HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#3921 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 05. 09:57

Fogjál bazmeg akkor egy kapát, és kapálj fel egy tetszőleges kertet, de úgy normálisan. Utána akár ki is gazolhatsz. Ha utána van még erőd ufók után szaladgálni, akkor csináld, de addig ne ugassál munkáról.

Az isten verje már meg az ilyen arrogáns faszt. Munka, bazmeg.

:up:

#3922 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:50

Idézet

Idézet
Miért van az, hogy itt eleddig (az általad idecibált alteregódon kívül) senki sem értett veled egyet semmiben és kb. minden mondatodban, hozzászólásodban találtak logikai bukfenceket, alapvető ellentmondásokat?
Komolyan nem veszed észre, hogy Te vagy az a sofőr az autópályán, aki mindenkivel szembe hajt és közben meg van győződve arról, hogy rajta kívül mindenki rosszul tudja a menetirányt?!

Már kb 100× leírtam, hogy én nyitott szemmel tekintek a valóságra, nem érdekelnek a szűk keresztmetszetet adó nevetséges tudományos magyarázatok, azért kutatom és tekintek másképp a valóságra, mert tudom, hogy sokkal tágabb annál mint amennyit most érzékelsz belőle!

Biztos vagyok abban is, hogy a logikának nevezett primitív tákolmány totálisan értelmét veszti más valóságokban, és hogy létezik olyan valóság is, ahol 5+5=15

vagy 1+1=1000

Mert a tudat az szabad, és nincsenek érvényes szabályok, de ezt hiába magyarázom olyan embereknek akik szenttül meg vannak győződve a matematika és a fizika elmebetegségein.

Mert ezek CSAK NÁLUNK érvényes dolgok, és ezeket NEM ÉRVÉNYESEK a tágabb valóságban!! Csakis a mi igencsak beszűkült 3 dimenziós tartományunkban!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 05. 09:56 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3923 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 05. 05. 10:40

Látom dex próbálod kikerülni, de ha kell beidézem akár 100x is..

Mind igy kezdtuk, aztan latod, debaj is eljutott a bazmegolasig alig par nappal azutan, hogy racsodalkozott a kiakadasomra.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#3924 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:55

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 05. 10:50

aztan latod, debaj is eljutott a bazmegolasig
Én naponta többször eljutok, csak te olyan mindig nyugodt embernek tűnsz. :-)

#3925 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 05. 10:50

Már kb 100× leírtam, hogy én nyitott szemmel tekintek a valóságra, nem érdekelnek a szűk keresztmetszetet adó nevetséges tudományos magyarázatok, azért kutatom és tekintek másképp a valóságra, mert tudom, hogy sokkal tágabb annál mint amennyit most érzékelsz belőle!

Biztos vagyok abban is, hogy a logikának nevezett primitív tákolmány totálisan értelmét veszti más valóságokban, és hogy létezik olyan valóság is, ahol 5+5=6

vagy 1+1=4244

Mert a tudat az szabad, és nincsenek érvényes szabályok, de ezt hiába magyarázom olyan embereknek akik szenttül meg vannak győződve a matematika és a fizika elmebetegségein.

Mert ezek CSAK NÁLUNK érvényes dolgok! A mi igencsak beszűkült 3 dimenziós tartományunkban!

Mikor szoktál nem ebben a beszűkült 3 dimenzióban számolni?
Nagyon durva az anyag, amit tolsz, haver :p

Szokj hozzá a gondolathoz, hogy mi ebben a szűk 3 dimenzióban élünk, és nem is mozdulunk ki belőle. Se 2012-ben, se soha ebben a büdös életben.

#3926 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:57

Már kb 100× leírtam, hogy én nyitott szemmel tekintek a valóságra

Egy faszt. Learhatod százegyedszerre is, akkor se lesz hirtelen úgy.

#3927 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:57

Biztos vagyok abban is, hogy a logikának nevezett primitív tákolmány totálisan értelmét veszti más valóságokban, és hogy létezik olyan valóság is, ahol 5+5=6
vagy 1+1=4244

(a tobbit nem kommentalom, lesz itt arra mas, de emellett nem megyek el)
Biztosan el tudnek kepzelni olyan "1", "5", "6", "4244", "+" es "=" definiciokat, ahol igazak az altalad leirtak. Tovabb megyek, elkepzelhetonek tartom, hogy vannak olyan korulmenyek, ahol a szimbolumok jelenleg szeles korben elfogadott jelentesevel is igazak a fenti peldak.
De abban biztos vagyok, hogy nincs olyan rendszer, ahol ha "A igaz"-bol kovetkezik hogy "B hamis", akkor "A es B" igaz lenne.

#3928 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:01

Mert ezek CSAK NÁLUNK érvényes dolgok, és ezeket NEM ÉRVÉNYESEK a tágabb valóságban!! Csakis a mi igencsak beszűkült 3 dimenziós tartományunkban!

Idézet

A kozmológiában

A téridő, amelyben élünk, négydimenziósnak tűnik.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3929 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:02

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 05. 10:50

Mind igy kezdtuk, aztan latod, debaj is eljutott a bazmegolasig alig par nappal azutan, hogy racsodalkozott a kiakadasomra.

Bazdmegoltam már én is itt, de annak sem volt semmi haszna..
Reménytelen a pali, de azt hiszem G-e-r-i volt az aki megmondta már vele kapcsolatban, hogy miért nem fog soha felébredni és belátni, hogy baj van vele, mert akkor kb. a léte értelmét vesztené. (nem szó szerint volt ez persze, mert nem találom már a konkrét hozzászólását, de a lényeg az ez sajnos)
Pszichiátriai eset az emberünk és valahol mi is, hogy próbálunk észérvekkel hatni egy olyanra aki már elveszett.. :-(

Szerkesztette: chris77 2011. 05. 05. 10:04 -kor

#3930 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:05

...akik szenttül meg vannak győződve a matematika és a fizika elmebetegségein...

szerintem sokan itt csak a te elmebetegségedben vannak meggyőződve... :laugh:

Mondd, hogy csak ugaratsz itt mindenkit, mert agyrém amiket itt sokszor leírsz... :laugh:
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#3931 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 05. 10:57

...
De abban biztos vagyok, hogy nincs olyan rendszer, ahol ha "A igaz"-bol kovetkezik hogy "B hamis", akkor "A es B" igaz lenne.

Na itt a lényeg!

A sok hülyeség helyett inkább ezt az egy mondatot tanulmányozd át sokszor Dex komám!

#3932 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:07

...szenttül meg vannak győződve a matematika és a fizika elmebetegségein...

Ezek az elmebetegségek hajtják a Mercit meg a számítógépedet is.

#3933 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 05. 11:07

Ezek az elmebetegségek hajtják a Mercit meg a számítógépedet is.

Az ő mercijét meg számítógépét az hajtja, hogy Dextrose úgy akarja, hogy hajtódva legyenek. Az áram meg a benya csak az íze kedvéért kell.

#3934 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 05. 10:57

(a tobbit nem kommentalom, lesz itt arra mas, de emellett nem megyek el)
Biztosan el tudnek kepzelni olyan "1", "5", "6", "4244", "+" es "=" definiciokat, ahol igazak az altalad leirtak. Tovabb megyek, elkepzelhetonek tartom, hogy vannak olyan korulmenyek, ahol a szimbolumok jelenleg szeles korben elfogadott jelentesevel is igazak a fenti peldak.

Erre csak annyit mondok, hogy más valóságszinteken mások a játékszabályok.

Mert más valóságokban teljesen más konstrukciók a jellemzőek.

Már ebből is láthatod, milyen fontosak valójában a szubjektív érzéseid. Ez a tudás - hogy világod ideákból álló konstrukció - azonnal megadja a segítséget, hogy környezetedet és körülményeidet jótékonyan megváltoztathasd.

A legtöbb élményt, amely tudatossá válik benned, fizikai csomagolásban kapod, te pedig a csomagolást tekinted élménynek, és nem jut eszedbe megnézni, hogy mi van belül. A világ, amelyet ismersz, egyike a tudat által létrehozott számtalan materializációnak, és mint ilyen, érvényes is.

A lélekre nézve azonban nem kötelezőek a fizikai valóságot korlátozó törvények és elvek, nem függ a fizikai érzékeléstől sem.

Ez a matematika amit mi ismerünk az igazi matematikának csak halvány árnyéka, mert itt is ragaszkodunk a valóság korlátok közé szorításához.

Például léteznek olyan rendszerek, ahol a tudat rendkívül bonyolult matematikai és zenei mintákat alkot, amelyek önmagukban létrehozói más univerzális rendszereknek.

Olyan rendszer is lehet, ahol a 6+6=22 érvényes. Az erre épülő tudatok hálózata sok-sok olyan lehetséges eseményt teremt meg, melyekre egyaránt a 6+6=22 alaptörvény az igaz. Az ilyen valóságokban lévő stuktúrák mindig az adott valóság sajátos alaptörvényei alapján működnek. Tehát sok-sok logika létezik, amely sok-sok valóságrendszer alapja, de az egyik logika nem biztos, hogy érvényes lesz a másik valóság szintjén mivel ezek relatív tapasztalatok.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 05. 10:12 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3935 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2011. 05. 05. 11:05

... :laugh:

.... :laugh:

Irigyellek titeket, hogy még ezen ilyen önfeledten tudtok nevetni... :(

Nem is tudom kit sajnáljak jobban.. Őt vagy az őt körülvevőket, azaz minket..
És az ilyennek van Mercije, számítógépe, diplomája, szabadideje amit faszságokra elbaxhat és még kitudja mi minden.
Szánalom.. :-(

#3936 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 05. 11:12

Erre csak annyit mondok, hogy...

f@szsághegyek

...

Vajon miért pont az utolsó mondat az amire nem reagáltál?!

Áhh... :legyint:

Szerkesztette: chris77 2011. 05. 05. 10:15 -kor

#3937 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 05. 05. 11:02

Bazdmegoltam már én is itt, de annak sem volt semmi haszna..
Reménytelen a pali, de azt hiszem G-e-r-i volt az aki megmondta már vele kapcsolatban, hogy miért nem fog soha felébredni és belátni, hogy baj van vele, mert akkor kb. a léte értelmét vesztené. (nem szó szerint volt ez persze, mert nem találom már a konkrét hozzászólását, de a lényeg az ez sajnos)
Pszichiátriai eset az emberünk és valahol mi is, hogy próbálunk észérvekkel hatni egy olyanra aki már elveszett.. :-(

Itt van G-e-r-i eredeti, tobbszor hivatkozott hozzaszolasa. Igaza van, csakhogy nekunk szektasoknak megvan az az elviselhetetlen tulajdonsagunk, hogy jobban szeretjuk a tenyeket es a kovetkezteteseket, mint a netes olvasmanyokat.

#3938 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 05. 05. 11:12

Irigyellek titeket, hogy még ezen ilyen önfeledten tudtok nevetni... :(

Nem is tudom kit sajnáljak jobban.. Őt vagy az őt körülvevőket, azaz minket..
És az ilyennek van Mercije, számítógépe, diplomája, szabadideje amit faszságokra elbaxhat és még kitudja mi minden.
Szánalom.. :-(

Miért sajnálod tőlem? Igazad van, a politikusok teljesen megérdemlik.

paranormal.hu

#3939 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:20

egykutya

#3940 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 05. 11:15

Itt van G-e-r-i eredeti, tobbszor hivatkozott hozzaszolasa. Igaza van, csakhogy nekunk szektasoknak megvan az az elviselhetetlen tulajdonsagunk, hogy jobban szeretjuk a tenyeket es a kovetkezteteseket, mint a netes olvasmanyokat.

:respect: Igen ez az.
És a pontos mondat amire gondoltam így hangzott :

Idézet

Nos, EZ NEM FOG BEKÖVETKEZNI. SOHA nem fogja belátni, hogy tévedett. Alapvető, létéhez kötődő, belső axiómákról derülne ki, hogy tévesek. Ez összeegyeztethetetlen az élettel.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.