HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1204
  • 1205
  • 1206
  • 1207
  • 1208
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#24101 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 06. 20. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 20. 13:56

Ha én is sörözni akartam volna, elvárom, hogy nekem idehozd. Vagy valami értelmes helyre, egy normális sörözőbe, nem szerda déltől

Ráadásul azóta bőven járt Pesten, de kerüli a személyes kontaktust. Annyira beteg, hogy nem érti, nem akarjuk megpofozni (na jó, csak kicsit :-D), ha akkor beesik ződkocsmába, még egy kaját is kap, és ami sörre meghív azt sem kellett volna kifizetnie. Oszt ez.
Make love not Wor.

#24102 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 06. 20. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2014. 06. 19. 21:49

Igen, de csak ha te vagy benne a főszereplő és tele a szád :D

Micsoda kis perverz vagy mostanában, kis klotyómanó.

#24103 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 20. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2014. 06. 19. 21:48

És, te mentél érte? Neked ez fáj? Eltörtek a lábaid úgy is, hogy más ment érte?

Ebből is látom, hogy kurva értelmes vagy.

Nem a lábam miatt (bár lehet a jobb az épp akkor volt eltörve legutóbb).
Hanem a körülményességen meg a korlátoltságon csodálkozom el. Van már kismillió házhoz szállítós futár, meg netpincér, akármi ... ha már saját kezűleg nem akarod odavinni, vagy egy sörözőben meghívni a nyerteseket, simán kiküldhetted volna egyik címre. Totális életképtelenség.

#24104 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 20. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 20. 13:59

Ráadásul azóta bőven járt Pesten, de kerüli a személyes kontaktust. Annyira beteg, hogy nem érti, nem akarjuk megpofozni (na jó, csak kicsit :-D), ha akkor beesik ződkocsmába, még egy kaját is kap, és ami sörre meghív azt sem kellett volna kifizetnie. Oszt ez.

Ez hülye, miért pofoznám meg?
Mer' beszól valami orbitális infantilis faszságot a fórumban? Azon csak röhögünk.
Vagy csodálkozunk, hogy baszdmeg, ez hogy maradt eddig életben :Đ

#24105 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 20. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2014. 06. 20. 05:34

más kezeli az accountot

Vagy kapott valami új szert. Vagy elfogyott az egyik szer.
Régebben is valami dipólus viselkedése volt, egyszer elégedetlen, panaszkodó, nyígó rabszolga volt, aki el van nyomva, máskor meg szuper mindenható isten, aki a gondolatával is teremteni képes.

#24106 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 20. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2014. 06. 19. 21:45

Harmadszor: ne szólj bele a felnőttek dolgába. Esetleg ha netán egyszer sikerül felnőnöd! De akkor is csak engedéllyel.

Aha.
Csak meg ne mondd a mamának, hogy eltörtél egy poharat :Đ

#24107 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 06. 20. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 20. 14:09

Ez hülye, miért pofoznám meg?
Mer' beszól valami orbitális infantilis faszságot a fórumban?

Ezek ilyenek, valamikor 96ban volt egy iszonyat nagypofájú csóka, mindenkinek osztotta az eszet. Egyszer valami összejövetelen jött egy csóka, fülét farkát behúzva, hogy jajj csókolom, légyszi, izé, kellene egy ilyenmeg ilyen kábel, és kifizetem, bérbe veszem, sokat adok, meghívlak egy sörre, blábláblá. Itt van, vigyed, szarom le, buli van. Örült, mint majom a farkának. 1 hét múlva írta neten, hogy Ő volt ám az akinek adtam, és izébigyó, bigyula. Persze helyszínen be sem mert mutakozni, meg ne már megigyunk egy kólát. Na jó, Berta Ákos külön kategória, de most mit várt? Megeszem ebédre? Ezek ilyenek.
Make love not Wor.

#24108 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 20. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 20. 14:24

Ezek ilyenek, valamikor 96ban volt egy iszonyat nagypofájú csóka, mindenkinek osztotta az eszet. Egyszer valami összejövetelen jött egy csóka, fülét farkát behúzva, hogy jajj csókolom, légyszi, izé, kellene egy ilyenmeg ilyen kábel, és kifizetem, bérbe veszem, sokat adok, meghívlak egy sörre, blábláblá. Itt van, vigyed, szarom le, buli van. Örült, mint majom a farkának. 1 hét múlva írta neten, hogy Ő volt ám az akinek adtam, és izébigyó, bigyula. Persze helyszínen be sem mert mutakozni, meg ne már megigyunk egy kólát. Na jó, Berta Ákos külön kategória, de most mit várt? Megeszem ebédre? Ezek ilyenek.

Höhöhö :)

#24109 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 20. 13:56

Dehogy akarom én Jahnot felhergelni. Hülye vagy.
Ha én is sörözni akartam volna, elvárom, hogy nekem idehozd. Vagy valami értelmes helyre, egy normális sörözőbe, nem szerda déltől egyig átvehető egy garázsban. Körülményesebbre már akarva se lehetett volna kitalálni.
Mitől szállt el veled a léghajó ennyire, öcsisajt? Régebben nem volt ekkora pofád.

Ezek szerint senki nem veszi észre hogy csak trollkodom :D

Régebben sokkal jobban belemerültem ebbe az UFO-s témába, mostanra kevesebb idő jut arra, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozzak, sok minden más adódott az életben. De most akadt pár unalmas percem, hát gondoltam vívok néhány "szócsatát", ha már... :)

Értelme úgysincs folytatni az UFO-s témát, egyetértés úgyse lesz szkeptikusok és nem szkeptikusok között, gondoltam jobban elszórakozunk ha stílust váltok. Egyébként hagytam magam jah, mert a témára fókuszáltam, nem a szemlyeskedésre.

Furcsa, hogy jó emberek is ki tudják nyitni a szájukat, igaz?

A szerkesztéses ismérvemmel, nagybetűzésekkel, stb,. pedig csak adjátok alám a lovat ha eddig nem vettétek észre :D A reakciók megnevettetnek olykor.

És persze tisztelet a kivételnek.

Továbbá különös szokás, de számomra eddig roppant szórakoztató volt, ha hülyének néznek, mert a reakciók sokszor nagyon viccesek :) Persze volt, hogy néha messzire mentem és eldurvult a helyzet, ilyenkor hosszabb időre leléptem - nem véletlenül. Köszönhető ez többek között azoknak is, akik hamar felbasszák itt magukat.

Magyarul nem vettetek komolyan, de mégis komolyan vettetek.

Szerkesztette: Dextrose 2014. 06. 21. 07:53 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#24110 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 07:53

Szegény dex :D Nem vívsz te szócsatát, nem kérünk, hogy fagotton zenélj :D Többek közt azért se, mert te vagy a fagott :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#24111 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 08:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2014. 06. 21. 08:42

Ezek szerint senki nem veszi észre hogy csak trollkodom :D

Mér' szerinted itt mindenki hülye?
Hogyne vettük volna észre. Rengeteg hülye troll van itt, mostanában Gyula a főtroll. Egy időben meg te voltál, csak az utóbbi időben csökkent az aktivitásod.

Régebben sokkal jobban belemerültem ebbe az UFO-s témába, mostanra kevesebb idő jut arra, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozzak, sok minden más adódott az életben. De most akadt pár unalmas percem, hát gondoltam vívok néhány "szócsatát", ha már... :)

Értelme úgysincs folytatni az UFO-s témát, egyetértés úgyse lesz szkeptikusok és nem szkeptikusok között, gondoltam jobban elszórakozunk ha stílust váltok. Egyébként hagytam magam jah, mert a témára fókuszáltam, nem a szemlyeskedésre.

Furcsa, hogy jó emberek is ki tudják nyitni a szájukat, igaz?

Mer' te jó ember vagy? Vagy csak jó hülye.
Ki tudod nyitni a szádat, jah, az óvodás beszólásaidhoz. Egy bambit nem mertél meginni Jahnóval, inkább ott hagytad valami garázsban, oszt' menjen érte.

A szerkesztéses ismérvemmel, nagybetűzésekkel, stb,. pedig csak adjátok alám a lovat ha eddig nem vettétek észre :D

Húha, adták alád a lovat! És nem fáj a végbeled? Egy darabig biztos nem fogsz bringázni :Đ

Hogyne vették volna észre, direkt azért csinálták, hogy ugrálj kicsit a porondon.

És persze tisztelet a kivételnek.

Továbbá különös szokás, de számomra eddig roppant szórakoztató volt, ha hülyének néznek, mert a reakciók sokszor nagyon viccesek :) Persze volt, hogy néha messzire mentem és eldurvult a helyzet, ilyenkor hosszabb időre leléptem - nem véletlenül. Köszönhető ez többek között azoknak is, akik hamar felbasszák itt magukat.

Magyarul nem vettetek komolyan, de mégis komolyan vettetek.

Nézz már be a Gyula-topikba.
Ott is egy hasonló hülye van, csak neki nem az ufók a mániája, de ugyanígy azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Fixa ideája, hogy őt komolyan veszik, és hogy fontos dolga a fórumon keresztül való edukálás.
Valójában meg csak két ember irkál neki: aki röhög rajta, meg akit bosszant a határtalan primitívsége és hülyesége.

Hogy venne bárki is komolyan, amikor vagy körülbelül 5 éves szinten.

#24112 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 08:02

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 06. 21. 08:53

Szegény dex :D Nem vívsz te szócsatát, nem kérünk, hogy fagotton zenélj :D Többek közt azért se, mert te vagy a fagott :nevet:

:up:

#24113 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 08:04

Megtalálta a gyógyszerét :Đ
Ma egész nyugodt a beteg, és magyarázza a tegnapi bizonyítványát.

#24114 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 06. 21. 08:53

Te viszont letehetnéd a lantot, mert ezek a hasonlatok inkább szánalmasak mint viccesek. :)

Szerkesztette: Dextrose 2014. 06. 21. 08:07 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#24115 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 08:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2014. 06. 21. 09:07

Te viszont letehetnéd a lantot, mert ezek a hasonlatok inkább szánalmasak mint viccesek. :)

Ez nem hasonlat, nagytiszteletű Xenu :D

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#24116 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 21. 09:01

Mér' szerinted itt mindenki hülye?
Hogyne vettük volna észre. Rengeteg hülye troll van itt, mostanában Gyula a főtroll. Egy időben meg te voltál, csak az utóbbi időben csökkent az aktivitásod.

Igen, mert ha nem harragszol vannak más dolgaim is, minthogy csak veled foglalkozzak. Drága az időm. De van az a pénz...

Idézet

Mer' te jó ember vagy? Vagy csak jó hülye.
Ki tudod nyitni a szádat, jah, az óvodás beszólásaidhoz. Egy bambit nem mertél meginni Jahnóval, inkább ott hagytad valami garázsban, oszt' menjen érte.

Látom, ez nagyon fáj neked. Miért nem mentél segíteni neki?

Idézet

Húha, adták alád a lovat! És nem fáj a végbeled? Egy darabig biztos nem fogsz bringázni :Đ

Nem is, mert Mercedessel járok. Korábban BMW-vel. Ezután pedig tankkal fogok, hogy a debilektől mint te, távol tartsam magam.

Idézet

Hogyne vették volna észre, direkt azért csinálták, hogy ugrálj kicsit a porondon.

Ez a kalibrálás gyenge.

Idézet

Hogy venne bárki is komolyan, amikor vagy körülbelül 5 éves szinten.

Igen, azért válaszol mindenki a kommentjeimre :) Azért ne remegj ennyire, nyugodj meg.

Szerkesztette: Dextrose 2014. 06. 21. 08:21 -kor

paranormal.hu

#24117 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 08:16

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 06. 21. 09:11

Ez nem hasonlat, nagytiszteletű Xenu :D

Taníts Mester.

Szerkesztette: Dextrose 2014. 06. 21. 08:16 -kor

paranormal.hu

#24118 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 08:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2014. 06. 21. 09:04

Megtalálta a gyógyszerét :Đ
Ma egész nyugodt a beteg, és magyarázza a tegnapi bizonyítványát.

Mert már kezdtelek megsajnálni hogy nem tudsz hova rakni fogyatékosságodból adódóan. Még a végén kárt tettél volna magadban ha nem válaszolok. Bár nem lenne nagy kár érted... :)

Neked azonban csak egyetlen bizonyítványod van, a neve: szegénységi.

Szerkesztette: Dextrose 2014. 06. 21. 08:23 -kor

paranormal.hu

#24119 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 08:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2014. 06. 21. 09:16

Taníts Mester.

Uggyanmár. Ki foglalkozna egy hozzád hasonló gyenge elméjűvel. Nekem nem kenyerem a hozzád hasonlók kifosztása.

Idézet

#24120 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 21. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2014. 06. 21. 09:15

Igen, mert ha nem harragszol vannak más dolgaim is, minthogy csak veled foglalkozzak. Drága az időm. De van az a pénz...

Látom, ez nagyon fáj neked. Miért nem mentél segíteni neki?

Nem is, mert Mercedessel járok. Korábban BMW-vel. Ezután pedig tankkal fogok, hogy a debilektől mint te, távol tartsam magam.

Ez a kalibrálás gyenge.

Igen, azért válaszol mindenki a kommentjeimre :) Azért ne remegj ennyire, nyugodj meg.

Dehogy haragszom, csak tényként közöltem. Mostanában Gyula volt a főbohóc, nem te.
Nem mentem segíteni, mert nem iszok sört.
Aha, most Mercivel jársz. Ha már oda a márkahűség, legalább ennek is köszörült a főtengelye? :D :D :D
Csak az válaszol, aki röhög rajtad, vagy akit bosszantasz.
Másik topikban van fless, neki meg az az egyik rögeszméje, hogy folyton megfigyeli az NSA/CIA (meg már a nem tudom kik is), meg hogy a világ másik feléről is járnak hozzá a csajok, olyan jól dug. Oszt' neki is válaszolgatunk.

Szerkesztette: Sparow2 2014. 06. 21. 08:34 -kor

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1204
  • 1205
  • 1206
  • 1207
  • 1208
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.