idézet:
Ezt írta cfodor:
Kompromisszum: -3 fok, vagy a csönd... Én már döntöttem.[/quote]
En azert megneznem mukodes kozben....kinel lehet?? Ipaq?
HWSW Klub kellene
Elküldve: 2002. 04. 14. 23:12
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)
Elküldve: 2002. 04. 15. 07:44
idézet:
Ezt írta aWagnerUr:
En azert megneznem mukodes kozben....kinel lehet?? Ipaq?[/quote]
Meg is nézzük a Klub no.2 lesz a helye!
Megbeszéljük ki mit hoz, és a helyszínen rakunk össze egyet!
Akinek konkrétan kell, azé maradhat is az összerakott rendszer!
HWSW Klub no. 2
Május 11 szombat du. 3 óra
R.I.P. 1954-2009
Elküldve: 2002. 04. 15. 08:31
idézet:
Ezt írta cfodor:
Kompromisszum: -3 fok, vagy a csönd... Én már döntöttem.[/quote]
Ne feledd, hogy azt írtam ex-has blokk.
Ha megjön a HookR féle, akkor azt ugyanebben a rendszerben megnézzük. Valószínüleg lesz változás! Remélem lefele.
A mostani hőleadó egy Daewo Lanos fűtő radiátor. Ez attól jó, hogy befér a nagytorony felső részébe. Nagyon sűrü lamellái vannak. A végső kialakításban egy 1mm-es vörösréz lemezből keményforrasztással készült tartályban lesz a Nova, tök vízmentesre lezárva, a nagytorony felső (elszeparált) részében. Képzeld el a fixen forrasztott 5 alsó lapot, és a felsőt, de azon egy pl. 6x6 cm-es kis nyílást, amit a Nova berakása után beragaszatsz mondjuk szélvédő rögzítésére is használt ragasztóval. Ez betonkeményen, de mégis rugalmasan és főleg vízállóan tartja. Ha bármi gond van a Novával, akkor egy tapétavágóval leszedheted. Tehát a teljes rendszer abszolute vízmentes!! Még annyi, hogy érdemes a Novát valahogy rezgéscsillapítani, mert akkor tényleg majdnem hangtalan. A lényeg, hogy ne érjen a fémhez, mert akkor rezonál. Egy 12 cm-es veni 5 vagy 9 volton fogja kiszívni a levegőt ebből a felső részből, tehát a mostani asztalon szerelt kivitelnél mindenképpen hatásosabb lesz, mert a tartály műanyaga helyett vörösréz, és a 12 cm-es venti kiszívja -legyezi- a tartály körül a felmelegedett levegőt. Továbbá felül, tehát az elszeparált részben minden cső vörösréz (hőleadás) és csak az alsó, alaplapi házrészbe kerül szilikoncső. Mindezektől még várok további 3-4 fokot!
Érdemes a hőleadóra egy ventit tenni, de kapcsolhatóra szerelni. Alapesetben nem kell bekapcsolni, de ha szükséges, megteheted.
Az én alapelvem: Minden körülmények között 40 fok alatt maradjon, és legyen nagyon csöndes! Ha ez teljesül , akkor én elégedett leszek!
Remélem érthető voltam!
[ 2002. április 15.: ipaq szerkesztette a hozzászólást ]
R.I.P. 1954-2009
Elküldve: 2002. 04. 15. 10:07
én meg otthon voltam, amúgy tuti írtam volna ide.
elhoztam a pákámat (pont ördögös smileybogyó nincs? no sebaj) >
muszáj szerelnem. lassan hiányom lesz belőle. a kerítés és a roló nem olyan. otthon pedig elromlott a csengő, de túl nagyon, nem tudtam mit csinálni már vele. pedig nem sok elromlanivaló van benne, nem az a bonyolult szerkezet. no, van ilyen.
bocs a fecsegésért, napok óta nem neteztem s most itt vagyok, kedvenc topikomban
ja, anyám nem hagyta, hogy Alvaróval elhozzuk a 17"-os monitoromat (ami 10ezer volt, s nagyon jó kis monitor, csak alapból nem tudja csak a nagyfelbontású grafikus módokat. segít neki egy kis tsr cucc, de bootoláskor nem látni rajta semmi értelmeset, s speckó felbontásokban is meghülyül), inkább hozzámvágott egy halom pénzt, hogy vegyek monitort. úgyhogy gépbővítés 2. szakasza jön...
Elküldve: 2002. 04. 15. 19:17
Lóra ülés mehet, de az még jó idő mire én eljutok odáig, hogy ilyen messze menjek lóval
De hogy ki ül fel a lóra azt majd Amazon fogja eldönteni (ő a ló
Elküldve: 2002. 04. 15. 19:29
Gratulálok a lovadhoz! (Meg egy kicsit irigykedek is, de nem baj, ugye?)
PS: Arra azért vigyázz, hogy ha erre jár a Vortex07, akkor a lovadat dugd zsebre, vagy a kispárna alá, mert ez a gyerek elviszi szántani! Ismerem már...
[ 2002. április 15.: cfodor szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 04. 15. 20:07
Hehe, az én lovam bizalmatlan ám , tud rúgni és szokott is
Aki meg eke elé akarja fogni a kislányt, azt megismertetem a teflon bevonatú Gerber bicskámmal
[ 2002. április 15.: NauTiLUS szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 04. 15. 20:27
idézet:
Ezt írta NauTiLUS:
Köszike
Hehe, az én lovam bizalmatlan ám , tud rúgni és szokott isés harap is ám ha kell
Aki meg eke elé akarja fogni a kislányt, azt megismertetem a teflon bevonatú Gerber bicskámmal
[ 2002. április 15.: NauTiLUS szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
vegyél egy loszállito potkocsit, és már hozhatod is.Addig épitek neki egy csürt.De szerintem szabadon jobban ellenne.Hála több mint tizéves biokertészetemnek, egy lo egynapi étkezése nem árthat a termésnek.
Elküldve: 2002. 04. 15. 21:42
idézet:
Ezt írta perzecutor:
vegyél egy loszállito potkocsit, és már hozhatod is.Addig épitek neki egy csürt.De szerintem szabadon jobban ellenne.Hála több mint tizéves biokertészetemnek, egy lo egynapi étkezése nem árthat a termésnek.[/quote]
Errol most lemaradtam... ekkora lo volnek?![]()
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)
Elküldve: 2002. 04. 16. 07:30
idézet:
Ezt írta perzecutor:
vegyél egy loszállito potkocsit, és már hozhatod is.Addig épitek neki egy csürt.De szerintem szabadon jobban ellenne.Hála több mint tizéves biokertészetemnek, egy lo egynapi étkezése nem árthat a termésnek.[/quote]
Asszem itt egy kis tévedés vannem vagyok milliárdos, hogy még ló szállító kocsit és minden hülyeséget is tudjak venni
csűr az biztos nem kell neki, ha nem esik békésen legélészik ha hagyják, abban nagyon profi.
Elküldve: 2002. 04. 16. 12:44
VI. emelet sux
Megvan !
Idomított szomszédot fogok tartani. A degeneráltabb fajtából megszelidítek egyet. Leszoktatom a kulcsjuk függőségről és az akkor nyitok ajtót, ha a másikhoz csöngettek betegségről!
Elküldve: 2002. 04. 16. 13:29
idézet:
Ezt írta turboboszi:
Lovat akarok, biokertészetet akarok ... orvost akarok!![]()
VI. emelet suxAz erkélyre a tengerimalacon kívűl nem fér ki semmi, az meg szerencsétlen megfagy.
Megvan !
Idomított szomszédot fogok tartani. A degeneráltabb fajtából megszelidítek egyet. Leszoktatom a kulcsjuk függőségről és az akkor nyitok ajtót, ha a másikhoz csöngettek betegségről!-Nem jó ... nincs felesleges 50-60 évem, +Úgyis reménytelen ...
[/quote]
Vegre atleptuk az ujabb oldalhatart!!!
![]()
![]()
No, erre igyunk!
Addig is: Majus 11 rulz!
Elküldve: 2002. 04. 16. 13:41
idézet:
Ezt írta turboboszi:
Lovat akarok, biokertészetet akarok ... orvost akarok!![]()
VI. emelet suxAz erkélyre a tengerimalacon kívűl nem fér ki semmi, az meg szerencsétlen megfagy.
[/quote]
részvétem... nekem csekély 1 év alatt sikerült kertes albérletet szereznemfontos szempont volt az ár is, 20-nál többem nem volt rá
és megvan. nagy, világos szoba, virágzó gyümölcsfák, tulipánok... nagyszerű.
hogy vagytok? én egyre jobban, 2 napja remekül. friss és kipihent, most még a gépem újabb részeinek megszerzése sem stresszes, elintézendő munka, hanem szórakozás =)
Elküldve: 2002. 04. 16. 16:35
idézet:
Ezt írta Bástya elvtars:
Klub rulez
A söröt ugyi a HwSw fizeti?[/quote]
klub ugyan rulez, de nem vagy valami alapos olvasó
a nép jobbára a nemes, magasabb oktánszámú üdítőitalokat részesíti előnyben (ugye aWagnerUr =) bár jóval szerényebb képességeimmel én is értékeltem az arra igencsak érdemes nedűket).
és nem potyázunkközös teherviselés van
![]()
Elküldve: 2002. 04. 16. 17:08
idézet:
Ezt írta NauTiLUS:
Asszem itt egy kis tévedés vannem vagyok milliárdos, hogy még ló szállító kocsit és minden hülyeséget is tudjak venni
csűr az biztos nem kell neki, ha nem esik békésen legélészik ha hagyják, abban nagyon profi.[/quote]
hát, ha Gyálon lax, akkor tiz perc a pacival, Sopronbol kicsinyég több.(Ne mondd, hogy a Lujzaban tartod!)
[ 2002. április 16.: perzecutor szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 04. 16. 19:00
Figyu mán emberek !!!
Lett egy kazal csillag a nevem alatt!!
Ezt most mit jelent?Kivoltazmiértéshogyan??? :confused:
Ui.:Ezt kezeltetnem kell(ene)???
Jaa!
S akko' ugyanott lesz a találka?
Ui2.:Vihetek egy havert is?(nem hwsw-s)
Elküldve: 2002. 04. 16. 19:41
Elég átmenni a politika topicra! Én próbáltam
Találkozó ugyanott (elvileg). Ló, degu, csőfogó, vízhűtés kötelező!!
R.I.P. 1954-2009
Elküldve: 2002. 04. 16. 19:51
idézet:
Ezt írta ipaq:
Nem kell kezeltetni, idővel elmúlik![]()
Elég átmenni a politika topicra! Én próbáltam![]()
Találkozó ugyanott (elvileg). Ló, degu, csőfogó, vízhűtés kötelező!!![]()
[/quote]
Vízhűtés van,degut még nem is láttam,csőfogó is van,és ha ló nincs szamár is YO!!!
Ui.:Ezek a csillagok azt jelentik,hogy mennyire vagyok elviselhető?![]()
Elküldve: 2002. 04. 16. 19:56
idézet:
Ezt írta ipaq:
.......Ló, degu, csőfogó, vízhűtés kötelező!!![]()
[/quote]
Namost a lóban van vízhűtés, mert időnként túlcsorog... de hogy a csőfogót hogyan rakjuk be a deguba?
![]()
![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

Súgó
A téma zárva.