HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 11. 19. 04:17

Sziasztok...

Hát itt lenne megint egy kellemes kis téma, amit kéretik legalább valamelyest nem elpoénkodni.
Lényeg a lényeg: bizonyára kevesen tudják, hogy én bizony eléggé vékonyka vagyok, szal jópár éven keresztül a 178 centis testmagasságomhoz csöppni 53 kilóm társult, ami mindennek mondható, csak éppen jónak nem. Nah, amióta itt vagyok a koliban, sikerült magamat feltornáznom 60 fölé (62-63), bár ebbõl szerintem már fogytam is valamennyit. Ezért kérem a tanácsaitokat, ötleteiteket: Hogyan tudnék még (jó)pár kilót felszedni? Mert ahogy magamra nézek, szerintem egy 10 kiló még simán elférne. Pláne, hogy én nem pocakos akarok lenni, szal nem zsírpárna kellene, hanem a cucc éehetõleg egyenletesen oszoljon el. Hja, tudom, vannak érdekes kérdéseim... :) Valszeg valamit még sportolnom kellene mellé, (amúgy most csak futok naponta) az úszás bizonyára jó lenne, csak olyan víziszonyom van, mint száz macskának (miután egyszer majdnem belefulladtam egy bányatóba), de milyen sport passzolhat egy ilyen kúrához?
Mert fogyni olyan értelemben könnyebb, hogy azzal jópár újság, cikk, könyv, mûsor foglalkozik... de mi van az ellentettjével...?
Amúgy sajna nagyon nehezek hízok meg (mint ez asszem látható), egyrészt genetikai okok miatt (ezt is örököltem jó apámtól, másrészt pedig az eléggé stresszes, rohanós életvitelem miatt...

Szal, akinek van valami jó ötlete, ne kíméljen... jah, és elõre is kösz. :)

[ 2002. november 20.: NeverGone, kinek nem fáznak a tökei szerkesztette a hozzászólást ]

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 05:38

Ugyanezzel a gonddal küszködtem a te korodban én is .Azóta megnősültem és a probléma most mint megfordult szélirány .Azon töröm az agyam ,hogy miként szabaduljak meg a fölös 20kg-tól .

#3 Felhasználó inaktív   bellone 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 05:43

idézet:
Ezt írta NeverGone, kinek nem fáznak a tökei:

...
Szal, akinek van valami jó ötlete, ne kíméljen... jah, és elõre is kösz. :)
[/quote]

18 éves koromban 58 kiló voltam(176 cm), most 30-on túl(csak egy kicsivel) 80. A testömeg növelő csodaszereket nem javaslom, mert túl sok a mellékhatás :(, de rendszeres testedzéssel, és táplálkozással néhány év alatt sikert lehet elérni.

Viszont, ha türelmetlen vagy akkor nerobol, miegymás, gyúrósgatya meg ilyesmi és pár hónap alatt hatalmas leszel :D. De lehet, hogy titokban, mikor senki sem lát visszasírod az 53 kilódat.

El kell ismerni azonban, hogy a guga módszer sem kutya :). Vacsi után távirányító két sörrel.

[ 2002. november 19.: bellone szerkesztette a hozzászólást ]

#4 Felhasználó inaktív   Harta 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 08:09

Ezzel lehet ám a Tvnéző izmokat rendesen fejleszteni. :D
Egyébként én is 5 éve még versenyszerűen sportoltam : 188 cm 74 kg.
Aztán abbahagy versenyzés, házasság, és már is 89 kg. Szerencsére elkezdtem úszni járogatni, és a nem ment az összes hízás a pocakra. Ha nem szeretsz úszni, akkor még ajánlhatom a konditermet. Arra vigyázz, hogy hosszú idejű (1 óránál több) ugyanazokat az izmokat mozgató sport az fogyaszt is rendesen, ha nem eszel rendszeresen eleget.

[ 2002. november 19.: Harta szerkesztette a hozzászólást ]
10 PRINT "I LOVE GOTO"
20 GOTO 10

#5 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 08:10

idézet:
nerobol [/quote]

Ezt,ha lehet hanyagold(tudnék mesélni)!
Én 174 cm 56kg vótam amikor érettségiztem, most 11évre rá 82kg vagyok...Kb 6 éve járok konditerembe,nem kell túlzásba vinni(heti 2-3 alkalom),mellette mindent megeszem,persze hozzá kell tennem van poci de nem nagyon érdekel..
Szóval egy kis kondi és kaja, így megindulhatsz felfelé...
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#6 Felhasználó inaktív   Wick 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 08:21

Hali :)

Van egy osztálytársam, aki 173 cm magas és kb 54 kiló volt, amikor elkezdtük a tanfolyamot. Azóta összejött az egyik lánnyal, és pár hónapja együtt élnek. Mostmár rendszeresen eszik, és felszedet 4-5 kilót. Persze ez még nem látványos, de ha renszeresen eszel (nem salátát), akkor van rá esélyed, hogy felszedj pár kilót.
A konditermet én csak utána ajánlom, méghozzá formálási célzattal.
Ha elhízni nem szeretnél, akkor inkább sétálj, bicajozz sokat. Hidd el, használ :)

A saját példámat viszont senkinek sem ajánlom. Én gyógyszerszedés miatt (fogamzásgátló) szedtem fel 3 hónap alatt közel 20 kilót, és jó pár éve próbálom visszaadni azt a természetnek ;) Sajna évekig a gyógyszerszedés leállása után is csak jöttek a kilók, de az utóbbi két évben egyrészt lement egy kevés (24 kg), másrészt tartom az újonan megszerzett súlyomat.
Ha csak a felét tudnám annak, amit nem tudok, én lennék a legokosabb ember a Világon! ®
Wick

#7 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 08:21

SZVSZ a konditerem is egy jó megoldás testsúlynövelésre. Na itt persze nem arra gondolok, hogy nyomasd magadba a proteinturmixokat, egyrészt mert drága, másrészt meg hosszútávon kikészíti a vesédet, főleg ha még amúgy sincs rendben teljesen (nekem pl vigyáznom kell a vesémmel, volt már vele kis bibi). Én is pl elkezdtem kondizni idén februárban. Akkor olyan 65-67 kiló körül voltam. Az első pár edzés után úgy megnőtt az étvágyam, hogy az hihetetlen. Olyan elképesztő mennyiségű kajákat tudtam megenni, amire eddig ránézni sem bírtam. Egy-két hónap alatt felhíztam 74 kilóra, erősebb lettem, és ráadásul jobban is éreztem magam a bőrömben (nálad ez kellemes mellékhatás csak... :D) nameg persze emellé még cajgáztam sokat, amikor olyan volt az idő (sajna mostmár nemigen lehet).
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#8 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 11. 19. 08:24

idézet:
Ezt írta NeverGone, kinek nem fáznak a tökei:
............Amúgy sajna nagyon nehezek hízok meg (mint ez asszem látható), egyrészt genetikai okok miatt (ezt is örököltem jó apámtól, ....[/quote]

Hmmmmm, szerintem fogod még irigyelni magadat.... csak akkor már késő. Tiszteld érte őseidet.

idézet:
..... másrészt pedig az eléggé stresszes, rohanós életvitelem miatt...[/quote]

Esetleg, ha mégis revideálnád az alvásról vallott nézeteidet....... és nem kezdenél mesterségesen mást akarni, mint amit a tested. Hogy is szoktad mondani? Mijau, én így gondolom.....

[ 2002. november 19.: lameXpert szerkesztette a hozzászólást ]
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#9 Felhasználó inaktív   Megbabonázott Puding 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 11. 19. 08:45

Hi alle!
Rettentő eccerű a dolog Tökös :)

Egyél napjában hatszor. du 5-től ne egyél sokat. Reggelenként igyál meg egy gyomorerősítőt de csak egy kupicával (nem 1 literrel). És 2 hét után láthatod az eredményt.
O beata Solitudo, sola beatitudo

#10 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 10:34

Hmmm...

Na szal, az ilyen tablettás dolgok elvetve, már javasolták többen is, na de ésszel él az ember, és nem tablettával. Szal, ez elvetve. A rendszeres testmozgás... na ez egyenlõre kimerül a futásban, de a konditerem sem rossz ötlet. A táplálkozás már neccesebb... mert szerintem (lehet, hogy én gondolom rosszul) nem elég a "mennyit", hanem kell a "mit" is. Szal, vannak kaják, melyeken simán elélhetek, mégsem lesz meg a kívánt hatás. Amúgy itt eléggé rendszertelenül eszik az ember, mivel az idejét eléggé meghatározzák az órák, vizsgák, és egyéb tényezõk.
Hja, és a rendszertelen életmód... na ez szerintem elég gáz most, mivel totális rohanás van (kivéve, ha elalszok, mint pl. most), és ezt összerakva a melóval, na meg a tanulással... nézd meg, tegnap mikor nyitottam ezt a topic -ot... na addig fent voltam...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#11 Felhasználó inaktív   bellone 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 10:46

idézet:
Mindent, mindent, mindent akarok, hé még ma! [/quote]

#12 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 10:53

:)

Idézet

[link]

#13 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 11:53

A leguánom a salátalevéltől hízik. Tudom ajánlani. :D

PS: tücsköt és lisztkukacot is kap. Lehet, hogy azoktól hízik. Mindegy. Tudom ajánlani azokat is. :cool:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#14 Felhasználó inaktív   bellone 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 11:56

idézet:
Ezt írta *Iguana*:

PS: tücsköt és lisztkukacot is kap. Lehet, hogy azoktól hízik. Mindegy. Tudom ajánlani azokat is. :cool:
[/quote]

Még szerencse, hogy nem egy földi gilisztád van :D

#15 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 12:02

idézet:
Ezt írta bellone:

Még szerencse, hogy nem egy földi gilisztád van :D
[/quote]

Vagy döglegye...

#16 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 12:02

idézet:
Ezt írta *Iguana*:

[/quote]

No komment...

Idézet

[link]

#17 Felhasználó inaktív   bellone 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 12:05

idézet:
Ezt írta satriani:

Vagy döglegye...
[/quote]

Vagy dopeman-e...

#18 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 12:05

idézet:
Ezt írta Trabant:
Hi alle!
Rettentő eccerű a dolog Tökös :)

Egyél napjában hatszor. du 5-től ne egyél sokat. Reggelenként igyál meg egy gyomorerősítőt de csak egy kupicával (nem 1 literrel). És 2 hét után láthatod az eredményt.
[/quote]

Itt a pont!

Én a 175 centimhez 53 kilósan érettségiztem. Elmentem dolgodni, napi 4-5 kaja, egy hónap: +10 kg :D

Másik a guga-féle tuti: együtt éltem a barátnőmmel egy évig, napi 2 kis kaja plusz dúúúrva vacsora: +8 kg.

Persze mindez mozgás nélkül, úgyhogy most úgy vagyok 71-2 kg, hogy nem vagyok számottevően vastagabb, mint 60 kilósan, csak a pocakom meg a combom hízott :D Szóval mozogni muszáj lesz.

#19 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 12:26

idézet:
Ezt írta satriani:

Itt a pont!

Én a 175 centimhez 53 kilósan érettségiztem. Elmentem dolgodni, napi 4-5 kaja, egy hónap: +10 kg :D

Másik a guga-féle tuti: együtt éltem a barátnőmmel egy évig, napi 2 kis kaja plusz dúúúrva vacsora: +8 kg.

Persze mindez mozgás nélkül, úgyhogy most úgy vagyok 71-2 kg, hogy nem vagyok számottevően vastagabb, mint 60 kilósan, csak a pocakom meg a combom hízott :D Szóval mozogni muszáj lesz.
[/quote]

Hát igen...
Vannak terveim, hogy kissé rendbeszedjem megcsapzott porhüvelyem... :) És ebbe tartozik bele ez a kis hízás is. Asszem nyugisabban kellene élnem... na meg csökkentenem a dohányzást... Na meg visszatérni a régi dolgaimhoz, pl. a reggel a reggelivel, és nem az elsõ cigivel kezdõdik...

Idézet

[link]

#20 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 19. 13:00

Ha konditerembe szeretnél járni a rendszeres evés fontos, hisz egy pogácsával valszeg rajtad marad a fekvenyomó rúd...
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó