Idézet: begbie - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 9:16
Hangszerboltot keresek Pesten (pontosabban Budán) a Móricz Zs. körtér körül.
Tud valaki?
Csak azon a környéken jó?

Mert, ha már az ember hangszert vásárolni készül, akkor járja végig a főbb boltokat. Legalábbis én ezen a véleményen vagyok.
A belváros közepén mindjárt több hangszerboltot is talál az ember (Medgyesi Hangszercentrum, Finkey, Atlantisz Yamaha boltja, stb.).
A Finkey-t ellenben csak fenntartásokkal tudom ajánlani. Tipikus példája annak a boltnak, ahol nem ők vannak érted (a vevőért), hanem fordítva. Hacsak nem hívnak téged Pataki Attilának, vagy Tátrai Tibornak, akkor lehet bármennyi pénzed, érkezhetsz bármilyen komoly vásárlási szándékkal, nem vagy más a szemükben, mint egy csóró egyetemista, aki csak az ő idejüket rabolja, amikor ki akar próbálni egy-egy hangszert.
Medgyesi-éket épen ezért különösen ajánlom. Egyrészt nagy a választék használt és új cuccokból, másrészt ők hatványozottan tudják, hogy a "puding próbája az evés"; vagyis azt, hogy hangszert próbálni és vásárolni csak "testközelből" lehet.
Ezért aztán náluk annyi hangszert, akkor és annyi ideig próbálhatsz ki, amennyit, amikor és ameddig csak akarsz. (S természetesen a személyzet segítőkész.)