Viccrovat
Elküldve: 2005. 01. 07. 09:16
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2005. 01. 07. 10:31
Olvastam egy graffity-t :"God is black." Mellette: "No,she isn't."
Szerkesztette: Dextrose 2005. 01. 07. 10:32 -kor
paranormal.hu
Elküldve: 2005. 01. 07. 16:35
Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 1:32
Köztudott, hogy a zsíroskenyér mindig a zsíros felével esik le a földre. És köztudott az is, hogy a macska mindig talpra érkezik. Tehát, ha egy macska hátára zsíros felével felfelé rákötözöl egy zsíroskenyeret, akkor egy paradoxon áll elő, a rendszer nem fog leesni, tehát lebeg, így kész az antigravitációs hajtómű.
De hogyan lehet irányítani ezt a rendszert?
Hát az is köztudott, hogy a fehér ingek nagymértékben vonzódnak a tintapacákhoz. Na most, ha a zsíros-macska rendszerrel lebegtetett űrhajónk külső felét telerakjuk fehér ingekkel, akkor már csak a megfelelő haladási irányban ki kell lőni tintát, és a fehér ingek egyből megindulnak a tinta felé.
Diszkutáltam a hajtómű ötletét és arra jutottam, hogy mivel a macskának oldala is van,
zuhanás közben kritikus versenyhelyzet alakul ki a macska lábai és a kenyér zsíros fele között.
Ennek az lesz az eredménye, hogy a macska-zsíroskenyér rendszer az oldalára fog esni.
Szerencsére az általános reletivitáselmélet erre is ad megoldást:
A zsíroskenyeret egy kétdimenziós pszeudomacska (továbbiakban KPmacs) hátára kell applikálni.
Mivel a KPmacs-nak nincsen oldala, nem fog az oldalára esni és a gravitációs térerővonalak is
elmennek mellette. Ezzel az apró kiegészítéssel már hibátlanul működhet az antigravitációs hajtómű.
Pozícionáló hajtómű opció:
Ismeretes, hogy a nyakkendő magához vonzza az aznapi ebéd részecskéit. Az űrhajó oldalirányú
mozgatása tehát megoldható gulyásleves-marhapörköl-tarhonya-vegyes savanyúság megfelelő
arányú keverékének kifecskendezésével, miközben a fúvókákat betekerjük drága, lehetőleg
indonéz hernyósejem nyakkendőkkel.
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:13
- Kérem, jöjjenek ki azonnal, ég a házam!!!
Az ügyeletes tiszt megkérdezi:
- És locsolta már vízzel?
A nő válaszol:
- Igen, de nem segített.
Erre a tiszt:
- Sajnálom, asszonyom, de mi is csak ugyanazt tudnánk tenni - és leteszi a kagylót.
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:13
- Bakteriológus.
- Jó neked! Ingyen utazhatsz a vonaton...
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:14
- Ha lekapcsolod a villanyt, akkor nem jönnek be - mondja Kovácsné.
Ám ekkor a szobába két szentjánosbogár repül be.
- Látod? Ez sem használ semmit - elégedetlenkedik a férj. - Az átkozott vérszívók most zseblámpával jönnek.
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:14
- Foglaljon helyet a számítógép előtt!
- Igenis.
- Ne ott, kisasszony, az a kávéautomata.
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:16
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:18
- Nyilván Kohn, mert különben Gründenzátornak hívnák.
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:18
- Mert ha jön az oroszlán és eldobja, akkor sokkal gyorsabban tud futni.
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:21
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:22
- Na mi ez, gyerekek?
Sokan jelentkeznek, és a tanítónéni felszólítja Pistikét, aki azt mondja:
- Egy nagy f@sz.
- Pistike takarodjál ki, de azonnal!
Pistike ki is megy a folyosóra, ahol is jön az igazgató úr:
- Pistike te meg mit csinálsz idekint? - kérdi.
- Hát, a tanítónéni küldött ki - feleli.
Az igazgató úr bemegy a terembe, és a következőt mondja a tanítónéninek:
- Na de tanárnő! Mi nem azárt vagyunk, hogy szidalmazzuk a gyereket, hanem azért, hogy tanítsuk! Azt a nagy f@szt meg törölje le a tábláról!
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:30
- Mi a neve?
- Szhwartzeneczky.
- Ezt hogy írják?
- Egy y-nal a szó végén.
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:31
Osztályfőnök
Nem. de hát nem emlékszik rám, tanárúr? Az ön tanítványa voltam!
Szülő
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:32
Tanár
Már volt. Ott is kibontotta a falat.
Szülő
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:35
Össze is gyűlik egy csomó újságíró a világ minden részéről megnézni. És tényleg a földszint gyönyörű ultramodern. A falon egy márványtábla: "Iván Szergejevics emlékére".
Az első emelet pompás, lenyügöző. Itt is egy márványtábla: "Iván Szergejevics emlékére".
Így megy ez mind az ötven emeleten keresztűl, de mindehol ott a márványtábla: Iván Szergejevics emlékére".
Az egyik újságíró megkérdezi az idegenvezetőt
- Mondja ki az a Iván Szergejevics hogy mindehol az ő emlékére van tábla?
- Hát igen. Megérdemli Iván Szergejevics, mert ő találta fel a röntgent.
- Iván Szergejevics?-csodálkoznak a tudósítók- Mi úgy tudjuk hogy a röntgent Röntgen találta fel.
- Az nem úgy van - válaszolt a vezető- A röntgent Iván Szergejevics találta fel és erre megdönthetetlen bizonyítékunk is van. Jöjjenek velem megmutatom!
Lemennek a kórház pincéjébe, ahol a vezető kinyit egy 40 cm-es páncél ajtót, és kivesz egy megsárgult összegyűrött papírt.
- Itt a bizonyíték - mondja, és megmutatja mi van ráírva.
"Másenka te büdös k.rva átlátok én rajtad!
Iván Szergejevics, 1710.
Elküldve: 2005. 01. 07. 23:38
Óra közben a tanítványommal a házunk felett köröztünk, így láttam, hogy Andris javában bicajozik. Rádión beszóltam a toronyban az irányítónak, és megkértem:
- János, légy szíves, szólj oda hozzánk, és mondd meg Andrásnak, hogy azonnal hagyja abba a biciklizést és menjen föl a szobájába!
András vette fel a telefont, és János szóról szóra elismételte neki, amit mondtam. Amikor hazaértem, András az ágya szélén ült, és megilletődött ábrázattal nézett rám.
- Ne haragudj, mama - mondta. - Mégis felültem a bicajra, de Isten meglátott és felküldött a szobámba.

Súgó
A téma zárva.