Idézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 20. 13:56
Dehogy akarom én Jahnot felhergelni. Hülye vagy.
Ha én is sörözni akartam volna, elvárom, hogy nekem idehozd. Vagy valami értelmes helyre, egy normális sörözőbe, nem szerda déltől egyig átvehető egy garázsban. Körülményesebbre már akarva se lehetett volna kitalálni.
Mitől szállt el veled a léghajó ennyire, öcsisajt? Régebben nem volt ekkora pofád.
Ezek szerint senki nem veszi észre hogy csak trollkodom 

Régebben sokkal jobban belemerültem ebbe az UFO-s témába, mostanra kevesebb idő jut arra, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozzak, sok minden más adódott az életben. De most akadt pár unalmas percem, hát gondoltam vívok néhány "szócsatát", ha már... 

Értelme úgysincs folytatni az UFO-s témát, egyetértés úgyse lesz szkeptikusok és nem szkeptikusok között, gondoltam jobban elszórakozunk ha stílust váltok. Egyébként hagytam magam jah, mert a témára fókuszáltam, nem a szemlyeskedésre.
Furcsa, hogy jó emberek is ki tudják nyitni a szájukat, igaz?
A szerkesztéses ismérvemmel, nagybetűzésekkel, stb,. pedig csak adjátok alám a lovat ha eddig nem vettétek észre 

A reakciók megnevettetnek olykor.
És persze tisztelet a kivételnek. 
Továbbá különös szokás, de számomra eddig roppant szórakoztató volt, ha hülyének néznek, mert a reakciók sokszor nagyon viccesek 

Persze volt, hogy néha messzire mentem és eldurvult a helyzet, ilyenkor hosszabb időre leléptem - nem véletlenül. Köszönhető ez többek között azoknak is, akik hamar felbasszák itt magukat.
Magyarul nem vettetek komolyan, de mégis komolyan vettetek.

Szerkesztette: Dextrose 2014. 06. 21. 07:53 -kor