HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW Klub kellene - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW Klub kellene Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 16. 20:47

idézet:
Ezt írta NauTiLUS:

Hidd, el hogy a mostani lakhelyemnél (lásd adatok), sokkal jobb helyen laksz :D legalábbis itt nem biztos hogy este végig mernél menni az utcán :)

Különben a ló Gyálon van, tényleg elég izgi lenne itt tartani, mivel ami itt nincs lebetonozva azt ellopják, a lakás meg egy kicsit kicsi ehhez :) 40 m2 rulez :D

Másik a lovam már kész van, nem kell tuningolni, igaz 6 éves model, de a maximum tuning egy fedeztetés lesz, hogy "osztódjon", ezt csináljátok meg számítógéppel :)
[/quote]

de hisz akkor, lovazás esetén, te majdnem elöttem közlekedsz és nyomulsz a nagykörösin kifele,nem? Ha a megfelelo pillanatban balra nézel majd integetek.(még a Gyál tábla elött)
Business as usual. We fucked up everything.

#382 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 20:50

idézet:
Ezt írta lameXpert:

A lóval? :p
[/quote]

Igen, a lóval az történik, hogy lerúgja aki nem tetszik neki :) pl aki csőfogóval ellátott degut akar beépíteni... :D

Akit nem rúg le eléggé a ló, azaz továbbra is ártó szándékkal közeledik Amazonhoz, azt én szúrom le :) mint már említettem teflon bevonatú Gerber bicskával :)

#383 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 20:52

idézet:
Ezt írta perzecutor:

de hisz akkor, lovazás esetén, te majdnem elöttem közlekedsz és nyomulsz a nagykörösin kifele,nem? Ha a megfelelo pillanatban balra nézel majd integetek.(még a Gyál tábla elött)
[/quote]

ööö ... nem tudom, M5-ön megyek ki, egy barátnőm megy ki igazából nekem nincs kocsim, csak lovam :)

#384 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 20:55

Urrrrrristen! Mi lesz, ha még egy kis doppingVILMOS is befigyel? Kevés lesz a 190/100. Sok illuminimált ember sok ludat győz, vagy, hogy is ... :D
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#385 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 21:01

idézet:
Ezt írta turboboszi:
Urrrrrristen! Mi lesz, ha még egy kis doppingVILMOS is befigyel? Kevés lesz a 190/100. Sok illuminimált ember sok ludat győz, vagy, hogy is ... :D[/quote]

Majd én is odaállok akkor Amazon elé a halefommal. Láttátok mekkora. Személyes védelmem alatt áll az az állat. Úgy, mint a degum. (lehet, hogy megfűzöm Nautilust, hogy pároztassuk őket...). Na. Meg a Marten's is rajtam lesz, szokás szerint.

Jézus él!
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#386 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 21:24

idézet:
Ezt írta cfodor:
Jézus él![/quote]
Tudjuk - a jehovák is tőled tudják! :D
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#387 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 21:26

idézet:
Ezt írta turboboszi:

Tudjuk - a jehovák is tőled tudják! :D
[/quote]

Azért mondtam. (az a helyzet azért nagyon ott volt...) :D
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#388 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 21:38

idézet:
Ezt írta NauTiLUS:

ööö ... nem tudom, M5-ön megyek ki, egy barátnőm megy ki igazából nekem nincs kocsim, csak lovam :)
[/quote]

akkor majd nagyot integetek.
Business as usual. We fucked up everything.

#389 Felhasználó inaktív   aWagnerUr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 16. 23:05

idézet:
Ezt írta cfodor:
OFF On

Ma hárman minősítettek. az átlagom kemény 0,02-dal emelkedett. Köszönöm, fiúk! Csak így tovább!

OFF Off
[/quote]

OUT

Es meg en is bealltam a sorba. En nem ertem, hogy-hogy nincs mindannyiunknak 5 csillaga?? :D

Najo, igazabol en sajnos mindenkinek csak jopofat osztogatok, mert kot a nevem... de szerencsere en sem vagyok KCS, szoval nincs lelkiismeretfurdalasom! :D

DOWN

Miert van az, hogy mar mindig mindenki alszik, mire en feljovok a vilagnak eme halojara??? Ez nem er...
(HwSw?) klub Rulez!
IBM 286, 12@16Mhz, Trident8900D 1024k, Seagate ST225 20M@38M MFM, Seagate ST35I 40M, Ad-Lib Sound System, 2400bps modem, CGA 8bit-TV-OUT!! Na, erre mit leptek? :)

#390 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 09:12

idézet:
Ezt írta NauTiLUS:

Hidd, el hogy a mostani lakhelyemnél (lásd adatok), sokkal jobb helyen laksz :D legalábbis itt nem biztos hogy este végig mernél menni az utcán :)
[/quote]

8. kerület? egyszer kocsmáztunk arrafelé és hajnali 3kor vágtam át a fél kerületen =)
nekem ilyenek nem jelentenek problémát. amúgyis jó védangyalom van.
és még a hajdúböszörményi rendőrök molesztálnak, amikor ama csöndes kis városban éjfélkor mászkálok. mi közük hozzá? de ha a kis sötét utcákban járok, akkor sose jönnek, s nem zavarják meg elmélyedt gondolataimat.

hűha, emberek, Ti aztán belendültetek. de amiket írtok az már állatkínzás!!! meg is mondom Alvaronak, hogy ne hozza a degut. én viszont vihetek pákát :) incredible machine élőben, vagymi... anno jól elvoltunk vele suliban. az egér leszaladt a fogaskerekeken meg ilyenek... értelme nem volt, de jól nézett ki.

#391 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 09:18

idézet:
Ezt írta cfodor:

Majd én is odaállok akkor Amazon elé a halefommal. Láttátok mekkora. Személyes védelmem alatt áll az az állat. Úgy, mint a degum. (lehet, hogy megfűzöm Nautilust, hogy pároztassuk őket...). Na. Meg a Marten's is rajtam lesz, szokás szerint.

Jézus él!
[/quote]

=)
cfodor, ez még a topik kiemelkedően magas humoros szellemiségéhez is extrajó =) adtam is KCS-t.
bezzeg én minősíthetetlen vagyok =) nem panasz vagy provokáció, csupán megjegyzés.

ráébredtem újfent, hogy ideje vennem egy tőrt. tudtok egy igazán jó, bő választékkal rendelkező tőrösboltot? igényes vagyok ám! csak tudnám, pénzt honnan vonjak el, kell monitorra, videó- és hangkártyára, egérre, cdíróra és dvd-re, s akkor még se egy normális erősítőm hangfalakkal, se szinti... de majd kialakul :)
de amire az acélbetétes kis shellys képes a lábammal benne, azzal támogatom én is a degut. a lovat nem kell, az ő s gazdája képességei mellett nincs rá szükség.

#392 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 10:34

idézet:
Ezt írta ipaq:
Mondjatok javaslatokat, ki tud olyan helyet, ahol elférnénk, és viszonylag normális hely is?
Melyik városrészben legyen?
[/quote]

Borkatakomba! A Nagytétényi úton van és nagyon rulez hely!
Tyraan - Artum Inferniti

#393 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 13:08

idézet:
Ezt írta Jareth:

Borkatakomba! A Nagytétényi úton van és nagyon rulez hely!
[/quote]

Köszi, de perzecutor mégegyszer vállalta a házigazdi szerepét, ha nem nyúlunk a monitorhoz, hangkártyához, addig ő sem nyúl a csőfogóhoz. :D
Május 11 Rulez! :cool:

#394 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 14:26

idézet:
Ezt írta turboboszi:

Köszi, de perzecutor mégegyszer vállalta a házigazdi szerepét, ha nem nyúlunk a monitorhoz, hangkártyához, addig ő sem nyúl a csőfogóhoz. :D
[/quote]

ezek igazából nem is vonzanak. de a tápjára szívesen szerelek díszrácsot. bármelyik részére. még választhat is, hogy a Titan hűtőm leszerelt ezüstszínűjét vagy Alvaro Enermaxának aranyszínűjét kéri (utóbbit még meg is kéne szerezni, de Alvaro nem lehet olyan smucig, az Enermaxnak 2 is van - nem győzök irigykedni szépséges tápjára :) de majd feljavítom a Chieftecet :))
úgy érvényesül igazán, ha alatta vágunk egy szép lyukat, nemtom mi alkalmas erre, lemezvágó? :) be is lehetne festeni feketére, de az túl konszolidált, amatőr megoldás.

ja, ugyebár van már csillagom, 4. pedig nem is azért írtam, igazán.

ha szakmaibb kérdést is meg lehet ereszteni: mit lehet csinálni egy földeletlen konnektorral és irtózatosan nagy baj, hogy az? én nem örülök neki személy szerint...

és mit is mondtatok a találkozón, merre lehet dominódugó-értelmes mezei jack konvertert kapni? Oktogontól merre? mert én még részletes útbaigazítás után is el tudok tévedni, s Alvaro képességei sem kiemelkedőek e téren.

[ 2002. április 17.: shr szerkesztette a hozzászólást ]

#395 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 14:48

Halihow!

Tegnap a cseten összefutottam egy emberkével, aki igazán kellemes ajánlattal állt elő. Mivel úgy tűnik, egyre jobban szaporodik az érdeklődők tábora, valószínűleg hamarosan ki fogjuk nőni Perzecutor birtokát. Ez a srác (egyébként fórumtag) említette, hogy a faterjánál vmi 28 férőhelyes kéró van...

De amíg személyesen nem jelentkezik itt a fórumon, inkább csöndben maradok.

#396 Felhasználó inaktív   lantastic 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 17. 15:06

Mi készül?

[ 2002. április 17.: lantastic szerkesztette a hozzászólást ]

#397 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 15:09

A türelmét előbb ki fogjuk nőni perzecutornak, mint a birtokát :D
A földelés meg arra jó, hogy a géped ne te földeld, amikor hozzáérsz. Az igazi élvezet az volt, amikor a tv-vel kötöttem össze, ati rulez! :D /Mértünk ~120V -ot utána! :mad: Kár, hogy nem előtte ... /

#398 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 15:11

idézet:
Ezt írta cfodor:
Halihow!

...hamarosan ki fogjuk nőni Perzecutor birtokát...

[/quote]

Otthagynád szegény przecutort egy árva javítás nélkül? Pedig megigértük neki a minitor/alaplap szervízt! :D :D
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#399 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 17. 15:21

shr!
Medöbbenve kell tapasztalnom, hogy Ön mint a Klub alapító tagja, a párt és klubfegyelem mellőzésével nem egységesítette az aláírását a miénkkel!
Ez a renitens, antiszociális magatartás azonnal beszüntetendő, ellenkező esetben a Vilmos mellé járó kellemesen hűvös söradagját kénytelenek leszünk MEGEMELNI, és ezzel Önt az alkoholizmus (egyébként helyes) útjára téríteni!
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#400 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 04. 17. 16:57

idézet:
Ezt írta cfodor:

A degut vállalom. Bár most egy leguánra hajtok. :)
[/quote]

Kép

de nagyon lapos lesz...

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22