Kutyák, macskák és egyéb állatfajták..
Elküldve: 2008. 02. 09. 23:45
"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart
Elküldve: 2008. 02. 10. 01:26
Idézet: The Hitman - Dátum: 2008. febr. 9., szombat - 23:45
Köszi szépen!
Neked van esetleg kutyád, macskád, egyéb házibarátod? Ha igen, tehetnél be képeket.
Elküldve: 2008. 02. 10. 09:37
Idézet: Lauda - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 1:26
Neked van esetleg kutyád, macskád, egyéb házibarátod? Ha igen, tehetnél be képeket.
Nekem is van egy Németjuhászom csak még fiatal és össze vissza ugrál és elég nehéz lefényképezni.De majd rakok be róla képet;)
Elküldve: 2008. 02. 10. 11:08
Idézet: The Hitman - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 9:37
Ha majd felnő, akkor is össze-vissza fog ugrálni.
Elküldve: 2008. 02. 25. 10:25
Régóta szeretnék otthonra háziállatot, és most már egyre komolyabban gondolom. Otthon, a szülőknél mindig is volt, a mostani felállás éppen 3 cica és egy kutya:)
Én azonban Pesten lakok egy 31nm-es lakásban.
Amit igazán szerettem volna az egy szálkás-vagy simaszőrű tacsi, de sajnos nem tudnék vele eleget otthon lenni, és lehet a lakás is kicsi neki.
Arra gondoltam egy cica talán jobban viselné a magányt, ha reggel elmegyek dolgozni és csak este érek haza.
Szóval elsősorban cicások tanácsait várom:
A legfontosabb kérdés, hogy milyen fajtát? Házicicát? Az otthoniak gyönyörűek, okosak, szívesen hoznék el otthonról egy kölyköt, ha lesz újabb eresztés:)
Vagy jobb lenne, valami nyugisabb, tenyésztett fajta, aki jobban bírja lakásban és nem szed szét mindent?
Egy ismerősömnek perzsája van, ő ajánlotta lakásba, de olyan mogorva arckifejezésük van
Ami még nagyon tetszik az a Whiskas-reklámos cica, tudjátok, aminek fejére esik a hó a fáról:) Ő milyen fajta?
Szóval cicások: házi, vagy fajta cica legyen? Ha fajta, akkor melyik jár velem a legjobban?
Elküldve: 2008. 02. 25. 10:41
nem lakasba valo, no.
Elküldve: 2008. 02. 25. 10:50
Idézet: charlie - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 11:41
nem lakasba valo, no.
Ezért kérdeztem, hogy létezik-e olyan fajta, ami kisebb mozgásigényű, kifejezetten lakásban tartáshoz tenyésztett.
Olvasok jó ideje a témában... Perzsás ismerősöm lakása sem sokkal nagyobb és már évek óta jól érzi ott magát a cica, nem egy futóbajnok. Maximum az ágytól a fotelig:) Mégsincs elhízva, nem látnám, hogy szenvedve.
Persze nekem is az a legfontosabb, hogy jól érezze magát, ezért is gondoltam, hogy nem házicicát kellene néznem.
Közben megtaláltam a Whiskas cicát: brit rövidszőrű, fekete-ezüst tigriscsíkos. Például erre a fajtára is azt írják, hogy kifejezetten jól tartható lakásban, "Mozgására, mentalitására az igazi brit arisztokrata stílus jellemző."
Olvasom tovább: "Alaptermészetéből adódóan jól tűri az egyedüllétet, ideális társa az elfoglalt embernek is, mozgásigénye minimális, egész kicsi lakásban is tartható."
"Szereti a nyugodt rendezett körülményeket,lustasága felülmúlhatatlan:) "
Csak nagyon drágák a fajtiszta, tenyésztett kölykök
Szerkesztette: begbie 2008. 02. 25. 11:25 -kor
Elküldve: 2008. 02. 25. 11:18
Idézet: begbie - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 10:25
Amit igazán szerettem volna az egy szálkás-vagy simaszőrű tacsi, de sajnos nem tudnék vele eleget otthon lenni, és lehet a lakás is kicsi neki.
Arra gondoltam egy cica talán jobban viselné a magányt, ha reggel elmegyek dolgozni és csak este érek haza.
A legfontosabb kérdés, hogy milyen fajtát? Házicicát? Az otthoniak gyönyörűek, okosak, szívesen hoznék el otthonról egy kölyköt, ha lesz újabb eresztés:)
Én be nem zárnék állatot egyedül egy lakásba.
Akkor már vegyél két macsekot. Ha tesók, akkor valószínűleg jól ki fognak jönni egymással.
Exem emeleti lakásában legalábbis egész jól megvoltak a lánytesó házimacskák.
Whiskas macsek:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: Dorien 2008. 02. 25. 11:20 -kor
Elküldve: 2008. 02. 25. 18:39
Idézet: begbie - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 11:25
Régóta szeretnék otthonra háziállatot, és most már egyre komolyabban gondolom. Otthon, a szülőknél mindig is volt, a mostani felállás éppen 3 cica és egy kutya:)
Vagy jobb lenne, valami nyugisabb, tenyésztett fajta, aki jobban bírja lakásban és nem szed szét mindent?
Egy ismerősömnek perzsája van, ő ajánlotta lakásba, de olyan mogorva arckifejezésük van
Ami még nagyon tetszik az a Whiskas-reklámos cica, tudjátok, aminek fejére esik a hó a fáról:) Ő milyen fajta?
Szóval cicások: házi, vagy fajta cica legyen? Ha fajta, akkor melyik jár velem a legjobban?
Hát van egy barátnőm, van neki 2 macskája 29 nm-en. Elvannak ott egész jól, a dögök. Néha az alomig is elérnek, szóval nincs velük sok gond. Néha szétpakolják a kecót, meg rámásznak mindenre, de ez nűáluk alap. Azt nem bírom amikor nem figylek oda és rámvetődnek vadászösztöntől megindulva. Bár én azt gondolom, hogy kis lakásba max kitömött macskát érdemes tartani, azzal nincs sok gond.
Hivatásos topicsüllyesztő...
Elküldve: 2008. 02. 25. 19:54
Idézet: negyvenketto - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 18:39
Elküldve: 2008. 03. 30. 10:53
Idézet: charlie - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 10:36
ő a Tiéd? nagyon cukorfalat...
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!
Elküldve: 2008. 03. 30. 11:44
nagymamanal vannak, hatalmas terület, falu, nincsenek szomszédok. ideális egy macskanak.
a nagyobb darab az idosebb (7-8 éves kb.) a vékonyabb (amelyik a fán hempereg) meg ősszel született (meg a fekete is).
mindjart toltok fel még képeket.
Szerkesztette: charlie 2008. 03. 30. 11:51 -kor
Elküldve: 2008. 03. 30. 12:15
Elküldve: 2008. 03. 30. 16:13
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!
Elküldve: 2008. 04. 05. 08:18
Idézet: Lauda - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 11:08

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Elküldve: 2008. 04. 14. 15:35
1. Van-e valamelyikőtöknek herélt kan kutyája, és ha igen, amióta ki lett herélve, változott-e vmiben a kutya (pl. viselkedés, vérmérséklet, külső, bmi)?
2. Már 3 éves a kutyám és kölyökkora óta örömében/ijedtében maga alá csurrant pár cseppet (néha egy kisebb tócsányit is
Elküldve: 2008. 04. 22. 10:44

Súgó
A téma zárva.