HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (432 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   RuleZ 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 13. 08:21

Sajnálom, hogy nem sikerült... :(

[ 2003. október 13.: RuleZ szerkesztette a hozzászólást ]

#262 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 13. 08:23

Íme az én tippjeim, és az eredmény

Ciprus-Szlovénia 0:2 --> 2:2
X Franciao.-Izrael 4:0 --> 3:0
X Norvégia-Luxemburg 2:0 --> 1:0
Bosznia-Dánia 1:3 --> 1:1
X Ausztria-Csehország 0:2 --> 2:3
X Hollandia-Moldova 2:0 --> 5:0
Magyaro.-Lengyelo. 1:0 --> 1:2
Svédország-Letto. 1:0 --> 0:1
X Skócia-Litvánia 2:0 --> 1:0
X Németország-Izland 2:1 --> 3:0
X Görögo.-Észak-Íro. 2:0 --> 1:0
X Örményo.-Spanyolo. 0:3 --> 0:4
X Töröko.-Anglia 1:1 --> 0:0
X L'stein-Szlovákia 0:2 --> 0:2
X Horvátország-Bulgária 1:1 --> 1:0
X Belgium-Észtország 2:1 --> 2:0
X Olaszo.-A'bajdzsán 4:0 --> 4:0
X Wales-Szerbia 1:2 --> 2:3
X Oroszország-Grúzia 3:2 --> 3:1
X Svájc-Írország 2:1 --> 2:0

Az ábra hasonló, mint Dzsiar-é. :)
X, ahol eltaláltam ki győz, vagy hogy döntetlen lesz. Dőlt, ahol az eredményt is telibe trafáltam.
Konzekvencia: Góltotón nem kéne erősködnöm... :D

[ 2003. október 13.: GNR szerkesztette a hozzászólást ]
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#263 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 10:15

Költői kérdés!
Ki tudna felsorolni egy ideális hátvédsort??? Mert ugyebár az már eldőlt, hogy nekünk sajna ilyen nincs... :rolleyes: :(

#264 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 10:58

idézet:
Ezt írta GNR:
Költői kérdés!
Ki tudna felsorolni egy ideális hátvédsort??? Mert ugyebár az már eldőlt, hogy nekünk sajna ilyen nincs... :rolleyes: :(
[/quote]

Hegedűs-Kuttor-Radics-László :D

Na jó tényleg nem igazán lehetne mondani jó hátvédsort. Míg más posztokon tényleg akad játékosunk, aki nyugat-európai csapatban játszik, hátvéd egy darab sem. Sajnos itthon sem igazán játszik jó hátvéd. Szerintem, még a nagy tehettségnek tartott Gyepes sem olyan jó. Bár a Dragoner-Juhár kettősnél, az is jobb lett volna, ha a nézők közül áll be 2 ember (akár az ellenfél nézőiből is :))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#265 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 11:38

idézet:
Ezt írta GNR:

Az ábra hasonló, mint Dzsiar-é. :)
X, ahol eltaláltam ki győz, vagy hogy döntetlen lesz. Dőlt, ahol az eredményt is telibe trafáltam.
[/quote]

A te ábrád a legáttekinthetőbb. Aszerint szerkesztettem én is. :)

Amúgy most akkor melyik mennyit ér ? Nem te találtad ki a pontozási rendszert ? :rolleyes:

idézet:
Ezt írta GNR:

Konzekvencia: Góltotón nem kéne erősködnöm... :D

[/quote]

Miért ? Nálad is közel volt még jópár tipp. Dzsiar is remekelt (mint mindig :)) ! Szóval szvsz egész jól tippeltünk most. :cool:

De hol vannak a többiek, akik még tippeltek ? :confused:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#266 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 11:47

idézet:
Ezt írta GNR:
Költői kérdés!
[/quote]

Buzánszky, Lantos, Lóránt... :)

Egyébként, nem csak mi kesergünk. Az írek sem jutottak ki (még ilyet, hogy Svájc kijutott ! :eek: ). A spanyolok másodikak lettek, mert a görögök ( :eek: ) lettek a csoportelsők.
Számomra még Ausztria két rúgott gólja -a cseheknek- is meglepő. Hát ilyen a foci.

Amúgy néztétek, kik játszák a pótselejtezőket ?

Lettország-Törökország

ROTFLMBO ! :D Gyereke, mindegy ! A törököket tutti nem buktattuk volna el. Szvsz a lettek is mehetnek majd haza.

Skócia-Hollandia (a skótok is simán esélyesek. A holland válogatott nem túl egységes csapat)
Horváthország-Szlovénia (nagy derbi lesz a Balkánon !)
Oroszország-Wales (talán az oroszok esélyesebbek)
Spanyolország-Norvégia (2000-ben a norvégok győztek 1:0-ra az EB-n. Remélem, most a "kis spanyoljaim" törlesztenek !)

Leszögezhetjük, hogy mindegyik izgalmas összecsapásnak ígérkezik ! :cool: ;)

#267 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 12:08

Lettország-Törökország
Úgy olvastam Piftukánál, hogy " A törököket tutti nem buktuk volna el"
Már kezdtem megkérdőjelezni szellemi épségét, mikor újra elolvastam :)
Eszembe jutott 95-ben(?)a magyar-török meccs Mészöly kapitánykodása alatt, mikor 2-0-ról egyenlítettek a törökök a Népstadionban. Mi meg ott bosszankodtunk a nézőtéren, hogy ez a sz@r tötök csapat, hogy tudott egyenlíteni. De szép idők voltak azok :)
Egyébkén szerintem is fix, hogy a törökök jutnak tovább.

Skócia-Hollandia
Szerintem itt is egyértelműen esélyesek a hollandok, hiába nem egygégesek (soha nem voltak azok, még a nagy hetvenes években sem)

Horváthország-Szlovénia
Ez már húzosabb, de szerintem a horvátok jutnak az EB-re.

Oroszország-Wales
Az oroszok se valami jók mostanában, de azért esélyesebbek.

Spanyolország-Norvégia
Gőzöm sincs. Talán a spanyolok. Mindig kijutnak világeseményekre, csak ott mondanak csődöt.

#268 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 12:56

Én nem ábrázolgatok, szokás szerint hülyeségeket tippeltem :)

A magyar válogatott teljesítményét nem kommentálom. Inkább csak annyit, hogy ahol a focisták Szlovákiába járnak rendszeresen tippelni, ahol a Hamar kijelenti, hogy "a bundaügy nem nagy dolog, minden meccs meg van a szlovák tippmix miatt dumálva", ahol a vezetők azért fizetnek többet, hogy az ő jutalékuk is több legyen, ahol a Mezei úr 15 éve ködösíthet, ott ne számítsunk jobbra... Sajnos a szombati meccsen a magyar csapatban 2 épkézláb focista akadt: a Böőr és a Szabics. A Gera lelkes volt még, a többiek: gyatra. Sajnálom, nagyon sajnálom.

Selejtező párosítások:

Lettország-Törökország

A törököknek jobb csapatuk van, de a lettektől papíron jobbak a lengyelek meg mi is, úgyhogy hagyjuk a papírformát! Ezzel együtt a lett egy szervezett, de nem európai szintű csapat, a törököknek tudásuk, rajongótáboruk, a játékosok egyéni képességei miatt tovább kellene menniük.

Skócia-Hollandia

Ha a hollandok összeszedik magukat, az oroszok mellett sima útjuk van az EB-re. Szerintem a skótok hulla gyengék...

Horváthország-Szlovénia

Abszolút kétesélyes, tippelni sem merek... Talán a szlovénok, idegenben rúgott góllal :D

Oroszország-Wales

Fix ruszki továbbjutás, nincs mese. Ezt nagy összegben le merném fogadni.

Spanyolország-Norvégia

Szegény spanyolok, kifogták a legocsmányabb stílusú csapatot... Rosszul vagyok az északi antifutballtól. Drukkolok nekik, de a jobb csapatok közül nekik lesz a legnehezebb dolguk. Azért a papírforma szerint oda-vissza verniük kell a norvégokat. Valerón, Raúl meg Joaquin elintézi őket ;) (Bízom benne.)

#269 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 13:05

idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Lettország-Törökország
Úgy olvastam Piftukánál, hogy " A törököket tutti nem buktuk volna el"
Már kezdtem megkérdőjelezni szellemi épségét, mikor újra elolvastam :)
[/quote]

Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál ! :p

idézet:
Ezt írta DzsiAr:

Eszembe jutott 95-ben(?)a magyar-török meccs Mészöly kapitánykodása alatt, mikor 2-0-ról egyenlítettek a törökök a Népstadionban. Mi meg ott bosszankodtunk a nézőtéren, hogy ez a sz@r tötök csapat, hogy tudott egyenlíteni. De szép idők voltak azok :)
[/quote]

Hmmm, valóban nem biztos az a '95, de mindegy. A lényeg, hogy a törökök azóta fejlőttek, de sokat; mi pedig annál kétszer erősebben visszafejlődtünk.

idézet:
Ezt írta DzsiAr:

Skócia-Hollandia
Szerintem itt is egyértelműen esélyesek a hollandok, hiába nem egygégesek (soha nem voltak azok, még a nagy hetvenes években sem)
[/quote]

Nem értek egyet. Ezt a holland csapatot ne hasonlítsd ahhoz, mert sértés rájuk nézve. Olyan válogatottja a hollandoknak nem lesz mégegy !

A mostanival nem a játékosállomány a probléma, hanem az, hogy együtt nem megy nekik a játék. Most is csak a gyenge csapatok ellen tudtak brillírozni a selejtezőkön.

Amúgy én a portugálok produkciójára leszek nagyon kiváncsi !
Gyakorlatilag az U21, U19, U17 stb. bajonkságokban szinte mindig döntőt játszanak, kiváló teljesítménnyel.
Namost a felsorolt 3 csoportból rengeteg világszínvonalú játékos kerül a felnőtt csapatba, amelyet az edző kiegészít a tapasztalt "öregekkel"...

A világon talán a legkönnyebb helyzetben a protugál válogatott edzője van. 4-5 teljes csapat kijön a zsneiális tehetségekből.
Megjegyzem ez is mutatja, hogy portugáliában milyen kiváló az utánpótlásnevelés. Talán nem lenne szégyen kimenni és tanulni tőlük !

Szóval szvsz a portugálok -nem csak a hazai pálya miatt- toronymagas esélyesei az EB-nek.
(Azért remélem, a spanyolok győznek ! :) Egy spanyol-portugál döntő méltó lenne a sporteseményhez !)

#270 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 13:15

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Szóval szvsz a portugálok -nem csak a hazai pálya miatt- toronymagas esélyesei az EB-nek.[/quote]

Mondom a legjobb négyet: portugál, olasz, francia, spanyol. (A csehek a tartalékok :D) A sorrendet még nem tudom, alszom rá egyet :)

Abban pedig egyetértek, hogy a portugálokat nem az utolsó 2 meccsük alapján (otthon 0:3-as zakó a spanyoloktól; otthon 5:3 - félidőben 1:2 :D - az albánok ellen) kell megítélni. Szenzációs focistáik vannak, egy brazil csapat kitelne belőlük.

Arra viszont tessék figyelni, hogy a szigorú, fegyelmezetten bekkelő csapatok mindig jól pengetnek világversenyeken! Én nem lennék azon sem meglepődve, ha az olaszok kapott gól nélkül, ocsmány, de hatékony játékkal megnyernék az egészet... A portugálok is jobban tennék, ha a fifikás focisták mellé bepakolnának egy-két favágót; különben úgy járhatnak, mint a brazilok '98-ban: két meccs szigorú csapat (norvég, francia) ellen, két zakó, 0:4...

#271 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 13:18

idézet:
Ezt írta Daihelyon:
A labdarugáshoz szorosan kapcsolódik, de nem mai közvetlenül. A régi szép idők, amikor még a magyar csapat tudott. (Igaz a film a német győzelemre van kihegyezve, de nekünk is felüdülés lehet, mert abban az időben legendás volt a magyar csapat.)
[url="http://"http://www.kino1.tv/index.php/template_kino1tv/article_6022/contractor_2/owntemplate_/first_"]Das Wunder von Bern - film[/url]
És magáról az évről: [url="http://"http://www.wunder-von-bern.de/"]Das Wunder von Bern[/url]

Vajon mikor lesz újra ilyen csapatunk, amikor is a világ más csapati is, úgy mond, rettegve várják majd a mérkőzést?

Daihelyon
[/quote]

a németek a mai napig legnagyobb sportsikerüknek tartják azt a vb győzelmet. 2000-ben volt egy doku sorozat, amiben németország elmúlt száz évét mutatták be. ebben majdnem húsz percet szántak a meccsre, ami nem csak a győzelem miatt volt számukra fontos, hanem mert a vh után az ország a sporton keresztül fogadtatta el ismét magát a világgal. a németek kívülről tudják a rádióközvetítés minden mondatát, a játékosok legendák lettek, de persze mi tudjuk, és szerintem ők is, hogy akkoriban nem az volt a világ legjobb csapata.. :)

#272 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 13:30

Hirtelen csak egy kis dolog jutott az eszembe. Nem nagyon értek a focihoz, főleg nem a magyar tébláboláshoz, de azt tudom, hogy a szombati zakó az nagyon nagy volt. Vasárnap reggel az m1-en, nem tudom kivel, volt egy 4 riporteres össztűz, a négy riporter fagatta a csapatkapitányt, talán ő volt. Én csak az ismétlésből láttam egy jó nagy részt este, de még az én agyvízem is felforrt attól, már bocsánat a kifejezésért, a baromtól. Legjobban a következő mondata tetszett: "Ez egy nehéz csoport volt." Én nem értek hozzá, de itt is, ott is olvasgattam, hogy ennél könyebb csoport talán már nem is létezhet. És még mondott sok ilyen okosságot az illető, sőt fel is volt háborodva, hogy miért cseszegetik, hisz ő mindent megtett.
Én azt mondom, addig itt nem lesz újra nagy labdarugás, amíg az egész MLSZ-t ki nem rugják, és végre nem hajtanak egy igen radikális reformot.

Daihelyon
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#273 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 17:38

idézet:
Ezt írta Piftuka:

...
Amúgy most akkor melyik mennyit ér ? Nem te találtad ki a pontozási rendszert ?
...
[/quote]

Nem én találtam ki. De valami olyasmi rémlik, hogy teli találat 3 pont, "totó" találat (1,2,X) 1 pont. De lehet, hogy keverem a témát... :D
Mindenesetre, ha így számolunk, nekem 20 pontom van. :cool:

#274 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 18:02

idézet:
Ezt írta GNR:
Költői kérdés!
Ki tudna felsorolni egy ideális hátvédsort??? Mert ugyebár az már eldőlt, hogy nekünk sajna ilyen nincs... :(
[/quote]

Hogy válaszoljak eme remek kérdésre (nem is tudom, ki tette fel :D), véleményem szerint nem fekszik nekünk a 3 védős felállás. Amíg ilyen lassú, pocsékúl helyezkedő védőink vannak, nincs esély felvenni a futóversenyt... :rolleyes: Tehát ha én lennék a kapitány :D, a Molnár(Korsós Gy. :confused: ), Urbán, Gyepes, Lőw sort küldeném pályára, a két szélső hátvédnek plusz szélenkéti felfutással. Előttük játszana két védekező/robotoló, és egy támadó/szervező középpályás, és elől pedig 3 csatár. Magyarul az én válogatottam:
Király - Molnár(Korsós Gy. :confused: ), Urbán, Gyepes, Lőw - Lipcsei(Pető), Lisztes, Dárdai - Gera, Fehér M., Rósa D.(!)

Huhh...
Hogy el kalandoztam... :D
Gondolom sokaknak feltűnt, hogy nincs ott Fehér Cs. a jobb boldalon. Nos SZVSZ, "nem tud" védekezni, csak támadni. Azt viszont nagyon jól, azt elismerem. De ezen a poszton szükség van hátvéd vérre is. Rósa Dini amit idén a Fradiban művel, az nekem nagyon meggyőző. "Kétlábas", gyors, fürge, erőszakos, RENGETEGET FUT(!), ha így folytatja, nagy jövő áll előtte.

Most már abbahagyom, ígérem!!! ;)

[ 2003. október 13.: GNR szerkesztette a hozzászólást ]

#275 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 18:15

idézet:

Pótselejtezők
1.Lettország-Törökország
2.Skócia-Hollandia
3.Horváthország-Szlovénia
4.Oroszország-Wales
5.Spanyolország-Norvégia
[/quote]

1. Olyat kaptunk volna a Törököktől, hogy azt nem tennénk ki az ablakba... :D :D Talán jobb is így, de azért a Lengyeleket lenyomhattuk volna, mert így a következő sorsoláskor a 4. kalapba kerülünk, így meg még inkább nehéz lesz... :rolleyes: Amúgy a tippem Török továbblépés, de...

2. No ennél a pontnál, abszolult nem gondolkoztam a továbblépő kilétéről. Nem kérdés, hogy a Hollandok lépnek tovább. (SZVSZ, még a Lett-Török meccsnél is "tisztábbnak tűnik a kép".)

3. Hatalmas meccs lesz, talán sajnos balhékkal is tarkítva, biztos vagyok benne, hogy a Horvátok felszívják magukat, főleg erre a két meccsre!

4. Ezt eddig a percig nem tudom eldönteni. Az szól az Oroszok javára, hogy a "plávik" is lenyomták őket. Az Oroszok is hasonló stílusban fociznak, talán ezért. De erre nem mernék nagy összegekben fogadni!

5. Szívem szerint, nagyon remélem, hogy a Spanyolok, de az északi "bunkerfoci" tud néha meglepetéseket szolgáltatni. De azért ha a Spanyolok fejben is felkészülnek, nem lehet gond!

#276 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 18:26

idézet:
Ezt írta DzsiAr:
...
...
[/quote]

Én is ott voltam, természetesen a kapu mögött (Keleti pu felöli ;))!!! :cool: :)
Amúgy 1994 szeptember 7.-én volt, és Kiprich, valamint Halmai voltak a gólszerzők! ;)

#277 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 19:18

[url="http://"http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20031013mlllemondott.html"]Na kérem!!!!! Valami történik!!! Csak nehogy Tarsoly úr megfeledkezzen az ETO-ról!!! :)[/url]

#278 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 07:18

[url="http://"http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=33442"]Na, kedvenc hátvédünk nyilatkozott a Nemzeti Spotban.[/url]
Hát szimpatikusabb nem lett számomra :)

GNR hozzászólásaihoz:
Szerintem Urbán se lenne jobb a hátvédsorban, meg mint korábban írtam Gyepes sem az igazi szerintem. Nem is annyira a játékával van a baj. Talán ha elkerülne a Fradiból. Mivel a Fradiban beléjük nevelik, hogy ők "felsőbbrendűek" a többi csapat játékosainál, és ez már látszik Gyepes viselkedésén is.

Tényleg 94 szeptemberében volt a magyar-török, később már én is rájöttem. Természetesen én is a Keleti PU felöli kapu mögött voltam. :)

Ah, majdnem elfelejtettem az MLL-ben történő nagy vátozásokról írni :)
Persze igazándiból sokmindent nem lehet. Keverik megint rendesen. Ha valaki tényleg le akar mondani, annak elfogadják a lemondását. Mondjuk szerintem tök fölösleges a Liga. Minek még egy halom embert füzetni, szinte semmiért.

[ 2003. október 14.: DzsiAr szerkesztette a hozzászólást ]

#279 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 08:50

idézet:
Ezt írta GNR:
Magyarul az én válogatottam:
Király - Molnár(Korsós Gy. :confused: ), Urbán, Gyepes, Lőw - Lipcsei(Pető), Lisztes, Dárdai - Gera, Fehér M., Rósa D.(!)

[...]
Rósa Dini amit idén a Fradiban művel, az nekem nagyon meggyőző. "Kétlábas", gyors, fürge, erőszakos, RENGETEGET FUT(!), ha így folytatja, nagy jövő áll előtte.
[/quote]

Nem rossz, de 1. szegény Gyepes elég rég sérült 2. Urbánnak nincs sok hátra 3. a jobb bekkek sem acélosak 4. Lipcsei, Dárdai semmit nem mutatott a sorozatban 5. a leghatékonyabb csapatok 4-4-2-t játszanak, és meccs közben néha átállnak a 4-3-1-2-re, SZVSZ azt kellene nekünk is követni. Igaz, ehhez kellene egy brilliáns irányító, Lisztes pedig csak csúcsformában tudná azt a bizonyos 1-et játszani.

Rósával egyetértek, már a BVSC-ben nagyon tetszett a játéka. Volt ott pár tehetséges gyerek...

Böőr volt számomra a szombati meccs egyetlen pozitív meglepetése, ha ilyen technikásan, sokat mozogva, nem fáradva mosoznának a többiek, egészen más lenne a csapat. Szerintem a középpálya jobb oldalára őt kellene berakni.

#280 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 09:31

idézet:
Ezt írta Error.Fsi:

x Ciprus-Szlovénia 1:1
x Franciao.-Izrael 2:0
x Norvégia-Luxemburg 3:0
Bosznia-Dánia 1:3
x Ausztria-Csehország 1:2
x Hollandia-Moldova 3:0
Magyaro.-Lengyelo. 1:1(Sajnos)
Svédország-Letto. 2:0
x Skócia-Litvánia 2:0
x Németország-Izland 2:1
Görögo.-Észak-Íro. 1:1
x Örményo.-Spanyolo. 0:2
x Töröko.-Anglia 2:2
L'stein-Szlovákia 0:2
Horvátország-Bulgária 1:0
x Belgium-Észtország 3:1
Olaszo.-A'bajdzsán 4:0
Wales-Szerbia 2:1
x Oroszország-Grúzia 1:0
Svájc-Írország 0:0[/quote]

ezek az eredmenyeim lettek. 20 pont kereken. Ti osszeszamoltatok mar a pontokat? telitalalat 3 pont eredmeny 1 pont ;)

[ 2003. október 14.: Error.Fsi szerkesztette a hozzászólást ]
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

Téma megosztása:

• (432 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.