HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#941 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 25. 09:23

És ezért egyik képen sincs már marha...  :Đ

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#942 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 10:05

Idézet: Eleanor - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 9:23

És ezért egyik képen sincs már marha...  :Đ

Hja, a South Park óta tudjuk, hogy az ufók hatására a marhák kifordulnak magukból, és ilyen szerkezetek bújnak elő az emberek s*ggéből: :D

Kép
Wherever you go, go with all your heart.

#943 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 11:20

Idézet: Dorien - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 1:28

Hát én is meglesném egy videón, hogy Józsi bácsi a Zetorral hogyan rajzol egy ilyet a táblába. :D

Kép

Viszont egy jobbfajta John Deere, programozható irányítással, GPS kapcsolattal akár még el is végezhetne egy egyszerűbb munkát. De messze nem egy ilyen bonyolult alakzatot. Ehhez baromi precíz tervezés és kivitelezés kellene.

Tökmindegy, a sztori kitalált. :)

Most ujra szekptikus leszek.

Az, hogy valaki farmer, még nem jelenti azt, hogy épp ne tudna programozni. Mivan ha van egy ember, aki annakidején Java fejlesztőként vagy programozóként dolgozott, csak kirugták, majd elment farmernek és megírt egy ilyen programot...

Vagy mivan ha egyszerűen programozók csinálják ezeket saját fejlesztésű szoftvereikkel.

Erről itt nem tudni csalás e v agy sem, de szerintem minimum 1 hét kell ahhoz hogy valaki ilyet csináljon: Látjátok benne az embereket milyen kicsik? Ezek óriási alakzatok:

Kép

Kép

Kép

Ez se semmi:

Kép

meg ez se:

Kép

:think:

UGYANAKKOR:

Ezt itt 3 nap alatt csinálták művészek: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http...l%3Dhu%26sa%3DG

Szerkesztette: Dextrose 2007. 09. 25. 11:35 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#944 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 12:37

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 11:20

Most ujra szekptikus leszek.

Az, hogy valaki farmer, még nem jelenti azt, hogy épp ne tudna programozni. Mivan ha van egy ember, aki annakidején Java fejlesztőként vagy programozóként dolgozott, csak kirugták, majd elment farmernek és megírt egy ilyen programot...

Bakker, az oldalon írják, hogy a sztori kitalált. A The Spoof egy paródiaoldal, álhírekkel.

Idézet

Ezt itt 3 nap alatt csinálták művészek: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http...l%3Dhu%26sa%3DG

No, ha ehhez kellett 3 embernek 3 nap, akkor a többihez minimum hetek...
Vagy van néhány unatkozó milliomos, aki ilyen projektekkel üti el az időt. :D

#945 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 13:09

Idézet: Dorien - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 13:37

No, ha ehhez kellett 3 embernek 3 nap, akkor a többihez minimum hetek...
Vagy van néhány unatkozó milliomos, aki ilyen projektekkel üti el az időt. :D

Lehet, de - úgy tudom - ezek nem hetek alatt készülnek el, hanem egyszer csak "ott vannak". :think:

#946 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 13:14

A legfelső barna, amit belinkeltem, az kb akkora mint egy falu.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#947 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 25. 13:15

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 14:09

Lehet, de - úgy tudom - ezek nem hetek alatt készülnek el, hanem egyszer csak "ott vannak". :think:

Vagy egyszer csak észreveszik. Talán tényleg csak a kísérletezések amit hiányolok én is, bár kiccsávó koromban mutattak légifelvételeket vadak által kihempergett területekről, lehet jel lett volna belőle, csak nem jött összem, oszt erdész meg félremagyarázta :-)

Azért ne feledjük, sokezer évvel ezelőtt milyen piramisokat építettek, meg milyen alakzatokat, amikor sem GPS vezérléső JohnDeer, meg semmi nem volt. Ember volt gecisok, nagyjából ennyi.

Szerintem zsinór meg karó kérdése az egész, bár a bonyultabbnál csak hümmögni tudok, meg biztos sok a hamisított, de én el bírom képzelni. Csináltunk mi már bonyásabbakat is.
Make love not Wor.

#948 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 13:18

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 14:14

A legfelső barna, amit belinkeltem, az kb akkora mint egy falu.

Pedig fentről kb. 4 traktornyomos az is, mint a többi. Van mikor közelebbinek tűnnek a nyomok, én a keréktávokhoz viszonyítottam, de jó is lenne, ha most falun laknék, ott vannak traktormérnökök, megmondják ezek odafentről si, hogy nagyjából mekkora lehet.
Make love not Wor.

#949 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 18:05

Én nem tudom, hogy ki csinálja ezeket, de annyira nem is érdekel.
Egy biztos - baromi jól néznek ki. :cool: :respect:

#950 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 18:26

know that we are here  :smoker:

Kép

#951 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 23:25

http://www.circlemakers.org/

:rolleyes:

paranormal.hu

#952 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 08:24

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 14:15

Vagy egyszer csak észreveszik.

Rendben, de miért mindig csak akkor veszik észre, mikor kész van? Ha a bonyolultabb ábrákat lehetetlen egy éjszaka alatt megcsinálni, akkor miért nem veszik soha észre félkész állapotában? :think:

#953 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 12:35

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 8:24

Rendben, de miért mindig csak akkor veszik észre, mikor kész van? Ha a bonyolultabb ábrákat lehetetlen egy éjszaka alatt megcsinálni, akkor miért nem veszik soha észre félkész állapotában? :think:

mer' lassú a potosop....  ;)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#954 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 12:39

Idézet: Eleanor - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 13:35

mer' lassú a potosop....  ;)

Jah-jah, akartam is mondani, hogy néhány linkelt képről ordít, hogy PS. :)

#955 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 12:50

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. szept. 20., csütörtök - 10:32

nem kell ehhez egy éjszaka.. nem jár ki minden nap a gazda a földjére, és nyilván vannak helyek, ahol repülők sem repkednek arrafele..

Azért elég nehéz lehet a szálakat hármasával úgy összefonni, hogy azok nem törnek meg sehol...
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#956 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 13:11

Idézet: carcass - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 13:50

Azért elég nehéz lehet a szálakat hármasával úgy összefonni, hogy azok nem törnek meg sehol...

Passz, mikor gabonakörlesésen voltunk, akkor semmi ilyen szállösszefonódás nem látszott. Tőből el voltak hajolva, jöttek a pro és kontra érvek, mert annak el kellett volna törnie, meg minden. Aztán ahol a vadak kihemperegték, ott sem voltak eltörve. Én maradtam pártatlan, mérni nem lehetett semmi, ismerős begyűjtötte a magokat, aztán kussolt mi kelt ki belőle, szóval tudja a fene.

Továbbra is a méreten gondolkozom, keréknyomból lehetne saccolni így monitoron is.
Make love not Wor.

#957 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 13:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 14:11

ismerős begyűjtötte a magokat, aztán kussolt mi kelt ki belőle, szóval tudja a fene.

Miért nem mondta el mi kelt ki? Talán semmi?

paranormal.hu

#958 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 13:21

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 14:14

Miért nem mondta el mi kelt ki? Talán semmi?

Vagy kikelt, aztán hazarepült... :Đ

#959 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 08:29

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 14:11

Passz, mikor gabonakörlesésen voltunk, akkor semmi ilyen szállösszefonódás nem látszott. Tőből el voltak hajolva, jöttek a pro és kontra érvek, mert annak el kellett volna törnie, meg minden. Aztán ahol a vadak kihemperegték, ott sem voltak eltörve. Én maradtam pártatlan, mérni nem lehetett semmi, ismerős begyűjtötte a magokat, aztán kussolt mi kelt ki belőle, szóval tudja a fene.

Továbbra is a méreten gondolkozom, keréknyomból lehetne saccolni így monitoron is.

A szálösszefonódás nem általános dolog.Néha előfordul.Azt viszont senki ne mondja nekem, hogy egy 10-15 m átmérőjű körben - akár 2 hét alatt , 6 hét alatt, tökmindegy - az összes szálat össze lehet fonni hármasával.
Én vadak által kihempergett nyomot még nem láttam, de el tudom képzelni, hogy a szálak nem fekszenek teljesen vízszintesen a talajra.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#960 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 10:36

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 20:39

aha, akkor neked is sok sikert hozzá...

Nem kell hozzá más, csak hetek, esetleg hónapok, viharos időjárás nélkül, és egy nagy gabonatábla. A nagy gabonatábla nem azért kell mert olyan nagyok a művek, hanem azért mert szinte 100% hogy se elsőre, se másodikra, se harmadikra, stb.... nem fogsz tudni csinálni ilyen komplex dolgokat, anélkül hogy el ne rontanád valahol. Namármost, sehol nem látni az ilyen ábrák mellett elöző probálkozásokat. Márpedig elég hihetetlen számomra hogy mindegyik elsőre sikerült annak a pár lelkes, karókkal felszerelkezett emberkének.
A viharos időjárás meg ugye azért nem kell, mert egy erősebb széllöket leterítheti a gabonát elég nagy területeken.

Több feljegyzés van arról hogy ezek a dolgok egy éjszaka leforgása alatt születnek. Egy éjszaka csinálj már nekem valami ilyesmit baszki. De még 1 hónap alatt se.

Nem hiszem el, hogy ennyire korlátoltak vagytok.

Pedig ezeket emberek készítik bármennyire is hihetetlen. És nem kell hozzá sok idő, egy éjszaka (de akár nappal ) alatt néhány jómunkás ember egyszerű rudakkal meg kötelekkel és ezekből készített célszerszámokkal simán megcsinálja ezeket, mégcsak traktor sem kell hozzá. Én tiszteletben tartom, hogy valaki hajlik affelé, hogy földönkívűliek csinálnak ilyeneket, de ez nem igaz, bármennyire is illúzió romboló. Múlthéten volt a discoveryn is egy műsor pont ezzel a témával foglalkozott. Meg is mutatták, hogy hogyan készítik a gabona ábrákat és, hogy eközben milyen nehézségekkel kell megküzdeniük. (Pl a tehenek megtámadhatják őket  :D ) Ráadásul még senki nem bizonyította be egyértelműen, hogy léteznek idegenek rajtunk kívűl, pedig csak a NASA vagy 30 éve foglalkozik a témával, egyelőre eredménytelenül.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.