Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 08:13
Tehát ugy gondolod, hogy egyszerűen rakétameghajtással utaztak 2 millió évet, hogy ideérjenek.
Csak gondolj a világban történő UFO észlelésekre. Te láttál már rakétameghajtású UFO-t? Nem tűnik fel, hogy milyen gyorsak, megjelennek, majd eltűnnek.
Azt írtad a marson vannak, milyen 2 millió év?
Ja és nekem nem tűnt fel milyen gyorsak, mert nem láttam ufókat. Meg akikről olvastam, hogy láttak azokról is 99%-ban kiderül, hogy nem azt láttak, csak átb*szták őket, vagy ők minket, vagy esetleg az agyuk saját magukat.
Akkor minek kellett volna feltűnnie nekem?
Idézet
- Megfigyeléseket vezettem több hónapon át
És mit tapasztaltál? Gyors, nem rakétameghajtású ufókat? Ledokumentáltad? Úgy, hogy az hihető is? Hol vannak a bizonyítékaid?
Ja.. vagy mégse csináltál semmit...
Idézet
Tudod-e, milyen az Inua bolygó mezőgazdasági rendszere?
Tudod-e milyenek a Márklár bolygó Márklárjai?
Mert ha nem akkor szerintem jobb is, ha csendben maradsz. Mert én tudom. Láttam, meg összegyűjtöttem az infókat hozzá.
Nem hiszed el??? Akkor láma vagy és nem szakértő. Mert nekem van igazam, én tudom mi van ott, te meg nem.
Összefoglaltam az ufókutatásod.
Idézet
Mondjuk egyvalamit nem értek. A vallás egy elfogadott dolog a világon. Sőt, a vallások elfogadott dolgok. Akkor a földönkívüliekbe vetett hit miért nem elfogadott?
Mert azt úgy nevezik, hogy HIT.
Te meg minden második mondatodban azt írod le, hogy TUDÁS.
Hinni lehet bármit, azt is, hogy Napóleon vagy, ahogy leírták. De TUDNI?!?!? Márpedig te tudni és tudatni akarsz. Ha hittérítő vagy az más...
Szerkesztette: vipi 2011. 04. 15. 10:40 -kor