HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#761 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 25. 09:12

Idézet

1995- a New York-i Tudományos Akadémia rendes tagja, az asztrofizikai, a régészeti és a biofizikai szekcióban, 1998-től a British Interplanetary Society tagja,

En nem ertek ehhez, szoval nemtudom, hogy a beidezett reszt mennyire lehet komolyan venni... es mennyira nagy a jelentosege, hogy pl a NY-i Tud. Akademian van... en igen nagyot neztem pl erre. :eek:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#762 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 09:17

Idézet: Boba - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 10:12

En nem ertek ehhez, szoval nemtudom, hogy a beidezett reszt mennyire lehet komolyan venni... es mennyira nagy a jelentosege, hogy pl a NY-i Tud. Akademian van... en igen nagyot neztem pl erre. :eek:

Akar te is regisztralhatsz, 115 dolcsi egy evre... (magyar info)

Samott ;)
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#763 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 09:35

Ehh :D  Cheat! :D  De ez igy telleg lol... akkor ez a titulus semmit sem er.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#764 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 11:36

Baromijó volt ez a fórum a délelőtt, ide dupláztam kettőt, más topicokba meg nem rakta be a hozzászólásomat, bár nekem úgy mutatta, hogy a hozzászólás funkció egy az egyben le van rohadva. :)

Azt a tanárember-dolgot én is láttam utólag, hát, elég szomorú, hogy egy ilyen megszállottra osztályokat bíznak. :omg:

Mondjuk dícséretes, ahogy minden "szembenállónak" megmagyarázza, hogy csak ő helikopter, csak jó lenne, ha értelmes célokra használná ezt a kitartást.

Légkör a Holdon... bahh. :omg:

#765 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 11:50

:D
egy Best of internet válogatásba simán beférne az ürge. Most a fórumot nézegetem:

Idézet: aranyilaci

A Marssal a jelkaszkádos változat csak a kevésbé fontos hírek, úgymond "állapotok" elküldésére szolgál. A nagysebességű kommunikációt longitudinális elektromágneses hullámokon bonyolítják. Ezek sebessége sokkal nagyobb, mint a "fénysebesség", azaz a transzverzális hullámoké. Magad is kimérheted, ha építesz egy ilyen készüléket Egely "Borotvaélen" című könyve alapján.

Ráadásul >> így << jár, aki túl sok Frank Herbertet olvas :D

#766 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 11:56

Idézet

alagutrendszer.összekötő rendszerek lehetnek a városok között.van olyan kép is amin szétágazik.

:nevet2:
Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak. A Syrtis Major megállóhely következik.

#767 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 12:12

:lol:
Vajon lehetett náluk szavazni arról, hogy mi legyen a neve az egyes alagútaknak, vagy arról, hogy hogyan nézzenek ki a metrókocsik?*

*Bármilyen hasonlóság a földi valósággal csupán a véletlen műve.  :Đ 

#768 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 12:16

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 21:58

Egy zseni... en mar reklamozom egy ideje, de lustak voltatok beleolvasni...

Német holdbázis 1942-ben?

Samott

Hát olvasgatok, olvasgatok... Nem lehet, hogy ez az egész egy gigantikus média-hack? Mi is jól bekajáltuk, majd felkapja hírt a Fókusz, Aktiv stb...  Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen hülye legyen, pláne tanárként. (Bár ismerve a tanárképzés jelenlegi helyzetét, végül is elképzelhető.. :D )
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#769 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 25. 12:24

"A nagysebességű kommunikációt longitudinális elektromágneses hullámokon bonyolítják. Ezek sebessége sokkal nagyobb, mint a "fénysebesség", azaz a transzverzális hullámoké."

Mitől lenne nagyobb, mennyivel nagyobb? Ez nem fizikai meghatározás, hanem hadova!

#770 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 17:20

Idézet: debaj - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 6:28

Ez a fórum kész. Inkább nem is olvasom tovább.

Ajánlom figyelmedbe a téged raboltak-e már el idegenek? c. topicot!

"Kb. 4 éves koromtól 6 éves koromig több olyan tapasztalásom volt,hogy éjszaka miután anyu lefektetett az ágyam melleti falon egy kékszínű kör alakú "kapu" jelent meg (olyasmi mint a Csillagkapu c. sorozatban a kapu közepén létrejött féregjárat) melyből egy kéz nyúlt ki,megragadott és behúzott,aztán megszakad a film.Töbször volt közben testenkívűli élményem,ezért tudom így leírni.Miután felébredtem úsztam az izzadságban és rettegtem.Egyszer úgy eszméltem,hogy a szobámból szaladok át anyuhoz sikítva ( az a legszebb,hogy futás közben ébrettem fel). Egyszer játék közben egy figura akadt a kezembe ami nem emberi alak volt,de hasonlított az emberre és valamiért hasonlatosnak találtam az "elrablómmal" és elneveztem Medvebácsinak (már nem emlékszem miért pont ez a név és az "elrablómra" sem emlékszem,akkor sem emlékeztem,csak éreztem,hogy ez az a valaki)."

"Volt régen egy álmom (biztos,hogy álom volt) amiben éjszaka aludtam és az ablakomnál valami Faemberke megjelent (kiszáradt,lomb nélküli,teste belül üres,tetején nyílással),benyúlt az ablakon és betett magába.
Egy kis köralakú,szürke szobában találtam magam,ahol a falon végig körbe pad volt (szintén szürke), és a padon gyerekek ültek és mind meztelenek voltunk.A gyerekekkel beszéltem is,de nem tudom már miről."

Medvebácsi, Faemberke....

Szerkesztette: 7of9 2006. 08. 25. 17:21 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#771 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 17:36

Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 2:48

Én azt nem értem, hogy miért a legeldugottabb, legszarabb helyekre küldik a marsjárót?

A marsjáró leszállási helyének meghatározása a Mars év és évszak alapján történ. A Föld-Mars út ideje a bolygók együttállásának alapján lett meghatározva, hogy lehetőleg minél rövidebb legyen, és az érkezés idejében a bolygón ott szálljon le ahol éppen a helyi tavasz kezdődik. Így több energiát kapnak a napelemek. A gépezet a helyi nyár ideje alatt működött, aztán jött a tél és szétfagyott az egész.
A tél az kemény dolog a Földön is, hát még a Marson :)

#772 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 17:46

Idézet: gxa - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 13:12

:lol:
Vajon lehetett náluk szavazni arról, hogy mi legyen a neve az egyes alagútaknak, vagy arról, hogy hogyan nézzenek ki a metrókocsik?*

*Bármilyen hasonlóság a földi valósággal csupán a véletlen műve.  :Đ 

Csákknorisz metróvonal?  :Đ

#773 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 17:47

Idézet: debaj - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 22:34

1. Ha ez a kép a Holdon készült - mi hordta szét a csontokat? :think:

2. Mi a franc az a szabadenergia-felhasználás?

1. Pl talaj-erózió.

2. Nullponti energia, van itt is témája. Bár az idáigi zsenik csak telepített gépként tudtak némi áramot termelni vele, mások már űrhajókba szerelik hajtóműnek  :smoker:  Ez ám az élet...

#774 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 18:08

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 18:47

1. Pl talaj-erózió.

Nem, ez össze van túrva. Bár, amennyi látszik belőle...

#775 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 08. 25. 19:18

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 0:08

Erről az aranylacis olvasmányokról nekem Mel Gibson és az Összeesküvés-elmélet jutott most eszembe.  :D

Írja a dolgait, aztán majd szép lassan elkezdenek eltűnni az olvasói (Ti), ami at jelenti, hogy valamit eltalált.  :Đ

Persze egy nagy határ tehén***t, az fröccsen szét. :D  :D  :D

#776 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 19:39

Kegyetlen ez a topik. :nevet2: :nevet2:
Faster! Harder! Cadaver!

#777 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 20:24

na még egyet:
"Földönkívüliek létezését én is elismerem sőt néha bizony látok bizonyos dolgokat is . Pl : az űrhajókat is nem öntési eljárással hanem valamilyen teleportálási módszerrel azaz van egy típusú érc és elemeire bontják valahogy és utána összerakják mágneses térrel kész fémre bármilyen formára . Ezáltal létrehozható az abszolút tiszta fém . Na meg az UFO hajtóműveket ugye kint állítják elő a világűr súlytalanságában gigantikus méretű űrhajókban ahol nincs gravitáció hogy szimmetrikus szövetszerkezet alakuljon ki és ne üllepedjen ki a két különböző fajsúlyú anyag . Ezért is lehet az hogy földi körülmények közt nem tudnak előállítani ilyet . Meg valami olyasmi megérzésem is van hogy a Jupiter (állítólag ) gázbolygón ott is van élet a légkör alatt és ezt a légkört pedig egy lufiszerű burok tartja fenn a felszíntől , na persze ez nem gumiból van hanem valami másból amit a Jupiter holdjai tartanak fenn . Az egy dolog hogy mit látunk fentről , lehet hogy ugyan sűrű a légköre ezáltal egy védelmi pajzsot is alkotva . Valamikor a 90-es években is ment oda több meteorit is ami éppen lehetséges védelmi fegyver tesztnek alávetve a bolygót . Itten azt akarom írni hogy libasroban mentek a meteorok és a földönkívüliek éppen azt tesztelték hogy széjjel tudják lőni azelőtt hogy az becsapódna . SZerintem valami ilyesmi lehetett óriási villanásokkal díszítve . És lám írják hogy nyomok is maradtak hát persze mivel arobbanás a légkört felkeverte és egy kis idő kel hogy visszalakuljon . Aztán fura az a gyűrűs légkörmozgás is mintha ezzel ellensúlyoznák hogy ne alakuljon ki felszíni erős szél . De persze így lehet álcázni a szaturnuszt is . Ugye a vastag légköri réteg egyben szigetelés is mint nálunk a felhő . Ugyan ezek csak feltételek de talán lehet benne valami hmm vagy nem . De elméletnek jó . Aztán ott van a teleport itt nem STar Trekre gondolok hanem amivel a nagy fényévnyi távolságokat teszik meg na meg az a különböző terek nyitása amivel akár űrhajók is mehetnek nagy fényéveket pár perc vagy óra esetleg nap alatt . Na meg a Hipertérben való kommunikáció hogy a nagy távolságokat nem kísérje a jellegzetes rádióhullám fénysebességi késedelme pl Föld-Mars az is kb 8 perc ."

Világos.  :omg:

#778 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 20:43

Idézet: 7of9 - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 18:20

Ajánlom figyelmedbe a téged raboltak-e már el idegenek? c. topicot!

"Kb. 4 éves koromtól 6 éves koromig több olyan tapasztalásom volt,hogy éjszaka miután anyu lefektetett az ágyam melleti falon egy kékszínű kör alakú "kapu" jelent meg (olyasmi mint a Csillagkapu c. sorozatban a kapu közepén létrejött féregjárat) melyből egy kéz nyúlt ki,megragadott és behúzott,aztán megszakad a film.Töbször volt közben testenkívűli élményem,ezért tudom így leírni.Miután felébredtem úsztam az izzadságban és rettegtem.Egyszer úgy eszméltem,hogy a szobámból szaladok át anyuhoz sikítva ( az a legszebb,hogy futás közben ébrettem fel). Egyszer játék közben egy figura akadt a kezembe ami nem emberi alak volt,de hasonlított az emberre és valamiért hasonlatosnak találtam az "elrablómmal" és elneveztem Medvebácsinak (már nem emlékszem miért pont ez a név és az "elrablómra" sem emlékszem,akkor sem emlékeztem,csak éreztem,hogy ez az a valaki)."

"Volt régen egy álmom (biztos,hogy álom volt) amiben éjszaka aludtam és az ablakomnál valami Faemberke megjelent (kiszáradt,lomb nélküli,teste belül üres,tetején nyílással),benyúlt az ablakon és betett magába.
Egy kis köralakú,szürke szobában találtam magam,ahol a falon végig körbe pad volt (szintén szürke), és a padon gyerekek ültek és mind meztelenek voltunk.A gyerekekkel beszéltem is,de nem tudom már miről."

Medvebácsi, Faemberke....

Nekem meg olyan álmom volt gyerekként, hogy ruhátlanul futva toltam egy szánkót a havas járdán. Ha mindez nem álom volt, akkor valakinek ufóélménye lett.  :omg:  :Đ

#779 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 08. 25. 20:48

" hogy a Jupiter (állítólag ) gázbolygón ott is van élet a légkör alatt "

Ez nem állítólag hülyeség hanem konkrétan, és 100%-osan. Nehogy má a Jupiterről ne lehessen megállapítani hogy nem szilárd. Minek nézi a firkálmány összekutyulója a tudományt? Még a TV-t se találták fel? Mindent lehet vitatni, de minek?

#780 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 21:08

Én azt nem értem, hogy hogyan élhettem eddig szellemi sötétségben.

"állítólag van egy olyan fém melynek a neve nióbium és elpusztíthatatlan (én biztos ezzel burkolnám az űrsiklót)."

"Ugyanis a 3D-s lét egy mesterségesen kialakított tér, melyet egy "erőtér" határol és tart össze, ez a terembura.Ezen az "erőteren" még a lelkek sem jutnak át, csak engedéllyel lehet ki-be mászkálni mind asztrális mind fizikai síkon."

zengedélyt meg gondolom a tanácstú kell kérni  :)

"KUR-GÁN = kör-gány (kör alakban gányolták fel a földet!)"

"Drake-egyenlet:
Bizonyára mindenki hallott már erről az egyenletről.
Inteligens fajok számát lehet kiszámolni vele, csupánmeg kell adni a következő adatokat:
Csillagok létrejötteének mennyisége
Bolygókkal rendelkető csillagok aránya
Bolygók áltagos száma csillagonként
Élet hordozására alkalmas bolygók aránya
Az élet hordozására alkalmas bolygókon létrejövő evolúolúció esélye
Intelligens élethez vezető evolúciók aránya
Intelligens civilizációk élettartalma"

"Mellesleg, ha valaki kifejleszti aura-látó képességét, képes felismerni az idegeneket, ha némi agykontrollos technikával leárnyékolja a tudat-blokkolásukat."

Gyerekek, meg kellene fűzni ezt a tagot, h reglejen be hwsw-re!

na befejeztem az off-ot.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41