HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 588
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#11781 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 26. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 26. 12:46

Dext még nem jelentkezett. Lehet elvitték az UFÓk? Vagy csak a nevelési célzattal lekevert atyai pofon sikeredett túl nagyra, oszt most duzzog :-)

Hol kapott olyan pofont, amilyet eddig nem?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#11782 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 26. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 08. 26. 12:58

Hol kapott olyan pofont, amilyet eddig nem?

Nem véletlenül nincs odahaza netje. Pofont megkapja, gyógyszerrel betömik a pofáját, 2-3 hét múlva meg majd jön a következő elmélettel. Alig várom mit tud még kitalálni.
Make love not Wor.

#11783 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 12:24

És megtaláltam, mostanában ilyeneket is olvasgatok, mert csak. Ehun a vége, fuss el véle:

A következő órákban megismerkedhettem a Maur Birodalommal, és egyre biztosabb voltam benne, hogy ez a peremvidéki, becsvágyó hadúr nem viccel. Ez tényleg meg akarja hódítani a 4616-os állomást...velem együtt...
A képsorokból kiderült, hogy a Maur Birodalom épp úgy sok ezer naprendszerből áll, mint a Földi Konföderáció, és technikailag legalább olyan fejlett...Ha nem fejlettebb..
A Maur Birodalom sok mindenben hasonlított a földi civilizáció világaira, főleg külsőségekben, de két dologban alapvetően más volt. Az egyik eltérés a fajok sokasága, a másik a társadalom szerkezete volt.
A mi bolygóinkon mindenhol emberek éltek, akik valamennyien a Földről származtak el valamikor. A Maur Birodalom bolygóin sokféle faj élt, és valamennyiükön a macska-típusú emberek uralkodtak. Egyértelműen Mandúr népe volt az uralkodó faj.
A Maur Birodalom egy szigorúan hierarchikus, patriarchális formáció volt.
A hierarchia élén a császár állt. Utána a macska típusú férfiak következtek. Őutánuk a más evolúciós úton kialakult fajok férfitagjai következtek a rangsorban. A sok-sok különböző faj férfitagjai után, egy kalap alá véve az összes fajok női képviselői következtek. Ahogy kivettem a propagandaanyagból, a nők a birodalom összes bolygóján a férfiak tulajdonai voltak.
A történelmi részből kiderült, hogy a birodalombeli háborúkat, területi hódításokat csak elenyésző részben fegyverekkel és technikával, nagyobbrészt a nők birtokbavételével vívták meg. A birodalom összes bolygóján az volt az alapvető szokás, hogy egy nő annak a tulajdona, akivel utoljára szexuális kapcsolatba került. Mivel a macska-típusúak voltak szexuálisan a legtúlfűtöttebbek, ők lettek az uralkodó faj.
A másodrangú, / genetikailag kompatibilis/ fajok, és a harmadrangú, / csak szexuálisan kompatibilis / fajok szinte ellenállás nélkül fogadták el az elsőrangú / macska típusú/ fajok uralmát. Lelkesen vették át az uralkodó faj gazdag kultúráját, kényelmet és jólétet nyújtó technikáját, egész életmódját.
Csak most döbbentem rá, hogy ez az öntelt idegen tényleg azt hiszi, hogy majd boldogan sétálok be a háremébe, hogy hagyom magam bezárni az arany kalickába.

Kértem a központ diszpécserét, hogy sürgősen küldjön ide valahonnan valami férfit, hogy ezzel kifogjam a szelet Mandúr vitorlájából. Azt gondoltam, hogy ha produkálok Mandúrnak egy férfi tárgyalópartnert, akkor majd szépen eltárgyalgatnak a két civilizáció kapcsolatáról, és engem békén hagynak.
Legnagyobb kétségbeesésemre a központ közölte, hogy a felém tartó szakértők történetesen valamennyien nők. A közeli megfigyelőállomásokon is csupa nők szolgálnak, köztudottan jobb monotónia tűrő képességük miatt. Van ugyan egy felderítőhajó nem túl messze, amin férfiak is utaznak, de ez is csak három hónap múlva tud ideérni hozzám.
Szóval se közel, se távol egy szál férfi sincs, aki most segíteni tudna rajtam.

Először arra gondoltam, hogy egyszerűen kilövöm az idegen hajót.
Aztán még mielőtt belegondoltam volna, hogy ezzel milyen bonyodalmat okozhatok a két civilizáció között, rá kellett jönnöm, hogy nem tudok lőni.
Fegyvereim működésképtelenek voltak...legalábbis a jelzőfények nem világítottak. Aztán a többi műszereim is kaotikus villogásba kezdtek. Sorban kapcsolt ki minden rendszer...
Kétségbeesetten kapkodtam fűhöz-fához.
Miután megszakadt az összeköttetésem a központ diszpécserével, a megfigyelő kupolám létfenntartó rendszerein kívül minden megszűnt működni.
Percekig csak ültem a süket csöndben.
Megpróbáltam lezárni a zsilipet, de persze az sem működött.
Ott ültem csapdába esve, kétségbeesetten, kiszolgáltatva egy idegen életformának, egy idegen értékrendnek...Végtelenül megalázottnak, és összetörtnek éreztem magam.

Eszembe jutott az önmegsemmisítő, ami minden más rendszertől független volt.
...Nincs más választásom...- szántam el magam nagy nehezen - Igaz, hogy semmi kedvem meghalni, de segítségre nem számíthatok, a hárembe pedig nem megyek!
Becsuktam a szemem, és lenyomtam a gombot.

Hatalmas robaj rázta meg az egész szikla-göcsörtöt...
De még mindig éltem...
Amikor kinyitottam a szemem, rá kellett ébrednem, hogy az önmegsemmisítő sem működött.
A robajt és a rázkódást Mandúr landolása okozta.
- Leszállt a hadúr...- motyogtam magam elé bambán, és riadt nyúlként bámultam a zsilipajtóra.
Az ajtó halk szisszenéssel tárult fel, és belépett rajta az ádáz arckifejezésű, harciasan villogó szemű, büszke tartású, nagyhatalmú Mandúr.
Egy végtelennek tűnő percig döbbenten meredtünk egymásra.
Mandúr pontosan olyan volt, amilyennek elmondta magát, amilyennek a képernyőn láttam, amilyennek rettegtem őt...
...Csakhogy mindössze húsz centiméter magas volt...

Felszabadult nevetésem betöltötte a kupolát.
Még mindig nevetve felemeltem a riadt kis idegent, a térdemre ültettem, és megsimogattam puha pihe szőrrel borított apró fejecskéjét.
A rettegett hadúr pedig még mindig remegve egy kicsit, de már felismerve helyzetét halk dorombolásba kezdett...
Make love not Wor.

#11784 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 26. 13:24

...
Egyértelműen Mandúr népe volt az uralkodó faj.
A Maur Birodalom egy szigorúan hierarchikus, patriarchális formáció volt.
A hierarchia élén a császár állt. Utána a macska típusú férfiak következtek. Őutánuk a más evolúciós úton kialakult fajok férfitagjai következtek a rangsorban. A sok-sok különböző faj férfitagjai után, egy kalap alá véve az összes fajok női képviselői következtek. Ahogy kivettem a propagandaanyagból, a nők a birodalom összes bolygóján a férfiak tulajdonai voltak.
A történelmi részből kiderült, hogy a birodalombeli háborúkat, területi hódításokat csak elenyésző részben fegyverekkel és technikával, nagyobbrészt a nők birtokbavételével vívták meg. A birodalom összes bolygóján az volt az alapvető szokás, hogy egy nő annak a tulajdona, akivel utoljára szexuális kapcsolatba került. Mivel a macska-típusúak voltak szexuálisan a legtúlfűtöttebbek, ők lettek az uralkodó faj.
A másodrangú, / genetikailag kompatibilis/ fajok, és a harmadrangú, / csak szexuálisan kompatibilis / fajok szinte ellenállás nélkül fogadták el az elsőrangú / macska típusú/ fajok uralmát. Lelkesen vették át az uralkodó faj gazdag kultúráját, kényelmet és jólétet nyújtó technikáját, egész életmódját.
Csak most döbbentem rá, hogy ez az öntelt idegen tényleg azt hiszi, hogy majd boldogan sétálok be a háremébe, hogy hagyom magam bezárni az arany kalickába.

Kértem a központ diszpécserét, hogy sürgősen küldjön ide valahonnan valami férfit, hogy ezzel kifogjam a szelet Mandúr vitorlájából. Azt gondoltam, hogy ha produkálok Mandúrnak egy férfi tárgyalópartnert, akkor majd szépen eltárgyalgatnak a két civilizáció kapcsolatáról, és engem békén hagynak.
Legnagyobb kétségbeesésemre a központ közölte, hogy a felém tartó szakértők történetesen valamennyien nők. A közeli megfigyelőállomásokon is csupa nők szolgálnak, köztudottan jobb monotónia tűrő képességük miatt. Van ugyan egy felderítőhajó nem túl messze, amin férfiak is utaznak, de ez is csak három hónap múlva tud ideérni hozzám.
Szóval se közel, se távol egy szál férfi sincs, aki most segíteni tudna rajtam.

Először arra gondoltam, hogy egyszerűen kilövöm az idegen hajót.
Aztán még mielőtt belegondoltam volna, hogy ezzel milyen bonyodalmat okozhatok a két civilizáció között, rá kellett jönnöm, hogy nem tudok lőni.
Fegyvereim működésképtelenek voltak...legalábbis a jelzőfények nem világítottak. Aztán a többi műszereim is kaotikus villogásba kezdtek. Sorban kapcsolt ki minden rendszer...
Kétségbeesetten kapkodtam fűhöz-fához.
Miután megszakadt az összeköttetésem a központ diszpécserével, a megfigyelő kupolám létfenntartó rendszerein kívül minden megszűnt működni.
Percekig csak ültem a süket csöndben.
Megpróbáltam lezárni a zsilipet, de persze az sem működött.
Ott ültem csapdába esve, kétségbeesetten, kiszolgáltatva egy idegen életformának, egy idegen értékrendnek...Végtelenül megalázottnak, és összetörtnek éreztem magam.

Eszembe jutott az önmegsemmisítő, ami minden más rendszertől független volt.
...Nincs más választásom...- szántam el magam nagy nehezen - Igaz, hogy semmi kedvem meghalni, de segítségre nem számíthatok, a hárembe pedig nem megyek!
Becsuktam a szemem, és lenyomtam a gombot.

Hatalmas robaj rázta meg az egész szikla-göcsörtöt...
De még mindig éltem...
Amikor kinyitottam a szemem, rá kellett ébrednem, hogy az önmegsemmisítő sem működött.
A robajt és a rázkódást Mandúr landolása okozta.
- Leszállt a hadúr...- motyogtam magam elé bambán, és riadt nyúlként bámultam a zsilipajtóra.
Az ajtó halk szisszenéssel tárult fel, és belépett rajta az ádáz arckifejezésű, harciasan villogó szemű, büszke tartású, nagyhatalmú Mandúr.
Egy végtelennek tűnő percig döbbenten meredtünk egymásra.
Mandúr pontosan olyan volt, amilyennek elmondta magát, amilyennek a képernyőn láttam, amilyennek rettegtem őt...
...Csakhogy mindössze húsz centiméter magas volt...

Felszabadult nevetésem betöltötte a kupolát.
Még mindig nevetve felemeltem a riadt kis idegent, a térdemre ültettem, és megsimogattam puha pihe szőrrel borított apró fejecskéjét.
A rettegett hadúr pedig még mindig remegve egy kicsit, de már felismerve helyzetét halk dorombolásba kezdett...

Kölökmakka... :nevet: Dex most éppen "dorombol". Vagy arra tanítják. :nevet2:

Szerkesztette: Zsivaagoo 2011. 08. 26. 12:43 -kor

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#11785 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 26. 13:42

Kölökmakka... :nevet: Dex most éppen "dorombol". Vagy arra tanítják. :nevet2:

De legalább hisz Benne :-D
Make love not Wor.

#11786 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 26. 14:41

Dex, ha erre jársz...
Itt azt mondják, hogy megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye. A cikk szerint nagy metán-buborékok miatt süllyednek el a hajók és robbannak fel és/vagy zuhannak le a repülők.
Te mit gondolsz? Tényleg nincs ott semmi extra, semmi megvizsgálni való?

Kép

Szerkesztette: gazdi 2011. 08. 26. 14:42 -kor

#11787 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 08. 26. 15:41

Dex, ha erre jársz...
Itt azt mondják, hogy megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye. A cikk szerint nagy metán-buborékok miatt süllyednek el a hajók és robbannak fel és/vagy zuhannak le a repülők.
Te mit gondolsz? Tényleg nincs ott semmi extra, semmi megvizsgálni való?

Kép

Ez már régi magyarázat. (Bár anno lehetséges magyarázatként mondták)
Volt sok elmélet, pl. a tenger alatt működő tűzhányók által keltett erős infrahang néha-néha egy-egy szerencsétlen esetben olyan rezonanciát okoz, hogy szétesik a hajó/repülőgép, aztán lezuhan és/vagy elsüllyed.

#11788 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 08:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 08. 26. 23:17

Ez már régi magyarázat. (Bár anno lehetséges magyarázatként mondták)
Volt sok elmélet, pl. a tenger alatt működő tűzhányók által keltett erős infrahang néha-néha egy-egy szerencsétlen esetben olyan rezonanciát okoz, hogy szétesik a hajó/repülőgép, aztán lezuhan és/vagy elsüllyed.

Ezeknél a nevetséges magyarázatoknál a tér-idő anomália vagy az UFO bázis sokkal ésszerűbb.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#11789 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 29. 09:19

Ezeknél a nevetséges magyarázatoknál a tér-idő anomália vagy az UFO bázis sokkal ésszerűbb.

Mármint ..?
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#11790 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 08:38

Ebben kivételesen egyetértünk :)

Bár sztem ez is túl van kissé misztifikálva. A víz alatti vulkánoknak tuti közük van a hajóeltünésekhez, persze a repülőkére nem ad magyarázatot. Ilyen vulkanikus tevékenység simán képes valami örvényt vagy nagyobb hullámot generálni, ami másodpercek alatt felborít vagy beszippant egy nagyobb méretű hajót is. Meg ugye azért nem egy állandó eseményről van szó, szóval nem az van, hogy mindenki aki odamegy eltűnik, mivel kutatók kamerákkal kutatják a feneket roncsok után, ők meg nem annyira szoktak eltünni :D

Jut is eszembe. Milyen volt a megfigyelés? Hallottatok ti is fémes csikorgó hangokat?
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#11791 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 29. 08:50

Nem értem.
Miért nevetséges ez a magyarázat?
Mi az a tér-idő anomália?
Milyen UFO bázis?

#11792 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 08:57

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 08. 29. 09:50

Nem értem.
Miért nevetséges ez a magyarázat?
Mi az a tér-idő anomália?
Milyen UFO bázis?

Vészjelzés nélkül tünnek el, tehát nincs idő jelezni, mert valami nagyon hirtelen történik. Adott egy hajó, ami különböző anyagokból van összerakva, elég kicsi annak az esélye, hogy egy ilyet még soha egy sem élt volna túl, vagy mondjuk nem tapasztalnak olyan furcsaságot, hogy megy a hajó, majd hirtelen a rezonancia miatt minden ablak összetörik, de a hajónak más baja nem lesz. Szóval szerintem az a magyarázat elég gyenge lábajon áll...

Mint abban a filmben, amikor átmennek vmi időkapun és a második világháborúban találja magát az egész anyahajó meg a legénysége :D

Ufó bázis meg mintha arról lett volna szó, hogy a sheran gyereknek ott van valami titkos bázisa nem? :-D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#11793 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 09:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 08. 29. 09:21

Ha egy autó 200-al megy, és van benne egy légy, és a hátsó ülésről az elsőre akar repülni, akkor miért nem 210-el kell repülnie? Miért elég neki csak a szokásos sebességen repülni? Hiszen ha felrepül, akkor az autó belsejében már repülni fog és független lesz a talajtól.

Nem kellene nekicsapódnia a szélvédőnek belülről?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#11794 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 08. 29. 10:15

Idézet

Ha egy autó 200-al megy, és van benne egy légy, és a hátsó ülésről az elsőre akar repülni, akkor miért nem 210-el kell repülnie? Miért elég neki csak a szokásos sebességen repülni? Hiszen ha felrepül, akkor az autó belsejében már repülni fog és független lesz a talajtól.

Kép
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#11795 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 09:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 08. 29. 09:15

Ezt Kutató Dex komolyan kérdezte??
Ufókat kutat de az Alapszintű Fizikával sincs tisztában?

#11796 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Chris Kiki - Dátum: 2011. 08. 29. 10:33

Ezt Kutató Dex komolyan kérdezte??
Ufókat kutat de az Alapszintű Fizikával sincs tisztában?

Meg a matematikával.
Meg a kémiával, biológiával, földrajzzal, nyelvtannal, a mértékegységek közötti különbségekkel, valamint kimaradt a környezetismeret 1-4, a logika alapjai, a szövegértés ill. pár hasonlóan jelentéktelen dolog.

De ez nem baj. Ezek mind csak foglalnák a helyet A Hit elől. :)

#11797 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 09:43

Ő a tökéletes táptalaj, kételyek és azokhoz szükséges alapismeretek nélkül. Hogy örülnék egy ilyennek, ha mlm-es lennék.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#11798 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 29. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2011. 08. 29. 10:43

Ő a tökéletes táptalaj, kételyek és azokhoz szükséges alapismeretek nélkül. Hogy örülnék egy ilyennek, ha mlm-es lennék.

Vagy egy szekta gyűjtőembere.
Vagy az ugyanaz? :)

#11799 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 09:54

A legyes kérdésemmel arra akartam rámutatni, hogy a légy sebessége a megfigyelőtől függ!
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#11800 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 29. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 08. 29. 10:37

Meg a matematikával.
Meg a kémiával, biológiával, földrajzzal, nyelvtannal, a mértékegységek közötti különbségekkel, valamint kimaradt a környezetismeret 1-4, a logika alapjai, a szövegértés ill. pár hasonlóan jelentéktelen dolog.

De ez nem baj. Ezek mind csak foglalnák a helyet A Hit elől. :)

Sokkal egyszerűbb azt mondani ezekre, hogy hazugság és eszekusza elméleteket hangoztatni :)

Ott van például a részecskék tudata. Mondjuk azt, hogy van nekik és kérdezzük meg őket a viselkedésükről. Innentől minden probléma megoldva :D

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 588
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.