Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 10. 06. 17:21
Úgyhogy --bár nem vagyok szakértő-- szerintem simán elképzelhető, hogy a hőtől rogyott össze a maradék tartószerkezet.
...
Csak a probléma az, hogy hasonló a véleménye a világ minden tájáról megkérdezett szakértőknek. Mi itt elbarkóbázhatunk, de egyikünk sem tudja a tutit. Viszont rengeteg független szaki ugyanazt állítja. Hát nem érdekes? Épp ettől összeesküvés-elmélet, mert lehetetlen igazolni bármely állítást. Csak az egyik oldalon egy raklapnyi tapasztalt szakértő áll...
Ilyen tökéletesen összerogyni láttál/hallottál már hasonlóan erős épületet valaha a történelemben? 2-szer... ?

Nem, ami az én fejemet b@ssza, az az, hogy túl tökéletesen zuhan össze. Ráadásul mindkettő, ráadásul ugyanúgy, ráadásul még logikátlanul is, mint a kártyavár. Nekem ez nem tetszik, nagyon kicsi a valószínűsége még 1 esetén is, nemhogy 2, s mindkettő pontosan ugyanúgy...
ps.: szerintem attól még, hogy a rostélypálca meghajlik, nem kéne egy kimondottan tartósra tervezett szerkezetet ezzel összevetni. Nagyon sz@r mérnöki munka volna, ha a mi fejünkből kipattant ok lenne az igazi. ott tapasztaltabb tagok melóztak.

Miért nem borult egyik sem 1 picit sem oldalra? Sőt, borult, de aztán mégis saját magába roskadt. Miért pont?
Szerkesztette: Warrior 2012. 10. 07. 11:12 -kor