

paranormal.hu

#2732 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:00

Idézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 27. 11:44

:up:
Ez ugyanígy felmerült bennem is.. :rolleyes:

Dex! Erre valami?

Tisztelik az akaratukat. Mert az ő akaratuk a miénk is, hiszen velük képviseltetjük magunkat. Vagy nem így működik a mai demokratikus rendszer?

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 27. 11:01 -kor

paranormal.hu

#2733 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:02

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 04. 27. 10:46

kiváló, remélem az óriás eper mellett megterem az összes szükséges iparcikk is a kertemben ami a vacak kis életemhez kell, mert ha nem akkor azt valakinek sajna le kell gyártani, ahhoz alapanyag kell, azt szállítani kell and so on, tehát dolgozni mégiscsak kell. Q életbe. viszont ha munka van akkor fizetség is van, nevezd pénznek vagy ahogy akarod, valami általános egyenérték lesz az elszámolás alapja. cukorkám, szopóágra kerülsz az idealisztikus baromságaiddal ha nem nő ki a földből minden amire szükségünk van.

hámégjóóóó.:) baszki Fukusima mellett most lehet, hogy kinőne a kardántengely a földből. :laugh: :unsure:

#2734 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:03

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 11:00

Tisztelik az akaratukat. Mert az ő akaratuk a miénk is, hiszen velük képviseltetjük magunkat. Vagy nem így működik a mai demokratikus rendszer?

a demokrácia egy megvalósíthatatlan fogalom. :cool2:

#2735 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:06

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 11:50

Ez csakis rajtunk mulik, milyen gyorsak vagyunk!
Szerintem ez egy hosszabb folyamat lenne. Azzal, hogy leromboljuk gyárainkat, megszűntetjük a pénzt, megszűntetjük az országok határait és szabad vándorlást biztosítunk mindenhova, fokozatosan megkapnánk mindent.
Ez egy szervezett folyamat lenne. De végbemehet akár azonnal is. Tőlünk függ.
Kit érdekelne a pénzkeresés, a munkahelyre valo bejárás, ha ingyenenergiát kapnánk?! A munkahely egészen más definíciót kapna ebben az esetben.

Turelmes ember vagyok...
...de mielott tovabb lokned a hulyeseget reszletezned a terveket a foldi kanaanrol, kerlek valaszolj az eredeti kerdesre.
Meg egyszer a kerdes: az emberek reszerol kooperacios keszseget feltetelezve hogyan fog vegbemenni a valtozas?
a) Az idegenek tudast, technologiat es orias epret adnak, ennek hatasara tarsadalmunk, gazdasagunk, penzugyunk es politikai rendszerunk atalakul. (10:11-es allitasod)
b) Az idegenek csak akkor adnak tudast, technologiat es orias epret, ha nekik tetszore formaljuk at tarsadalmunkat, gazdasagunkat, penzugyunket es politikai rendszerunket. (10:37-es allitasod)

A vagy B?

Szerkesztette: gazdi 2011. 04. 27. 11:08 -kor

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2736 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:06

http://index.hu/tudo...7/leall_a_seti/

#2737 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:07

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 12:00

A "legyen meg az Ő akarata/-tuk" az egy másik lila köd, a demokrácia meg nem így működik (már a görögök óta, amikor valamelyik borvedelő részeg őskommancs ki nem találta a szót, aztán néhány évtized alatt rájöttek, hogy működésképtelen, de azért szeretjük azt hinni, hogy "Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!", és ennek négyévente birkaként igazat is adunk).

#2738 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:08

Igen ... ez a magyarázat ismerős.
Isten meg a szeretet tesztelte anno.
Csak azért van minden rossz ezen a világon, hogy bemutathassuk, hogy akkor is szeretjük, ha bajok vannak.

#2739 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:10

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 11:57

Elfelejtetted az alkotmányt és a mindenkori érvényes jgazdasági-társadalmi rendszer alapjait!

Nem beszélve arrol, hogy a világot bizonyos emberek, csoportok irányítják! De nem mondom hogy kik mert akkor már fajgyűlölő lennék...

Melyik alkotmanyt a sok kozul? Amit most fogadtak el itthon, vagy a masik 176-ot, vagy mennyit a Foldon?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2740 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:10

Csak akkor megdőlni látszik a 10000-szeres intelligenciáról szóló állítás. Hiszen nyilvánvaló (még egy ilyen alacsony intelligenciájú embernek is, mint én), hogy ilyen módon ma nem fognak célt érni. A jóságról szóló állítás meg már ott megdőlt, hogy ráadásul még össze is játszanak a kormányokkal az eltitkolásban (akik ugye rosszak). Szóval ezek a lények nem is intelligensek meg nem is jóságosak. És neked ennek ellenére is kellenek...

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.