Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 18:23
Az idézgetés nemigazán sikerült, de nem baj.
Javítottam.
Idézet
Az a baj, hogy a köznyelvben a szálkásítás alatt elterjedt ez a nézet, hogy kisebb súly, sok ismétlés, és hogy a szálkásítás fogyaszt. [..] Szóval azért, mert bennevan a tömeg a szóban, még nem azt jelenti, hogy 20-30 kiló izomról van szó.
Ezek szerint változtatnom kellene, és a maximális súllyal dolgozni, maximum 3-4 szériával és kevesebb ismétlésszámmal minden izomcsoportra?
Idézet
A szerekről: én amit szedek azok vitaminok, ásványi anyagok, tömegnövelő és fehérje, mást nemigen. Ezek amúgy nem olyan "szerek", amire a laikus gondol, hanem táplálékkiegészítők.
Én ezt nagyon jól tudom. Semmi negatív felhang nem volt abban, amit írtam. Csak azt írtam, hogy én semmilyen tömegnövelő port, és koncentrált fehérje port, szénhidrátot, stb. nem használok, mert egész egyszerűen nem tudom megfizetni.
Idézet
Nalátod, akkor mégsem sikerült teljesen jól a diétád, mert a legnehezebben leadható zsírt, ami utoljára megy le azt már nem tudtad leadni, ez általában a has és deréktájon marad meg (nekem is).
Mondjuk még nem is fejeztem be a diétát. (egyébként a 14 kg mínusz nagy része a hasról ment le -mivel én szinte csak arra hízom-, szóval elég hatékony volt azért a fogyókúra. Éppen azért szeretnék minél hamarabb megszabadulni ettől a zsírfeleslegtől, hogy végre ne kelljen diétáznom, és kicsit gyorsabb ütemben fejlődhessenek az izmaim.
Mert az bizony tény, hogy a legkörültekintőbb diéta mellett is lassabban fejlődik az ember, mintha nem diétázna. Szerintem elkerülhetetlen az, hogy az ember az izomból is veszítsen. Emellett a diéta legkellemetlenebb hátulütője, hogy hatására az embernek jóval kevesebb energiája van edzeni.
Idézet
Ezellen is csak annyit lehet tenni, mint bármelyik "másik" zsír ellen, diétázni és aerobozni kell ezerrel. Én azt mondom, hogy ne csökkentsd le drasztikusan a szénhidrátot, de csinálj aerobot (sokat). Délelőtt és koradélután rizs legyen a szénhidrát, ezután pedig zöldség, a fehérjebevitelt tartsd magasan, és ha nincs megfelelő izomtömeged, akkor ne várj csodát. Ha nem megy a fogyás, akkor a felhasznált kalória (vagyis mozgás) kevés, vagy túl sok a bevitt szénhidrát. Ezzel játszani kell, ki kell ismerned magadat.
A fehérjebevitel mindig magas nálam, de rizst nem szoktam enni délután, mert az erősen nem fér bele az Update1 kategóriába.
Akkor most mi legyen? Ha délután rizst eszem, nem fogok meghízni? Azt vedd figyelembe, hogy jelenleg nekem a heti 3 edzés és aerob mozgás ami az időmből, lehetőségeimből kitelik! Ennél többet nem tudok edzeni.
Idézet
Az irigységet nem rád értettem, hanem úgy általában a magyar emberre. Azért furcsa, hogy tavaly a focieb ideje alatt is "kiutáltál" a focis topikból amikor megtippelgettem a meccsek eredményeit meg az egész rendezvény végeredményét (görögök rulez

), és hozzánemértőnek állítottál be - azért 9 év nagypályás focismúlt vmi hozzáértést feltételez

.
Na mind1.
A konkrét esetre már abszolút nem emlékszem, de ha megbántottalak valamivel, azt nagyon sajnálom, és elnézést kérek érte!