HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#981 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 29. 12:06

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 17:51

A kép érdekes. :) Ezt a képet a Spirit vagy az Opportunity csinálta a Marson ha jól sejtem. Ha tényleg így van, nem tudom mit keres azaz izé a képen. 

Pixelhiba, űrszemét  :p
Make love not Wor.

#982 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 29. 13:09

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 13:06

Pixelhiba, űrszemét  :p

Jó nagy pixelhiba.... Érdekes űrszemét amelyik felfelé száll...  :rolleyes:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#983 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 07:27

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 12:18

És a szabályosság? Hogy tudják ennyire szabályosan megcsinálni? Minden kör átmérője stimmel, minden szimmetrikus! Talán visznek magukkal vonalzókat is?

Vonalzót minek? A fő motívum általában a kör.

Szerkeszteni pedig már az egyiptomiak is tudtak. Akár cikloisgörbéket is. Ezen ábrák "bonyolultsága" épp primitívségükben rejlik. A geometria "mai állása" szerint ugyanis ezen ábrák mérhetetlenül egyszerűek, még ha a látszat elsőre nem is ezt mutatja. A kérdés nem a szerkeszthetőség (az ugyanis jóval bonyolultabb alakzatokat is feltételezhetne akár), hanem a konkrét technikai megvalósíthatóság, ott a táblában. :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2007. 10. 05. 07:31 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#984 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 07:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 16:49

Amíg a repülők 100-200-x kilométeres nagyságrendnyi sebességgel vágódnak a Duna felett, meg el a két kapu közt, míg ember 2 kézzel gyufaszálból Eiffel tornyot épít, míg összerakják a Domino day-t, míg kézzel tudtak ferritmagos memóriákat gyártani, tojást patkolnak, vagy csak ilyet gyártanak belőle:

http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olva...kedes-tojassal/

http://www.matejano....nu12.php?img=40

Nézzük meg melyiket bírnánk megcsinálni.

Gyufakockát megcsinálom. Érdekes mondjuk, hogy régebben jobban ment, manapság sok szétesik. De valóban nem nagy szám, pedig "lehetetlennek" tűnik. Az ember csak röhög, ha rájön a titkára. Valójában olyankor talán saját magán röhög... :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#985 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 07:36

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 21:01

Az összeesküvés elméleteknek mindíg is közkedvelt célpontja volt a NASA. Miből gondolod azt, hogy meghamisítottak bármit is? Maximum csak arra tudok gondolni, hogy tudatosan tartanak vissza információkat a nagyközönségtől de a hamisításban nem hiszek. Hamarosan nyilvánosságra hozzák az eddig még soha be nem mutatott képeket a holdraszállásról is, amit a NASA-n belül is csak néhány bennfentes ismert. Több mint 30ezer képről van szó. Akik hittek annak a hülyeségnek, hogy a holdraszállás valójában megsem történt, és hogy az egészet egy stúdióban vették fel az most nézhet nagyokat.

A gond csupán az, hogy ezeknek a dolgoknak se a hamisságát, se az igazi voltát nem lehet bebizonyítani!  :smoker:

#986 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 07:40

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 12:07

Pedig ha életszerű izé lenne, akkor az nagy hírverés, évekig el lennének népszerűségileg, meg anyagilag is.

A "mai" kormányzatok, nemzetbizt. hivatalok ezt sose engednék. Ezzel arra utaltam, hogy néha rendesen átb****ák a fejünket.  :smoker:

#987 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 07:44

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 14:09

Jó nagy pixelhiba.... Érdekes űrszemét amelyik felfelé száll...  :rolleyes:

Felfelé száll, de a bólintási szöge szerint mégis közel zéró (a felszínhez képest)? Érdekes anomália.

Kizárt dolog, hogy a kép megsérült, s valamiféle hiba látható csak rajta, valami esetleg csak "belekarcolt"?  :smoker:

#988 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 10:03

men in black :smoker:

Kép

#989 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 14. 14:28

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 21:01

Az összeesküvés elméleteknek mindíg is közkedvelt célpontja volt a NASA. Miből gondolod azt, hogy meghamisítottak bármit is? Maximum csak arra tudok gondolni, hogy tudatosan tartanak vissza információkat a nagyközönségtől de a hamisításban nem hiszek. Hamarosan nyilvánosságra hozzák az eddig még soha be nem mutatott képeket a holdraszállásról is, amit a NASA-n belül is csak néhány bennfentes ismert. Több mint 30ezer képről van szó. Akik hittek annak a hülyeségnek, hogy a holdraszállás valójában megsem történt, és hogy az egészet egy stúdióban vették fel az most nézhet nagyokat.

Nyilvánosságra hozták már ezeket a képeket? Ha igen, akkor hol érhetőek el? :think:
Hogyan kérdezzünk okosan...

They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.

#990 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 16:03

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. Oct. 15., Wednesday - 10:03

men in black :smoker:

Kép

az ott szerintem csak Michael Jackson.  :Đ
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#991 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 16. 17:09

Én amikor sorálományos katona voltam, Tököli reptéren voltam lokátoros '92-ben. Akkor nem volt bekapcsolva a lokátor, de töllem egy olyan 4-6 km. távolságban Pest felé láttam 5-600 m. magasan egy nagy kék gömböt elrepülni. Akkor mentem vissza az adóházba és este volt. Mi lehetett? Nem tudom, de amikor elment láttam utána egy világoskék kondenz csikót. Azt tartottam érdekesnek, hogy a sötét égbolton látom a kondenzcsíkját és a csíkban láttam hullámozást. Erre csak az a magyarázat, hogy nem egyenesen ment hanem föl-le, föl-le mehetett az a gömb. Mekkora lehetett a gömb? nem tudom, de a távolságot és a magasságot csak saccoltam mert úgye reptéren mint lokátoros a repülőket néztük és saccra is meg tudtuk mondani, hogy mennyire van tőllünk. Persze nem rohantam a telefonhoz szólni a HIRÜTI-nek, hogy:
-hálllló, ufót láttam,
mert vagy a bolondok házába vittek volna, vagy a Petőfibe.

Egy másik eset:
'94-ben a budai TIR parkolóban voltam portás. Az volt a dolgom, hogy kaput nyissak ha jön a kamion és megy. Egy taxis, aki ráadásul a házunkban lakik (panel), hozott egy "hölgy" vendéget. Mikor a k. kiszált, akkor a taxis maradt velem kicsit beszélgetni. Este 9 után volt. Sötét volt. A régi 7-es út mellett van a parkoló. (azóta megszünt mint parkoló) és láttam, hogy fellőttek egy piros petárdát. Hangaj nem volt úgyan, de néztem miközben beszélgettünk mert az nem egy olyan nap volt, hogy hétvége, lagzi vagy piros napos ünnep lenne. Aztán lehetett vagy 1500 m. magasan is mikor elhúzott a horizonton, na hirtelen szóltam a tagnak, hogy nézd! (szakítottam félbe a beszédét) ott valami száll. Felnézett s látta amint éppen egy vaku villan amerre mutatok. Mondtam neki, hogy piros petárdának hittem (tűzijátéknak vagy minek) és amire ő odanézett csak egy fehér villanás volt és eltünt. Mondtam neki, hogy szerintem  amire odanéztél épp fénysebességre váltott vagy másik dimenzióba lépett. Bár az utóbbit azt kétlem. A taxis is látta és épp vagy 3 éve, hogy megemlítettem neki, hogy emlékszik-e még rá, és mondta, hogy igen. Érdekes, az én meglátásom szerint nem vagyunk egyedül ebben az univerzumban.

Én ezt  tapasztaltam és láttam. Aki hisz benne az hisz, aki nem, az nem. Ezzel így vagyok.

#992 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 18:37

kép

Középen az egyik kőnek támasztva van valami furcsaság. Szerszám, alkatrész, roncsdarab, akármi, de nem egy másik kő  :D

#993 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 16. 21:08

Igen, jól kivehető.

#994 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 21:55

Tényleg érdekes, de a mellette jobbra levő tárgy is.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#995 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 08:19

google earth ufok:

78 38'29.61"N 15 7'5.50"E

45 42'11.97"N 21 18'7.81"E (ez itt van a szomszédban. valaki arra lakik nézze már meg a helyet  :D )

Itt meg egy 50 méteres nyuszi hever a fűben  :think:

44 14'39.77"N 7°46'10.71"E

#996 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 18. 22:16

http://index.hu/vide...s_fegyvere/?p=0

...és hogy teljesen  :offtopic: legyek, egy kép :Đ

Csatolt fájl:

#997 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 08:15

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2008. nov. 18., kedd - 23:16

Baromság, az ilyenek miatt van hogy a többség csak röhög a témán. Kiáll valaki a kamera elé és arról locsog hogy a nácik eljutottak a marsra  :omg:  Még ha el is jutottak, ezt így kár előadni. Képeket kérünk legalább valamennyire hiteles forrásból.

#998 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 21. 17:49

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 8:15

Baromság, az ilyenek miatt van hogy a többség csak röhög a témán. Kiáll valaki a kamera elé és arról locsog hogy a nácik eljutottak a marsra  :omg:

Hát miko' megnéztem a felvételt, kissé elfintorogtam.... :(  De milyen meggyözöen mondta, Ő biztosan el is hiszi, sőőt, majdnem bele is élte magát!
Külömben ha eljutottak volna oda, akkor az a repülő szerkezet most is lenne és biztosan a tudomány nevében használatba is vennék.
Áh, az oroszokról mondaná, azt mondom, lehet... de a németekről, akik biztosan kikotryogták volna ezt a titkukat, áh, nem hiszem. Az oroszok legalább hallgatnak. Merem állítani, hogy sokkal többedén állnak mint akár az amerikaiak.

#999 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 13:53

Tegnap este nagyon érdekes fényjelenséget láttam. Mivel a házban nem dohányzom, mindig kimegyek az udvarra. Ilyenkor mindig a csillagokat bámulom. Nagyon szeretem nézni őket, albűvölnek és egyben megnyugtatnak. És nagyon vágyakozom is oda, fel a csillagok közé valamiért. Szórakozásból meg szoktam számolni azt is, hogy hány repülőt látok épp az égbolton. :D

Szóval tegnap este is az udvaron dohányoztam és bámultam a csillagokat. A repülőszámoláson már túl voltam. Lassan pásztáztam a tekintetemmel az égboltot, mikor egy helyen, ahol amúgy nem voltak csillagok egy zöldessárga fénypont gyúlt ki úgy 1 másodpercre, majd kialudt. Mire kigondoltam, hogy optikai csalódás lehetett, ugyanott még egyszer kigyúlt a pont és ismét kb 1 mp után kialudt. Aztán annyi, pedig még majd' fél órát figyeltem az égboltnak azt a részét.

A pont fényesebb volt, mint a legfényesebb csillag, egyáltalán nem pulzált, relatív mérete pedig az én aspektusomból nagyobbnak tűnt, mint az Esthajnalcsillag. Mozdulatlan volt amíg látszott. A kigyúlás és a kialvás olyan hatást keltett, mint amikor valami irdatlan erős reflektort bekapcsolnak, majd ki. Reflektor azonban nem lehetett, mert a horizont és a jelenség közötti térben bőven voltak csillagok, szóval magasan látszott.

Repülőgép sem lehetett, mert azok fényeit és mozgását (vagy relatív mozdulatlanságát) jól ismerem. Míg meg nem ismertem a gépek fényeit, sokszor rohantam a kameráért a házba, mikor pont szembe repült egy gép bekapcsolt reflektorokkal... :D

De ez a tegnapi fényjelenség teljesen ismeretlen volt számomra és egyben megmagyarázhatatlan.

#1000 Felhasználó inaktív   Connect 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 21:48

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 2:32

a Marsi táj egyrészt ijesztően hasonlít a Földére,

Nos, mostanaban egyre jobban bebizonyosodik, a Marses A Fold  nemsokban kulonbozik egymastol, csak az evjaratban van k.nagy kulombseg. Ebbol lelehet vonni a megfelelo kovetkeztetest.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.