Én meg szétszedtem a gitárt, a híd felé eső pickup hangszínszabályzójáról egy vezeték letört, visszaforrasztottam. Mondjuk nem használok hangszínszabályzót, de jó, ha tudom, miért nem működött. Most már megy. A hangolókulcsokat is levettem, megkentem őket, majd vissza a helyükre. Sajnos nem valami jó minőség, de azért működnek. S rájöttem, hogy sajna elég zajos a gitár, de nem gond, egy kis generál ráfért. Meg új húrok.

Most már csak játszani kell (megtanulni).
Mostanság skálázgatok, a Guitar Scales Method segítségével. Ismeritek?
Nem tudom, mennyire irányít jól, mindenesetre pár dolgot azonnal sikerült belőle tanulni az elméletből, pl. hogy a különféle skálamódok a sima dúr skála hangközeit tartalmazzák, csak más-más kezdőhangról indulva: jón, dór, fríg, líd, stb. Eddig nem volt világos, hogy miként "jönnek ki" ezeknek a hangjai, most piszok egyszerű, persze nyilván ettől még nem fogom tudni játszani, de legalább "meg tudom fogni" az elméletét.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."