Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 07. 26. 13:50
Ez is olyan, hogy sose derül ki.
Már mindenkinek volt rá valami elmélete, hogy mi és miért történt.
Egyébként meg persze, hogy mindenki azt mondta, hogy ő csak békés tüntető volt.
Valszeg nem fizettek senkinek, rengeteg ember van, akit vonz egy kis balhé.
Nekem is van nem egy ismerősöm, ha focimeccs van, akkor oda megy, ha tüntetés, akkor oda, mindegy, ki és miért tüntet, a lényeg, hogy balhé legyen.
Anno a tüntetésre is kijárt, oszt' utána mutogatta nagy büszkén, hogy lila hurka van az oldalán, mert rávertek bottal a rendőrök.
Aztán egyik nap magyaráz a srác, hogy milyen emberek vannak, a buszon ki van hasítva az ülés.
Mondom, miért, amikor ti jöttök meccsről, nem rongáljátok meg az üléseket a vonatokban?
Azt mondja, hát, de, igen, előfordult, hogy még az üléseket is kidobálták a vonatból.
Elég ha egy maroknyi ilyen alak beszabadul a tömegbe, képzeld el, mi lesz ott. Aztán ha gáz van, ők lelépnek, és nem ők járnak szarul, hanem a szerencsétlne hülye, aki nem veszi észre időben, hogy menni kéne. Vagy nem tud időben lelépni.
Én meg néztem a tévében, hogy a sok hülye ment tüntetni csecsemővel a hátán meg a karján
De, kiderült, bírói ítéletek is születtek.
Mégegyszer, én békés tüntetőkről beszélek, nem arról a pár szerencsétlenről akik gyújtogattak, mert azokat zárják be nyugodtan.
A tüntetés alatt meg felszólítás nélkül lőttek rám is. Aztán amikor körbevettek, hangzott el hogy hagyjuk el a területet. Természetesen nem tudtuk, természetesen verték lőtték a tömeget.
Nyilván nem érdeke a médiának hogy minden kiderüljön, de utána lehet olvasni.
Aki gyújtogatott, vétett a törvény ellen, csukják le. Ennyi.

Súgó
A téma zárva.