HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1042
  • 1043
  • 1044
  • 1045
  • 1046
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20861 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 06. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 11. 06. 16:59

Nem lehet, hogy épp azért lettek "választva" ilyen fémek, mert utánajártak, s kiderült, hogy ezeket nem mérik, tehát gyakorlatban nem tudunk utána nézni konkrét számoknak, ebből kifolyólag "bevehetjük" a dolgot? (ez hasonló elmélet persze)

azért, mert arra nem vették a fáradságot, h megnézzék, mindkettő reakcióba lép a vízzel, illetve még a levegővel is eloxidálódik a faszba. a stroncium hidroxid, amit a tűzijátékokban kiválóan lehet alkalmazni, tömegpusztító fegyver, meg hidrogén, ami ugye egy tömeggyilkos durva gáz, genetikailag szétbasz.
a bárium meg ugye olyan reakcióképes, h elemi állapotban elő sem fordul a természetben.
legalább minimálisan értenének a kémiához a fasszopó kis köcsögjei. ellenben szép durva nevük van, olyan ütős.

Szerkesztette: avmanster 2012. 11. 06. 20:37 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#20862 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 11. 06. 16:59

Nem lehet, hogy épp azért lettek "választva" ilyen fémek, mert utánajártak, s kiderült, hogy ezeket nem mérik, tehát gyakorlatban nem tudunk utána nézni konkrét számoknak, ebből kifolyólag "bevehetjük" a dolgot? (ez hasonló elmélet persze)

Elhatároztam, hogy drogcsempész leszek Mexikó - USA között. Drognak a rántottcsirkét választottam, mert utánajártam és kiderült, hogy ezt nem nézik, ezért bevethetem.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#20863 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 11. 07. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 06. 20:36

azért, mert arra nem vették a fáradságot, h megnézzék, mindkettő reakcióba lép a vízzel, illetve még a levegővel is eloxidálódik a faszba. a stroncium hidroxid,

Hidroxid viszont oldható vízben. Vagy fene tudja, megmondom a frankót, ennek én sem néztem utána, de jól el vitatkoztam még magammal is. Simán betoltam abba a kategóriába, ahol ólom/higány/többi van, mert biztos azt mondják. akkor azt kellene, hogy oxidálódik, ezen felül víz, nitrogén még opciós, elvégre az van a levegőben. Oszt eleje hideg, majd melegszik. Húúú, nem értek ap olitikához, de ez lehet egyben potyogna le, mert ha tisztán tolják, akkor sima párás/csapadékos dologban nem oldódik, így valami egyéb vegyületről kellene beszélni, mert csak nem eredeti kivitelében tolják.

Ez is csak lófasz filozofálás, mert ha önmagában mérgező, reagens, vagy vízben nem oldódik/vagy oldódik, attól még bármi lehet, mint a patkánymérges fluoridnál, ezer+1 vegyülete van, fele méreg, fele gyógyszer, vagy csak simán szüksége van rá a szervezetnek, esetleg elő is állítja magának a kajából.
Make love not Wor.

#20864 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 14:07

Chamtrailes faszsagra visszaterve. Ez a hajtomubol jon ki vagy porlasztas utjan permetezorendszeren jon ki? Nincs kedvem utanaolvasni.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#20865 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 11. 07. 14:07

Chamtrailes faszsagra visszaterve. Ez a hajtomubol jon ki vagy porlasztas utjan permetezorendszeren jon ki? Nincs kedvem utanaolvasni.

Permeteznek. Több laikus a repülő szenzorait le is fotózta, mint vélt fúvóka :-)
Make love not Wor.

#20866 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 11. 06. 20:36

illetve még a levegővel is eloxidálódik a faszba. a stroncium hidroxid, amit a tűzijátékokban kiválóan lehet alkalmazni

Tényleg baszki. Elején én sem néztem utána, mert minek. Így az eső stroncium tartalma kicsit más lehet, bár vegyület vagy egyéb formájában létezhet, csak akkor mondja ezt. Úgy érzem tényleg elég pontatlan.
Make love not Wor.

#20867 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 11. 07. 14:08

Permeteznek. Több laikus a repülő szenzorait le is fotózta, mint vélt fúvóka :-)

Jo, akkor ha az utasszallito 5-10 000m ma gasan repul, akkor a permetezes nem fagy le veletlenul? :-)

Hetvegen neztem Mythbusters-t es abban volt kek jeg tortenete. kb. 1:10tol kezd erdekes lenni.

#20868 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 14:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 11. 07. 14:14

Jo, akkor ha az utasszallito 5-10 000m ma gasan repul, akkor a permetezes nem fagy le veletlenul? :-)

Ilyen egyszerűt ne kérdezz, mert kapsz egy 2 órás videót. Eleve ha olyan az anyag, ami nem fagy meg, vagy ha meg is fagy, kit érdekel, majd lefelé jövet kiolvad :-) Engem az is érdekelne, ezt mennyire lehet koncentrálni, mert 10 kilométer magasan kitolt permet az beteríti a fél földet, széljárás kérdése.
Make love not Wor.

#20869 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 11. 07. 14:16

Ilyen egyszerűt ne kérdezz, mert kapsz egy 2 órás videót. Eleve ha olyan az anyag, ami nem fagy meg, vagy ha meg is fagy, kit érdekel, majd lefelé jövet kiolvad :-) Engem az is érdekelne, ezt mennyire lehet koncentrálni, mert 10 kilométer magasan kitolt permet az beteríti a fél földet, széljárás kérdése.

Tekerj a vegere, kidobtak a jeget replobol es nem volt ideje szetolvadni. :-D

#20870 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 11. 07. 14:18

Tekerj a vegere, kidobtak a jeget replobol es nem volt ideje szetolvadni. :-D

Mert az jég. Ez meg aprólékos permet, amihez szemcsénként kevesebb fajhő kell, valamint a jégkocka kontra tollpihe esete a levegőben eltöltött idő.
Make love not Wor.

#20871 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 11. 07. 15:05

Mert az jég. Ez meg aprólékos permet, amihez szemcsénként kevesebb fajhő kell, valamint a jégkocka kontra tollpihe esete a levegőben eltöltött idő.

Azt latta, hogy mibol keletkezett a jeg? Permetbol.

#20872 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 11. 07. 16:29

Azt latta, hogy mibol keletkezett a jeg? Permetbol.

Volt is hol lecsapódni, nem? Tették volna a szárny végére, ott nem áll össze tömbbe az biztos.
Make love not Wor.

#20873 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 19:26

Hang nélkül néztem meg a videót. Mi benne a poén?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20874 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 11. 07. 19:26

Hang nélkül néztem meg a videót. Mi benne a poén?

Arra probalok valaszt talalni, hogy nem fagy-e be a permetezes, ha 5-10 000m kozott toljak ezt a chemtrail faszsagot.

#20875 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 07. 23:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 11. 07. 21:34

Arra probalok valaszt talalni, hogy nem fagy-e be a permetezes, ha 5-10 000m kozott toljak ezt a chemtrail faszsagot.

Nem. Meg biztos olyan vegyület, ami -90 fokon is még bírja.
Make love not Wor.

#20876 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 08. 08:07

Na hamarosan November 9, kiderül igazat beszélnek-e a kontakták, illetve van-e alapja a 9/11-es részelméletnek.

Amúgy tegnap felhívtam az egyiket telefonon, és megkérdeztem, készül-e. Azt mondta igen készül, de ne felejtsük el, hogy a napok tolódhatnak. Megjegyezte továbbá azt is, hogy ez egy hozzávetőleges dátum is lehet, de ennek is örüljünk, hiszen kész csoda, hogy a középkorban ennyire előre látták az eseményeket.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 11. 08. 08:12 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#20877 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 08. 08:33

akárki akármit mond, ilyen állat márpedig nincs...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#20878 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 11. 08. 08:45

Jönnek mán' a símél ufókok, vagy most a légből kapott konzerválás lett a fő irányvonal?
Rég vótam, (Szevasz Jahno!) lemaradtam valamiről?

#20879 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 08. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 11. 08. 08:07

Azt mondta igen készül, de ne felejtsük el, hogy a napok tolódhatnak. Megjegyezte továbbá azt is, hogy ez egy hozzávetőleges dátum is lehet, de ennek is örüljünk, hiszen kész csoda, hogy a középkorban ennyire előre látták az eseményeket.

Jaja, annyit tolódik, hogy sohanapján kisekedden lesz A Nagy Történés. Esetleg csak +/- 150 évet módosítanak. Lehet már meg is történt! Akkor mi van? Esetleg akkor olyat kellene időpontnak írni, hogy november közepén, vagy év vége felé, vagy utolsó negyed évben, tudja kend. Addig zűrös, de persze várunk türelemmel, csak ha előbb tudjuk, hogy nem ennyire fix az időpont, akkor úgy intéztem volna a dolgaim.
Make love not Wor.

#20880 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 08. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 11. 08. 09:07

Na hamarosan November 9, kiderül igazat beszélnek-e a kontakták, illetve van-e alapja a 9/11-es részelméletnek.

Amúgy tegnap felhívtam az egyiket telefonon, és megkérdeztem, készül-e. Azt mondta igen készül, de ne felejtsük el, hogy a napok tolódhatnak. Megjegyezte továbbá azt is, hogy ez egy hozzávetőleges dátum is lehet, de ennek is örüljünk, hiszen kész csoda, hogy a középkorban ennyire előre látták az eseményeket.

Kezdődik... :) Most már előre védekezel, hogy miután nem történik semmi, ezzel takarózhass, hogy "a napok tolódhatnak", meg hogy "ez egy hozzávetőleges dátum"? Kezd kicsit(?) fárasztó lenni a hülyéknek nézésünk! :sleep:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1042
  • 1043
  • 1044
  • 1045
  • 1046
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.