HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#1621 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:21

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 15:18

Attól, hogy egymásnak nem ellentmondó adatokat közvetít, kreatív információkat közöl és nem a dezinformáció a célja!

Azt honnét tudod, hogy nem dezinformáció a célja?
A mai világban akár a Föld másik felén lévő emberekkel simán el lehet beszélgetni.

Azt is vedd figyelembe, hogy 6 milliárd másik ember meg szintén egymásnak nem ellentmondó információkat közvetít.

#1622 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:22

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 10:20

Az ummita társadalomban

Az én kérdésemre miért ne mválaszolsz? Ahhoz nem lenne elég a bullshitelés meg a ctrlc-ctrlv, vagy mi van?

#1623 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:24

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 14:57

Omnec Onec egy olyan amerikai hölgy, aki 1955-ben, 7 éves korában egy vénuszi ufóval jött az USA-ba, hogy ott egy olyan családba illeszkedjen be, amely épp akkor vesztette el a gyermekét. Ennek a vénuszi kislánynak azért kellett ilyen megoldást választania, mert ha csak egyszerűen inkarnált volna a Vénuszról a Földre, akkor ideiglenesen elvesztette volna az emlékezetét - ahogy sok más fejlett bolygóról származó spirituális keresővel is történik -, és tanítói hivatása időben nagyon kitolódott volna. Így viszont megőrizte a tudata folyamatosságát, és nagyon korán elkezdte felvilágosítani a környezetét a Magasan Fejlett Társadalmak életéről és a Kozmosz Spirituális Törvényeiről.

És ezt miért higgyem el neki?
Vagy akár neked?

#1624 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:26

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 09:58

A vénusziak átlagéletkora durván 500 év :)

Egy család hosszú ideig fennmarad. A születések lassúak, mert magas az átlagéletkor.

Es mindenki a McLeod klanbol valo? :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1625 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:27

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 15. 10:24

És ezt miért higgyem el neki?

Ilyen szőke hajjal lehet hazudni?

#1626 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:40

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 09:30

Azt tudni kell, hogy az Univerzumban minden magasan fejlett társadalomnak szabályozó mechanizmusa a reprodukcióra nézve. Minden bolygó esetében létezik egy határszám, ami fölé nem léphetnek, mert az már inkompatibilis lenne a bolygóval. De még így is bőven e határszám alatt tartják a népességet, hogy egy esetlegesen megugró, véletlen szaporodás esetén se érje el a születések száma ezt a limitet.

Népességet tekintve tehát egy viszonylag konstans számról beszélhetünk a legtöbb bolygó esetében.

Erre a legkiválóbb példa az Ummo bolygó születésszabályozó rendszere, mely nagyon jól megmutatja, milyen tökéletesen működik ez a rendszer.

A Vénusz esetében a teljes lakosság 2 milliárd fő. Pontosabban valamivel ez alatti. Ennél feljebb nem igazán lépnek. A családok számát tehát úgy kell figyelembe venni, hogy minden család átlagosan 15 gyermekkel rendelkezik. Tehát durván olyan 130 millió család él a Vénuszon.

Aham ... és ha elérik a népességi határt, akkor nem lehet több gyerek?
Mer' azér' a 15. hatvány elég exponenciálisan tud ám növekedni.

#1627 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:43

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 09:58

A vénusziak átlagéletkora durván 500 év :)

Egy család hosszú ideig fennmarad. A születések lassúak, mert magas az átlagéletkor.

Az mindegy, hogy hány évig élnek, attól még ha 2 lényből 15 lesz, az durván erős exponenciális növekedést jelent.

#1628 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:43

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 15. 10:40

Aham ... és ha elérik a népességi határt, akkor nem lehet több gyerek?
Mer' azér' a 15. hatvány elég exponenciálisan tud ám növekedni.

Ha elérik a határt, akkor egyszerűen nem szülnek. És vedd figyelembe azt is, hogy ők is halnak. Ha meghal az egyik, szül a másik.

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 15. 09:25

Tipikus dezinformáció ez is.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 15. 09:48 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1629 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:48

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 10:20

...

Na én ilyen világban nem akarok élni, ahol szülés után elvisznek egy agymosóba és egyenszociálisra mosnak, és nem lehet kedvenc színem a piros, mert az nem kék, így bűnöző leszek és megint visznek rehabra.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1630 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:48

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 10:43

A kérdésemre válaszolsz?

#1631 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:53

Ha elérik a határt, akkor egyszerűen nem szülnek, így van.

Akkor viszont a jelenlegi 15 gyerek/család nagyon kevés generáción belül 0.05 gyerek/családra fog csökkenni.

Honnét tudod, amit te terjesztesz, az nem dezinformáció?

Meg mire jó ez az egész?
Úgyse tud senki a Vénuszra utazni. De ha mégis, akkor meg úgysem érzékel az egész paradicsomból semmit, mert más dimenzió vagy frekvencia, vagy mifasz.
Akkor? Ugyanaz, mint a menyország: valahol van egyesek szerint, de nem tudsz odamenni.
Bár aki a mennyben hisz, az szerint oda el lehet jutni, ha feldobtad a pacskert, és jó voltál, de a Vénuszra a büdös életben nem fogsz.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 04. 15. 09:54 -kor

#1632 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:53

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 15. 10:48

A kérdésemre válaszolsz?

Szerinted ennyi év kutatómunkáját csak úgy szórakozásból végeztem?! Szerinted csak ugy szórakozásból vagyok aktív a témában?!

Remélem nem gondolod komolyan, hogy ennyi kutatómunka és tanulmány csak ugy hülyeségből született.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 15. 09:53 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1633 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:55

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 10:53

Szerinted ennyi év kutatómunkáját csak úgy szórakozásból végeztem?! Szerinted csak ugy szórakozásból vagyok aktív a témában?!

Akkor korábban miért írtad többször is, hogy persze, hogy nem gondolod ezeket komolyan, meg csak az idegeinket húzod? Ne pattogj, öcsém, majd ha már abbahagytad a másik totális hülyének nézését, majd akkor esetleg lesz rá némi alapod.

Vagy ha esetleg azt nem te írtad, hanem a másik éned, akkor ideje lenne orvoshoz fordulnod.

Szerkesztette: debaj 2011. 04. 15. 09:56 -kor

#1634 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:56

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 23:04

Több év kutatómunkája áll mögöttem. Komplett irattárral rendelkezem, több száz oldalas dokumentumokkal, kötegelt iratokkal, fotók ezreivel. Mindezt a munkát kénytelen vagyok egy garázsban végezni, hiszen ennyi anyagot nem is tudnék hova tenni. Legalább 10 ezer különféle beszámolóval, esettanulmánnyal, dokumentummal, ismeretanyaggal rendelkezem, mely 12 hamarosan leszakadó polcot tölt meg. És még a negyedénél se tartok a feldolgozásnak.

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 08:20

Miközben alapos megfigyelést végeztem.

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. 12. 13. 17:16

Ezeket a képeket én csinaltam még régebben. Érdekes jelenségeket lehet megfigyelni rajtuk.

A képen látható szürke valamik mik? Porszemek lennének? Vagy a lencse el volt szennyeződve? A képek különböző tipusu gépekkel lettek fotozva.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Itt csak az egyik ismerőst takartam ki, szobában készült:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1635 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:56

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 15. 10:53

Akkor? Ugyanaz, mint a menyország: valahol van egyesek szerint, de nem tudsz odamenni.
Bár aki a mennyben hisz, az szerint oda el lehet jutni, ha feldobtad a pacskert, és jó voltál, de a Vénuszra a büdös életben nem fogsz.

Azért a kettő távol áll egymástól. Mert CSAK ÉVENTE több mint 10 ezer UFO észlelés történik szerte a világban, nem beszélve a fizikai illetve nem fizikai negyedik tipusú találkozásokról.

Tehát létezik egy ALAP, amire az UFO kutatás épül. Ezek pedig a megfigyelések és az átadott információk!

Idézet

Akkor korábban miért írtad többször is, hogy persze, hogy nem gondolod ezeket komolyan, meg csak az idegeinket húzod? Ne pattogj, öcsém, majd ha már abbahagytad a másik totális hülyének nézését, majd akkor esetleg lesz rá némi alapod.

Vagy ha esetleg azt nem te írtad, hanem a másik éned, akkor ideje lenne orvoshoz fordulnod.

Látod, ez itt a baj. Hogy sokan vállalni se merik nézeteiket, még akkor se, ha esetleg az Igazságról van szó. Mert akkor a társadalom kirekeszti, hülyének nézi, kizárja.

Ha azt vesszük ugyanaz mint az inkvizíció, csak mai formában.

Én se tartom hülyének a Jehovákat meg a muszlimokat, ők csak egyszerűen abban hisznek, ezen felül nem érdekel amiket vallanak, sőt leszarom.

Mindez addig szép és jo, amíg nem fajulnak fanatikussá. Mert az már egyfajta elmebetegség lenne.

Mondjuk egyvalamit nem értek. A vallás egy elfogadott dolog a világon. Sőt, a vallások elfogadott dolgok. Akkor a földönkívüliekbe vetett hit miért nem elfogadott?

Mert állítom, hogy egy jehova tanuját kevésbé néznek hülyének az emberek mint egy UFO hívőt. Nem furcsa ez egy kicsit?

Szóval mindenki azt gondol amit akar.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 15. 10:05 -kor

paranormal.hu

#1636 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 09:58

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 10:53

Remélem nem gondolod komolyan, hogy ennyi kutatómunka és tanulmány csak ugy hülyeségből született.

Miért ne?
Az, hogy sok időt feccöltél bele még nem jelenti, hogy nem hülyeség.

A középkorban voltak, akik egész életükben azt kutatták, hogyan tudnának aranyat csinálni. Pedig a középkori módszerekkel ez lehetetlen volt. Ergo: hülyeséget kutattak annyi évig.

#1637 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 10:00

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 10:56

Azért a kettő távol áll egymástól. Mert CSAK ÉVENTE több mint 10 ezer UFO észlelés történik szerte a világban, nem beszélve a fizikai illetve nem fizikai negyedik tipusú találkozásokról.

Tehát létezik egy ALAP, amire az UFO kutatás épül. Ezek pedig a megfigyelések és az átadott információk!

Angyalokat is láttak rengetegen, meg Jézust, Máriát.
Sőt, vannak akik Istennel beszélgetnek.
Vannak, akiknek stigmáik vannak, vagy csodát láttak, satöbbi.
Ugyanaz a kalap szar az egész.

#1638 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 10:00

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 15. 10:43

az durván erős exponenciális növekedést jelent.

Gondolod, ha az ált. sulis napkeléssel nincs tisztában, akkor a középiskolás matekos exponenciális növekedés természetét ismeri?

Tökéletes az alkimistákkal vont párhuzam. Pont ilyenek az ufósok. Annyi "apró" különbséggel, hogy az alkimisták értettek ehhez-ahhoz.

Szerkesztette: Raynes 2011. 04. 15. 10:01 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1639 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 10:01

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 15. 10:56

Arról tudsz, hogy évente hányan képzelik magukat Napóleonnak, Jézus Krisztusnak, Winston Churchillnek, sőt egyenesen Istennek?

#1640 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 10:33

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 08:13

Tehát ugy gondolod, hogy egyszerűen rakétameghajtással utaztak 2 millió évet, hogy ideérjenek.

Csak gondolj a világban történő UFO észlelésekre. Te láttál már rakétameghajtású UFO-t? Nem tűnik fel, hogy milyen gyorsak, megjelennek, majd eltűnnek.

Azt írtad a marson vannak, milyen 2 millió év? :Đ :Đ

Ja és nekem nem tűnt fel milyen gyorsak, mert nem láttam ufókat. Meg akikről olvastam, hogy láttak azokról is 99%-ban kiderül, hogy nem azt láttak, csak átb*szták őket, vagy ők minket, vagy esetleg az agyuk saját magukat.
Akkor minek kellett volna feltűnnie nekem?

Idézet

- Megfigyeléseket vezettem több hónapon át

És mit tapasztaltál? Gyors, nem rakétameghajtású ufókat? Ledokumentáltad? Úgy, hogy az hihető is? Hol vannak a bizonyítékaid?
Ja.. vagy mégse csináltál semmit... :D

Idézet

Tudod-e, milyen az Inua bolygó mezőgazdasági rendszere?

Tudod-e milyenek a Márklár bolygó Márklárjai?
Mert ha nem akkor szerintem jobb is, ha csendben maradsz. Mert én tudom. Láttam, meg összegyűjtöttem az infókat hozzá.
Nem hiszed el??? Akkor láma vagy és nem szakértő. Mert nekem van igazam, én tudom mi van ott, te meg nem.
Összefoglaltam az ufókutatásod. :)

Idézet

Mondjuk egyvalamit nem értek. A vallás egy elfogadott dolog a világon. Sőt, a vallások elfogadott dolgok. Akkor a földönkívüliekbe vetett hit miért nem elfogadott?

Mert azt úgy nevezik, hogy HIT.
Te meg minden második mondatodban azt írod le, hogy TUDÁS.
Hinni lehet bármit, azt is, hogy Napóleon vagy, ahogy leírták. De TUDNI?!?!? Márpedig te tudni és tudatni akarsz. Ha hittérítő vagy az más...

Szerkesztette: vipi 2011. 04. 15. 10:40 -kor

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.