HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok Értékeld a témát: -----

#2321 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 28. 14:14

Ti egyedul jartok edzeni? Ertem ezalatt, hogy van edzotarsatok vagy csak ugy magatokban lementek????

En meg 10 evvel ezelott csinaltam gimi alatt, s  par eve gondolkodom azon, hogy ujra kellene kezdeni, de en megszoktam az edzotars "jelenletet", s igy nem tudom ravenni magamat...pedig ami volt, mind lejott...vagyis majdnem maradtam ugyanannyi testsulyban, viszont izom mar alig van rajtam...kiturta a sok zsir :D  :D

bocsi....2szer ment el

Szerkesztette: foxyr 2005. 08. 28. 14:15 -kor

#2322 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 14:57

Idézet: foxyr - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 14:14

Ti egyedul jartok edzeni? Ertem ezalatt, hogy van edzotarsatok vagy csak ugy magatokban lementek????

Haverral, de igazából csak mellezés alatt kell segítség. Tudod, ha csak egyedül nyomod, akkor nem tudsz 100%-ra menni, mert rajtad marad, és meghalsz.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2323 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:02

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 13:51

A megfelelő terhelés tudtommal edzéssel valósul meg, vagy te mégis mire gondolsz?  :think:

Valamint nem értem, miért lenne jobb a szabadsúlyos gyakorlatokat teremben végezni, mint otthon? :confused: Az ösztönzéssel nincs gond.

Eleve otthon nem tudsz megfelelő súlyokat használni. Ugye, nyak mögül, vagy fekvenyomásnál akkor jó a súly, ha az utolsó 1-2 ismétlés már csak segítséggel megy.
Eleve nem fogod szabályosan csinálni a gyakorlatot, illetve, ha vmit hülyén csinálsz, akkor senki nem fog szólni.
Nem tudsz elég fajta gyakorlatot csinálni, hiszen teremben nem véletlen van kb 53 féle gép.
Ezen túl, ha egyedül edzel, akkor elkényelmesedsz, leragadsz a megszokott súlyoknál, és nem fejlődsz semerre. Erre mondom azt, h nincs ösztönzés. A legjobb ösztönzés az, amikor látod, ha az edzőtárs feljebb rakja a súlyt, és neked is KELL utána menned, különben lemaradsz apránként.
Gyúrni nem egyedül, pincében kell. Nem fogsz úgy fejlődni, mintha lemennél emberek közé. Azaz időpocséklás vmilyen szinten. Persze, strandra jó lesz, jobb mint TV elött sörözni. A semminél több, de ennyi. :)

#2324 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:03

Itt van pédának ez a 3-mas szériaszám. Ne haragudj, lassan 9 éve járok terembe, de aki vitte valamire is, az sosem csinált ilyet. Most szövegelhetsz, h de jó, meg érzed...
Nem. A 3 kevés. Pont. :)

#2325 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:18

Mindenki magából indul ki, nyugodtan odaírhattad volna a hsz-ed mögé, hogy "szerintem". Csak azért, mert egyikünk sem egy Mr. Olimpia hogy csak úgy tutifrankó tanácsokat osztogasson, nincs olyan, ami mindenkinek jó vagy mindenkinek rossz, mindenkinek saját magán kell kitapasztalnia a dolgokat.
Az otthoni edzésről nekem más a véleményem, de ezt már leírtam korábban.
A szériaszámról is más a véleményem, ezt is leírtam.
Az edzések közti pihenőidőről is más a véleményem, ezt is leírtam. :)

#2326 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 16:19

Idézet: leslie - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 16:03

Itt van pédának ez a 3-mas szériaszám. Ne haragudj, lassan 9 éve járok terembe, de aki vitte valamire is, az sosem csinált ilyet. Most szövegelhetsz, h de jó, meg érzed...
Nem. A 3 kevés. Pont. :)

Kíváncsi vagyok, mit mondanál egy HIT edzésmódszerrel edző testépítőnek, aki 1 max. 2 szériát csinál, és az egész edzése nem tart tovább fél óránál. Vagy az edzőnek, aki a HIT-et kitalálta.

Nekem tökéletesen megfelel a 3 és fejlődök is tőle. 4-nél már túl hosszúra nyúlik az edzés és a kedvem is teljesen elmegy a vége felé.
Wherever you go, go with all your heart.

#2327 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 17:23

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 17:19

Kíváncsi vagyok, mit mondanál egy HIT edzésmódszerrel edző testépítőnek, aki 1 max. 2 szériát csinál, és az egész edzése nem tart tovább fél óránál. Vagy az edzőnek, aki a HIT-et kitalálta.

Nekem tökéletesen megfelel a 3 és fejlődök is tőle. 4-nél már túl hosszúra nyúlik az edzés és a kedvem is teljesen elmegy a vége felé.

Azért eltart az egy óráig, de akkor az egész testét leedzi ezidő alatt, és hetente 3-szor edz teljes testet.
Azért edzhet 3-szor teljes testet, mert az egyes testrészeknek csak kicsi izomsérülést okoz, mivel csak 1-2 gyaksit csinál rá 1-2 sorozatban, viszont ez azt eredményezi, hogy gyorsabban tud regenerálódni. Ráadásul ugye ott ciklusok vannak, és a terhelés kis súlytól/magas ismétlésszámtól megy fel a maximumig/1-2 ismétlésig.

#2328 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 17:34

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 16:19

Azért az 50kg-os fekvenyomásnak, és az említett edzésmódszernek nem sok viszonya van egymáshoz. :)

#2329 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 17:50

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 18:23

Azért eltart az egy óráig, de akkor az egész testét leedzi ezidő alatt, és hetente 3-szor edz teljes testet.
Azért edzhet 3-szor teljes testet, mert az egyes testrészeknek csak kicsi izomsérülést okoz, mivel csak 1-2 gyaksit csinál rá 1-2 sorozatban, viszont ez azt eredményezi, hogy gyorsabban tud regenerálódni. Ráadásul ugye ott ciklusok vannak, és a terhelés kis súlytól/magas ismétlésszámtól megy fel a maximumig/1-2 ismétlésig.

Akivel én beszéltem az heti 3x fél órát edz. Egy másik meg heti 6x másfelet.
Én maradok annál, ami nekem bevált. :)

#2330 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 18:04

Idézet: leslie - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 15:57

Haverral, de igazából csak mellezés alatt kell segítség. Tudod, ha csak egyedül nyomod, akkor nem tudsz 100%-ra menni, mert rajtad marad, és meghalsz.

Egyszer rajtam maradt...egyedul voltam a teremben. :D Kulonosebben nem aggodtam, mert csak 70 vagy 80kg volt.

Viszont a vegefele mar nekem is csak kb. 50percesek voltak az edzeseim, de ugy kifarasztottam magam, hogy az csak na. Igazabol en akkor fejlodtem a legjobban.

#2331 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 18:30

Idézet: foxyr - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 19:04

Viszont a vegefele mar nekem is csak kb. 50percesek voltak az edzeseim, de ugy kifarasztottam magam, hogy az csak na. Igazabol en akkor fejlodtem a legjobban.

Ezt (is) hívják intenzitásnak. :)

#2332 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 18:34

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 19:30

Ezt (is) hívják intenzitásnak. :)

Bar nalam valamennyire talan a kenyszer is szulte. 30km-re volt az edzoterem a falunktol (azota varos :D ), és 50percbe kellett belesuritenem a programot, mert kulonben varhattam volna + 2 es fel orat a kovetkezo vonatra. De igy is nagyon jo volt.

Valszeg az is belejatszott, hogy nem kezdtem ujra, hogy anyu nincs :D addig mindig vart fott kaja, most meg ugy eszem, ahogy raerek, meg amit talalok a hutoben...ha talalok :o

#2333 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 12:02

Na, ha vki szokta olvasni az edzőválaszolt a bodybuilder.hu-n, akkor ismeri drugs bunny-t, ő alapból a gyaksinként 3 sorozatos edzés híve maximális intenzitással.
Ma kérdeztek tőle edzéstervvel kapcsolatban vmit, idézek a válaszból :D

Idézet

5 sorozat túl sok!! ha 5 sorozatokat tudsz csinálni az edzésed PINA!

:D  ;)

a másik pedig

Idézet

15 sorozat bicespszre csak pian edzéssel hajtjató végre. 9 bőven elég

ez teljesen igaz, nekem már a 6 is gondot okoz (vagyis 2 gyakorlat) egy hátedzés után.

Szerkesztette: fLeSs 2005. 08. 29. 12:03 -kor

#2334 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 12:44

Idézet: leslie - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 18:34

Azért az 50kg-os fekvenyomásnak, és az említett edzésmódszernek nem sok viszonya van egymáshoz. :)

Ja, nyilván a kezdő HIT-es is egyből 120 kilóval csinálja. :)

#2335 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 12:49

Idézet: leslie - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 13:56

Időben: ez így egyben lecsavaródik 75-80 perc alatt. Szóval nem pihi van, hanem pörgés. :)

Thx.
Nekem sok a 75-80 perc. 1 óránál többet nem akarok edzeni.

#2336 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 14:30

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 13:02

Na, ha vki szokta olvasni az edzőválaszolt a bodybuilder.hu-n, akkor ismeri drugs bunny-t, ő alapból a gyaksinként 3 sorozatos edzés híve maximális intenzitással.
Ma kérdeztek tőle edzéstervvel kapcsolatban vmit, idézek a válaszból :D

Jól van, én azért nem minősíteném Leslie edzését "pinának", mert biztos vagyok benne, hogy nem az. 9 év alatt csak kitapasztalta, hogy neki mi a legjobb.

Ma 40-nel csináltam a merevlábas felhúzást, és nem volt semmi gond vele. Továbbra is a comb-bicepszben érzem a feszülést, nem az alsó hátizmokban.

Szerkesztette: Dorien 2005. 08. 29. 14:31 -kor

#2337 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 14:47

Növeltem a guggolást meg a kitörést is egy ötössel. Ki vagyok izzadva, mint egy ló.

Diétát abbahagytam, nem érdekel, hogy nem kockás a hasam.

#2338 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 15:02

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 14:47

Diétát abbahagytam, nem érdekel, hogy nem kockás a hasam.

:up:

Erről van szó. Nagy izomtömeg mellett elfér egy kis poci. :)

#2339 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 15:20

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 15:30

Jól van, én azért nem minősíteném Leslie edzését "pinának", mert biztos vagyok benne, hogy nem az. 9 év alatt csak kitapasztalta, hogy neki mi a legjobb.

Ma 40-nel csináltam a merevlábas felhúzást, és nem volt semmi gond vele. Továbbra is a comb-bicepszben érzem a feszülést, nem az alsó hátizmokban.

Nem is minősítettem leslie edzését, csak idéztem onnan. Mindenesetre egyelőre én is a 3 sorozatos gyaksikra "esküszöm". Később fogok váltani, akkor kiderül, hogy melyik a jobb (nekem).

#2340 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 17:15

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 16:20

Nem is minősítettem leslie edzését, csak idéztem onnan. Mindenesetre egyelőre én is a 3 sorozatos gyaksikra "esküszöm". Később fogok váltani, akkor kiderül, hogy melyik a jobb (nekem).

Én néggyel kezdtem, a 3 sokkal jobban bevált.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.