HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 912
  • 913
  • 914
  • 915
  • 916
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#18261 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 07. 26. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 07. 26. 13:50

???

Ez is olyan, hogy sose derül ki.
Már mindenkinek volt rá valami elmélete, hogy mi és miért történt.
Egyébként meg persze, hogy mindenki azt mondta, hogy ő csak békés tüntető volt.

Valszeg nem fizettek senkinek, rengeteg ember van, akit vonz egy kis balhé.
Nekem is van nem egy ismerősöm, ha focimeccs van, akkor oda megy, ha tüntetés, akkor oda, mindegy, ki és miért tüntet, a lényeg, hogy balhé legyen.
Anno a tüntetésre is kijárt, oszt' utána mutogatta nagy büszkén, hogy lila hurka van az oldalán, mert rávertek bottal a rendőrök.
Aztán egyik nap magyaráz a srác, hogy milyen emberek vannak, a buszon ki van hasítva az ülés.
Mondom, miért, amikor ti jöttök meccsről, nem rongáljátok meg az üléseket a vonatokban?
Azt mondja, hát, de, igen, előfordult, hogy még az üléseket is kidobálták a vonatból.
Elég ha egy maroknyi ilyen alak beszabadul a tömegbe, képzeld el, mi lesz ott. Aztán ha gáz van, ők lelépnek, és nem ők járnak szarul, hanem a szerencsétlne hülye, aki nem veszi észre időben, hogy menni kéne. Vagy nem tud időben lelépni.
Én meg néztem a tévében, hogy a sok hülye ment tüntetni csecsemővel a hátán meg a karján :omg:

De, kiderült, bírói ítéletek is születtek.
Mégegyszer, én békés tüntetőkről beszélek, nem arról a pár szerencsétlenről akik gyújtogattak, mert azokat zárják be nyugodtan.

A tüntetés alatt meg felszólítás nélkül lőttek rám is. Aztán amikor körbevettek, hangzott el hogy hagyjuk el a területet. Természetesen nem tudtuk, természetesen verték lőtték a tömeget.

Nyilván nem érdeke a médiának hogy minden kiderüljön, de utána lehet olvasni.
Aki gyújtogatott, vétett a törvény ellen, csukják le. Ennyi.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#18262 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 07. 26. 13:41

Pedig olyanokat írsz ami nem igaz, és fogalmad sincs róla. Annak hogy barmok tomboltak, (felbérelten vagy sem) mi köze a tüntetésekhez?

Elhiszem, hogy te ott voltál, semmi gond, de leszarom hány békés, meg nem békés, felbérelt volt kint, fényképeken láttam amiket ők csináltak, az egyiknek pedig a szemét lőtték el.. Erre azt írod, hogy hazudok, nem igazat írok. Oké legyen igazad...
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#18263 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 07. 26. 13:59

Elhiszem, hogy te ott voltál, semmi gond, de leszarom hány békés, meg nem békés, felbérelt volt kint, fényképeken láttam amiket ők csináltak, az egyiknek pedig a szemét lőtték el.. Erre azt írod, hogy hazudok, nem igazat írok. Oké legyen igazad...

Nem, azt válaszoltad, hogy akinek kilőtték a szemét, az gyújtogatott :D
Én meg tudok mutatni videókat is, amin védtelen földön fekvő embert rúgdostak a "rendőrök". Bármiről bármit lehet mutatni, összességében kell nézni annak, aki véleményt alkot.
A hazugozásért meg mondom hogy bocsi.

És mostmár ne offoljunk.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#18264 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 07. 26. 13:41

Pedig olyanokat írsz ami nem igaz, és fogalmad sincs róla. Annak hogy barmok tomboltak, (felbérelten vagy sem) mi köze a tüntetésekhez?

Idézek:

"Ugyanakkor és ugyanott, fél hét körül a Károly körút és a Dob utca sarkán lőtték ki Nagy László fél szemét gumilövedékkel a tömegoszlató rendőrök. 15-20 méterről, fejre célzott lövést kapott egy lövésztől, azonnal elveszítette az eszméletét, mentők szállították kórházba. Szájüregén keresztül műtötték ki az építőipari szakmunkás arcüregéből a másfél centis gumilövedéket, amely az arccsontját is darabokra törte. Bal szemére véglegesen megvakult."

Ez a szerencsétlen, aki azóta nyomorék lett és kb mindent elveszített, mikor gyújtogatott kocsikat? Sosem.

Nem kéne összemosni a tv2-s hazudozást a tényekkel. Már több rendőrt elítéltek a bíróságon is, kegyetlenkedésért.

Akkor remélem érted a felháborodásomat?

Én is ott voltam sok helyen, teljesen békésen, első sorban. Láttam kik kezdték el gyújtogatni a kukákat, nem közölünk voltak.
Vagy olyannak gondolsz aki elkezd gyújtogatni? Egy követ nem dobnék senkihez.

A tényeg beigazolták, különös kegyetlenkedések voltak, azonosítókat meg leszedették a vezetők. Söréteseket fejmagasságban használták. Ennyi.

A csőcseléket meg ne keverjük a békés tüntetőkkel, mert az arány kb 5 - 95 % lehetett.

Ennyit erről, és bocsi, nem megbántani akartalak, csak jó lenne ha nem lenne ez a kurva összemosás, mindig felháborít. Mert én azért ott voltam. És láttam hogy az égő vízágyúból a töntetők mentették ki a rendőrt, miközben a társai elinaltak.

Azonosítószámok azelőtt is mindig le voltak szedve.
Egy focimeccsen se láttál olyan rendőrt, akin rajta a száma. Ha meg megy az óvodába a gyerekért, akkor jól elkapják?
Csak ezt akkor úgy állították be, mintha direkt akkor fordult volna elő először.

Én aláírom, biztosan voltak kegyetlenkedések.
Én meg is értem, hogy ilyenkor elszáll az emberek feje. Bár elvileg nem kéne.
Benne volt az is, hogy ilyen azelőtt nem volt, nem voltak felékszülve rá, bizonyára sokan elbasztak dolgokat, nem csak az utcai rendőr szintjén, de magasabb szinteken is.

A direkt vandálkodók aránya meg valóban kicsi, viszont ő csinálják meg a felfordulást.
Aztán a megfelelő hangulat esetén megy utánuk a tömeg is, ezért kell ezeket időben leállítani meg kiszedni a tömegből. Amit egy focimeccsen meg is lehet csinálni, mert be lehet menni, ki lehet hozni, de egy ekkora tüntetésen már nem olyan egyszerűen (de itt is meg lehetne, ha fel volnának készülve rá; ennek ellenére egy focimeccsen is történnek néha durva dolgok).

#18265 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 13:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 07. 26. 14:02

Nem, azt válaszoltad, hogy akinek kilőtték a szemét, az gyújtogatott :D
Én meg tudok mutatni videókat is, amin védtelen földön fekvő embert rúgdostak a "rendőrök". Bármiről bármit lehet mutatni, összességében kell nézni annak, aki véleményt alkot.
A hazugozásért meg mondom hogy bocsi.

És mostmár ne offoljunk.

Volt ismerős, ő mondta, rámentek 6-an egyszerre, tépték le a felszerelését, kollégájának meg eltörték a lábát valami betondarabbal.
Oszt' amikor leszedték róla a 6 srácot, egy még ott maradt, ő meg lelökte a földre, és párat belerúgott, aztán másnap látta saját magát, hogy micsoda rendőri brutalitás, a földön fekvőt rugdalja.

#18266 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 07. 26. 14:02

Bármiről bármit lehet mutatni, összességében kell nézni annak, aki véleményt alkot.

Kép

#18267 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 14:27

Hol vagy te nagytudasu ufokontakta?

nesze: http://olimpia.origo...-olimpiara.html
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#18268 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 07. 26. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 07. 26. 14:42

Kép

Amikor a farok csóválja alapművet ajánlom.
Make love not Wor.

#18269 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 07. 26. 15:27

Hol vagy te nagytudasu ufokontakta?

nesze: http://olimpia.origo...-olimpiara.html

Akkor ez most tisztázódott.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#18270 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 07. 26. 17:30

Akkor ez most tisztázódott.

Meg az is, hogy néha van terrorveszély, oszt TEK szinte minden héten összecsomagol pár gyanús figurát, fegyverest, körözött szermélyt. Guglizz nyugodtan, 1-1 erőszakos figura pár engedély nélküli meg miazmás stukkerral gyakran bukik le.
Make love not Wor.

#18271 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 07. 26. 17:48

Meg az is, hogy néha van terrorveszély, oszt TEK szinte minden héten összecsomagol pár gyanús figurát, fegyverest, körözött szermélyt. Guglizz nyugodtan, 1-1 erőszakos figura pár engedély nélküli meg miazmás stukkerral gyakran bukik le.

Aztán akinél van engedély nélküli fegyó az már alapban tenorista. Világos :) 2010 előtt nem volt TEK mégsem történt terrorcselekmény, pedig bizonyára akkor is voltak emberkék stukkerral jogosulatlan.
Vagyis minek létrehozni olyasmi ellen szervezetet, ami nincs is?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#18272 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 07. 26. 18:28

Aztán akinél van engedély nélküli fegyó az már alapban tenorista. Világos :) 2010 előtt nem volt TEK mégsem történt terrorcselekmény

Csak pár gyilkosság, meg miazmás. Meg bankrablás. Azért akinél van pár stukker és tonna lőszer, arra csak nyugodtan menjenek rá. Vagy szerinted ne? Mennyinél húznád meg a határt?
Make love not Wor.

#18273 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 07. 26. 19:12

Csak pár gyilkosság, meg miazmás. Meg bankrablás. Azért akinél van pár stukker és tonna lőszer, arra csak nyugodtan menjenek rá. Vagy szerinted ne? Mennyinél húznád meg a határt?

Miről beszélsz? Ezekre eddig is rámentek, de ez nem terrorizmus.
A TEK a nevében olyanra jött létre ami nem is létezik. És jelenleg olyanra használják, ami eddig is létezett és eddig is felléptek ellene.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#18274 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 07. 26. 19:17

Miről beszélsz? Ezekre eddig is rámentek, de ez nem terrorizmus.
A TEK a nevében olyanra jött létre ami nem is létezik. És jelenleg olyanra használják, ami eddig is létezett és eddig is felléptek ellene.

Meg az ilyenolyan kommandók, vagy sosem tudni. Szerintem jobb is, ha nem GipszJakab főtözséket zavarják oda egy komolyabb dologhoz.

Rámenni meg rámentek, de ilyen helyre kicsit képzettek emberek kellenek. Mondjuk mesterlövészetben és kommandós megfejtésben is eléggé világszínvonalon vagyunk (voltunk?), bár mostanában nem néztem a híreket. Jól sejtem, hogy Neutron az megmaradt, többiek most TEK alá jöttek, vagy ezzel most mi is van? Vagy kuglizzak? Ha már szóba jött :-)
Make love not Wor.

#18275 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 07. 26. 18:28

Aztán akinél van engedély nélküli fegyó az már alapban tenorista. Világos :) 2010 előtt nem volt TEK mégsem történt terrorcselekmény, pedig bizonyára akkor is voltak emberkék stukkerral jogosulatlan.
Vagyis minek létrehozni olyasmi ellen szervezetet, ami nincs is?

Hát bazdmeg, nálunk még tűz nem volt itthon, meg az utcába' se, minek a tűzoltóság???

#18276 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 07. 26. 20:15

Hát bazdmeg, nálunk még tűz nem volt itthon, meg az utcába' se, minek a tűzoltóság???

Mert tűz elég gyakran előfordult az országban, terrorcselekmény viszont egy sem (ha csak a maffialeszámolásokat nem vesszük annak).

Szerkesztette: Valdy 2012. 07. 26. 19:23 -kor

#18277 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 07. 26. 20:07

Meg az ilyenolyan kommandók, vagy sosem tudni. Szerintem jobb is, ha nem GipszJakab főtözséket zavarják oda egy komolyabb dologhoz.

Rámenni meg rámentek, de ilyen helyre kicsit képzettek emberek kellenek. Mondjuk mesterlövészetben és kommandós megfejtésben is eléggé világszínvonalon vagyunk (voltunk?), bár mostanában nem néztem a híreket. Jól sejtem, hogy Neutron az megmaradt, többiek most TEK alá jöttek, vagy ezzel most mi is van? Vagy kuglizzak? Ha már szóba jött :-)

Meg is válaszoltad a kérdésed, voltak (vannak?) kommandók, direkt ilyen esetekre :)
Azért azt elismerheted, hogy nem sűrűn látott kicsiny országunk terroristákat? Ergo teljesen logikátlan az a név hogy TEK.

#18278 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 07. 26. 20:22

Mert tűz elég gyakran előfordult az országban, terrorcselekmény viszont egy sem (ha csak a maffialeszámolásokat nem vesszük annak).

Na, ebből is látszik milyen jól csináljuk a megelőzést.
Make love not Wor.

#18279 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 07. 26. 20:26

teljesen logikátlan az a név hogy TEK.

Nem ez az egyetlen az utóbbi két évben.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#18280 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 07. 26. 20:26

Meg is válaszoltad a kérdésed, voltak (vannak?) kommandók, direkt ilyen esetekre :)
Azért azt elismerheted, hogy nem sűrűn látott kicsiny országunk terroristákat? Ergo teljesen logikátlan az a név hogy TEK.

Pet shop boys is logikátlan név, mégis jól zenélnek :-)

"Főbb feladatai
A Terrorelhárítási Központ végrehajtja a terrorcselekmény és ahhoz kapcsolódó más bűncselekmények felderítését, megelőzését, megszakítását. Szervezi, koordinálja a terrorcselekmények elhárítását végző szervek tevékenységét, elemzi és értékeli a Magyar Köztársaság terrorfenyegetettségének helyzetét. Ellátja a köztársasági elnök és a miniszterelnök védelmét. A belföldi vagy nemzetközi vonatkozású terrorcselekmény és az azokhoz kapcsolódó más bűncselekmények vonatkozásában kapcsolatot tart és együttműködik más államok terrorelhárításban érintett szerveivel. A miniszter kijelölése esetén képviseli a Magyar Köztársaságot a terrorizmussal kapcsolatos nemzetközi fórumokon, egyeztetéseken. Ellátja a kritikus infrastruktúrák védelmét, kidolgozza a biztonsági intézkedési terveket. A rendvédelmi szervek felkérésére elfogja a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható fegyveres vagy felfegyverzett, ön- és közveszélyes személyeket. Felkérésre indokolt esetben végrehajthatja a kiadatási és átadási letartóztatásban lévő kiemelten veszélyes személyek államhatárig vagy külföldről Magyarországra történő kísérését."
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 912
  • 913
  • 914
  • 915
  • 916
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.