idézet:
Ezt írta Tiara, az újévi angyalka:
I don't know how to say it in English... maybe simply to be an administrator[/quote]
like computer admin?
English topic
Elküldve: 2002. 12. 29. 23:55
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2002. 12. 29. 23:55
idézet:
Ezt írta Wyco:
tiara: what r u studying?
netmaster: er. it doesnt really make sense to me to say "...but even start at least a lil' serious..."[/quote]
No, I didn't mean that. The corrected word was lets, and was corrected to let's (using even indicating correction is common on irc, at least in the channel I'm residing in).
Elküldve: 2002. 12. 29. 23:56
idézet:
Ezt írta Wyco:
we can discuss "having sex" also if that makes you feel better[/quote]
It's a very good idea![]()
Elküldve: 2002. 12. 29. 23:56
idézet:
Ezt írta bbence:
Funny thing is that in MY class I'm one of the oldest...[/quote]
there is a girl in my school she is also a freshmen, she just turned 17 (!!!)
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2002. 12. 29. 23:57
idézet:
It's a very good idea[/quote]
I think it's not. You see why talk about something if doing it gives much more pleasure?![]()
Elküldve: 2002. 12. 29. 23:57
tiara: i love having sex
bence: cuz my gf is not here at the moment...
[ 2002. december 29.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 29. 23:58
idézet:
Ezt írta Wyco:
like computer admin?[/quote]
Yeah, 'system administrator'...or something like this![]()
Elküldve: 2002. 12. 29. 23:59
idézet:
Yeah, 'system administrator'...or something like this[/quote]
You will be the root of all evil![]()
![]()
.
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:00
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:00
idézet:
Ezt írta bbence:
I think it's not. You see why talk about something if doing it gives much more pleasure?[/quote]
Yes, it's true. But why don't we talk about this? Maybe we can get you some new information![]()
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:01
idézet:
Ezt írta Netmaster:
You will be the root of all evil![]()
![]()
.[/quote]
<TIARA:> cd i_am_evil)
[ 2002. december 30.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:01
idézet:
Ezt írta Wyco:
tiara: i love having sex[/quote]
I love it, too![]()
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:03
idézet:
Yes, it's true. But why don't we talk about this? Maybe we can get you some new information[/quote]
It's a possibility. But I'm in favour of experiment...![]()
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:03
idézet:
Yes, it's true. But why don't we talk about this? Maybe we can get you some new information[/quote]
u r a girl arent u?
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:04
idézet:
Ezt írta Wyco:
<TIARA:> cd i_am_evil)[/quote]
![]()
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:06
idézet:
Ezt írta Wyco:
u r a girl arent u?[/quote]
Absolute!![]()
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:08
idézet:
Absolute![/quote]
Cool
Actually back to the sex-topic. what was the most extreme place u ever had it so far? [i'll answer this after u]
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:08
"a fórumban nem postázható olyan információ (...) amely köztudottan valótlan (...) ,szexuális tartalmú"
I can't speak Hungarian so please someone can translate me this text?
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:09
idézet:
Ezt írta bbence:
It's a possibility. But I'm in favour of experiment...[/quote]
You're right! But sometimes it's better to get some more information from someone who has experienced a lot![]()
Elküldve: 2002. 12. 30. 00:10
idézet:
Ezt írta bbence:
Here's something intersting I just came across:
"a fórumban nem postázható olyan információ (...) amely köztudottan valótlan (...) ,szexuális tartalmú"
I can't speak Hungarian so please someone can translate me this text?[/quote]
i think they referred to obscene issues, not simply sex. there is nothing wrong about this, methinks.
but if this bothers an admin, then i guess (s)he should tell us.

Súgó
A téma zárva.